Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veren yok mu arkadaslar.
Merhaba,
Arkadaslar biliyorum Bu konu forumda bir kac yerde deginildi.Yorumlarinizi okudumda ama Yine de Bizzat Hem icimi dokmek Hem de dusuncelerinizi ve onerilerinizi ogrenmek istedigim icin yeni bir topic acmak istedim..Bundan bir kac ay once erkek arkadasimdan ayrildim.Guven temeli uzerine kurulmus bir iliski olduguna inaniyordum.Sonuc oyle degilmis..Ayrilmadan bir kac ay once aramizda bir seyler gecti.iliski sonrasi (cok utanarak!) -Bagislayin- soyluyorum..vajinal salgiyla birlikte cok cok az acik pembe bir renk kan geldi yataga dogrulunca..Sonrasi ona sordugumda bir sey olup olmadigini lavaboya gitmemi istedi..Lavaboda ise peceteyle kurulandigimda suruntu seklinde yine cok cok az kan gordum.oncesinde de sik sik adet duzensizlikleri yasayan biriyim ve o ay bir ayi gecmisti adetimden..( ertesi gunu ise adet oldum) erkek arkadasim peceteyi ona gosterdigimde kizligima bir sey olmadigini adetimin gectiginden adet olmama yakin bir donemde oldugumdan oyle oldugunu soyledi.Simdi derin bir sucluluk duygusu icindeyim.26 yasindayim ve simdiye kadar degil bir iliski yasamak, erkek arkadasim bile olmamisti..Buarada aramizda hayli 8 yas gibi bir yas farki vardi.Oldukca tecrubeliydi yani.simdi bir kac aydir baska bir erkek arkadasim var..iliskimiz henuz yeni ileride ne olur bilemeyiz tabi..Simdilik hersey yolunda gidiyor..Eski erkek arkadasimdan ayrildiktan sonra kimse olamaz artik diyordum..Bana O,ilac gibi geldi.ama Ben eskiye ait herseyi unutmak istedigimden aci cekmek istemedigimden ona hayatimda kimsenin olmadigini soyledim..Gerci o sormamisti biri olup olmadigini ben oyle soyleme geregi hissettim belki de emin degilim..ama Bu konu derin bir yara oldu bende..Bir keresinde yakinlasmak istedi bana..Hickirarak agladim.Nedenini sordugunda bir sey soyleyemedim..Aramizda hicbir sey de gecmedi..Bu konuda Dr a gitmek icin bir kac kez randevu aldim ama Cesaret edemedim gitmeye..Ya olmussa bir sey ne yaparim..Hicbir sey gelmez ki elimden diye..ama yalanda soylemek istemiyorum..Kendim gormeye calisiyorum aynada Oda mumkun degil tabi..Nasil anlayabilirim..Celiskiler icindeyim..Ogrensem diktirsem mi diyorum..Bir yandan da icimde yarattigi tamiri gecirmeyecek ki bu..Ne onemi var diyorum.Simdiki erkek arkadasimda haliyle yasamis birileriyle birseyler..Bu konuda da olduka bilgili..Farkli oldugumu soyledigine gore bakire oldugumu dusunuyor ama Ben neyim Bilmiyorum....Sizce ne yapmaliyim?!?!? (
Bütün bunları evlenemye 25 günü kalımış biri olarak malesef acı bir anı olarak hatırlıyorum.Diktirmiştim umarım düğünden 10 gün önce kontrolde herhangi bir sorun yaşamam