• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

yani ben sımdı hala kızmı oluyorum benım ıcın onemlı olan evlendıgım zaman esım bana ınanmayıp doktora gıttıgımız zaman doktorun esınız kız demesı.

cnm esnek senınki belli kii...
yalnız bişi geldi aklıma...diyelim ki eşin olacak kişiye sölemedin bunu...ilk gece kanamazsa senı dr a gotuurursee sonuçta dr diyecek ki...zedelenme var ama esnek diyecek...eşin de zedelenmeyı kendısı yaptıgını düşünecek...

yanı sorun olmazz
ama sen yıne de evlenmeden once söyle bence esnek diye...cok kişi var böylee...

Arkadaşlar,

aramızda Fleep kaldırma yontemini olan var mi?!? Ben oldum..Ay sonunda kontrolum var..Deneyimlerinizi paylasırmısınız?!?

Merhaba Merve,

iki ay boyunca yapmamam gereken seyler vardı..yani bacak açma hareketleri,belli spor egzersizleri,pilates,...vb O nedenle hiçbir sekilde bakmaya yeltenmedim..ama Böyle bir yontem var diye biliyorum..Kendimde sağlıkçıyım sonuçta Dr da benim gayet bilinçli biri olduğumun farkındaydı.Fleep Doku kaldirma yontemi..Bayada da pahaliya yapiliyor..Garantisini veriyor..sadece merak ettigim var mı baska bu yontemi yaptiran aramizda..Ben bu konuyu paylasmayı operasyon oncesi paylasmayı denedim erkek arkadasımla ama o bu konuda malesef anlayışlı biri değildi..

yani ben sımdı hala kızmı oluyorum benım ıcın onemlı olan evlendıgım zaman esım bana ınanmayıp doktora gıttıgımız zaman doktorun esınız kız demesı.

kiz derken bakireligi kastediyorsan, artik degilsin canim, sadece zarin esnek oldugu icin büyük ihtimalle hala yerinde duruyordur o kadar. bakireligi incecik bi zara baglamak cok sacma. yanlis anlama, seni yargilamak benim haddime degil ama farkinda olmalisin bunun ki, böyle sorunlar yasamak istemiyorsan, evlenene kadar iliskiye girmeyeceksin. baskasinin ne düsündügü önemli degil, insanin kendi vicdani rahat olmali, cünkü bu yasadigini kimse bilmesede senin bunu bilmen yeterli.
burda baska arkadaslarin da dedigi gibi, eger bisey olmasini istemiyorsaniz yapmayin öyle seyler, sonra acaba bisey oldu mu diye kederlenmemek lazim.
ya erkekler herkesle iliskiye girmek ister ama evlendiklerinde eslerinin bakire olmasini beklerler. peki biz niye diyemiyoruz aynisini, niye benden bekledigini bende senden bekliyorum diyemiyoruz. süper ya, onlar istedigi gibi yasasin, biz iliskiye girmemis olsakta ya kanama olmazsa diye dertlenelim, psikolojimiz bozulsun. öyle erkekler tabi kandirilmayi hakediyor bi yerde ama olan yine kadinlara oluyor.
iliski yasamadigi halde kanama olmazsa diye dertlenen arkadaslara diyecegim su, tabi bende böyle ara ara bunu düsünüyorum, ama sonra diyorum ki, sevdigim adam bana güvenmeli iki damla kana degil. sonucta iliskiye girip diktirenler cok, kan geldi diye sonrasinda bakire mi oluyor bu kizlarimiz.
yanlis anlamasin lütfen kimse, kimseye saldirmak falan istemedim yada yargilamak. kadinlari bu durumlara getiren erkekler utansin.

