• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

bilmiyorum bu kadar büyütülmeye değer mi ama bazı erkeklerin buna önem vermediğini biliyorum yani normal erkek arkadaşlarımdan konuşma arasında söyleyenler oldu önemsemediğini. tabi evlilik olunca değişir mi bilmem ama sonuçta hayat bizim hayatımız ve bizden değerli hiç birşey yok vücudunuz da sizin kimseye hesap vermek zorunda olduğunuzu düşünmüyorum. dışarı çıkın rahat rahat nefes alın işte hayat bu erkeklerden ibaret değil yani kendiniz için yaşayın arkadaşlar hiç kimse için değerinizi düşürmeyin inanın değmez. siz burda için için kendinizi yerken o sizi el değmemiş isteyen erkek kaç kişiyle sevişip gününü gün ediyor bunu düşünün ve sallayın gitsiiinn.:teytey:

kaç yeri aradım ama bakmıyo kimse :( bi hata yaptım we pişmanlığım bana yetiyo zaten ama emin olmak için doktora gitmek istiyorum..kimse muayene etmiyo.. :( yorumların hepsini okudum..benden iki peçete kan geldi..ama tam birleşme olmadı..yanlışlıkla hızlı bir şekilde değdi sadece :( kafam allak bullak..nerden bulcam muayene edicek doktoru ben :( görewleri değil mi bakmak..nie bakmıyo bunlar :((

OLurmu cnm sacmalama herr doktor bakar buna.yada özele gitsene yani

özelde yapıyorlar bunu..Ben oldum ama Dr umun bu konuda bana ayrıntılı bilgi vermedi..Hala kusku var icimde..yani zedelenme olmus dedi..tam birlesme olmamis dedi..Ne demek istedigini anlayamadım..ama kendimi garantiye almak icin fleep kaldırma oldum...Arada kendim bakıp duruyorum simdi..olmussada yapabilecegim bir sey yok artık evlenmeden once Dr a giderim..:oklava:

hastaneleri arayıp sordum ilk iş olarak ama öyle dediler bakmıolarmış..özele gitcem artık..ben bozulduunu düşünüyorum çünkü çok kan geldi :((..eğer öyleyse ewlilik tarihini öne alcaz..öfff :((

merhaba yazınızı okudum da tam birleşme olmadan zedelenme olabiliyormuymuş yani iç kısma temas etmeden nasıl olmuş kafam karıştı? özel bir soru olduğundan cvp vermeyebilirsiniz ama merak ettim yoksa iç kısma birşey girmesi mi gerekir?

yani Bana Dr bozulmus yada bozulmamıs demedi...ille kanamam olsun diyorsan bu fleep yontemini olmami onerdi..Benim sadece 2 cm kadar girmis..o yuzden zedelenme olmus dedi..ama arastırdıgım kadarıyla bozulma ve zedelenme aynı sey degil..Bu konuda bir kisi de bununla ilgili ayrıntılı bir yorum yazmıstı...bilmiyorumkismile

yani erkek arkadaşınızla bu şekilde bir yakınlaşma yaşayabiliyorsunuz. ya kusura bakmayın ama gerçekten bir erkek seviyorsa kız arkadaşından böyle bir talepte bulunmamalı beklemeli. cinsel dürtülerini tatmin etmek adına resmen kullanıyorlar kızları. onları o 2 cm lik temas memnun eder mi sanıyorsunuz bugün 2 cm yarın hepsi. ondan sonra işleri bitti mi eyvallah kızlarda böyle çaresizce savaşsın dursun o başkalarıyla gününü gün ederken. arkadaşlar benden tavsiye kendinize herşeyden çok deger verin ve sizi olduğunuz gibi kabullenmeyen kişiyi hayatınızda barındırmayın. insanın kendisine olan saygısı herşeyden önemli tabi bunlar benim fikrim. onaylarsınız ya da onaylamazsınız ama bir erkeğe asla kendimi kullandırmam yerinizde olsam. kendinize aşık olun önce ;)):umursamaz:

bence bu konuda kimse büyük konuşmasın..hayatta kimin başına ne gelir bilemeyiz..bunlar bir anlık hatalar.yapmam etmem dediğimiz şeyler öyle bir başımıza geliyo ki ne olduğunu anlayamıyoruz..we asla böyle kötü bir şey yaşayan insanlara hor gözle bakmayın..o insanlar da bir zamanlar sizin gibi düşünmüşlerdi.....

