• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı evlilik

Sweetybaby

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
100
-4
16
29
Merhaba Kızlar. Kızlık zarımda bir zedelenme mevcut bir ilşki olarak olmadı parmak çok az girdi kanama oladabilir olmayadabilir dedi doktor. Siz bunun için bu kişiyle evlenir miydiniz? Ne yapmam gerekir karar veremiyorum emin de değilim evlenmeye ama bu beni mahvediyor kanama olmazsa diye

Merhaba Kızlar. Kızlık zarımda bir zedelenme mevcut bir ilşki olarak olmadı parmak çok az girdi kanama oladabilir olmayadabilir dedi doktor. Siz bunun için bu kişiyle evlenir miydiniz? Ne yapmam gerekir karar veremiyorum emin de değilim evlenmeye ama bu beni mahvediyor kanama olmazsa diye
Yani sadece parmağıyla zarınıza zarar veren kişiyle, sırf ileride başkasıyla evlenirseniz de, kanama olmazsa diye mi evleneceksiniz 🙄
Ayrıca doktorlar alttan bakınca zarı görebilir.

Yani sadece parmağıyla zarınıza zarar veren kişiyle, sırf ileride başkasıyla evlenirseniz de, kanama olmazsa diye mi evleneceksiniz 🙄
Ayrıca doktorlar alttan bakınca zarı görebilir.
Evet bu yüzden korkuyorum başkasıyla nasıl evleneceğim ya kanama olmazsa sonum olur ama o şekilde bir birleşme olmadı bakire miyim bilmiyorkm

Evet ve bu bilerek olmadı yanlışlıkla girmiş çok az hissetmedim hiçbir şekilde kalktığımda peçeteye 2 damla kan geld doktora gittik 4 yönünde zedelenme mevcut oladabilir olmayadabilir dedi :KK43:
Kanama olur bence iki damlalık bişey değil ki biraz daha gelir ilişki sırasında bence

Büşra aynı konuyu defalarca açıyorsun. Soruna cevapları verdik daha önceki paylaşımında. Git evlen çocukla sırf parmağı girdi diye. Allahım ya.

Evlenmelisin. Namusum yerde kalmamalı. Töreler gereğini yapar yoksa

Kaçıncı yüzyıldayız ? Cidden düşünüyor musunuz bunları ?
Benim fikrim tabi ki böyle değil ama yaşadığım yer insanlar hala bu kafada ve hala çok katılar elimden başka bir şey
Büşra aynı konuyu defalarca açıyorsun. Soruna cevapları verdik daha önceki paylaşımında. Git evlen çocukla sırf parmağı girdi diye. Allahım ya.
Cevaplama o zamann
S Sweetybaby yaşadığın yerdeki insanlar ne der diye düşünüyordunuz madem neden seviştiniz derler size
Daha fazla kişi yorumlasın diye açmaya da devam edeceğin engelleyebilirsin

Parmağıyla hymeninizi zedeleyen kişiyle evlenmekten bahsediyorsunuz galiba? Doğru mu anladım? :KK57:

Back