kiz derken bakireligi kastediyorsan, artik degilsin canim, sadece zarin esnek oldugu icin büyük ihtimalle hala yerinde duruyordur o kadar. Bakireligi incecik bi zara baglamak cok sacma. Yanlis anlama, seni yargilamak benim haddime degil ama farkinda olmalisin bunun ki, böyle sorunlar yasamak istemiyorsan, evlenene kadar iliskiye girmeyeceksin. Baskasinin ne düsündügü önemli degil, insanin kendi vicdani rahat olmali, cünkü bu yasadigini kimse bilmesede senin bunu bilmen yeterli.
Burda baska arkadaslarin da dedigi gibi, eger bisey olmasini istemiyorsaniz yapmayin öyle seyler, sonra acaba bisey oldu mu diye kederlenmemek lazim.
Ya erkekler herkesle iliskiye girmek ister ama evlendiklerinde eslerinin bakire olmasini beklerler. Peki biz niye diyemiyoruz aynisini, niye benden bekledigini bende senden bekliyorum diyemiyoruz. Süper ya, onlar istedigi gibi yasasin, biz iliskiye girmemis olsakta ya kanama olmazsa diye dertlenelim, psikolojimiz bozulsun. öyle erkekler tabi kandirilmayi hakediyor bi yerde ama olan yine kadinlara oluyor.
Iliski yasamadigi halde kanama olmazsa diye dertlenen arkadaslara diyecegim su, tabi bende böyle ara ara bunu düsünüyorum, ama sonra diyorum ki, sevdigim adam bana güvenmeli iki damla kana degil. Sonucta iliskiye girip diktirenler cok, kan geldi diye sonrasinda bakire mi oluyor bu kizlarimiz.
Yanlis anlamasin lütfen kimse, kimseye saldirmak falan istemedim yada yargilamak. Kadinlari bu durumlara getiren erkekler utansin.

sana katılıyorum arkadaşım ben başka biyerde yazdım bunla ilgili yazı hep yargılanan yadırganan hemen bi yafta yapıştırılan bizleriz hiç bi kul diğer kulu yargılayamaz bu allaha şit koşmaktır ki çok günahtır. Ve ben bu tür şeylerin erkeklere sölenmesine karşıyım bu allah ile aranda olmalı gerçekten pişmanssan tövbeni yaparsın takdir allahındır herzamanki dinende böledir zaten eğer mutlu olacağınıza inandığınız 1 damla kan yerine bütün kanınızı feda edebileceğiniz biriyse sölemeyin kendinizce halledin artık herşeyin çözümü var suçlamayın çünkü çok değerlisiniz mutlu olun

sana katılıyorum arkadaşım ben başka biyerde yazdım bunla ilgili yazı hep yargılanan yadırganan hemen bi yafta yapıştırılan bizleriz hiç bi kul diğer kulu yargılayamaz bu allaha şit koşmaktır ki çok günahtır. Ve ben bu tür şeylerin erkeklere sölenmesine karşıyım bu allah ile aranda olmalı gerçekten pişmanssan tövbeni yaparsın takdir allahındır herzamanki dinende böledir zaten eğer mutlu olacağınıza inandığınız 1 damla kan yerine bütün kanınızı feda edebileceğiniz biriyse sölemeyin kendinizce halledin artık herşeyin çözümü var suçlamayın çünkü çok değerlisiniz mutlu olun

sanirim beni biraz yanlis anladin arkadasim. cözüm olarak diktirmeyi kastediyorsan, ben buna karsiyim acikcasi. cünkü bunu kizin kendine yaptigi bir saygisizlik olarak algiliyorum. o karsisinda ki erkegi belki bu sekilde inandiriyor ama kendini kandiramaz. sevdigin asik oldugun insansa bu erkek, hayatinin erkegiyse, vicdan azabi cektirir böyle seyler insana. o size deli gibi asiksa, üstünüze titriyor, herseyden cok seviyorsa, kandirilmayi hakediyor mu sizce? bence haketmiyor.
ama sunun da tekrar altini cizeyim, kendileri herseyi yasayip, sonra kizlara büyük bi baski uygulayip karim bakire olsun diyen erkeklere müstehak bu, onlar her türlü kandirilmayi hak ediyor. deger mi ama, o var iste. bu sekilde yani bir yalan üzerine bir yuva kurmak.. bilemiyorum ne kadar saglikli. Allah göstermesin kimseye insallah.

insan karsisinda ki erkegi iyi tanimali. gercekten deger veriyorsa size, asiksa sizde asiksaniz, olabilir. ama zamani var bunun da tabi ki.
bir erkegin sizi sadece zevk araci, delik olarak kullanmasi cok büyük bir hakaret. kizlar daha iradeli olmali, her önüne gelene kanmamali.
kendini asik oldugu, hayatinin erkegine saklamali. erkek icinde ilk olacaksa, bundan güzeli olamaz ya :utangac:

Merhaba Merve,

iki ay boyunca yapmamam gereken seyler vardı..yani bacak açma hareketleri,belli spor egzersizleri,pilates,...vb O nedenle hiçbir sekilde bakmaya yeltenmedim..ama Böyle bir yontem var diye biliyorum..Kendimde sağlıkçıyım sonuçta Dr da benim gayet bilinçli biri olduğumun farkındaydı.Fleep Doku kaldirma yontemi..Bayada da pahaliya yapiliyor..Garantisini veriyor..sadece merak ettigim var mı baska bu yontemi yaptiran aramizda..Ben bu konuyu paylasmayı operasyon oncesi paylasmayı denedim erkek arkadasımla ama o bu konuda malesef anlayışlı biri değildi..

