• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

Suanda iyi giden bir birlikteligim var...Bu konuda bana hic bir sey sormadı..Gecmis gecmiste kaldı..Hic anlatmanı istemiyorum...

ilgin_82 erkekarkadasin sana ne güzel acikca demis benim icin bundan sonrasi önemli yani (seni oldugun gibi kabul ediyorum) böyle diyen insana neden konuyu kapatmis ve düsüncesini sölemis adama tekrar acasin ki..Birbirinizi tanimaya bakin bol bol paylasip konusun zaman ile bu konulari da asarsiniz dahada iyi tanidikca:34:Güzel seyler iste hayal et canim hersey gönlünce olsun

arkadaslar Dun erkek arkadasim beni cok sevdigini soyledi..Beni kaybetme korkusu yasadigini soyledi.Suan kendisi yurt disinda..Boyle deyince Bu kizlik konusu icimi daha da yaraladi..ona bir turlu soyleyemiyorum..cunku bakire olup olmadigimi bile bilmiyorum..:(((( simdi Gitsem Dr a bakire degilsin derse onun yuzuna nasil bakarim diye dusunuyorum...:(( Dun kendimi yine ayna ile muayene etmeye kalktim..ama ne oldugunu bilmedigim bir seyi nasil anlayayim..:(( yani delik var ortasinda - Bu delik adet kaninin disari akmasini- sagliyormus ama Bu hymen denen sey disaridan goruldugunde deri kivrimi gibi vajinanın girisinde iceride de sogan zari gibidir diyorlar..off!!! kafayi yemek uzereyim..lutfen konusalim bu konuda..kafam cok karisik..erkek arkadasim 3 ay sonra donecek yurt disindan cozum bulmasini istiyorum bu sorunun..:((

Canım konu açılalı baya olmuş bir operasyon geçirdiğini de okudum.

Doktordan doktora bence görüş değişir.

Biri bozulmuş der diğeri bozulmamış der.

Belki de doktor sırf para alabilmek için sana böyle söyledi.

Kızlık zarının bozulması öyle kolay bişey değil ki...

Düşün benim 4 ay kanamam oldu.

Orası daracık bir yer zamanla genişliyor ve bence tecrübesi olan bir erkek bunu anlar..

Ve bir arkadaşım evlendi çok fena kanaması oldu aradan 1 yıl geçti

bebek sahibi olamıyorlardı doktor muayene ettiğinde ne görsün !!

Kızlık zarı hala yerindeymiş .. 7 çeşit kızlık zarı var ..

Olan olmuş artık kafana takma .. Yeterince pişmanlık da duymuşsun ..

of bilen yokmu ya ilginnnnnnnnn nerdesin ne olur hemrn yaz sendede böle şeyler oldumu

Kadr56

canım calıstıgım icin sık giremiyorum nete...Benimde 17.gunde dikisim dusmustu..Peceteyle kurulanırken gordum.sonra kontrole gittigimde de soyledim Dra O da herseyin normal oldugunu soyledi..Bence anormal bir durum yok gibi anlattıklarından.Bendeilk zamanlar comeik durumda yada merdive oturup ayakakbımı giydim..Coraplarımıda oturur durumda giydim Endiselenme..Dar giyme su gunlerde

Canım konu açılalı baya olmuş bir operasyon geçirdiğini de okudum.

Doktordan doktora bence görüş değişir.

Biri bozulmuş der diğeri bozulmamış der.

Belki de doktor sırf para alabilmek için sana böyle söyledi.

Kızlık zarının bozulması öyle kolay bişey değil ki...

Düşün benim 4 ay kanamam oldu.

Orası daracık bir yer zamanla genişliyor ve bence tecrübesi olan bir erkek bunu anlar..

Ve bir arkadaşım evlendi çok fena kanaması oldu aradan 1 yıl geçti

bebek sahibi olamıyorlardı doktor muayene ettiğinde ne görsün !!

Kızlık zarı hala yerindeymiş .. 7 çeşit kızlık zarı var ..

Olan olmuş artık kafana takma .. Yeterince pişmanlık da duymuşsun ..

