Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım o zaman o imtihan diyen kişiye yazacaksın, ben söylemişim gibi göstermeyeceksin..çünkü ben bu tarz düşüncelere asla yer vermem beynımde...ve gerçekten gıcık olurum..
yok imtihanmış, yok törelerde ortaya çıksın diyeymiş vs vs..
neyse tatlım, bırazda başkalarıyla yazısalım biz
ayak üstü evrim teorisinide çürüttünüz helalsanirim alman bilim adamlari çürütmü$tü bundan tam 4 yil önce
sanirim alman bilim adamlari çürütmü$tü bundan tam 4 yil önce
peki bir erkeyin, kezinlile ama kezinlikle hic iliskiye girmedigini nasil anlariz? umarim bu soru daha once sorulmadi:)))
ben cok merak ediyorum umarim ciddi, ciddi bilen vardir aranizda!:)
10 dk.bir mesaj benim hatam yok. Söyledim size paylaşırsanız ben vururum sizi ki detay vermedim
Bence de hiç çene yormaya değmez bu saatte ama konu acılınca ben dayanamadım...
peki bir erkeyin, kezinlile ama kezinlikle hic iliskiye girmedigini nasil anlariz? umarim bu soru daha once sorulmadi:)))
ben cok merak ediyorum umarim ciddi, ciddi bilen vardir aranizda!:)
ayak üstü evrim teorisinide çürüttünüz helal
çürütülebilen bir şey olsa adı "teori" olmazdı. yani ne kanıtlandı ne de çürütüldü.
Allah in yarattigi kula kimse kilif uyduramaz... Maymundan geldik bilmem ne,bu kadari yeter mi ??
Size teoriyi sunuyolar yaninda inkar FLN yok diye inandiriyolar... Kotu bisey olamadigini dusunmeniz gayet normal iyi inandirmislar...
Teori nin anlami kanitlanmamis bisey sadece teoride yani dusuncede... Belli bisey deil demekki kanitlanmamis