Kizlik zari ve Hymenoplasti

malesef toplumumuzda namus ıkı bacak arasında ne yanlıs bı anlayıs aynı seyı yapınca kızlar namussuz ya erkekler?oyle bı toplumdayız kı bızı nelere surukluyor bence utanmamalısın hata yapmıssın ama onemlı olan ruhun guzellıgı bırakta bunu yapan utansın

ben ilk iliskim de canim cok yanisti ve 1 veya 2 gun yanma gibi seyler hissetmistim carsafanim kan olmusdu,sende bisey olmadimi acaba belki sonuna kadar gitmemistir arkadasin olamaz mi

aminem,

Bana soruyorsan...Bunun vicdan azabını ceken ben olmamalıyım ki öyleyim suanda..sadece yasamamasi bile gereken bir kisi oldugunu dusunuyorum onun hakkında.ilk oldugumu biliyordu Bana bunu yapabilecegini hic tahmin etmemistim..Yazik etmisim...Dr da zaten tam anlamiyla birlesme olmadigini ama kanamamin olmayacagini soyledi ki arkasında durdum bunun evlenelim dedim Dr cok biliyor olmadı oyle bir sey dedi..Bende sadece o zaman acik renkte cok cok az kanama olmustu...oyle carsaf filan batmadi..yanma da acida hissetmedim..Bunu da Dr muayenesinde ogrendim zaten...

Kadr56,

kontrol sonunda neler oldugunu yazarsan sevinirim..Ben 2 ay sonra kontrole gitmistim..

ilgin -82
canım bana 1 ay sora gel dedi bayram sorası gidecem ya çok korkuyom ya dikiş tutmamışsa diye yada yanlış bişeyle dikiş açılırsa diye....heralde dikiş ipi düşecek düştüğünü görebilirmiyim sen gördünmü nasıl anlayacam ya bu 1 ay geçse bi banada inşalllah sana dediği gibi dder her şey yolunda der ve öylede gider bayrama nişanım ondan sora nikah var çok korkuyom çokkkk dua edin ne olur

ilgin-82
canım sana bişey soracam bana amaliyat sorası baldır kısmımdan ağrı kesici vurdular ve 12 gündür yeri ağrıyo üstüne oturamıyom acaba neden olabilir dr.soramadım sende böyle şey oldumu yada tanıdık dr varsa sorarmısın çok korktum ya millet niye yere oturamıyosun diyolar kramptan dolayı diyom ama işte

Bütün sayfaları okuma imkanım olmadı şöyle bir göz gezdirdim yorumlara... Bence çok iyi yapmışsınız... Dürüst olmak her zaman doğru olmuyor...

Çok küçük yaşlarda başıma gelen iğrenç olayda... bekaretimi kaybetmişim... bekaret gibi bir kavramdan haberim bile yokken olmuş bu... Ve yaşadığım evlilikte maalesef her zaman sorun olarak karşıma çıktı... Bilseydim ben de diktirirdim ... İlk gece kan gelmeyince bakire olmadığımı anladım... O anda ne anlatsan ne söylesen bilemedim... Hayatım depresyon sıkıntı stres ile geçti..... Ve yıllar sonra evliliğim bitti... Bakire olsaydım da bitecekti ama bunun bende açtığı yarayı hayatım boyunca atlatabileceğimi sanmıyorum... Hep bir eksiklik duygusu ...

Kadr56, canım Bende 15-17.gun de dikislerim dustu..yani dustugunu goruyorsun zaten..Bana oncesinde Dr dikislerin dusecek dustugunde korkma demişti..kendiliginden atan dikisler kullaniliyormus...

Agri kesici olayina gelince canım Ben kendimde saglikciyim...muhtemelen hematom olmustur..yani agri kesiciyi yapan iyi yapamadigindan olur. o yerde morluk ve sertlik varsa dedigim gibidir...alkol yada kolonya koyup iyilesmesini hzılandırabilirsin...

