• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

ya bazen okurkan burayı geliyolar bana !
yahu ilişki yaşayan pişman ezik hisediyo hadi onu anladım. ama ilişki yaşamamış aman ya bişey olduysa korkusu yaşayanlara diyeceğim bişey var:
siz böyle korkmaya devam edin. korkularınız sizi zayıf düşüren ve bir o kadar hakettiğiniz şeydir!böyle hayatınızı kabus kıvamında sürsürmeye devam ediniz..

böyle şeylere kafanızı takıp kendinize hayatı zehir etmeyin bende hiç yapmamıştım ama evlendiğimde kanamadı esnek demekki zaten normaldede kanamaması gerekiyormuş doktorlar öyle diyor kendimizi kastığımız için kanıyor yani zedelenme oluyor zorla ittirmekten eğer rahatsan kanamıyor zaten hayvanmı boğazlanıyor ki kanasın ya ne geri toplumuz

canım benim size diyecegim hiç bisey demiyorum ben namusu tek kızlık zarı olarak algılamıyorum nikahsız bir erkege teslim olmaları namus aynı sey erkekler içinde ğeçerli aman siz ileri görüslü olun ve çok hatalar yapın önemli olan bu dünya degil öteki dünya budünyadaki herkes geri görüslü olsun ileri görüslü olsun bi sekilde ğeçer gider ama öteki dünyada ne yapacaksınız bilmiyorum

yeni sevgilin sana yaklaşmaya çalışırken ağlamışsın
kızlık zarını diktirden sonra sana yaklaşınca gülümseyecek misin?
kızlık zarını diktirip,sevdiğin birini kandırdığın için ağlamaz mısın?
yaşadığın her şeyin arkasında dursana.
sana ufak bir bilgi vereyim,bu ameliyatı geçiren herkesin tekrar yırtıldığında kanamıyor kızlık zarı.
kanayacak diye bir kural da yok.
her neyse ben sinirlendim çıkıyorum bu konudan.
ben insanlığa bakarım,erkek olsam ve senin beni kandırmak için böyle bir ameliyat geçirdiğini öğrensem gözünün yaşına bakmazdım.hiç bir değerin kalmazdı gözümde.bunun adı dolandırıcılık olurdu.
ve bir kadına,bir insana yakışmaz.

merhaba arkdaslar size basımdan gecen bi olayı anlatmak istiyorum ben 10 yaslarındayken komsumuzun oğlu zorla oyun oynarken parmağını vajinama soktu ben cocuktum cok korktum canım yandı eve kosarak geldim sora iç camasırıma baktığımda bir damla kadar kan vardı..simdi benim kızlığım bozulmusmudr 3 senelik bir beraberlğim var ve ciddi düsünüyoruz bi sene icinde evlenecem ama bu düsünce bazen geceleri uykularımı bölüyo bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkurler!!!

kurabiye kan miktarı gercekten önemli hekimlikte.ciddi bir kanamamıydı yoksa toplu iğne kadar falan mı?eger az sa kanama ben bir hekim olarak sadece zede gördügünü düşünüyorum.10 yasındayken gördn ve kanamayı unutmaman da değişik madem böyle bir sıkıntın var neden evlenmeyi düşündügün tarihi bekledin canım bunu düşünmek için?kızlık zarı heryerde aynı anda yırtılmaz.eger tek biryere zarar werdiyse kanaman olusur ilk gecende.detay bilmeden yorum da yapamıyorum fazla.

