Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım beyfendinin daha önce evlenmiş olması, dul olması hiç mühim değil..denildiği gibi kader kısmet meselesi..o insanla yapamamış olması, seninle de yapamayacağı anlamına gelmez..Ancaaakk o evlilik erkeğin kötü özellikleri ( fırlama v.s demiştin ya hani) yüzünden bitmişse iyi düşünmeli...Diyelim ki sizi cok seven, surekli pesinizde, surekli sizi mutlu etmeye calisan biri var. Size evlenme teklif ediyor, hem de hergun hergun soyluyor bunu ama siz kararsizsiniz. Cunku ondan muthis bir elektrik almiyorsunuz, dis gorunus olarak mesela cok cok hosuna gitmiyor ama becerikliligi, hayat tecrubesi, caliskanligi, insanlarla kolay iletisim kurmasi, genis cevresinin olmasi, anlatacak cok seyinin olmasi hosunuza gidiyor. Bir de eski hayatinda tabiri caizse tam bir firlama olmasi hosunuza gitmiyor. Bu kisi hayatta bircok sey yasamis, cok sey gormus gecirmis ama sizin cok sade standart bir hayatiniz olmus. Maddi durumu cok iyi, sizden 4 yas buyuk ve siz evlenme teklifini kabul ederseniz butun hayatini size adayacagini, yillar boyu boyle bir insani bekledigini soyluyor. Surekli gelecekteki planlarindan, sizi nasil mutlu edeceginden bahsediyor. Ayrica 10 yil once gorucu usulu evlenmis ama yapamamis 1 yil icinde bosanmis...Sizse hic evlenmemissiniz ve gonlunuzde yatan da yine hic evlenmemis biriyle olmak ilerde.
Ne yapardiniz? Ozellikle evli bayanlar fikriniz nedir?
Canım seni sindirmeye çalışıyor.Ama yinede dikkatli ol.Aslında görür görmez hislerine güvenip ona fazla yüz vermeseydin keşketanımaya çalıştıkça psikolpata bağlamış.Ama en azından gerçek yüzünü gördün.Zaten boşanmış bir insanla bekar bi bayan evlenme durumunda iki kez düşünmeli çünkü çok rikli iyide olabilir kötüde.Bence maceraya gerek yok kendi standartlarına uygun sevebileceğin biri çıkacaktır karşına.Gelişmelerden haber verirsingelse bulsa hadi evdeyken kapiyi acmam ama eve girip cikarken bisey yapabilir gelip te...
sabahin korunde evden cikiyorum kimse olmuyor yollarda
bu sabah bile korkarak ciktim evden
takıntı haline getirmis beni, rahatsiz