Nilmısra,

Bende evlilik oncesi tekrar gitmeyi dusunuyorum.Dedigin gibi Drdan Dra farklılık gosterir.Bunu yasayan evi arkadaşalrımda cok kolay olmadıgını soyluyor zaten..

ilgin-82
canım ya bilmiyorumki daha ben öyle bişey görmedim yani düşüp düşmediğini bilmiyorum ama dün tuvalete oturdum iğne ucu batar gibi acı hissettim korktım acaba yırtıldımı diye.buarada kot giymemem mi gerekiyor dün giymiştim....ya bukadar kolaymı bozuluyo yani otururken kalkarken okadar dikkat etmeye çalışıyomk.i bayramdan sonra kontrol var offff

ilgin-82
canım ya bilmiyorumki daha ben öyle bişey görmedim yani düşüp düşmediğini bilmiyorum ama dün tuvalete oturdum iğne ucu batar gibi acı hissettim korktım acaba yırtıldımı diye.buarada kot giymemem mi gerekiyor dün giymiştim....ya bukadar kolaymı bozuluyo yani otururken kalkarken okadar dikkat etmeye çalışıyomk.i bayramdan sonra kontrol var offff

Kadr56,
Belki dikisleri hissettigin icin oyle batar hissetmissindir..yani yirtilma filan degildir..Buarada kot giyme derken dar seyler giymemeye ozellikle dar kot filan giymemeye ozen goster demek istedim..zorlama olmasın oraya diye..Bana Dr oyle bir sey demedi bana ama Ben giymedim..Dr sadece Bisiklete binmek,ata binmek,pilates,aerobic,bagdac kurarak oturmak iki ay yasak dedi..sonrası iki ay sonra kontrolde hersey yolunda dedi.o kotu gunleri geride atlattım umarım operasyonu olalı bir yıl oldu..evlenmeden once yine aynı seyleri yasamak zorunda kalmam..:2: Bunu yasayanlar sanıldıgı kadar kolay bir sey oldugunu soylemiyor yırtılmanın...zaten surtunme yoluyla o zaman ki erkek arkadaşım birlikte olmak istemisti..Bende saf tabi..Bana hep evlencem seninle evlenmeden de olmaz diyordu..:5: namus Bence iki bacak arasında degil.ama Bunu ogrenecekleri de yok erkeklerin..Bizde yaptıgımız bir hatayı böyle kapatmaya calışıyoruz..yok ki anlayan,dinleyen.....Ben bunun vicadını hergun kendi icimde yasarken..O daha kimlerin ahlarını alıyodur...Ben Dr muayenesinde ogrendim..ayrıldıktan bir kac ay sonra...sonra aglayarak dondum ona..Evlenelim dedim..Beyfendi Bekarlıga alısmıs-mıs...:84: ama inanıyorum ki mutlu olucam ileride..onunla evlenseydim..Ertesi gun aldatır boşardı beni...

yeni sevgilin sana yaklaşmaya çalışırken ağlamışsın
kızlık zarını diktirden sonra sana yaklaşınca gülümseyecek misin?
kızlık zarını diktirip,sevdiğin birini kandırdığın için ağlamaz mısın?
yaşadığın her şeyin arkasında dursana.
sana ufak bir bilgi vereyim,bu ameliyatı geçiren herkesin tekrar yırtıldığında kanamıyor kızlık zarı.
kanayacak diye bir kural da yok.
her neyse ben sinirlendim çıkıyorum bu konudan.
ben insanlığa bakarım,erkek olsam ve senin beni kandırmak için böyle bir ameliyat geçirdiğini öğrensem gözünün yaşına bakmazdım.hiç bir değerin kalmazdı gözümde.bunun adı dolandırıcılık olurdu.
ve bir kadına,bir insana yakışmaz.