10 yasındayken cocuk olduğum için ne olduğunu anlamadım dediğigi toplu iğneyi geçmeyecek kadardı tuvalete gittiğimde iç çamasırıma surulmus kan vardı.anneme sölemeye korktum çünkü cocuk hem komsumuzun oğluydu hemde ailem özellikle annem bu konuda cok kesin konusyodu hep eğer ben aileme ozman söleseydim o cocukla mecbur bi evlilik yapabilirdim yada aileler kanlı bıcaklı olurdu...ergenlik cağıma girdiğim zmanlar ve kızlığın ne olduğunu anladığım zamanlar bu olay hep aklıma geldi kimseye bisey diyemedim ve hep erkeklerden kokrtum 3senelik bi beraberliğim var erkek arkdsımı öperken bile kendimi cekiyorum hemen ergenlik cağımdan beri aklıma geldikce gece uykularım kacıyor...erkek arkdsıma anlatma istedim ama yapamdım yoksa bu kızlıga önem veren biri değil kaza yada bi olay yuzune basına gelse asla yargılamam ama baskalarıyla birlikte olup bana yalan söler ve kız değilse ozman benim icin hictir diyor ama söle bi durumda var onun arkds cevresindeki kızların hic biri bakire değil ve bana hep evlendğimiz ilk gece yapmak isterim o gecenin büyüsü bozulmasın diyor ve söleyemiyorum bilmiyorum neden söleyemediğimi ama ilerde evliliğimde bir tartısma olduğunda yüzüme vurmasından kokrkuyorum...suzmana kadar hic cinsel anlamada birlikteliğim olmadı 10 yasıdma gecirdiğm olay aklımdan hic cıkmıyor heleki ergenlik cagına girip herseyi anlamaya basladıım zamandan beri...muayne olmaya gidemiyorum oturduğum yer kücük biyer olduğu icin herkes biribirini tanıyo ya anlarsalar diye aklım gidiyo...o cocuga gelince bizim mahalleden tasınalı 4 sene oluyo ama abimin cok iyi arkdsı suanda 26 27 yaslarında ve ıkı haftada bir bizde kalmaya geliyo ve o gece nasıl uyudugumu tahmin edin o an kendime kızıp kendimi öldürmek geliyo naptım ben bunalrı hakettim diyorum ve bunalrı düsünmekten sevdiğim adamı bile kac defa terk etmeyi düsündüm bazen yaptımda ama olmadı cok seviyorum cünkü....beni anlayan anlamayan herkese cok tesekkur ederim aama unutmayın hicbirsey öle kolay değil keske eger kızlıgım yırtıldıysa bunu sevdiğim kisiyle paylasmak isterdim en azından bilerek yaptım derdim ama suanki durumum icler acsısı ...........bana yardımcı olan tüm herkese tesekkürler.

kurabiyemsin arkadaşım. benim sana tavsiyem evleneceğin kişiye olayı anlatman eğer aklında şüphe varsa beraberce doktora gidin. doktorlar zarın yırtılmış olsa bile ilişki ilemi yoksa başka bir cisimlemi yırtıldığını anlayıp buna göre rapor verebiliyorlar. böylece anlattığın olayın doğruluğunu kanıtlarsın. bence buna kafa yorma. yalnız erkek arkadaşına açık açık evlendiğinizide sıkıntılı bir anda başına kalkmasından korktuğunu ve bunların olmaması için muayeneye hazır olduğunu söyle. dik dur ve kendine güven.

