- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
Minareyi çalan kılıfını hazırlar aslında ve basit bi hata istemsiz olabiliyor burada belirtmeyecem.
Fazla ayrıntı sanırım tamam o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar aslında ve basit bi hata istemsiz olabiliyor burada belirtmeyecem.
Ay south park'takilerden birisi de şey demişti sanki hatılıyorum yarım yamalak .. Kızlara güvenmiyorum 1 hafta kanayıp da ölmeyen bir yaratığa nasıl güvenirim mi neydi
Meraklandırdın , bahsediceksinnnnnnnn !! hehe.
google dan perfore hymen ve imperfore hymen şeklinde aratabilirsiniz aradaki farkı anlayabilmek için
erkekler anlar mı bilmiyorum onlar önce kendilerine baksın .....benim hiç erkek arkadaşım olmamıştı....evlendim ......adamımız meğerse benimle mutlu değilmiş ....para karşılığı ilişkiye giren bir rusla daha mutluymuş .....bu işler kafaya takılacak işler değil.
Tamam vurmayın :) Her haltı yiyerek diktirenler yada ileri de diktiririm aman diyenlere destek olmak istemiyorum.
bencede saglila hiçbir alakasi yok, ben 24 ya$indayim bakireyim yani eger beni bebekligimde bakterilerden koruduysa ve büyüdügümde ihtiyacim olmayacaksa e o zaman kendiliginden yok olurdu...
bence kadinlarla alakali bir durum, dü$ününki kizlik zari diye bir$ey yok, bazi kizlar 12-13 ya$indan itibaren onla bunla yatar hatta hamile kalirdi, veya genç kizlarin 15 tane sevgilisi oluyorsa 15 ile de yatardi, bu kesin, burda konular bile açildi, bir kez yattim kizligim bozulduda olan oldu diye tekrar yattim, sonra ayrildim nasilsa kiz degilim diye onlada yattim vs vs, yani bence güzel bir toplumda ya$amamiz için yaratilan bir zar,
bu benim dü$üncem, fakat, tabikide bu zar için öldürülen kizlara haksizlik vicdansizlik saçmalik, ama buda kizla alakali, eger o söylese sevgilisine "bak ben kiz degilim beni kabul ediyorsan böyle kabul et" o zaman ne cinayet olur nede baba evine gönderilme gibi bir durum olur, haksizmiyim?
sizi vucudunuzu Allah yaratmadimi yani?? Ne demek istediniz son cumlenizde
Tamam vurmayın :) Her haltı yiyerek diktirenler yada ileri de diktiririm aman diyenlere destek olmak istemiyorum.
google dan perfore hymen ve imperfore hymen şeklinde aratabilirsiniz aradaki farkı anlayabilmek için
erkekler anlar mı bilmiyorum onlar önce kendilerine baksın .....benim hiç erkek arkadaşım olmamıştı....evlendim ......adamımız meğerse benimle mutlu değilmiş ....para karşılığı ilişkiye giren bir rusla daha mutluymuş .....bu işler kafaya takılacak işler değil.
Hemen söylemezsen, kız kardeşin elimizde. :))))
Benim merak ettiğim nokta, nasıl bir hata ki bunu içgüdüsel olarak her bakire olmayan yapabiliyor ? :)
Kızlık zarı evrimsel değişimden kalan bir yapı... ayrıca kan gelip gelmemesinin önemi de Müslüman toplumlar için gecerli cogunlukla. tecavüze veya zarara uğramış bayanların adli tıp raporuyla belirlenmesi dışında hc br yararı ve önemi yok. Tanrı bunu koymuş olamaz olsa olsa evrimin bir artığıdır
Canı acıyordur bence aklıma başka da bir şey gelmiyor
Düşünüyorum , büyük ihtimal geri çekilip hayır hayır diyordur, korkuyor gibi :)
Bence Allahın verdiği bir imtihan. İnsanlar napmışlar, Allahın kadının cinsel organına gizlediği o zarı kadın için namusun sembolü sayıp saçma sapan törelere adetlere konu etmişler. Cehaletlerine malzeme etmişler. Bazılarında esnek oluşu olmayışı belki bundan 100 yıl önce o kadın için ölüm demekti. Gerçi bunca bilg
iye karşı hala bazı yörelerde aynı cehalet devam ediyor.
kızlık zarı kız çocuklarının döl yolunu enfeksiyonlardan korur....çünkü enfeksiyonla doğurganlığını kaybedebilir ...cinsel istismar da bunlardan biridir ......ergenleğe girdiği an vajen florası gelişir ve ph sı asidik olur ...artık fiziksel değil biyolojik bir bariyer vardır....döl yolu enfeksiyonu ergenlikten sonra laktobasiller tarafından engellenir......kızlar vücudumuzda hiçbirşey boşuna değildir....göğüs hastalıkları hocamız bize koltukaltı kıllarının akciğerimizin en hassas bölgesini koruduğundan bahsetmişti yani zaatüre olmamızı engellermiş bir nevi.....ben yine de iğneli epilasyonla yok ettim