- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evrim şu demek değil maymundan insan olduk. Vücudun belirli organları işlevini yitirerek gereksiz olur yaşam standartları değişir çünki kullanmıyan organ zaman içerisinde yok olur veya pasifleşir
Kızlar birde şu laf ; Tanrı kadına güvenseydi zar koymazdı. :))
bence bu konuyu daha fazla burda sorgulamayın.. Fransada olmanız bişey değiştrmez hayatınızda hc bilimsel makale okudunuz mu???Pardon bacim hangi organlarimiz gereksiz hâle geldi bi aciklarmisin??
Bide sunu belirtiyim fransadayim ve evrim teorisi dedinmi, maymundan geldik diyorlar,yanlis bilmiyorum yani
Pardon bacim hangi organlarimiz gereksiz hâle geldi bi aciklarmisin??
Bide sunu belirtiyim fransadayim ve evrim teorisi dedinmi, maymundan geldik diyorlar,yanlis bilmiyorum yani
Erkeklerin bakir olmasina gerek yok cunku kadinlarda oyle bir dayatma yok. Kadinlar ne zaman kendilerini ozgur hissedip, birilerine hesap vermek zorunda hissetmediklerinde bu zar konusu da sadece kitaplarda kalacak.
bence bu konuyu daha fazla burda sorgulamayın.. Fransada olmanız bişey değiştrmez hayatınızda hc bilimsel makale okudunuz mu???
kim çürüttü ne zaman çürüttü?
harikasın! düşündüğümü yazmışsın.
son olarak, nihaliden öğrenen bana da özelden yazsın, çözemedim o nedir ki?
nihali'nin posta kutusu dolu evet bilenler bilmeyenlere söylesinnn
birisi bu bir imtihan demiş... cok sacma bir cümle bana göre... evrimsel süreçte koruma amaçlı oluşmuş bir yapı sadece kızlık zarı... bunu imtihana ilahi durumlara bağlamanın mantıgı yok.
anammm bu nasıl bi cehalet ya.. darwin'in kemikleri sızladı yemn ederm bu arada fransada herkes herseyi bilio ve doğru bilio hatunlar
neye farklı bakıcam ben müslüman değilim yazdım ateistim yazmadım ki,kitapta ateisti ikna etmeye çalışıyor verdiği cevaplarla!!! Asabımı bozmayın gece gece alttan aldıkça
tatlım evrenin yaratılışına dair dört baskın iddia ileri sürülmüş:
1- evreni sebepler yapmıştır
2- evren kendi kendine oluyor
3- evreni tabiat yapmıştır
4- evreni Allah yaratmıştır
eğer ilk üç iddianın doğru olmadığı ispatlanırsa geriye Allah'ın kudretinin eseri olduğu kalır.
1- bir eczanede birçok ilaç vardır ve şifa olması için çok dikkatli hazırlanmışlardır
denilebilir mi ki o ilaçları bir eczacıi bir kimyacı yapmadı, sebepler sayesinde o ilaçlar oluştu
mesela bir rüzgar çıktı, kimyasal maddeler devrildi, üç gr ondan, beş gr bundan döküldü, onlar tesadüfen birleşti ve sağlık veren bir ilaç oldu. böyle bir şeyi mantıklı insan söyleyebilir mi
mesela elmada bir insana günlük yetecek c vitamini vardır
bu vitamin bozulmasın diye içine demir ve asit de konmuştur
asit de mideye zarar vermesin diye karbon da konmuştur
tesadüf müdür
2-insan vücudu ve doğa çok ayrıntılı bir saraydan daha programlı yaratılmıştır
her zerre kendi kendilerine bu programı yönetmeye kalkamaz
kalksa bile hem kendi görevlerini yapacak hem de düzen bozulmasın diye diğer zerreleri kontrol edecek
va hiç şaşmayacak
üstelik doğadaki bilinçsiz varlıklar, koca evreni bilinçleri olmadan nasıl yönetebilirler
olabilir mi
3- medeniyet görmemiş vahşi bir adambir kışlaya girer
ordunun eğitim yaptığını görür
bir askerin hareketiyle bir taburun, bir alayın oturup kalktığını görür
ve der ki bu insanları birbirlerine bağlamışlar, hepsi aynı anda hareket ediyor der
ülkenin hükümdarının emriyle olduğunu akıl edemez ve cahil düşünür
evrendeki her şey yüce kudretin yüce eseridir ve onun emriyle hareket eder
kendi kendine olduğunu söylemek, o medeniyet görmemiş cahil insan konumuna düşürür bizi
tabii ki biz yaratılanız, aciziz, tabii ki ona çok ihtiyacımız var
kimseye değil, ona ihtiyacımız var
"hem ne olmuş ki bana, tapmayayım beni yaratana" yasin suresi
"insan bir de misal fırlattı. dedi ki: çürümüş kemikleri kim diriltecek? sen de ki: ilkin kim yarattıysa ikinci kez de o diriltecek." yasin suresi
İMTİHAN İÇİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM YAZANLARDAN BİRİ DE BENİM. Ne diyecekseniz bana deyin. Evet bu benim fikrim,size ne oluyor ki ha birde çok gülüyorsunuz, güzelce tartışmak yerine gülmek gibi alaycı bir yaklaşım kadar cahilce davrananla valla hele bu saatte hiç işim olmaz. Evet ben müslüman olarak herşeyin bir imtihan olduğunu düşünüyorum. Allah kadna kapanmasın emretmiş elleri ve yüzü dışnda her yerini avret yani tahrik unsuru olarak görmüş. Neden erkeğin hormanlarna gem vurmamş da kadına örtün demiş. Ama erkeğe de kendini kollamasını, harama bakmamasını söylemiş. Ki dediğim gibi benim herkesin yaşantsına saygım var benim evlenmeden seks yapan arkadaşlarm vardı ama ben onları hep İnsan olarak gördüm hala da görüşürüm.
Ki toplumun bu zar tabusuna, cahilliğine en çok tepki gösteren de benim üstelik kaşar damgası yeme pahasına. Namus, zar tabusuna karşı heee bu kesin yapmştır, kaç kişinin altına yatmştır damgas yeme pahasna...