peki sana açıkça dese ne yaparsın?? yine gözünün yaşına bakmazsın kendini biraz onların yerine koy.çok sevdiği birini kaybetmek istemez kimse

hey yarabbim ya... nedir bu toplumun bu kadınlara ettiği?
bi arkadaş geliyor, seviştiği için adeta kendini suçlarcasına konuşuyor, altında da "zaten yaptığının yanlış olduğunu farketmişsin" falan diyen yorumlar var...
pardon da nesi yanlış?! eğer yanlış olan bir şey varsa o da neredeyse 30 yaşına gelen bir kadının sevdiği bir adamla bile cinsel ilişki yaşamamış olmasıdır. bu, insanın kendi doğasını reddetmesi demektir.
insanların cinsel dürtüleri vardır ve bu dürtüler doyurulmalıdır. kaldı ki ortada sevgi ve aşk da var... sevişmek adı üstünde sevmekten gelir... birbirini seven iki insanın sevişmesinden daha doğal bir şey olamaz.
vallahi sizlerin bu çağ dışı yorumlarınızı okudukça fıkra okuyorum sanıyorum, şaka yaptığınızı söyleyin ne olur...

hey yarabbim ya... nedir bu toplumun bu kadınlara ettiği?
bi arkadaş geliyor, seviştiği için adeta kendini suçlarcasına konuşuyor, altında da "zaten yaptığının yanlış olduğunu farketmişsin" falan diyen yorumlar var...
pardon da nesi yanlış?! eğer yanlış olan bir şey varsa o da neredeyse 30 yaşına gelen bir kadının sevdiği bir adamla bile cinsel ilişki yaşamamış olmasıdır. bu, insanın kendi doğasını reddetmesi demektir.
insanların cinsel dürtüleri vardır ve bu dürtüler doyurulmalıdır. kaldı ki ortada sevgi ve aşk da var... sevişmek adı üstünde sevmekten gelir... birbirini seven iki insanın sevişmesinden daha doğal bir şey olamaz.
vallahi sizlerin bu çağ dışı yorumlarınızı okudukça fıkra okuyorum sanıyorum, şaka yaptığınızı söyleyin ne olur...
senin yorumunu okuyuncada toplumda senin gibi düşünen insanların olması açıkçası ilerisi için beni de tedirgin etti arkadaşım.kusura bakma ama değer yargıları olan insanlar için ilginç konuşuyorsun.herkes istediğini yapsın ,30 yaşına gelen tüm bekar kadınlar sevdikten sonra sevdiği erkekle birçok değeri görmezlikten gelip sevişsin bu mudur?sanırım sen kendi değerlerini ,herkesin değeri görenlerdensin,sana göre normal başkasına göre anormal olan bir düşünce tarzı.

sizin "zar zar" diye tutturduğunuz 3 milimlik şey yüzünden kaç kadının hayatı kararıyor, kaç kadın öldürülüyor, kaç kadın tecavüze uğrayıp sesini çıkaramıyor, kaç kadın sevdiği insanla seviştiği için suçluluk duymak zorunda bırakılıyor haberiniz var mı?
bu düşünceleriniz ve tutumlarınızla bu olaylar da sizin de vebaliniz var... kadını bu kadar metalaştırdığınız için hepiniz suçlusunuz... aile meclislerince katledilen o kadınları öldüren tabancanın tetiğinde sizin de parmağınız var... tecavüze uğrayıp sesini çıkaramayan kadınların sessizliğinden siz de sorumlusunuz...
yazıklar olsun size ve karanlık düşüncelerinize... günahı boynunuza...

