Kızlık zarı ne işe yarar ?

kim çürüttü ne zaman çürüttü?

harikasın! düşündüğümü yazmışsın.
son olarak, nihaliden öğrenen bana da özelden yazsın, çözemedim o nedir ki?

bence lazer epilasyona bulaşma özellikle genital bölgeye uzun vadede ne olcağı belli değil kanser sebebi olabilirmiş .....amerikada altı seanstan fazlasına onay verilmiyormuş......iğneli yaptırabilirsin ama iyi iyibir kadın bulman gerekiyor herkes yapamıyor çünkü

haklısın arkadaşım... ama ne yazık ki çoğu insan evrim teorisi=Allah ' a inanmamak zannediyor.. halbuki biraz inceleseler yaratıcıyı reddetmeyen bir TEORİ olduğunu kolayca anlayabilirler.. zaten TEVRAT arkadaşta yorumunda yaratıcının mekanizmasından bahsederek bir yaratıcıya inandığını belirtmesine rağmen konu başka yerlere çekilmeye çalışılıyor gibi geldi banada...

ya ben bir yerde duymu$tumki kadin daha çok seytana uyarmi$, bilmiyorum gerçekmi, amann ba$ka dert yokta kizlik zarini konu$uyoruz :) dedigim gibi ben evlenene kadar gerçekten bakire kalacagim, ama evlenmeden önce ili$ki ya$ayanlara saygim var, ama sadece öldürülmemek veya sorun ya$amamak için evlenecekleri ki$iye bunu söylesinler böylece zar konusuda kapanmi$ olur

20 lik diş de bir işe yarıyor ki :26: Kendimden biliyorum benim azı dişlerin bir kısmı çekildi tel takılırken o 20likler yerini doldurdu,yedek diş gibi bir nevi yani..Bence başka da vardır:26:

sen $ansliymi$sin, benim agzimda yer yokmu$ 20 lik di$lere bu yüzden yarisi çikabiliyor ancak, bu nedenle çektirmek zorunda kaldim :)

bencede özgürlük bu degil, bak ben $ahit olmasam konu$mam, evet kizlar çok özgür avrupada ama özgürlük 14 ya$inda ili$kiye girebilmekmi? peki namus veya sadakat hiçmi yok? çok tanidigim kiz var sevgililerine kizipta gidip bir gece ba$kasiyla yatan, bu özgürlük degil resmen igrençlik..

Bence de hiç çene yormaya değmez bu saatte ama konu acılınca ben dayanamadım...

Merak etme kimlerin nasıl okudugunu görüyorum canım :))) birisi imtihan falan demşş ona hitaben o cümle.. ayrıca bunun bilimsel açıklaması bu,makale okursan doğru yazdıgımı anlayacaksın

tatlım o zaman o imtihan diyen kişiye yazacaksın, ben söylemişim gibi göstermeyeceksin..çünkü ben bu tarz düşüncelere asla yer vermem beynımde...ve gerçekten gıcık olurum..

yok imtihanmış, yok törelerde ortaya çıksın diyeymiş vs vs..

neyse tatlım, bırazda başkalarıyla yazısalım biz

Şimdi ben Nihali ye mesaj attım ya. Sayfa yenilendiğinde, yukarıda bildirimleriniz:1 şeklinde kırmızı her yandığında heyecan yapıyorum haaaaaaaaaaaaaaaaa... O derece sabırsızlıkla bekliyorum nihalinin cevabını

kızlık zarı imtihan için olmus olablrmi ya cok güldüm sahsen.. bu imtihanlar hep kadınlara nedense.. ne cekilmez cilemiz varms ya. ayrıca eşitlikçi oldğnu söylediğimz dinimiz böle bi ayrıma gitmez die düşünüyorum..

canım tavsiye ettiğim kitabı sen de oku
evrimin yıkılışına şahit olacaksın
kızdırmak için söylemiyorum
ama evrimin iddia ettiği şeylerin sabun köpüğü olduğunu gösteren birçok şey var
yeter ki etrafa dikkatli bakılsın
kendini arayan adam- halit ertuğrul

bir kızın olsaydı kendi bedeni hakkında kararlar verseydi yaşıda 15 16 olsaydı;birgün onunla birgün bununla bedenini birleştirseydi afferim benim özgür kızım deyip sırtını sıvazlarmıydın????

ben bekarken gayet özgür büyüdüm,ama asla ve asla böle bi hayata özenmedim.çünkü benim bedenime ve hayatıma saygım vardı değerliydi ve halada öyle.sevdiğim adamla evlendim.ailem buna karşı durmadı.16 yıldırda eşimi tanıyorum.ben öye algıamadım ben böyle düşünüyorum .ben orda doğmadım burda doğdum ve evet bana göre saçma hepsi.bigün o kucakta bi gün bu kucakta adı ne özgürük????ben zaten bekarların hepsi bakire veya değil die bi atıftada bulunmadım.toplum baskısını çok takan varda artık.herkes yine bildiğini okuyor.ondan sonrada vay efendim ben b unları hakedecek naptım?

ayrıca;bazı ülkelerdede kızları 15 yaşına geldiğinde bekaret partisi düzeniyorlarmış kiliselerde.başlarında peder.kızlarının yanında babaları ve aileleride var.birkaç aile birden.kızlara babaları pederin karşısında ellerinde bir çift yüzükle yemin ediyorlar evlenene kadar bekaretimi koruyacağım ve evlenirken yüzüğümü babama teslim edeceğim die.baba ve kız yüzüğü takıyorlar.özel kostümler alıyorlar vs. bunu 15 gün önce bir belgesel kanalında izledim.bunu türkiyede yapsalar ne yobazlığımız kalır nede barbarlığımız...

Allah in yarattigi kula kimse kilif uyduramaz... Maymundan geldik bilmem ne,bu kadari yeter mi ??
Size teoriyi sunuyolar yaninda inkar FLN yok diye inandiriyolar... Kotu bisey olamadigini dusunmeniz gayet normal iyi inandirmislar...

Teori nin anlami kanitlanmamis bisey sadece teoride yani dusuncede... Belli bisey deil demekki kanitlanmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…