10 yasındayken cocuk olduğum için ne olduğunu anlamadım dediğigi toplu iğneyi geçmeyecek kadardı tuvalete gittiğimde iç çamasırıma surulmus kan vardı.anneme sölemeye korktum çünkü cocuk hem komsumuzun oğluydu hemde ailem özellikle annem bu konuda cok kesin konusyodu hep eğer ben aileme ozman söleseydim o cocukla mecbur bi evlilik yapabilirdim yada aileler kanlı bıcaklı olurdu...ergenlik cağıma girdiğim zmanlar ve kızlığın ne olduğunu anladığım zamanlar bu olay hep aklıma geldi kimseye bisey diyemedim ve hep erkeklerden kokrtum 3senelik bi beraberliğim var erkek arkdsımı öperken bile kendimi cekiyorum hemen ergenlik cağımdan beri aklıma geldikce gece uykularım kacıyor...erkek arkdsıma anlatma istedim ama yapamdım yoksa bu kızlıga önem veren biri değil kaza yada bi olay yuzune basına gelse asla yargılamam ama baskalarıyla birlikte olup bana yalan söler ve kız değilse ozman benim icin hictir diyor ama söle bi durumda var onun arkds cevresindeki kızların hic biri bakire değil ve bana hep evlendğimiz ilk gece yapmak isterim o gecenin büyüsü bozulmasın diyor ve söleyemiyorum bilmiyorum neden söleyemediğimi ama ilerde evliliğimde bir tartısma olduğunda yüzüme vurmasından kokrkuyorum...suzmana kadar hic cinsel anlamada birlikteliğim olmadı 10 yasıdma gecirdiğm olay aklımdan hic cıkmıyor heleki ergenlik cagına girip herseyi anlamaya basladıım zamandan beri...muayne olmaya gidemiyorum oturduğum yer kücük biyer olduğu icin herkes biribirini tanıyo ya anlarsalar diye aklım gidiyo...o cocuga gelince bizim mahalleden tasınalı 4 sene oluyo ama abimin cok iyi arkdsı suanda 26 27 yaslarında ve ıkı haftada bir bizde kalmaya geliyo ve o gece nasıl uyudugumu tahmin edin o an kendime kızıp kendimi öldürmek geliyo naptım ben bunalrı hakettim diyorum ve bunalrı düsünmekten sevdiğim adamı bile kac defa terk etmeyi düsündüm bazen yaptımda ama olmadı cok seviyorum cünkü....beni anlayan anlamayan herkese cok tesekkur ederim aama unutmayın hicbirsey öle kolay değil keske eger kızlıgım yırtıldıysa bunu sevdiğim kisiyle paylasmak isterdim en azından bilerek yaptım derdim ama suanki durumum icler acsısı ...........bana yardımcı olan tüm herkese tesekkürler.

canım bak bende artık hekim sayılırım bu konuda egitimim var bana güven ve bir doktora git emin ol kızsınız diyecek sana..cünkü toplu igneyi gecmeyecek kdar diyorsun.kızlık zarının normal kosullarda bozuldugunun göstergesi ciddi bir kanamadır damla diyenlere bakma sen en küçügü bile bir elin yarısı kadardır.1damla ile mümkünatı yok gibi ancak esnekse zorlamayla 1damla yada pembe sıvı gelir.seni ikna etmeye calısmıyorum dogruyu söylüyorum bence kızsın.o sadece sana zede wermiştir ama tamamen yırtılması mümkün deil bu sekilde cünkü kızlık zarının heryeri aynı anda yırtılmaz.penis girişi ile ancak tamamen yırtılır vajinadan cokca büyük oldugu için.

kız kardesi arkdsımdı zaten o dısarı cıktı hatırladıgım kadarıyla bakkala gitmisti birden ellerimi tuttu ve üstümde esortmanım vardı zorla cıkarmaya çalıstı cıkaramayınca ıc camasırımın icine elini sokarak vajinama parmağını soktu o anda cok savunmasızdım ellerimi tutmustu cünkü bi anda canım yandı ve allah bi güç verdi bana kaçmayı basardım aglayarak eve geldim annem ne oldugunu sordugunda komsumuzun oglu beni dövdü dedım aklıma o anda böle demek geldi korktum cocukken böle seyler konuslunca hep ayıp diye konustukları icin cok kokrtum söleyemdim söleseydimde hic iyi seyler olmıckatı ama sundan eminim parmagını tamamını sokmadı hemen canım acımasıyla zaten kactım...inanın size bunları yazarken bile aglıyorum insallah doktor dediğin gibi yırtılmamıstır ama suda bi gercek hayatım boyunca unutamıcagım bı acı olarak kalcak bende.....

