• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

offf amma depresyon haline getirmişşin ya bir rahat ol
İnsanın dünyadaki tek bir seye hükmü geçer o da kendi bedenine..
cinsellik su dünyadaki en normal ve en cok zevk veren şey.herseyden önce bedensel bir ihtiyac.
yaptığında yada yasadığnda yanlıs bir sey yok..
birlikte olduğun kişiler kültürlü,alt yapısı olan ve tecrübeli kişilerden secersen zaten sorun olucağını sanmıyorum...

drus kullanıcısından alıntı
mrb.. benm de şöyle bi sorunum var. sözlümle birlikte olduk. hiç bi şekilde kanama olmadı.
jinekolog a gittim muayene etti ve esnek oldnu söyledi. anca doğumda bozulurmuş.
bu tip evlilik dışı yaşanan ilişkilere aşırı derece karşı biriyim ama bazen insan istemeden başına öyle şeyler geliyor ki.. ne olursa olsun bunun bana bi ceza oldnu düşünüyorum.
şimdi çok önemli bi sorunumuz var. bu devir olmasına ramen ailesinde çarşaf adeti var ve ne yapacağımızı bilmiyorum. sözlümle kendi aramızdaki sorunu aştık ama şimdi aileler..
sözlüm bana karşı aşırı anlayışlıydı ben de onun için bişey yapmak istiyorum.
ailesi anlamasın diye laboratuardan herhangi bi kanı alıcam (biyolog'um ben)
bu kanın miktarı ne kadardır ve damardan alınan kanla rengi aynı mıdır

Kanla namus olacğını düşündüğün bir aileye mi gelin gidiyorsun allah yardım etsin..
sanırım su söz cok doğru insanın kendisine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmıs..
bu sekilde cinsel bir obje yerine konulup bu devirde üstelik..cok utanc verici olmalı..

Nedesek Boş burası Türkiye:((...Bence Kızlık zarın baskıdan zedelendi bulgular onu gösteriyor.Mutlaka jinekoloğa git ihmal etme eğer yırtıldıysada lütfen hayatı kendine zindan etme namus ince bir zarla ölçülmez.sakın suçluluk psikolojisine girme Ok.Bu durumu erkek arkadaşına söylemek zorunda değilsin artı anlayışlı bile olsa erkekler böyle şeyleri unutmaz. Doktora gidersen lütfen paylaş merak ediyoruz.

zarına bir şey olmadığına eminim..adet öncesi diosun çünkü..bazen bendede olur adet öncesi ilişkide...

sen ona sordun mu bakirmisin diye peki? acaba o kaçilişki yaşamış,tek sorun onlarda yırtılacak bir zar olmaması değil mi? oh ne ala memleket. kızlar kendini onlara ezik büzük ben bakireyim diye namuslu göstermeye çalışarak onlara en büyük kozu veriyor bence..adam 1-0 galiop başlıyor bu konuda..onu soran araştıran kınayan yok nasılsa..hey yavrum bee....nasıl bir anlayıştır bu..
cok dogru soyledın arkadasım.. ıkı damla kanın hesabını edecek erkekle senın ne ısın var.. bakıre olupta bın kısıyle ılıskıye gırmeden neler yasayanlar var onlarmı utansın sen mi? ben boyle bır sey yuzunden terk edecek erkege adam demem! anlıyorum asıl kendı kendne karsı sucluluk duyuyorsn en azndan ne oldugunu bılmek ıstyrsn gıt bır doktora canım ıcın rahatlasın,olmussa da oldu madem telefonlarda cok sevıyorum dıyor gostersn sevgısını .. ne gunlere kaldık yaa hala anne babalarımzn cagında yasıyoruz üzücü gercekten

cok dogru soyledın arkadasım.. ıkı damla kanın hesabını edecek erkekle senın ne ısın var.. bakıre olupta bın kısıyle ılıskıye gırmeden neler yasayanlar var onlarmı utansın sen mi? ben boyle bır sey yuzunden terk edecek erkege adam demem! anlıyorum asıl kendı kendne karsı sucluluk duyuyorsn en azndan ne oldugunu bılmek ıstyrsn gıt bır doktora canım ıcın rahatlasın,olmussa da oldu madem telefonlarda cok sevıyorum dıyor gostersn sevgısını .. ne gunlere kaldık yaa hala anne babalarımzn cagında yasıyoruz üzücü gercekten

canım iyi hoş sölüyorsunda herkes senin gibi düşünemiyor işte.O insanla beraber olma diyorsun ama hiç umursamaz görünen birilerinin bile o gece hemen kana baktıklarını duydum gördüm ben malesef halen önemseniyor.ve biz kendimize güvensekte hayatın getrdiklerine güvenemiyoruzki!Yanlıslıkla yırtıldı die okadar cok korkan var kii ilişkinin i sini bile bilmeyen falan.anlayacagın halen yobaz cok cevrede ama düzeltemiyoruz

kıslar biri anlattıı ki o da evlenırken söyleyememiş bakie olmadıığını...