Buarada Bahsettiklerinden bana da benzer islem uygulandi sanırım :26:

Ben bir ara bu konuyu ileride nisanlımla yada esime paylasirim diyordum ama paylasırsam da esimin yada nisanlımın hep icinde acaba sorusu olur ve Bunu bana yansıtırsa diye boyle bir cozum yolu dusunuyorum...Bazende nasıl bir korkuymus..namus iki bacak arasında mı diyorum...isyan ediyorum..ilk zamanlar hep agliyordumm..ailemede bir sey diyemedim..evlenseydim de boyle bir konuda bana yalan soyleyen biri neler yapardı bana evliligim boyunca ..Dusunemiyorum hic.. Suanda iyi giden bir birlikteligim var...Bu konuda bana hic bir sey sormadı..Gecmis gecmiste kaldı..Hic anlatmanı istemiyorum dedi..ama icimdeki bu suphe bu vicdan azabından en iyi sekilde kurtulmaya calısacagım...

ilgin sakın anlatma bi dön etrafına bak bizi kendi cinslerimiz bile yargılarken erkekten nasıl anlayış bekleriz canım senin kalbin temizse rabbim bilir merak etme

ilgin sakın anlatma bi dön etrafına bak bizi kendi cinslerimiz bile yargılarken erkekten nasıl anlayış bekleriz canım senin kalbin temizse rabbim bilir merak etme

Kadr56,

Bende öyle diyorum..Bir keresinde çok üzülmüştüm bir kız arkadaşıma anlattım..Hiç mutlu olamayacağım ben dedim...ilk erkek arkadaşım oldugu içinde ayrı bir yarası oldu..ama o da dedi..sen öyle biri değilsin..sakın anlatma dedi..ama hiç yapamıcakmışım gibi geliyor..2 cm için düştüğüm duruma bak :84:

Hayatında bir kere dürüst olma diyorum,çok gördüm kk da dürüst davrandım söyledim evliliğim boyunca başıma kaktı diyenleri :97:

serçe parmagını telefon tuşuna basıo gibi hafifce degir bakalım.acıyosa hala yerindedir sadece zarar görmüştür.ama acımıyorsa ve gittikçe derine gidiyorsa parmagın ozaman bişey diyemem cnm üzgünüm.. ama dürüst olmayı aklından geçirme derim çünkü evlilikte bir tartışmada hemen yüzüne vurulur bu.. bazen dürüst olmak işe yramıyor tatlım.

Ben yaptırdıgım islem sonrası ( fleep yontemi )hic muayene etmedim....kontrolunde Dr hersey yolunda dedi..evlenmeden once tekrar gitmemi soyledi Dr...2 cm kadar girmis..zedelenme olmus dedi..o yuzden kendim muayene edip tekrar bir sey yaparim diye bakmıyorum...

peki bu hymenoplasti islemini sizce kadın dogumculara mı yaptırmak garanti yoksa estetik cerrahlara mı yaptırmak garanti..?!?:26:

Kime sorsam zaten boyle bir konuyu paylasma diyor ki..o olaydan sonra kimseye guvenemedim..Hep bana zarar verecekmis gibi geliyordu hayatımdaki kisi..Buyuzden de bir kız arkadasimin annesinin tavsiysiyle gorucu usulu biriyle tanıstım.simdilik her sey yolunda..

benım bı arkadsımda bole bozuldu kızlık zarı dıe doktora gıt dedım gıtmedı meyersem zedelenmıs hala bakıreymıs

ilgin-82
canım bişey soraacam hani dikiş kendiliğinden açılıyordu ya sen onu hissettinmi az önce tuvalete oturdum böyle içimde bişey cart dedi gibi yani dikişmi düşüyor yada başka bişeymi napacam bilemedim sence ne oluyo.....senin hemen iyileştimi ya 1 ayda ve o sürede kot falan dar şeyler giyebildinmi ben kot giymemeye dikkat ediyom ama bugün giydim bide nebileyim topuklu falan giydinmi of ya korktum dr sorsammı ne diyosunuz

Namussa, ilki beraber yaşamaksa karşı tarafında ilk beraberliği olmalı!. Ama nerden anlıcaksın ! Erkek hep erkek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…