- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Hemen vajinismus yaptık kızı Bilemeyeceğim valla ama bir renk atması bir titreklik olur bence orası kesin
yani utangaclık olur heralde. dırekt adamın ustune atlarsa adam tabı anlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen vajinismus yaptık kızı Bilemeyeceğim valla ama bir renk atması bir titreklik olur bence orası kesin
buna sadece gülerim her zerremizin olmasının bir sebebi vardır...
sen şimdi akciğersiz yaşabilir misin
hiç bir şey boşa değildir kuzum..
bencede saglila hiçbir alakasi yok, ben 24 ya$indayim bakireyim yani eger beni bebekligimde bakterilerden koruduysa ve büyüdügümde ihtiyacim olmayacaksa e o zaman kendiliginden yok olurdu...
bence kadinlarla alakali bir durum, dü$ününki kizlik zari diye bir$ey yok, bazi kizlar 12-13 ya$indan itibaren onla bunla yatar hatta hamile kalirdi, veya genç kizlarin 15 tane sevgilisi oluyorsa 15 ile de yatardi, bu kesin, burda konular bile açildi, bir kez yattim kizligim bozulduda olan oldu diye tekrar yattim, sonra ayrildim nasilsa kiz degilim diye onlada yattim vs vs, yani bence güzel bir toplumda ya$amamiz için yaratilan bir zar,
bu benim dü$üncem, fakat, tabikide bu zar için öldürülen kizlara haksizlik vicdansizlik saçmalik, ama buda kizla alakali, eger o söylese sevgilisine "bak ben kiz degilim beni kabul ediyorsan böyle kabul et" o zaman ne cinayet olur nede baba evine gönderilme gibi bir durum olur, haksizmiyim?
Düşünüyorum , büyük ihtimal geri çekilip hayır hayır diyordur, korkuyor gibi :)
Düşünüyorum , büyük ihtimal geri çekilip hayır hayır diyordur, korkuyor gibi :)
şöyle açıklamaya çalışayım 20 lik dişlerimize de ihtiyacımız yok...belki yüzyıllar binyıllar önce vardı ama modern insanın beslenme alışkanlıklarından sonra ağzımızın o kısmındaki dişler sıkıntıdan başka bişey vermez...ama kendiliğinden yok olmamış hala ağzımızda taşıyoruz ve sıkıntı verdiğinde yine kendiliğinden yok olmuyor çektirip kurtuluyoruz...işe yaramayan her yapı kendiliğinden yokolmuyor yani
hemcinslerinize çooook büyük haksızlık ediyorsunuz, hatta ben bunu hakaret olarak alırım...ve yapan yine yapıyor çözümü var...bu konuyla ilgili forumda birçok konu da var...yani o zar namus bekçisi değil artık.... biraz haksızsınız sanki....ya da şöyle diyelim azıcık tek yönlü bakmışsınız olaya
Kız değilim zaten gir gitsin bile diyen varken bu dediğin hiç değil :) Kocasını keklemeye çalışanlar iyi bilir dikkat eder buna ama arada atlayabiliyorlar bişeyleri o an ve eş uyanıksa tecrübeliyse du bakalım diye söylenebiliyor
'' Kızlık zarı, doğanın kadın soyunu korumak için aldığı bir önlemdir.
Kız çocukları doğduğu zaman, vajinanın uzunluğu 1 buçuk 2 santimi geçmez.
İçeride rahim de 1 santim kadardır. Döllenme boruları ise 2-3 santimdir.
Yani dış dünyanın mikroplarının karın içindeki steril dokulara ulaşması için en fazla 5-6 santimlik bir mesafe vardır.
Eğer kızlık zarı olmasaydı, çişini kakasını altına yapan ya da farkında olmadan parmağını vajinasına sokan bir çocuğun vajinasından giren mikroplar karın zarına kolayca ulaşır ve peritonitten bütün kız çocukları daha ergenlik çağına bile gelmeden, çocuk yaşta ölürlerdi.