kötü gözle bakmıyorum herşey insanlar için tabi ama sınırları ilişkide erkek değil bayan koymalı diye düşünüyorum. cinselliği yaşamak istemiyorsanız kimse sizi buna zorlayamaz hakkı yok. aptal aşık olmayın diye uyarıyorum bunu yaşama ihtimali olanları başına gelmiş olanlara sözüm yok. tabi ki hatadır olabilir ama kendimize değer verelim arkadaşlar biz kendimizi saymazsak kimse bizi saymaz.

yani erkek arkadaşınızla bu şekilde bir yakınlaşma yaşayabiliyorsunuz. ya kusura bakmayın ama gerçekten bir erkek seviyorsa kız arkadaşından böyle bir talepte bulunmamalı beklemeli. cinsel dürtülerini tatmin etmek adına resmen kullanıyorlar kızları. onları o 2 cm lik temas memnun eder mi sanıyorsunuz bugün 2 cm yarın hepsi. ondan sonra işleri bitti mi eyvallah kızlarda böyle çaresizce savaşsın dursun o başkalarıyla gününü gün ederken. arkadaşlar benden tavsiye kendinize herşeyden çok deger verin ve sizi olduğunuz gibi kabullenmeyen kişiyi hayatınızda barındırmayın. insanın kendisine olan saygısı herşeyden önemli tabi bunlar benim fikrim. onaylarsınız ya da onaylamazsınız ama bir erkeğe asla kendimi kullandırmam yerinizde olsam. kendinize aşık olun önce ;)):umursamaz:

sana katılıyorumm melisskaydirigubbakcemile5

özelde yapıyorlar bunu..Ben oldum ama Dr umun bu konuda bana ayrıntılı bilgi vermedi..Hala kusku var icimde..yani zedelenme olmus dedi..tam birlesme olmamis dedi..Ne demek istedigini anlayamadım..ama kendimi garantiye almak icin fleep kaldırma oldum...Arada kendim bakıp duruyorum simdi..olmussada yapabilecegim bir sey yok artık evlenmeden once Dr a giderim..:oklava:

canım fleep kaldırma yöntemi yapmışsın ya lütfen benimde iht.var ağrın falan oldumu nasıl bişey ya korkudan çıldırcam dikiş izi falan varmı korkmadan yaptırabilirmiyim

10. yoruma oy vermek istedim veremedim moderasiyon ilgilensin lütfen.
katılıyorum.

Son düzenleme:
bişiler yazmadan geçemeyeceğim. yaşım 40.sizleri okudukça ben de gençliğimi düşündüm... kızlık zarı. ne kadar önemli bir konumuş gibi geliyordu gençken. hatta nişanlıma bile el sürdütmemiştim:)şimdi sadece saçma buluyorum. bu başlığı da saçma buluyorum. bakire olmak bu kadar önemliyse boşanmış olanlar nasıl hiç evlenmemiş erkekle evlenebiliyor. ya da bu tarihsel sürecimize baktığımızda hiç bekaretini o yada bu şekilde kaybeden yok mu( aşk,kaza,hastalık)..aslıolan namuslu yaşamaktır dürüstçe. ve sevmek... seven erkek zar peşine düşmez. sevmiyorsa da zaten zarında olsa fayda etmez...şu konuya katılırım erkeklerin asla kullanmasına izin verilmemeli...ama hayatımızda yıkım konusu haline de getirilmemeli... yapılan istatistiklere göre her 100 kadından 15 inin ilk birlikteliğinde zar yırtılmasına bağlı kanama olmazmış. o zaman bu kadınlar ne olacak? "kanaman olmadı senin kadın"diye boşanacaklar mı yani? seviyor ve güveniyorsa erkek bunu önemsemeyecek... öyle olmasaydı her 100 kadından 15 i hep boşanır olurdu bu sebepten...
takılmayın arkadaşlar böyle şeylere yaşam size ne sunacaksa zaten onu yaşayıp göreceksiniz...