sizin "zar zar" diye tutturduğunuz 3 milimlik şey yüzünden kaç kadının hayatı kararıyor, kaç kadın öldürülüyor, kaç kadın tecavüze uğrayıp sesini çıkaramıyor, kaç kadın sevdiği insanla seviştiği için suçluluk duymak zorunda bırakılıyor haberiniz var mı?
bu düşünceleriniz ve tutumlarınızla bu olaylar da sizin de vebaliniz var... kadını bu kadar metalaştırdığınız için hepiniz suçlusunuz... aile meclislerince katledilen o kadınları öldüren tabancanın tetiğinde sizin de parmağınız var... tecavüze uğrayıp sesini çıkaramayan kadınların sessizliğinden siz de sorumlusunuz...
yazıklar olsun size ve karanlık düşüncelerinize... günahı boynunuza...
olayları çarpıtma arkadaşım .senin yazında her kadın 30 unda ve bir erkekle ilişki yaşamıyorsa siz hangi çağda yaşıyorsunuz diye yazdın .tecavüzle ,vs ile karıştırma o olay farklı senin anlattığın olay farklı.3 mm zar mar bizene bizim baktığımız pencere irade olayı.biz tecavüze kadınlar uğrasın ya da uğrayanlar sesini çıkartmasın ,ailesi katletsin mi diyenlerdeniz sen kendi aleminde insanları bir yerlere koymuşsun ve sende kendini konuların içinde sadece vücut ile bağdaştırmışsın.manevi boyuttan bir haber yaşıyorsun .karanlık düşünceleri olan sensin arkadaşım lütfen kelimelerini özenle seç.sen diyorsun ki her kadın o yaşa geldiğinde ilişki yaşamalı .kim yaşar kim yaşamaz buna o insanlar karar verir.kadınlara yapılan zulumlerden kat ve kat biz daha rahatsız oluruz.sen diyorsunya 3 mm lik zar ,herkes ilişki yaşasın ,bir tecavüz olayını ben o kadının yaşadığı acı verici bir olay olarak görüyorsan sen buna sadece ilişki diye basitleyerek bakıcak zihniyette konuşmalar yapıyorsun .birçok konunu okudum ki hep aynı doğrultuda.burada birçok genç kızımız var ,hepsine iyi örnek mi oluyorsun ,bir kişi bile senin bu yazdıklarından etkilenip ,bir ilişki yaşasa ve manevi boyutunda ıstırap çekse senin payın onunkinden daha büyük bunuda unutma.
kendi inançlarını basite alarak zinaya sevk eden yazıları nasıl rahat yazıyorsan ,bende sana bu yanlışın insana göre değiştiğini söylemekle kendimi borçlu hissediyorum.
kim kiminle ilişki yaşar onu o insanlar bilir ama yaşadıkları şeyin vebalini kendileri verdikleri için bize karışmak yakışmaz.ama durduk yere haydi gidin yatın ,diyemezsin kimseye.bu manevi boyut erkek içinde aynı kadın içinde aynı ,sanıyorsun ki biz erkeğe mal ediyoruz herşeyi .kesinlikle ikisinin de yaptığı ayıp aynıdır.erkeğe hoş kadına eziyet olarak algılıyorsun sen bu şekilde öğretmişsin kendine ama benim için iki tarafta eşit.bir erkekte ilişkiye giriyorsa zina yapıyor ,kadında yapsa zina yapyor.ve ikiside bizim gözümüzde aynı kefede.bilmem anlatabildim mi??

hiç anlatamadın arkadaşım. öncelikle benim maneviyatıma hakaret edişinle ne kadar dini bütün(!) biri olduğunu çok güzel gösterdin zaten... sevgiyi bilmeyen insanlar dinden, maneviyattan bahsetmesinler allah aşkına ya, komik oluyor. önce sevmeyi öğreneceksin güzel ablacım. sevgiyle dolmamış bir yürek anca ezbere konuşmalar yapar...

sizin burda beyin yıkarcasına yazdıklarınızı bisürü genç okuyor, o ne olacak? bu gençler sevdikleri insanla seviştikleri için "manevi ıstırap" çekecekler... istediğiniz bu değil mi? yazık, gerçekten yazık.

cümleme tekrar bakalım bu arada... "30 yaşına gelmek üzere olan bir kadın SEVDİĞİ İNSANLA neden sevişmesin?" demişim... bu insan kendi kararlarını verebilecek olgunlukta, seviyor-seviliyor, akli dengesi yerinde... e o zaman kimse gelip "yaptığının hata olduğunu sen de biliyorsun" diyemez!

yeter artık kadınlı-erkekli psikopat bir nesil yetişiyor sizin yüzünüzden. tekrar söylüyorum, bu köhne zihniyetin propagandasını yaptığınız yeter... ondan sonra anorgazmi, vajinismus konularında yüzlerce sayfa görüyoruz...
yazıktır bu ülkenin kadınına yapılan bu baskı, bu metalaştırma... kadın, kendini muhafaza etmesi gereken bir mal değildir. bunu anladığınız gün konuşalım.