cnm evlenince gececek emin ol eskiyi dşünme bence.olan olmus sıkma tatlı canını.bende doktora katılıyorum sadece zedelenmiştir yırtılma kolay olmuyor dedi bana doktor.gercekten vaginadan baya büyük kalın penis diye tahmn ediyorum.kanama zaten kızlıktan gelmese bile ilk ilişkide tahriştende gelebilirmiş yan tahrişlerden her seklde gelir korkma unut gtsin cnmya

cnm çok üzüldüm. ama bence de unut gitsin. bazı erkekelr için bekaret çok önemlidir (benim eşim için hele) ama benim ilk ilişkimizde (evlendiğimiz gece) çok az kanamam oldu 1-2 damla.sonra ben rutin kontrolüm için doktora gittiğimde sordum bana zarın nerden yırtıldığını söyledi. saati göz önüne al saat 3ü 35 geçeyi düşün o aralıktan yırtılmış dedi. eşim bana hiç bir zaman neden az kan geldi filan diye sormadı. kaldıki bekareti bukadar çok önemseyen başka bir erkek görmedim. ama sonuçta ben biliyordum ki o benim ilk erkek arkadaşımdı. bunu oda biliyordu. ve güveniyordu bana. bence sen de rahat ol. hiç bişey söyleme bence. erkekler bizim gibi düşünmez. sürekli kafasında farklı düşünceler dolaşır. bence riske atma. unut gitsin. yada bir dr a muayene ol için rahat etsin. yada kendini bakire olduğuna inandır.

arkadaslar,yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum..Bu konuda suanda Dr a gitmeme karari aldim..Bir suredir yorumlarinizi dusuncelerinizi okuyorum ancak yogun is temposundan yazmaya yeni firsatim oldu..okuduklarimdan da bakireligimin bozulmadigi yonunde dusunuyorum artik..mesela Bir arkadasin yorumunda dedigi gibi" Bu cok kolay bir sey olsaydi ilk gece korkusu" olmazdi..evli arkadaslarimdan da ogrendigim kadariyla ne kadar hazir olursan ol iliski oncesi mutlaka kanama oldugu yonunde seyler soylediler..Herkesin yapisi farkli olmasina ragmen..yada bir kac iliskide de kanamanin devam ettigi yonunde seylerde okudum..suanda erkek arkadasimin gercekten beni kaybetme korkusu yasadigi ve sevdigini dusunuyorum..Bu konuda da tutucu biri degil.Gecmiste yasadiklarim artik gecmiste kalsin Bende ona sıkı sıkı sarılayım istiyorum..zemuszemus insanin bekareti bir damla kanda olmamali bence..Bu konunun toplumda bu kadar onem verilmesinin de internetten bakildiginda sanki hemen bozuluverecek bir sey oldugunu dusunmemize neden olan yazilar ve metinler okumamiz..Dogrulugu tartisilir yani..yoksa kolay olsa; Hepimiz cocukken bisiklete bindik,bisikletten dustuk,kaydiraktan atladik,havuza denize atlayarak hoplayarak zıplayarak girdik...Bozulsa bozulurdu..fisfisfis Buradan arkadaslara tavsiyem kesinlikle guven duymadiklari biriyle boyle bir sey yasamasinlar..ve Bu konuyu acikca konusmaktan hicbir zaman cekinmesinler..zaman herseyin ilacı...

cnm bende erkek arkadaşımla ilk birlikteliğimi anlatmak istiyorum belki bi faydam olur.ilk birlikteliğimde tamamen yüzeyseldi ama bi anda bi acı duydum irkildim ilişkiye falan gşrmedil sadece yüzeyseldi ne olduğunu neden acı hissettiğimi anlayamadım..sonra erkek arkadaşım lavaboya gitti bende yatakta uzanıyodum elimi vajianama götürdüm bi baktım kan gelmiş.peçeteyle sildim 1 damla kadar açık pembe renkliydi o an o kadar kötü oldumki tamam sevdiğin insanla yapıosun ama sanki içinden bişi koparıp alıyolar :(((( sonra kan gelmedi tabi o anlıktı sanırım.taki bir sonraki ilişkimize kadar.kesin yırtılmıştır gözüyle baktığımız için birlikte olduk.yine acı hissettim tabi sonra tekrar baktığımda yine kan gelmişti.sonrasını pek hatırlamıyorum.geçmişi unuttum ve bitanecik kocamla evlendim...ona herşeyi anlattım ve beni bu şekilde kabul etti.4 aylık eliyim..inşallah herşey yolunda gider ve mutlu olursun cnm sıkma canını ve senin için doğru olanı ancak sen bilebilirsin.... :teselli:

