Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilgin -82
canım bana 1 ay sora gel dedi bayram sorası gidecem ya çok korkuyom ya dikiş tutmamışsa diye yada yanlış bişeyle dikiş açılırsa diye....heralde dikiş ipi düşecek düştüğünü görebilirmiyim sen gördünmü nasıl anlayacam ya bu 1 ay geçse bi banada inşalllah sana dediği gibi dder her şey yolunda der ve öylede gider bayrama nişanım ondan sora nikah var çok korkuyom çokkkk dua edin ne olur
Ben bir ara bu konuyu ileride nisanlımla yada esime paylasirim diyordum ama paylasırsam da esimin yada nisanlımın hep icinde acaba sorusu olur ve Bunu bana yansıtırsa diye boyle bir cozum yolu dusunuyorum...Bazende nasıl bir korkuymus..namus iki bacak arasında mı diyorum...isyan ediyorum..ilk zamanlar hep agliyordumm..ailemede bir sey diyemedim..evlenseydim de boyle bir konuda bana yalan soyleyen biri neler yapardı bana evliligim boyunca ..Dusunemiyorum hic..Suanda iyi giden bir birlikteligim var...Bu konuda bana hic bir sey sormadı..Gecmis gecmiste kaldı..Hic anlatmanı istemiyorum dedi..ama icimdeki bu suphe bu vicdan azabından en iyi sekilde kurtulmaya calısacagım...
ilgin sakın anlatma bi dön etrafına bak bizi kendi cinslerimiz bile yargılarken erkekten nasıl anlayış bekleriz canım senin kalbin temizse rabbim bilir merak etme
Ben bir ara bu konuyu ileride nisanlımla yada esime paylasirim diyordum ama paylasırsam da esimin yada nisanlımın hep icinde acaba sorusu olur ve Bunu bana yansıtırsa diye boyle bir cozum yolu dusunuyorum...Bazende nasıl bir korkuymus..namus iki bacak arasında mı diyorum...isyan ediyorum..ilk zamanlar hep agliyordumm..ailemede bir sey diyemedim..evlenseydim de boyle bir konuda bana yalan soyleyen biri neler yapardı bana evliligim boyunca ..Dusunemiyorum hic..Suanda iyi giden bir birlikteligim var...Bu konuda bana hic bir sey sormadı..Gecmis gecmiste kaldı..Hic anlatmanı istemiyorum dedi..ama icimdeki bu suphe bu vicdan azabından en iyi sekilde kurtulmaya calısacagım...
serçe parmagını telefon tuşuna basıo gibi hafifce degir bakalım.acıyosa hala yerindedir sadece zarar görmüştür.ama acımıyorsa ve gittikçe derine gidiyorsa parmagın ozaman bişey diyemem cnm üzgünüm.. ama dürüst olmayı aklından geçirme derim çünkü evlilikte bir tartışmada hemen yüzüne vurulur bu.. bazen dürüst olmak işe yramıyor tatlım.
benım bı arkadsımda bole bozuldu kızlık zarı dıe doktora gıt dedım gıtmedı meyersem zedelenmıs hala bakıreymıs