ha, öte yandan, irade dediğiniz şey birbirini seven iki insanın birbiriyle sevişmemesiyle olmaz!
kalp kırmamakla, açgözlülük yapmamakla, son lokmasını bir açla paylaşmakla olur.

insanların bacak arasıyla ilgileneceğinize kaç kalp kırmışsınız, kaç gönül incitmişsiniz, kaç kişinin arkasından konuşmuş, kaç kişinin ahını almışsınız onu düşünün...
zira, çok şükür cinsel organlarımızın kontrolünü ele alabilecek zekadayız... hem de sizlerin bütün absürt beyin yıkama çalışmalarınıza rağmen...

hiç anlatamadın arkadaşım. öncelikle benim maneviyatıma hakaret edişinle ne kadar dini bütün(!) biri olduğunu çok güzel gösterdin zaten... sevgiyi bilmeyen insanlar dinden, maneviyattan bahsetmesinler allah aşkına ya, komik oluyor. önce sevmeyi öğreneceksin güzel ablacım. sevgiyle dolmamış bir yürek anca ezbere konuşmalar yapar...

sizin burda beyin yıkarcasına yazdıklarınızı bisürü genç okuyor, o ne olacak? bu gençler sevdikleri insanla seviştikleri için "manevi ıstırap" çekecekler... istediğiniz bu değil mi? yazık, gerçekten yazık.

cümleme tekrar bakalım bu arada... "30 yaşına gelmek üzere olan bir kadın SEVDİĞİ İNSANLA neden sevişmesin?" demişim... bu insan kendi kararlarını verebilecek olgunlukta, seviyor-seviliyor, akli dengesi yerinde... e o zaman kimse gelip "yaptığının hata olduğunu sen de biliyorsun" diyemez!

yeter artık kadınlı-erkekli psikopat bir nesil yetişiyor sizin yüzünüzden. tekrar söylüyorum, bu köhne zihniyetin propagandasını yaptığınız yeter... ondan sonra anorgazmi, vajinismus konularında yüzlerce sayfa görüyoruz...
yazıktır bu ülkenin kadınına yapılan bu baskı, bu metalaştırma... kadın, kendini muhafaza etmesi gereken bir mal değildir. bunu anladığınız gün konuşalım.

ha, öte yandan, irade dediğiniz şey birbirini seven iki insanın birbiriyle sevişmemesiyle olmaz!
kalp kırmamakla, açgözlülük yapmamakla, son lokmasını bir açla paylaşmakla olur.