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar biraz olsun icimi rahatlattınız cok saolun hepinizin kalbinde gönlünde ne verse allahım onu versinn!!!

bir süre önce deneyimli bir ebeden duymuştum. kızlık kontrolünde yırtılma yününe ve şekline bakarak nasıl bozulduğunu, ilişki, kaza..ve hatta ne zaman bozulduğunu anlayabiliyorlarmış. yani en azından uzun zaman önce mi yenimi??
BıRıNCı ARKADAŞ ıÇıN, madem arkadaşın bu konuya önem vermiyor, ona ve sevgisine güveniyorsun. açık açık böyle bir şey oldu de anlat. ama bunu kabul ediyorsan bir gün başıma kalkmayacağına dair söz veriyomusun..ilerde prb olmayacağına dair..şekline kendine güvenerek. anlat. yaptığın işin arkasında dur. sanırım bu konuda dersini almışsındır. eski arkadaşına da güveniyordun. şimdi buna da güveniyorum, seviyorum diyosun. bunun sonunun nasıl olacağını nerden biliyorsun. tekrar böyle pişman olmayacağını...bunu önemsemeyip yaşayanlar için diyecek bi şeyim yok.kendi düşünceleri. AMA KIZLAR GÖZLERıNıZı DÖRT AÇIN...ıNTERNETTTE SÖZDE ARKADAŞINA GÜVEREK ıLŞKı YAŞAYAN VE O GÜVENDıKLERı ARKADAŞLARI TARAFINDAN ÇOĞU ZAMAN DA GıZLıCE KAMERAYA ÇEKıLMıŞ GÖRÜNTÜLER DOLANIYOR. bunlar içinde ortaokul,lide öğrencisinden tutun, daha büyükleri de var. o an gözünüz ondan başkasını görmüyor. onun hep yanınızda kalacağını, sizin onun için tek olacağınızı düşünüyor, pembe panjurlu(!) ev hayalleriyle o ne isterse sizde isteyip yapıyorsunuz. sonu...bunu gerçek isteyip yaşayan ve önemli değil diyen için çok değişen bi şey yok. ya gerisi
. ben evlilik öncesi ilişkiyi ne erkek ne de kadın için onaylamıyorum. eğer konu namus ise kadın için namus ne ise erkek için de odur. bu ayrıma karşıyım. eğer toplumda böyle bi anlayış varsa sorun bizde. çünkü o erkekleri de yetiştiren bizim gibi anneler. herkes çocuğuna ayrım yapmadan kız-erkek aynı sorumluluk namus duygusunu aşılarsa. böyle sorunlar çıkmaz.
ıKıNCı ARKADAŞ. Bence kendine güvenmemen için bir sebep yok. sonuçta kendi isteğin dışında olan acı bir durum ki allah göstermesin daha ilerisi olup tecavüzede uğrayabilirdin(buda bi tecavüz-anlayın yanii) ve kızlığını tamamiyle kaybedebilirdin. ama sen bir şey yapmadın. bunu kafana koy!! 3 yıl olduğuna göre bu seni tanımış olmalı,senin neyi yaypıp neyi yapmayacağını bilmeli. açık açık konuş. böyleyken böyle oldu. kendim anlamında içim rahat ama ogünü yaşadığımızda olurda kan gelmezse farklı anlayabilirsin diye huzursuz oldum diyip anlatmaya karar verdim dersin. o sana gerçekten değer veriyor,güveniyor,inanıyor seviyorsa bunu anlayışla karşılayacaktır. hatta arzu ediyorsa birlikte doktora gidip yanında muayene olabileceğini söylersin. sonuçta yukarıda yazdığım gibi nasıl bozulduğu anlaşılıyor.kimileri hiç kan gelemden acısız oldu diyor. arkadaşım evlendiğinde bir iki damla kan geldiğini ve zorla gördüğünü ve de kocasını hiç umruna gelmediğini söylemişti.çünkü ona güveniyordu.ya da size bir şey anlatacağım(yazacağım) buna göre çözüm sana kalmış:
Hz Ömer zamanında biri, Hz Ömere gelmiş ve kızımı isteyen çok iyi biri var demiş. ama kzımın başından yıllar önce böyle böyle bir şeyler geçti. şimdi bu kişiye bu olanları anlatmalımıyım?? Hz Ömer ise Rabbimiz kusurların örtülmesini açığa çıkarılmamasını buyurmuştur. (tam olarak aynı keliimelerle ifade edememiş olabilirim-ama tema aynı)
hangi yolu seçersen seç(anlat yada anlatma). önemli olan kendinize güvenmeniz. zorla yada isteyerek yaşamış olun. olanın arkasında olun ve gözlerinizi açık tutun kendinizi kullandırtmayın..

