• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari ve Hymenoplasti

akyol özel msjmı attın arkşlık isteğin geldi msjın yok. valla çok sevndm dikmnn tutmasına.doktorda nie çekelştiror allahm yarabbm

akyol senin dikimini yapan ebru soyadı ne? iyi bi doktor dedğine göre bende onu araştırayım.fakat eskşhrdeki doktor aklıma yattı gibi yine araştırıorum.canm param yok şmdi işsizim nasıl yaptırayım .şuan evllk gibi bi düşüncem yok işe gireym ondan sonra diorum.senn evlenmen yakınmı aday varmı

demekki dikmin güzel olmuş kanamn olur dedimi?

Canım bugun ku doktor dıkımı dahı anlamadı ben soylemeyınce sadece 6 yonunde zedelenme varmıs bakıre oldugumu kanayabılecegınıde kanamayacagınıda soyledı. ama dedı kı ben boyle gordum bırde bır baska doktora gıt hıc hymenoplasty amelıyatı olduugnu soylemeden bır kızlık zarı muanesı ol dedı. bakalım o ne dıyecek dedı. kendısı dıkıslerı gormedı tutmayan bır dıkıste yok ortada dedı belkı doktor cok gerıden dıkmıstır o yuzden gormuyorm dedı bayagı uzun baktı. sadece zedelenme var dedı bu kadar. canım dedım ya doktor un adını olumlu sonuc cıkınca yazacagm. sımdı belkı tutar belkı tutmaz ınsanları yanıltmayalım. ama senın ozelıne yolladım. ve bugunku doktorla karsılastırınca da bana bu hymenoplasty amelıyatını yapan doktorun ne kadar pratık oldugunu anlladım

hem ınsallah ıyı bır doktor cıkarda boyle bır sorun olan arkadaslar bır nebze ferahlar ne dıyeyım ıste

anladım canm .özelmde msj yok :( fiyatınıda sölersen çok iyi olacak .benmde en kısa zamnda yaptırmam lasım ya ankara ya gidip gelmem zor olur şehr dışndan sanırım

evet neden cekıstırıyorsa dımı:)
canım lokal anastezı altında oldu ama acıdı hemde cok acıdı ....ben hıc bır zaman aktıf bır ılıskı yasamadım sadece kazaydı benımkısı. o yuzden ılk muane sırasında bır haylı acı cektım korktum agladım ınsan uzuluyo acıdan zıyade kendısıne....... ınsan dehsetlı acıyo kendısıne ben bu halleremı dusecektım dıye.
ve ınsanız sonucta her sey bızım ıcın. oluyo her sey de gelıyo basımıza ıste. Kınaamamk gerek. ben ıyı hatırlıyorm kucuktum ve cahıllıkle bır kısıyı bu konuda ayıplamıstım ve sonuc benım basıma geldı. canım ben amelıyatı oldum4 gun azıcık kanamalar oldu hıc bır problem olmadı adet olunca kanların zor gectıgını hıssettım sonra acı agrı sızı basladı. en sonda da sıddetlı kasıntılar aglıyorm her gun ne yapacagm dıye. bugunde karar verdım baska doktora gosterecegıme ve cıkan sonucu da sızınle paylastım. Allah hepımızın yardımcısı oldn.... ne dıyeyım zor valla.... cektıgımmızı bızım gıbı cekenler anlar. Allah kımsenın basına vermesın.... zor hem de cok zorrrr

anlıorum canm .bilmiorum ya her diktiren böle sıkıntılarmı çekior acaba.bende ilşki yaşamadım.kıyafetlerm bile üstümdeydi yani. benm içinde zor olcak daha hiç muayeneye bile gitmedim.bozlup bozulmadığını blmiorum ama bozulduğunu tahjmn ediorum.canm sana zahmet özelime birdaha msj atarmısın yaptırdığın doktoru?

ebru cündübeye muayene olmşsun ya o doktorun adını nete yazdım nasılda kendini reklam yapmış

anladım akyol 1500 de pahalı ya değse verelmde birde tutmama ihtimalide var. allahm şu düştüğümz durumlara bak.daha ilşkiye bile girmedm ha kıyeftlerm bile üstümdeydi:(

Merhaba..

Lütfen konulara mesaj yazarken kullandığınız kelimelere dikkat ediniz..Burası reel yaşamınızdan bir parça değildir ve her aklınıza geleni yazamazsınız.:50:

Bunun yanı sıra topicler her üyeye açıktır ve bir üye başka bir üyeyi konudan kovma lüksüne sahip değildir.Yine buna ilaveten hiç kimse mesaj yazarken kışkırtıcı,imalı,yerici yada küçük düşürücü,bilgiçlik örneği göstermesin..Konu içeriğine fikriniz varsa yazınız lütfen yoksa yukarda bahsettiğim unsurların yakınından bile geçmeyiniz.:34:

İkili tartışmalarda haklı haksız gözetmeksizin kurallar uygulanır.. Rahatsızlık verici mesajlar olduğunda,karşılıklı yazışmak yerine,mesajın sol alt kısmında bulunan ''Kötü İçerik'' butonundan bizlere şikayet yapınız..Mesajın niteliğine göre bizler işlem yaparız..Bilginize..

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
malesef toplumumuzda namus ıkı bacak arasında ne yanlıs bı anlayıs aynı seyı yapınca kızlar namussuz ya erkekler?oyle bı toplumdayız kı bızı nelere surukluyor bence utanmamalısın hata yapmıssın ama onemlı olan ruhun guzellıgı bırakta bunu yapan utansın

harfi harfine katılıyorum bi kadın yapınca namussuz, peki ya erkek neden değil?
Cok cahil bizim toplumumuz cook..

akyolcum ben işe girdim çalışıorum artık pek nete giremiorum vaktim yok.bi durum olunca özelden yaz. doktora gittinmi birdaha sorun varmı

Nasıl korkmussun sen kıyamam sana kızlık yarın yırtılsa ınan anlardın o kadar kolay deıl ole ne ugraslar verıyo ınsan :) ama dedın kan bende ılk gece geldı hafıfı pembemsı lekelenme peceteye geldı sonra ara ara camasırımsa kahverengı lekenlenme oldu kızlık zarım yırtılmıstı yanı herkesın bunyesı farklı kımsınde cok gelır kımısınde az yapman gereken cok basıt hemen doktora gıtmek utanma cekınme bunda bısey yok bı kaza gecırdım dersın bısıklet falan evlencem streslıyım falan dersın ogrenırsın ıcın rahatlar dıyelımkı kız deılsın herseyın cozumu var karsındakıne anlatamıycaksan eger dıktırırsın belkı bu senı yaralar ama gelecegın ıcın bunu yapman gerek yoksa hep sorun yasarsın

Bütün bunları evlenemye 25 günü kalımış biri olarak malesef acı bir anı olarak hatırlıyorum.Diktirmiştim umarım düğünden 10 gün önce kontrolde herhangi bir sorun yaşamam:43:

Back