Sevgili İlgin sormuştum ama tekrarlıyorum yanıt verir misin senağlama

ilgin merhaba kontrole gittin mi nasıl oldu sonuçlar tam iyileşme ne zaman gerçekleşiyormuş

Merhaba Nomadic,

Kontrole gittim 2 ay sonra..Her seyin iyi oldugunu soyledi..2 ay boyunca spor yapamamistim..Artık her sey serbest spor yapabilirsin dedi..zemuszemus

Ozel mesaj yollayamiyorum mesaj adedim 50 li gecmedigi icin..

ilgincim geçmiş olsun benimde şüphelerim var ilişki yaşamadım ama 2 ay önce çok kaşıntım olmuştu doktor krem verdi. bantlı ağda tahriş yaptı.ilk defa ayna ile bakmıştım bende idrar deliğinin (üretra deniliyormuş) hemen altında sağlı sollu idrar deliğinin ucunda birleşiyor yaprak gibi bir açıklık gördüm ıkınınca çok genişliyor.benim gördüğüm yer vajina girişimi oluyor yoksa kızlık zarı mı?internette kızlık zarı fotoğrflarında idrar deliğinin heme altı olarak gözüküyor ve oraya yapışık duruyor.sende daha öncelerinde ayna ile baktığıını yazmışsın diktirdikten sonra çok affedersin haddim değil baktıysan tabii fotoraflardaki gibi mi ?çok çok özür dilerim anlamak iiçin bu kadar açık yazdım kusura bakma ne olur bütün arkadaşlardan özür dilerim.iyi günler.

bende birsey soracaktım ya bilenler yardımcı olabilirmi gecen aynayla bakarken telefonun ısıgıyla bakıyordum 10 cm uzaklıktan telefon orama düştü nereye denk geldi bilmiyorum ama cok korkuyorum o an baktıgımda kanama falan yoktu fakat 1 haftadır kanamam vardı bu olaydan bi gün sora tuvalete gittiğimde akıntımda kan pıhtıcıkları vardı kızlık zarı ile alakalı olabilir mi 1 gün gecti ve cok azdı pıhtıcıklar halinde sizde birsey olmusmudur?

Merhaba Nomadic,

Kontrole gittim 2 ay sonra..Her seyin iyi oldugunu soyledi..2 ay boyunca spor yapamamistim..Artık her sey serbest spor yapabilirsin dedi..zemuszemus

Ozel mesaj yollayamiyorum mesaj adedim 50 li gecmedigi icin..

Tamam canım çok sağol çok geçmiş olsun peki tam olarak ne zaman iyileşirmiş onunla ilgili kesin bir tarih veriyorlar mı

arkadaşlar merhaba, bilgim olsun diye sormak istedim. ben daha bakireyim. henüz bir ilişkim olmadı. ama oldu ki bir ara olursa, ne yapmam gerektiğini bilmek istiyorum. annemle filan bu konuyu çok fazla konuşmadık. ilk kez ilişki yaşarken, zar bozulurken ne kadar acıyor acaba ? ve sonrasında kan geldiği zaman temizleyip de mi devam etmek gerekiyor ilişkiye ? bir de biyerden duymuştum ilk kez yaparken parmakla yırtın diyordu zarı. sonra penis girsin diyordu ? bu ne kadar doğru ?

Nomadig,

Bir sonraki iliskiye kadar kalıcılığı olduğunu soyledi Dr...ama evlenmeden once yine muayeneye gitmemi onerdi..zaten benim tamamen bir iliski olmamisti..zedelenme olmus demisti..2 ay onemliydi benim eski haline donmesi icin..Bende o iki ayda herseye dikkat ettim.Evlenmeden de bir cinsellik dusunmuyorum kesinlikle...Ne olursa olsun guvenmeyin erkeklere..Ben acısını cok cektim..:oklava:

arkadaslar,

felp kaldirma yontemi oldugumu yazmistim size..internette bununla ilgili bir kac yazi okudum..yani Bana yapılan o degil sanki.Bir kac kadın dogum uzmanına da mesaj yazdım..Gecici olan yapılmıstır size diyor..Gecici demek ne demek oluyor?!? yani Bir birlikteligim yok suan..ama ilerisi icin endiseleniyorum..Bu yontemi olan varsa mesaj yazabilir mi lutfen...2000 Tl para vermistim birde..:(

Back