yirtilmis olma ihtimali varmi doktorcuum ya benimkinede mesela 3 cm girmisti acaba???????(parmak)

bence yırtılmıstır cnm yırtık degilse de zedelenmiştir muhakkak.ya 3cm den bahsediosunuz cnmyaa resmen parmagn yarısı girmiş mantıklımı gitmemesi ihtiyac demiş arkadasın biri bekareti önemseyenler neden ihtiyac duyupta sokmuyor parmagını falan tatminlik bi cok sekldde var zarar wrmedeen

kurabiyem arkadaşım bence boş yere kuruntu ediyorsun...taa benim anneannem zamanında bi kız çocuğunun başına böyle bi olay gelmiş damada anlatmışlar damat hiç bişi demeden evlenmiş...ve yozgat köyünde...bence kafana madem bu kadar takılıyor sevgiline anlat hatta ısrar et birlikte doktara gidin eğer ki kızlık zarında bir hasar varsa nasıl olduğunu ne kadar bir zarar olduğunu o söylesin sevgilinde duysun ki ilerde acaba diye düşünmesin...ayrıca koskocaman kadınken o acıya dayanmak zordur inan ki gerçekten ciddi bir hasar olsaydı o acıya 10 yaşında bir çocuğun dayanması çoook zordur...bi tanıdığım çocukken merak edip parmağıyla yoklamış...biraz kan ondada gelmiş ...o da çok kuruntu etti kızlık zarı yırtılmış mıdır diye ama evlendiğinde boşuna şüphelendiğini o da anlamıştı...için rahat olsun olur(zor ama) bi sıkıntı çıkarsa alırsın kocanı gidersin doktora paşalar gibi alırsın raporu...inanki doktorlar bu işi bizden iyi biliyorlar korkma arkadaşım...aşkının sevginin tadını çıkar o kadar kolay değil bu işler...ayrıca hiç kanama olmasada belki kocan sormayacak bile...sana inandığı güvendiği içinnn

Arkadaşlar benim bi arkadaşım mastürbasyon yapmış.Ama içine bişe sokmamış sadece dışarkan eliyle okşamış.Sonra lavaboya gitmiş adet kanı şeklinde kan gelmiş.ve adet olmuş.Sizce kızlık zarı yırtılmışmıdır?

Arkadaşlar;

yarın izmirde bir kadin dogum uzmanina muayene icin randevu aldim..umarim o duymak istemedigim sozu duymam..artik kendime zarar vermeye baslamistim..aynayla bakmaya calisma,parmak sokma gibi (Buarada erkek arkadasim parmak girmesiyle bozulmayacagini soyledi) ne kadar dogru bilmiyorum tabi..Dogruyda yani bakireligim bozulduysa cok sevdigim erkek arkadasimdan ayrilmak zorunda kalacagim..Cunku ona Bakireyim demistim..Dayanamadigim kismida beni yaralayan kismida bu olacak zaten...

Back