- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Ben her zaman evrim teorisini destekler ve takip ederim,yaratıcı bana göre evrimi mekanizma olarak kullanmış,bir çeşit yaratma mekanizması... Müslüman olmadıgım için sorunuza bu sekilde açıklık getiriyorum
hahaa ben cozdum kesın dıkıs ızlerı bellı oluyordur
Konu kızlık zarı ve işlevitatlım uzun araştırmanı sevdim...
ama konu hayvanların kızlık zarı değil
ayrıca bu kainatta hiç bir şey boş yere yaratılmamıştır.ozaman tahta kuruları örümcekler adını bie bilmediğimiz böcekler v.s v.s ozaman bunlarında bize göre bişeye faydası yok ama varlar.vardır bi hikmeti onunda bilemeyiz.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. koltukaltı kıllarının zatürre olmamızı engellediğini bilmiyordum. ben birkaç kez zatürre oldum, iğneli yaptırmayı düşünüyordum. peki geçici olarak yani ağdayla almak da zararlı mı acaba? bir de hazır sizi bulmuşken birşey soracaktım, genital bölgeye de lazer veya iğneli epilasyon yaptırılınca bir zararı oluyor mu?
Nihil tahminler kontrolden çıkmadan söylemelisin artık. Bende çok merak ediyorum ama tahminlerimi konuyu apor topar +18 e taşıtmamak adına saklıyorum. Tek bir ayrıntı ne olabilir ki?
Okudum o kitabı tevsiyen için cok teşekkürler.selam canım
evrim teorisi çürütüleli çok uzun zaman olduğu halde bunu destekliyorum demek biraz tuhaf değil mi
mesela eskiden insanlar güneş tutulması olduğunda belki dünyanın sonunun geldiğini iddia ediyorlardı
ama şimdi bilimin geldiği bu noktada bu iddia edilebilir mi
şimdi birisi dese ki güneş tutulunca, dünyanın sonu gelmiş, düneş yok oldu, güleriz, bilgisiz, cahil deriz
evrim teorisinde de bu iddia aynı kapıya çıkıyor
takma ismin tevrat senin
ne kadar hoş
kutsal kitap
peki tevratı baştan sona okumadın mı, oradaki bozulmamış bazı gerçekleri görmedin mi
Kuran-ı Kerimde der ki bu kitabı, Allah'ın bu sözlerini duyan, önceki kitap verilenler, kendi öz evlatlarını tanıdıkları gibi seni tanırlar
ve hem kendilerine indirilene hem sana indirilene inanırlar
görüyorsun ya canım, tüm kutsal kitaplarda aynı GERÇEK var
dört kitap da
tüm canlılar da
tüm cansızlar da
evren de
hep aynı şeyi ilan ediyor
Hz Muhammed sav, hz Musa, hz İsa, hz İbrahim... tüm peygamberler aynı şeyi söylüyor
ve biz insanlar da tüm bu değerli peygamberlere ve dört kitaba inanır, sever sayarız
ama asla buna inanan biri evrim diye bir safsataya inanmaz
müsaade edersen şu kısa kitabı tavsiye etmek isterim
eminim içinde işine yarar şeyler bulursun
ve sadece 94 sayfa olan bu kitabı okursan çok sevinirim
çünkü zeki insanların bilmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum
Kendini Arayan Adam- Halit Ertuğrul
20 lik diş de bir işe yarıyor ki :26: Kendimden biliyorum benim azı dişlerin bir kısmı çekildi tel takılırken o 20likler yerini doldurdu,yedek diş gibi bir nevi yani..Bence başka da vardır:26:
onların öyle yaşaması özgürlük ve modernlik oluyor.avrupada böle şeyler çok normal.burda haber niteliğinde böle şeyler.burdada eveniyorlar o yaşlarda ama bizler geri kafaı kızlarını okutmadan evlendiren millet oluyoruz ama onlarınki özgürlük.bence hiç hoş bir hayat tarzı değil özgürlük bu değil.
Nihali tatlım mesaj kutun dolmuş
Konu kızlık zarı ve işlevicanlılardan bahsediyoruz,onlarda da olması kadın için imtihan olmadıgını ya da kadına özgü bir durum olmadıgını kanıtlıyor
Ok Anladim...
Ah su evrim teorisini uyduran yokmuçatir çatir yaniyodur
bize hocalarımızın anlattığıydı ....ben tüm vücut iğneli epilasyon yaptırdım genital bölge dahil ....modern zamanda tüysüz olmanın sorun olacağını sanmıyorum....bu söylediğim mağara adamı için geçerli
Nihali tatlım mesaj kutun dolmuş
Merak etme kimlerin nasıl okudugunu görüyorum canım :))) birisi imtihan falan demşş ona hitaben o cümle.. ayrıca bunun bilimsel açıklaması bu,makale okursan doğru yazdıgımı anlayacaksınneyse tatlım, herkes kendı görüşünü savunur..
ama bazı görüşler vardır, bilimsel açıklaması vardır.
konuyu farklı farklı yerlere getırıyorsun...
imtihan ne yaa?? sen karıstıryorsun galıba kımın sana ne yazdığını ?
elbette kadına özgü bir durum değil..ama şuan kızlık zarı ne işe yarar?? soru bu tatlım..
bence ılk yazdıgını oku sen
"yabancıların akıl dişi dediği 20 lik dişler geç çıktıkları gibi çoğu kez de problem yaratırlar ve diş hekimlerince derhal çekilmeleri önerilir. Aslında çiğnemede fonksiyonu olmayan bu dişlerbize henüz yiyeceği pişirerek yemeyi keşfedemeyen atalarımızın mirasıdır.."
bilimsel bir makaleden alıntıdır...
aynen apandisit gibi, başlangıçta her türlü otu yiyen atalarımızın, bu otları sindirmek için ihtiyaç duyduğu apandisit şu anda körelmiş olarak insan vücudunda varlığını sürdürmekte ve zaman zaman insanoğlunun başına ciddi işler açabilmektedir...
vücudumuzun ilginç yerlerinde varolan milyon yıl önce işlevi olan ve fakat şimdi bizim kurtulmak için can attığımız kıllar gibi...
hahaa ben cozdum kesın dıkıs ızlerı bellı oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?