hala bunların tartışılıyor olması bana garip geliyor.
şimdi konu sahibi teorik olarak bakireyse bile pratikte değildir bana göre.
bir şeyler yaşamışsınız, sadece o zar bir kadını bakire yapmaz.
sizi bunun için terkedecek bir erkek varsa da bırakın etsin.
herhangi bir kaza vs sonucu bekaretini kaybedenlerin bunun derdine düşmesini ise hiç anlamıyorum.
bir birliktelik yaşamadan kazayla olduysa o zar orda olmasa ne değişir ki?
benim evleneceğim adamdan önceki hayatım onu ilgilendirmez onunkinin beni ilgilendirmediği gibi.
hırsızlık yapmadım, cinayet işlemedim, herhangi bir yüz kızartıcı suçta bulunmadım.
ama bunlar beni namuslu yapmaya yetmiyorsa bir erkeğin gözünde, onun için tek namus incecik bir zarsa, bakire bile olsam bu zihniyetteki bir erkekle evlenmem.
:umursamaz:

Canim kusura bakma yardim edemeyecegim, cünkü gercekten bu konuda bilgim yok.
Ama sunu söylemek isterim, eger kizlik zarim benden daha cok önemliyse o beni seven erkege veya evlenecegim erkege, o zaman zaten ben böyle zihniyette olan erkegi istemem.
Gitsin kendisine bir zar bulup evlensin, o zarlada ömür boyu mutlu olsun.
Sanki biz her gün her saat o zarla yasiyoruz hayatimizi.
O zar benim ne oldugumu ispatlayacak onu anlamadim?
Daha gecenlerde arkadan veriyorum ama önümü koruyorum diye bir bayan konu acmisti, bende ona sen daha ne önünü kolluyorsun dedim, zaten daha beterini yapmissin dedim diye kadin cok alindi. Megersem önünü dügün gecesine sakliyormus o adama. Daha adam alisti önden istermi?
Genclere tek tavsiyem elinizden geldigi kadar tabiki koruyun, ama olduysa eger bunun arkasinda durun, siz önemlisiniz o lanet zar degil.
Bu lanet zar yüzünden kendisini öldürenler var, yeter artik ya. Ve daha neler neler basina geliyor bir genc kizin bu lanet zar yüzünden. Karsi tarafa hicde belli ettirmeyi,n bir erkek sizin böyle düsündügünüzü bilse, santaj yapmaya kadar gider.Kölesi olursunuz sizler o zarin ve o erkeklerin.

Canim kusura bakma yardim edemeyecegim, cünkü gercekten bu konuda bilgim yok.
Ama sunu söylemek isterim, eger kizlik zarim benden daha cok önemliyse o beni seven erkege veya evlenecegim erkege, o zaman zaten ben böyle zihniyette olan erkegi istemem.
Gitsin kendisine bir zar bulup evlensin, o zarlada ömür boyu mutlu olsun.
Sanki biz her gün her saat o zarla yasiyoruz hayatimizi.
O zar benim ne oldugumu ispatlayacak onu anlamadim?
Daha gecenlerde arkadan veriyorum ama önümü koruyorum diye bir bayan konu acmisti, bende ona sen daha ne önünü kolluyorsun dedim, zaten daha beterini yapmissin dedim diye kadin cok alindi. Megersem önünü dügün gecesine sakliyormus o adama. Daha adam alisti önden istermi?
Genclere tek tavsiyem elinizden geldigi kadar tabiki koruyun, ama olduysa eger bunun arkasinda durun, siz önemlisiniz o lanet zar degil.
Bu lanet zar yüzünden kendisini öldürenler var, yeter artik ya. Ve daha neler neler basina geliyor bir genc kizin bu lanet zar yüzünden. Karsi tarafa hicde belli ettirmeyi,n bir erkek sizin böyle düsündügünüzü bilse, santaj yapmaya kadar gider.Kölesi olursunuz sizler o zarin ve o erkeklerin.

teşekkür ederim burdakiler öyle alışimışlarki eleştirmeye ama şunu bilmiyolar ne oldum değil ne olacam demeli

Back