• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı ne işe yarar ?

Ay south park'takilerden birisi de şey demişti sanki hatılıyorum yarım yamalak .. Kızlara güvenmiyorum 1 hafta kanayıp da ölmeyen bir yaratığa nasıl güvenirim mi neydi :1::1::1:

o kısımlarını hatırlamıyorum tatlım, ama bu fırtlama bölümünü kahkalarla izlemiştim:52::52:

google dan perfore hymen ve imperfore hymen şeklinde aratabilirsiniz aradaki farkı anlayabilmek için
erkekler anlar mı bilmiyorum onlar önce kendilerine baksın .....benim hiç erkek arkadaşım olmamıştı....evlendim ......adamımız meğerse benimle mutlu değilmiş ....para karşılığı ilişkiye giren bir rusla daha mutluymuş .....bu işler kafaya takılacak işler değil.

bılgılerın ıcın cok sagol tatlım ozellıkle benı cok aydınlattın:40:

Tamam vurmayın :) Her haltı yiyerek diktirenler yada ileri de diktiririm aman diyenlere destek olmak istemiyorum.

tamam yaz sonra sıl msjını olmaz mı meraktan catlıcaz orta yerımızden:27:

bencede saglila hiçbir alakasi yok, ben 24 ya$indayim bakireyim yani eger beni bebekligimde bakterilerden koruduysa ve büyüdügümde ihtiyacim olmayacaksa e o zaman kendiliginden yok olurdu...

bence kadinlarla alakali bir durum, dü$ününki kizlik zari diye bir$ey yok, bazi kizlar 12-13 ya$indan itibaren onla bunla yatar hatta hamile kalirdi, veya genç kizlarin 15 tane sevgilisi oluyorsa 15 ile de yatardi, bu kesin, burda konular bile açildi, bir kez yattim kizligim bozulduda olan oldu diye tekrar yattim, sonra ayrildim nasilsa kiz degilim diye onlada yattim vs vs, yani bence güzel bir toplumda ya$amamiz için yaratilan bir zar,

bu benim dü$üncem, fakat, tabikide bu zar için öldürülen kizlara haksizlik vicdansizlik saçmalik, ama buda kizla alakali, eger o söylese sevgilisine "bak ben kiz degilim beni kabul ediyorsan böyle kabul et" o zaman ne cinayet olur nede baba evine gönderilme gibi bir durum olur, haksizmiyim?

şöyle açıklamaya çalışayım 20 lik dişlerimize de ihtiyacımız yok...belki yüzyıllar binyıllar önce vardı ama modern insanın beslenme alışkanlıklarından sonra ağzımızın o kısmındaki dişler sıkıntıdan başka bişey vermez...ama kendiliğinden yok olmamış hala ağzımızda taşıyoruz ve sıkıntı verdiğinde yine kendiliğinden yok olmuyor çektirip kurtuluyoruz...işe yaramayan her yapı kendiliğinden yokolmuyor yani

hemcinslerinize çooook büyük haksızlık ediyorsunuz, hatta ben bunu hakaret olarak alırım...ve yapan yine yapıyor çözümü var...bu konuyla ilgili forumda birçok konu da var...yani o zar namus bekçisi değil artık.... biraz haksızsınız sanki....ya da şöyle diyelim azıcık tek yönlü bakmışsınız olaya

sizi vucudunuzu Allah yaratmadimi yani?? Ne demek istediniz son cumlenizde

Ben her zaman evrim teorisini destekler ve takip ederim,yaratıcı bana göre evrimi mekanizma olarak kullanmış,bir çeşit yaratma mekanizması... Müslüman olmadıgım için sorunuza bu sekilde açıklık getiriyorum

Tamam vurmayın :) Her haltı yiyerek diktirenler yada ileri de diktiririm aman diyenlere destek olmak istemiyorum.