Kızlık zarı kadınları koruyan mekanik bir engeldir. Ancak birçok toplumda, geçmişten bu yana ataerkil düzenin erkek egemenliğinin bir sonucu olarak, kadınların namusunu simgeleyen bir işaret gibi kabul edilmiştir.''
atlarda da var bu zardan, veterinerimiz söylemişti ve ben hiçbir atın namus cinayetine kurban gittiğini görmedim.
aslında özünde kadınları sınırlayan kızlık zarı değil biyolojik anlamda ......normal bir kadın tekeşli zaten....kadın kocasıyla birlikte olduğu zaman beyinde oksitosin hormonu salgılanır ve erkeğine bağlanır....kadın demek sadakat demektir....kadın kocasıyla birlikteyken etrafındaki geniş omuzları görmez baaşkalarını gözü görmez tabir i caizse kördür...eşim beni aldattığında çok ağladım yapma etme bak üzülüyorum....her anlamda inceledim düşündüm sadece beni sevmediği sonucuna varıp boşanmak için plan yapıyorum.....ama bu süreç bir senemi aldı.....kadın dediğin çiftleşmek için hemen başka bir erkek aramaz ...kadınlar kafa yapıları gereği düzenini değiştirmek zorundadırbencede saglila hiçbir alakasi yok, ben 24 ya$indayim bakireyim yani eger beni bebekligimde bakterilerden koruduysa ve büyüdügümde ihtiyacim olmayacaksa e o zaman kendiliginden yok olurdu...
bence kadinlarla alakali bir durum, dü$ününki kizlik zari diye bir$ey yok, bazi kizlar 12-13 ya$indan itibaren onla bunla yatar hatta hamile kalirdi, veya genç kizlarin 15 tane sevgilisi oluyorsa 15 ile de yatardi, bu kesin, burda konular bile açildi, bir kez yattim kizligim bozulduda olan oldu diye tekrar yattim, sonra ayrildim nasilsa kiz degilim diye onlada yattim vs vs, yani bence güzel bir toplumda ya$amamiz için yaratilan bir zar,
bu benim dü$üncem, fakat, tabikide bu zar için öldürülen kizlara haksizlik vicdansizlik saçmalik, ama buda kizla alakali, eger o söylese sevgilisine "bak ben kiz degilim beni kabul ediyorsan böyle kabul et" o zaman ne cinayet olur nede baba evine gönderilme gibi bir durum olur, haksizmiyim?
di$ konusunda haklisin, kendiliginden yok olmuyor, bunu dü$ünemedim
ama sakin bunu hakaret olarak algilamayin, ben orda genelleme yapmadim, bazi kizlari kastettim özelliklede burda konu açanlarin
ben geri kafali degilm, çok kültürlü ve merakliyimdir, birde avrupada dogup büyümü$ ve okumu$ biri olarak, burdaki yabanci kizlarin çektikleri igrenç $eyler, evlenmeden 15 ya$inda hamile kalanlar, okulu birakip doguranlar (orta okulda) sonra tekrar geri ba$layanlar, hamile kalip bebegin babasinin kim oldugunu bilmeyenleri bizzat görmü$ biri olarak ve sürekli beterle$erek gören biri olarak, Müslüman oldugum için ve kizlik zarim oldugu için $ükrediyorum, yabanci kizlar öyle bir derdi yok ama bu derdi olmadigi için aci çektiklerini görünce dahada önemini anliyorum
Kız değilim zaten gir gitsin bile diyen varken bu dediğin hiç değil :) Kocasını keklemeye çalışanlar iyi bilir dikkat eder buna ama arada atlayabiliyorlar bişeyleri o an ve eş uyanıksa tecrübeliyse du bakalım diye söylenebiliyor
kobay, sıçan, köstebek, at, sırtlan, lama, lemur gbi karasal memelilerde de var bu zar. ama primat olarak sadece insanda var.... e sıçanlara söyleyelim de kan gelcek diye bez hazırlasınlar bu sadece bir mekanizma, dişinin cinsel organlarının ve iç üreme sisteminin sucul patojenlerden korunmasını sağlamak için oluşmuş bir yapıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben her zaman evrim teorisini destekler ve takip ederim,yaratıcı bana göre evrimi mekanizma olarak kullanmış,bir çeşit yaratma mekanizması... Müslüman olmadıgım için sorunuza bu sekilde açıklık getiriyorum