• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

tatlım o zaman o imtihan diyen kişiye yazacaksın, ben söylemişim gibi göstermeyeceksin..çünkü ben bu tarz düşüncelere asla yer vermem beynımde...ve gerçekten gıcık olurum..

yok imtihanmış, yok törelerde ortaya çıksın diyeymiş vs vs..

neyse tatlım, bırazda başkalarıyla yazısalım biz:52::52::52:

10 dk.bir mesaj benim hatam yok. Söyledim size paylaşırsanız ben vururum sizi ki detay vermedim :p

sanirim alman bilim adamlari çürütmü$tü bundan tam 4 yil önce :kkk:

Sen öyle deyince aklıma geldi.
[video=youtube;6Qop0kPhuSA]http://www.youtube.com/watch?v=6Qop0kPhuSA[/video]
Neyse daha fazla geyiğe vurmadan da iş kaçym konu dağıldı resmen :1:

kezinlikle ve kezinlikle değil. kesinlikle ve kesinlikle

Erkeyin değil erkeğin.

Son düzenleme:
Bence de hiç çene yormaya değmez bu saatte ama konu acılınca ben dayanamadım...:17:

Hakikaten... Ben de hiç yazmayacaktım ama tutamadım kendimi... Uzuuun uzun konuşmak gerekir bu konuyu... Yalnız karşındakininde önyargılarından arınmış olması gerekir ki bu da imkansıza yakın... Neyse herkese iyi geceler.

peki bir erkeyin, kezinlile ama kezinlikle hic iliskiye girmedigini nasil anlariz? umarim bu soru daha once sorulmadi:)))
ben cok merak ediyorum umarim ciddi, ciddi bilen vardir aranizda!:)

ilişkiye grmeyen erkek erken boşalır büyük ihtimalle,sonunda yaşayacagı seyi bilmediği için bi anda uçuşa gecer:10:

Evrim şu demek değil maymundan insan olduk. Vücudun belirli organları işlevini yitirerek gereksiz olur yaşam standartları değişir çünki kullanmıyan organ zaman içerisinde yok olur veya pasifleşir

Kızlar birde şu laf ; Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı. :))

Bu konu neden açılır. Neden azıcık araştırma yoluna gidilmez. Google diye sorduğun soruya cevap veren bir icat var. Araştır kitap al oku. Hatta git ilmini görmüş insanlara jinekologlara sor. Yeri burası değil bu konun belli kavga çıkacak.

ayak üstü evrim teorisinide çürüttünüz helal:D

çürütülebilen bir şey olsa adı "teori" olmazdı. yani ne kanıtlandı ne de çürütüldü.

:9::9::9::9::9::9::9:

ilahi kizlar uydurmadim ya, ya vallahi bakin ben fransada ya$iyorum 4 yil önce lisedeydim ve felsefe dersinde "dogru sanilan $eylerin hatta teori olan $eyler yalan olabilirmi" diye bir sinav verdi, bende o dönemde TV izlerken almanlarin evren teorisini çürüttügünü gördüm ve sinavda bunu yazdim (ki fransizlar kesinlikle evren teorisine inanir) ve çok iyi bir not aldim, yani uydurmadim belgeselde gördüm

kızlıkzarı tekrardan dikilmiyor .....dokuyla tekrardan oluşturuluyor. birsürü yeni teknik geliştirilmiş bu erkeklere müstehak.....erkekler hayatta anlamaz rahat bolun kızlar.....bazıları deliğin yerini bile bilmiyormuş....benim eşimin benden önce birsürü kadınlarla birlikte olmuş....biz ilk gece zorlandığımız halde kan gelmedi diye kuşkuya düştü bana çaktırmasa da......erkekler düz mantık bence hiçbiri anlamaz kendinizi rahat hissedecekseniz gidin diktirin

erken bosalma esimde bile var.erken bosalmadan anlasilmaz herhalde ama on sevisme yapmasindan,en azindan deligi aramasindan anlasilir ya.acemi olan biri her yaptigiyla anlasilir yani.hatta ilk yapanlarda sertlesme sorunu bile oluyormus heyecandan oyle duymustu.

Erkeklerin bakir olmasina gerek yok cunku kadinlarda oyle bir dayatma yok. Kadinlar ne zaman kendilerini ozgur hissedip, birilerine hesap vermek zorunda hissetmediklerinde bu zar konusu da sadece kitaplarda kalacak.

Allah in yarattigi kula kimse kilif uyduramaz... Maymundan geldik bilmem ne,bu kadari yeter mi ??
Size teoriyi sunuyolar yaninda inkar FLN yok diye inandiriyolar... Kotu bisey olamadigini dusunmeniz gayet normal iyi inandirmislar...

Teori nin anlami kanitlanmamis bisey sadece teoride yani dusuncede... Belli bisey deil demekki kanitlanmamis

Evrim deyince aklınıza direk maymun geliyorsa inanın bana HİÇ BİR ŞEY bilmiyorsunuz demektir. :) Şu saatte bunu uzuuun uzun tartışacak değilim. Ama şu kitabı öneriyorum "herkese" aklı karışık olanlara daha çok...

Kapağına takılmayınız. İroni... ;)

Back