ve o gece cok ince ufak bi poşete kan koymuş ve o poşetı de nereye koydugunu tahmın edin :S

öyle beraber olmuşlar ilk gece...

anlaşılmamiş

cunku poşetı eliyle avcunun içine almiş o an'dan sonra...

inanmayan olablir ama bu olay da gerçek yanı neler var :S

bunu bence herkes göze alamaz.dogrudur fakat bunu yapmak için cok cesur olmak lazımdır.bende bir cok hastanın değişik maceralarını duyuyorum sadece gülüyorum.ama şuda var.bir genc kızın tam ilişkisi olup kızlık zarının ona ragmen yırtılmadıgını gördük biz.Hayat cok garip..

benimde eşimle ilk gece tam birleşme yaşadık ama kanama olmadı.ama sonraki ilşkimizde inanılmaz bir kan geldi.esnek olabilyo yani.

benimde eşimle ilk gece tam birleşme yaşadık ama kanama olmadı.ama sonraki ilşkimizde inanılmaz bir kan geldi.esnek olabilyo yani.[/

evet öyle olabiliyor.cünkü zarı yırtmak kolay da degil okaadar hele ilk gecenin tedirginligi üstünüzde ise.eşiniz dogru davranmıs kan beklememiş sabretmiş ve görmüş.erkeklere de düşen cok görev var arkadaslar tek bayanlara düşmüyor onlarda inanılmaz kasılıyorlar büyük görev aslında onların..

benımde ılk gecemde kanama olmadı esım allahtan cok anlayıslı elastik olabılır dedı ve bır daha hıc acmadı bu konuyu ama ben kendımden o kadAr emın oldugum halde kendımı hep kötü hıssettım taki doguma kadar doguma gıttıgımde dokto odadan herkesın cıkmassını ıstedı ve esimi yanına cagırdı ücümuz kaldık odada ve doktorum esıme dedıkı esın hala bakıre ve dogumda patlayacak haberınız olsun o an bı yandan sevınıyorum bı yandan şoktayım esım gelıp bana sarıldı ve senden cok emındım o yuzden hıc takılmadı kafama bıle dıyıp alnaımdan opmustu pek alahalı degıl konuya ama ıcımden geldı anlatmak canm senın durumuna gelınce bence kızlıgın gıtmıs olabılır o yuzden gıt bı doktora boylelıkle suphenden kurtul yoksa o süphe senı mahveder eger kızlıgın gıtmıssede ya anlat sevgılıne yada dugunden ıkı gun once gıt diktir benım bı arkadsım gıdıp ıkı gun onceden dıktırmıstı ve hıc sorun yasamadı suan 2 cocugu var oda senın gıbı tam olarak bılm ıyodu adet kanamsı sanmıs ama aslında bozulmustu

merhabalar, dün sevgilimle ilk kez deneme yaptık, tam olarak bir ilişki sayılmaz aslında içime girdi ama tamamen değil..kan gelmedi
daha önce parmakla yaptığımız denemeden sonra çamaşırımda kahverengimsi leke görmüştüm, bu sizıntı da ertesi gün biraz devam etti..sanıyorum o zaman kızlık zarı yırtıldı
ben zedelenme diye düşünmüştüm ama, yırtılmış da olabilir değil mi?

ya bence nolursa olsun dürüstlük en önemlisi. ya diyelimki diktirdin hallettin peki ya vicdanın? ilerde belki çocukların olacak eşinle mutlu olacaksın peki yüzüne bakınca neler hissedeceksin? ama bir yandan da sevmek var kaybetme korkusu... ne diyim allah kimseyi zor durumda bırakmasın nefsimizle mücadele etmek gerçekten zor iş...

ya herkesin kendi düsüncesi bilemem ama kasmamak lazim bozulacak diye, vede bozulacagini bildigin seyleri yaptiktan sonrada acaba bozuldumu dememek lazim zaten biliyosundur hissediyosundur ne olup olmadigini insan kendini bilmezmi??
o zaman nie soruosun acaba bozuldumu, kan geldi acaba duruomu yinede?? o sey oraya girerde bozulmazmi??? senden bi parca olarak bozulmasa bile, dinen sen bozuldun. . evlenmeden haram anla bunu. . günah. . hemde cok büyük bi günah. . ben burda cok bilmislik yapmak istemiyorum ama herkesin hayati die birsey yok tek birsey var ister tr de ol ister padisah kizi ol ister oo.ppu ol ister ne olursan ol tek birsey var oda yaptigin sey kim olursan ol günah. . önce kendi canin acir, sora yaptigin yer acir ama can acisi gecmez insanda hata yaptim acisi gecmez. . naptiysan tövbe et cünki hersey insanin kendi elinde naparsan ellerinle yaparsin bi baskasi gel seni zorla yapiim demez. . bunuda aklinda cikarma. .