insanların bacak arasıyla ilgileneceğinize kaç kalp kırmışsınız, kaç gönül incitmişsiniz, kaç kişinin arkasından konuşmuş, kaç kişinin ahını almışsınız onu düşünün...
zira, çok şükür cinsel organlarımızın kontrolünü ele alabilecek zekadayız... hem de sizlerin bütün absürt beyin yıkama çalışmalarınıza rağmen...
ben senin bir konunu daha okudum ama manevi boyutundan hiç bahsetmeden sadece vücut kısmından bahsetmenden yola çıkarak bu şekilde seni bilgilendirdim.üstelik senin maneviyatını eleştirmeden o taraftan hiç bakmıyorsun ! belirtmiyorsun dedim.sevgiyi sadece cinsel birliktelik olarak algılamandan zaten seven her kadın neden cinsel birliktelik yaşamasın ki demişsin allah aşkına şu forumda birçok konu var aç oku.ne kadar güzel konular var hepsi birbirinden çok ders verici nitelikte.sen beni ne kadar tanıyorsun ki benim düşüncelerimin ne yolda olduğunu söylüyorsun ,ben babamdan ayıp ayıp,erkek arkadaşın olmasın ,aaa sus bakim o konuları konuşma diyen bir aileden çıkmadım üstelik bu konuları düşünmedim bile yani illaki biryerlerden okuduk ,yaşamadan öğrendik ve mutluda giden bir cinsel yaşantım var ,ve hiç bir zamanda hiç bir insanın toplumda nasıl davranması gerektiğini söylemek gibi bir görevimde yok ama senin birçok gençe bu değerleri yok sayarak sevdikten sonra engel ne demene karşı geldim o kadar.yoksa kim ne yaptıysa sorgulamak bize düşmez diye tekrar belirtiyorum. psikopat bir nesil düzgün aile terbiyesi alan toplumlarda çok nadir görülür ki türkiyede birçok ülkeden daha geride.yani ailevi bağları yüksek ,manevi değerlerle bezenmiş ,güzel ahlaklı hala temiz duyguları taşıyan bir toplumuz.sen yaşadığın toplumu beğenmiyorsun çünkü aykırır fikirdesin bilmem bu sefer anlatabildim mi .ben sana ne yazarsam yazayım sen yine bizim kadınları aşağıda ,erkekleri hep haklı ve yukarda gördügümüzü söyleyip duracaksın.erkekler istedikleri gibi cinsel yaşantıları yaşıyor ,kızlarımız aileleri tarafından baskı altına gelip psikopatlaşıp,vajinusmus olaylarını yaşıyor diyorsun ,vajinusmus olaylarını yaşayanlar acaba bu konuda sana ne derler bilemiyorum.ailevi baskı mı görmüşler demek oluyor senin gözünde.allah aşkına cevap verme çünkü ,kendi verdiğin yanıtlarla beni hedef alıyorsun ,kimse kimseye kötü manada etkilemesin yeter.burası bir paylaşım forumu önemli olan insanlara güzeli işlemek,onlara hem bu hayatta hem manevi hayatta faydalı olacak şeyleri yapmayı söylemek bizim işimiz.
üstelik gençlerimiz sevip sevdikleri kişiyle ,sevişsinler,öpüşsünler ,ya da el ele tutuşsunlar ,bunları sorgulamak kimseye düşmez ,ama hadi herkes serbest diyemezsin.

iyi madem herkez bu hazzını doya doya yaşaşın
tecavüz edenlerde sırf doğasında olduğu için dilediği gibi tecavüz etsin
sevgililer srf birbirlerini çoook sevdikleri için ilişkiye girsin
masum bebekler kürtajla alınsın
yada tuvaletlerde dünyaya gelip ölüme tergedilsin
yetiştirme yurdunda annesini babasını hiç bilmeden yaşaşın gitsin
ve bunlar çook normal karşılansın
yeterki toplumumuz bu hazzzı doyasıya alsın öylemi...
ne saçma bişey..bunu yanlış bulmak yobazlıksa eğer
YOBAZIMMm ozaman
bazı arkadaşlar gerçekten ne kadarda düşüncesiz msj lar yazmışlar

Son düzenleme:
arkadaşalr bende nişanlıyım önümüzdeki haziranın 11 evleniyorum
ama nişanlımın çok ısrarına dayanamayıp ilişkiye girdik ama kan gelmedi benim ondan öncesine hiç kimseyle dudak dudağa bile samimiyetim olmadı zaten 3 buçuk senedir hep onunlaydım suan 23 yaşındayım ve bu perşembe doktora gitmeyi düşünüyoruz çok korkuyorum acaba yırtıldıda biz mi fark etmedik bide muayane ne kadar tutarki bursada oturuyorum özele gitcem

arkdşım çok üzüldüm benmde başıma aynı geldi doktora gitmeye cesaret edemiorum.buraya üye oldum fakat özel msj yazamıorum sana haberleşelim istersen:(

ılgın arkdaşım bana ulaşablrmisin bu dikim nasıl oluor kime yaptırdınız tecrübeli birine yaptırmak istiorum bende çokta korkuorum ama:(

ılgın arkdaşım bana ulaşablrmisin bu dikim nasıl oluor kime yaptırdınız tecrübeli birine yaptırmak istiorum bende çokta korkuorum ama:(

özel mesaj yazdım ama başarısız oldu.Ben mustafa alihanoğluna gitmiştim.Alsancakta sevincin karşısında asos kadın doğum dal merkezi..Eşiyle birlikte çalışıyor..

Back