Buaralar sık giremiyorum nete...kusura bakma..Afedersin ama senin tam bir birliktelik mi olmuştu Belki farklıdır yapısı...Banada benzer seyleri söylemişlerdi.Zar dikiş tutmaz diye..Benim muayene sounucu Bana zedelenme olmuş demişlerdi.Bende ilk Drum alihanoğluna tekrar kontrole gitmeye karar verdim.Bugün konuştuğum telefondaki Bayan evlenmeden bir hafta önce gelmeniz en doğrusu Bazen Dr Bey içeride bir dikiş metaryeli ile dokuyu tutturuyor sizinkide öyle yapılmış olabilir dedi.Düğünden bir hafta önce kontrole gideceğim ama Dr o zaman Bana iki ay öncesinden kontrole gel demişti.Bilemiyorum ama Böyle bir durumda zannetmiyorum kandırsınlar bizi?!? Benim gittiğim yer sağlık merkezi özel muayene sonuçta..:26: Bende kendimi cok çaresiz hissediyorum..Allah yardımcımız olsun...
Bu operasyonu tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kendiliğinden eriyip düşen dikiş materyali ile bir doku parçası alınıp öyle tutturuluyor diye biliyorum...Benim operasyon sonrası o bölgede gerginlik hissi oldu.Hafifte ağrım oldu.2 ay boyunca bir cok harekete dikkat ettim..2 ay sonrası kontrolde hersey yolunda dedi Dr..