-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
yav hadi arkadaşlar site kasıyo bizim gibi dar görüşlüü insanları kandırmak istemeyen düşünceli insanlar şu bölümden çıksınn ilk ben çıkıyorum zaten ne işim vardıysa .... kimse kimseyi kınamasın diyorum son defaaaaaaaa . haydin evellallahh :)
pasif agresif kişilik bozukluğu için aşırı uygun bir deneksiniz?çok klinik bir vakasınız.araştırmalara katılan deneklere günlük 40 50 tl arası paralar veriliyorAman bak beddualar temenniler başlar çık hemen :)
Döner dolaşır sahibini bulmaz sanki hem o kul hakkı kişiden çıkmasa dahi yakınlarından evlatlarından çıkar...
pasif agresif kişilik bozukluğu için aşırı uygun bir deneksiniz?çok klinik bir vakasınız.araştırmalara katılan deneklere günlük 40 50 tl arası paralar veriliyor
denek olarak çalışmayı düşünmez misiniz?
bunun hem size hem bize faydası olur
ne dersiniz?
özelden yazdım ki sana dünyanızdaki arkadaşarınızın içinde daha fazla rencide olmayın diye ama buyrun burayada kopyalayayım aynı mesajı.bunlar hep eğitimsizlikten cehaletten yaaaHahahaŞu haline bak ya bi de özelden saldıraya geçmişsiniz hahaha
özelden yazdım ki sana dünyanızdaki arkadaşarınızın içinde daha fazla rencide olmayın diye ama buyrun burayada kopyalayayım aynı mesajı.bunlar hep eğitimsizlikten cehaletten yaaa
sizi seven birileri var mıdır ki hayatınızda
yazık size hem de çok
gerçekten üzüldüm halinize
merhaba hanımefendi
aynı seviyede olmadığımızı ve benimle diyaloğa girdikçe ucuzluğunuzun ortaya çıktığını farkedince bana cevap vermeye devam etmek yerine kendiniz gibi düşünen birini bulup hemen ona sığınmanız da bir kişilik bozukluğu alameti.her şehirde aile ve toplum danışma merkezleri var hem çok iyi psikologlar hem de çok iyi sosyologlar çalıştırıyorlar hangi şehirde yaşadığınızı söyleyin ben sizin için araştırayım isterseniz.32 yaşında koca bulmuşum yok beni bırskırsa kaafasını patlatırım falan demişsiniz ki ilişkilere kocs bulma gözüyle bakmanız da enteresan
çok kilinik bi vakasınız
keşke araştırmalarda sizi denek olarak kullanma şanısımız olsa
enteresansınız
bu cümlede kapalilari belli bir şekle sokmakla büyük bir gunaha girdin.öbür dünya da tüm kapalilar dan helallik istemek zorunda kalacaksın bu birincisi.ayrıca zina yapıp her türlü kötülüğü yapıp sonradan sahabe olmuş insan var kapalı yapmayacak ya da egitimli insan yapmaz diye bir şey olamaz.insan her dakika nefsiyle başbaşadir. Burada uygun olan gunahi gizlemektir gunahini ortaya çıkarmak ifsa etmek caiz değildir hatayı hatayla örtmek gerekir çünkü bakire olmadığını söylemek yeni günahlara yelken açabilir.İşte sen buna evet diyorsan o topluma karşı çıkıyorsun madem öyle arkasında duracaksın aileni her şeyi geçmişsin sonuçta çevrenide ona göre şekillendirebilirsin sonuçta o insanları seçersin etrafına. Sen ben geri dönecem ama olsun yaşayacağım işte dersen yaşarsın bitti sonra aa ailem var ben diktireyim diyorsan iki yüzlüsündür toplumla aile ile alakalı değildir bu olay. Çevresi muhafazakar olan kapalıları da görüyoruz burada da var iki kişi öyle biri özelden sen sus da demişti hatta bdv de konu açıp farklı anlattı sonra ne olduğu ortaya çıktı hemen konumu silin arkasından isim değişikliği yaptı ha bazı kapalılar da dini nikah kıyar karı kocayız der ki dini nikah kendi aralarında kısaca mianreyi çalan kılıfı uyduruyor ve en çok kılıf toplum böyle ailem var kılıflarıdr bak sana hepsi kandırılmış zorla olmuş yuh yani
Benim arkadaşlarımın hiç biri sorun yaşamadı ki evlendi mutlulular da bende keza nişanlıyım sorun yok o çevre kişiyle alakalı okul bitti yada evlilik geldi diktireyim diyen kafa yapısı çok farklıdır işte sen yaşarken ailen toplum vardı ne oldu döndün bu kadar derim ?
bu cümlede kapalilari belli bir şekle sokmakla büyük bir gunaha girdin.öbür dünya da tüm kapalilar dan helallik istemek zorunda kalacaksın bu birincisi.ayrıca zina yapıp her türlü kötülüğü yapıp sonradan sahabe olmuş insan var kapalı yapmayacak ya da egitimli insan yapmaz diye bir şey olamaz.insan her dakika nefsiyle başbaşadir. Burada uygun olan gunahi gizlemektir gunahini ortaya çıkarmak ifsa etmek caiz değildir hatayı hatayla örtmek gerekir çünkü bakire olmadığını söylemek yeni günahlara yelken açabilir.
Çok haklısın, ben kendi adıma yadırgadıysam veya öyle hissettirdiysem özür dilerim herkesten. Demek istediğim keşke biraz daha cesur biraz daha dürüst olabilsek.Bu tip konulara dikkat ediyorum da, hep aynı kişiler ahlak bekçiliği yapmaya özel olarak geliyor. Bu bölüm izlediğiniz bölümler arasında sanırım?
Başkalarının hayatına, başkalarının kararına, başkalarının tercihine saygısızlık etme hakkını ve gücünü nerden alıyorsunuz merak ediyorum.
Şu dünyada öğrendiğim bir şey varsa, o da bir konu hakkında önüne geleni kınayıp çok büyük konuşanların başına, o şeyin acı bir şekilde geldiğidir.
Herkes kendi günahı sevabı ve ahiretiyle ilgilensin bir zahmet.
Dikişlerin çok mu erken gelmis sanki?doktoruna sordun mu?Merhaba ben de bu ayin 15 inde flep yontemi yaptirdim ama korkuyorum sanki tutmamis gibi bir his var.hic bi rahatsizlik yok bir tane dikis geldi bile simdiden.yaptiran arkadaslar yardmci olabilir mi
Di
Dikişlerin çok mu erken gelmis sanki?doktoruna sordun mu?
baktığında nasıl görünüyor,bakmayı denedin mi?Evet sordum.normal gelebilir dedi.bende hic bi agri yok.baktigimda görunen bi dikis te yok.sanki hic bissey olmamis gibi.anlayamıyorum
Daha doğrusu kapalı mi görünüyor bir açıklık var mi?Evet sordum.normal gelebilir dedi.bende hic bi agri yok.baktigimda görunen bi dikis te yok.sanki hic bissey olmamis gibi.anlayamıyorum
Bakiyorum dikis gorunmuyor korkumdan pek de bakamiyorum canm aslnda.sen yaptirdin mi bu islemiDaha doğrusu kapalı mi görünüyor bir açıklık var mi?