Kızlık zarı Lütfen yardım edin 🥺

Cancancan333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
102
55
28
Kızlar lütfen yargılamayın küçük yaşta bi hataya düştüm cahillikten olan oldu şimdi 26 yaşındayım o zamandan bu zamana gece gündüz vicdan azabı çekiyorum. Yakın zamanda sözleneceğim çok seviyorum kız olmadığımı asla söyleyemem iş işten geçti kızım dedim. Kendisi daha önceden çok kişiyle birlikte olmuş gecelik ilişkiler yaşamış ben en başta yapmadım dedim artık iş işten geçti gerçeği söylemeye dilim varmaz aileler de biliyor artık ciddi bir sürece girdiğimizi. LÜTFEN bana kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alanlar ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı ?

Kızlar lütfen yargılamayın küçük yaşta bi hataya düştüm cahillikten olan oldu şimdi 26 yaşındayım o zamandan bu zamana gece gündüz vicdan azabı çekiyorum. Yakın zamanda sözleneceğim çok seviyorum kız olmadığımı asla söyleyemem iş işten geçti kızım dedim. Kendisi daha önceden çok kişiyle birlikte olmuş gecelik ilişkiler yaşamış ben en başta yapmadım dedim artık iş işten geçti gerçeği söylemeye dilim varmaz aileler de biliyor artık ciddi bir sürece girdiğimizi. LÜTFEN bana kızlık zarı diktirip olumlu sonuç alanlar ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı ?
Kendisi "oğlan" değilken, sizden "kız" olmanızı ne hakla bekleyebilir? Şu saçmalıkları bırakın artık yahu, seksle cinsiyet mi değişir, kadın kadındır erkek de erkek, bakir- bakire gibi kelimeler var kullanmayı düşünürseniz.

Yalanla başladığınız ilişkinin sürebileceğini düşünüyor musunuz cidden amacım yargılamak değil çünkü ilişkiye girmenizde bende hiçbir sorun yok. Kabul etmeme gibi bi lüksü yok çünkü o da ilişki yaşamamış olsa tamam derim kendi gibi birini isteyebilir. Dürüst bile olamadığınız biriyle borca harca gireceksiniz sonra yuva yıkılacak, yapmayın bence.

Aklıma birşey geliyor aslında benimde aynı durumdaguz özelden yaz bana

Hayırlısı olsun kimsenin seni eleştirmeye hakkı yok
Zaten efendimiz sav. Da şahit tutmayın diyordu soylememeniz iyi olmuş
Ben olsam söylerdim ama en baştan soylenmeliydi, sonradan olmaz şimdi.
Umarım sonuç alırsınız islemden

Canım pişman olmuşsun ve senelerce vicdan azabı çekmişsin seni en iyi ben anlarım bende diktirmek zorunda kaldım ve olumlu sonuç aldım ben istanbulda turgay karakaya ya yaptirdim hic bu durumda olmak istemezdim ama insan kücükken namusun ne demek oldugunu bilmiyor ve kullaniliyor iş işten gecmis oluyor sonrada kocaman vicdan ve hayat endişesi gelecek korkusu sarıyor umarım sen de atlatirsin bu süreci o kadar zaman yaptigin derdi 20 dk da cözmeleri insanin o kadar garibine gidiyor ki ama sonuc guzel oluyor hamdolsun

Canım pişman olmuşsun ve senelerce vicdan azabı çekmişsin seni en iyi ben anlarım bende diktirmek zorunda kaldım ve olumlu sonuç aldım ben istanbulda turgay karakaya ya yaptirdim hic bu durumda olmak istemezdim ama insan kücükken namusun ne demek oldugunu bilmiyor ve kullaniliyor iş işten gecmis oluyor sonrada kocaman vicdan ve hayat endişesi gelecek korkusu sarıyor umarım sen de atlatirsin bu süreci o kadar zaman yaptigin derdi 20 dk da cözmeleri insanin o kadar garibine gidiyor ki ama sonuc guzel oluyor hamdolsun
Önce git bir bk ye sonrada hamd olsun de ne güzel memleket .

Evleneceğiniz kişinin de birçok ilişkisi olmuş. Bence evlenmeden önce söyleyin, toplumda bu konuda kadına çok fazla yüklenildiğini, çok önyargı olduğunu, korktuğunuzu, çekindiğinizi bu yüzden söyleyemediğinizi anlatın. Sizi seviyorsa zaten her halinizle sevecek. Güzelce açıklarsanız neden sakladığınızı da anlayacaktır.

Siz niye bu kadar takıyorsunuz ki sürekli ilişkiye giren biri olduğunu söylüyorsunuz nişanlınızın o zaman oda sizin için şeyini kestirsin.

oğlan/erkek
kız/kadın
fazla cinsiyetleştirilmemeli bu durum. Keşke en başında konuşulsaymış bu durum. Sonuçta bir erkeğin bir kız’ı şartla istemesi komik olurdu. Oğlan için kurallar belki farklıdır ama her şeyi yaşayıp tertemiz birini aramak komik olur.

Back