Hemen söylemezsen, kız kardeşin elimizde. :))))
Benim merak ettiğim nokta, nasıl bir hata ki bunu içgüdüsel olarak her bakire olmayan yapabiliyor ? :)

google dan perfore hymen ve imperfore hymen şeklinde aratabilirsiniz aradaki farkı anlayabilmek için
erkekler anlar mı bilmiyorum onlar önce kendilerine baksın .....benim hiç erkek arkadaşım olmamıştı....evlendim ......adamımız meğerse benimle mutlu değilmiş ....para karşılığı ilişkiye giren bir rusla daha mutluymuş .....bu işler kafaya takılacak işler değil.

Yapan kendine yapar tatlım sen olması gerektiği gibi davranmışsın.O onun işgüzarlığı :34:

Konunun başlığı bi kere tuhaf böyle soru mu olur? sanki bi eşyadan falan bahsediliyor..

Aaaaaa sok oldum, demek boyle biseymis, benide cok aydinlattin canim sagol:34:

Bence Allahın verdiği bir imtihan. İnsanlar napmışlar, Allahın kadının cinsel organına gizlediği o zarı kadın için namusun sembolü sayıp saçma sapan törelere adetlere konu etmişler. Cehaletlerine malzeme etmişler. Bazılarında esnek oluşu olmayışı belki bundan 100 yıl önce o kadın için ölüm demekti. Gerçi bunca bilgiye karşı hala bazı yörelerde aynı cehalet devam ediyor.

atlarda da var bu zardan, veterinerimiz söylemişti ve ben hiçbir atın namus cinayetine kurban gittiğini görmedim.

Kızlık zarı evrimsel değişimden kalan bir yapı... ayrıca kan gelip gelmemesinin önemi de Müslüman toplumlar için gecerli cogunlukla. tecavüze veya zarara uğramış bayanların adli tıp raporuyla belirlenmesi dışında hc br yararı ve önemi yok. Tanrı bunu koymuş olamaz olsa olsa evrimin bir artığıdır ;)

buna sadece gülerim :52::52::52: her zerremizin olmasının bir sebebi vardır...

sen şimdi akciğersiz yaşabilir misin :52::52::52:

hiç bir şey boşa değildir kuzum..

kobay, sıçan, köstebek, at, sırtlan, lama, lemur gbi karasal memelilerde de var bu zar. ama primat olarak sadece insanda var....

Bence Allahın verdiği bir imtihan. İnsanlar napmışlar, Allahın kadının cinsel organına gizlediği o zarı kadın için namusun sembolü sayıp saçma sapan törelere adetlere konu etmişler. Cehaletlerine malzeme etmişler. Bazılarında esnek oluşu olmayışı belki bundan 100 yıl önce o kadın için ölüm demekti. Gerçi bunca bilg
iye karşı hala bazı yörelerde aynı cehalet devam ediyor.

Ne yazık ki...
............

kızlık zarı kız çocuklarının döl yolunu enfeksiyonlardan korur....çünkü enfeksiyonla doğurganlığını kaybedebilir ...cinsel istismar da bunlardan biridir ......ergenleğe girdiği an vajen florası gelişir ve ph sı asidik olur ...artık fiziksel değil biyolojik bir bariyer vardır....döl yolu enfeksiyonu ergenlikten sonra laktobasiller tarafından engellenir......kızlar vücudumuzda hiçbirşey boşuna değildir....göğüs hastalıkları hocamız bize koltukaltı kıllarının akciğerimizin en hassas bölgesini koruduğundan bahsetmişti yani zaatüre olmamızı engellermiş bir nevi.....ben yine de iğneli epilasyonla yok ettim

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. koltukaltı kıllarının zatürre olmamızı engellediğini bilmiyordum. ben birkaç kez zatürre oldum, iğneli yaptırmayı düşünüyordum. peki geçici olarak yani ağdayla almak da zararlı mı acaba? bir de hazır sizi bulmuşken birşey soracaktım, genital bölgeye de lazer veya iğneli epilasyon yaptırılınca bir zararı oluyor mu?

Son düzenleme:
Back