canım bu sorumu yanlıs anlama..iyi hoş düşünüyorsunuz fakat sizinki nasıl zedelendi yani nasıl bir travma ile zede gördü merak ediyorum bir hekim olarak

evett bonny sende düzenleme yapmıssın sayfada ama gecen sende zedelenmiş benimki demişsin doktora gtmişşsn nasıl zedelendi?günah kısmına kesnlkle katılıyorum

mrb.. benm de şöyle bi sorunum var. sözlümle birlikte olduk. hiç bi şekilde kanama olmadı.
jinekolog a gittim muayene etti ve esnek oldnu söyledi. anca doğumda bozulurmuş.
bu tip evlilik dışı yaşanan ilişkilere aşırı derece karşı biriyim ama bazen insan istemeden başına öyle şeyler geliyor ki.. ne olursa olsun bunun bana bi ceza oldnu düşünüyorum.
şimdi çok önemli bi sorunumuz var. bu devir olmasına ramen ailesinde çarşaf adeti var ve ne yapacağımızı bilmiyorum. sözlümle kendi aramızdaki sorunu aştık ama şimdi aileler..
sözlüm bana karşı aşırı anlayışlıydı ben de onun için bişey yapmak istiyorum.
ailesi anlamasın diye laboratuardan herhangi bi kanı alıcam (biyolog'um ben)
bu kanın miktarı ne kadardır ve damardan alınan kanla rengi aynı mıdır

çok şaşırdım açıkcası..
nişanlınıza şaşırdım aslında ailesi çarşaf isteyecek ve kocanız olacak insan buna boyun mu eğecek..
yapmayın Allah aşkına...
bu sizin özelinizdir ilişki nasıl 4 duvar arasında yaşanıyor ise bu namus olarak adlandırılan kan da o dört duvar arasında kalmalıdır.
nasıl bir nişanlınız var sizin pasif kalıyor böyle hatta labaratuardan kan alıp onları kandırmayı bile düşünüyorsunuz...

yahu o gece söyleyeceğiniz şey çok basit...
eşiniz ailesinin karşısına dikilecek yanımızda yenge falan istmiyoruz zaten düğün yorgunluğu var üzerimizde dinlenmek istiyoruz biz sizi arar iyi olduğumuzu söyleriz...
bunları söyleyecek tamam..
ben şimdiki gençleride anlamıyorum hala bu saçma sapan adetlere boyun eğiyorlar ya....

arkadaslar lutfen bana yardımcı olun.sımdı ben 2004 yılında erkek arkadasımla beraber oldum ve benden kan gelmedı bu yuzden doktora gıttım zarımın esnek oldugunu soyledı sonra 2005 yılında aralıklı olarak 2 kez daha doktora gıttı doktor zarımın hala esnek oldugunu ama bıraz zedelenme oldugunu ve hala kız oldugumu soyledı.ıkı kez doktora gıttıgımdede ıkısındede aynı seyı soyledı erkek arkadasımla bu zamana kadar bırlıkte olduk ılıskıye gırdıkve sımdı ayrıldık ılıskılerımız sırasında herhangı bır kanama olmadı acaba kızlıgım bozulmusmudur bana yardımcı olun dusuncelerınızı paylasmak ıstıyorum doktora gıtmeden once sızlere danısmak ıstedım zedelenme olunca kızlık bozulmus mu oluyor?cevaplarınızı beklıyorum acılen:1no2::1no2:

merhaba merve
benim bildiğim esnek zar yalnızca doğumda bozuluyor.
yani ileride evlensen bile ilk gecende bozulma kanama yaşamayacaksın hatta yukarıda bir arkadaşımız esnek zar ile ilgili deneyimini anlatmış.

bugün bende gideceğim doktora bakalım ne diyecek daha önceki yazılarımda yazmıştım neler olduğunu ama burayamı jinekolojik muayene başlığına mı yazdım hatırlamıyorum

yani ben sımdı hala kızmı oluyorum benım ıcın onemlı olan evlendıgım zaman esım bana ınanmayıp doktora gıttıgımız zaman doktorun esınız kız demesı.

Back