Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Aman bak beddualar temenniler başlar çık hemen :)

Döner dolaşır sahibini bulmaz sanki hem o kul hakkı kişiden çıkmasa dahi yakınlarından evlatlarından çıkar...

Aman bak beddualar temenniler başlar çık hemen :)

Döner dolaşır sahibini bulmaz sanki hem o kul hakkı kişiden çıkmasa dahi yakınlarından evlatlarından çıkar...
pasif agresif kişilik bozukluğu için aşırı uygun bir deneksiniz?çok klinik bir vakasınız.araştırmalara katılan deneklere günlük 40 50 tl arası paralar veriliyor
denek olarak çalışmayı düşünmez misiniz?
bunun hem size hem bize faydası olur
ne dersiniz?

Hahaha Şu haline bak ya bi de özelden saldıraya geçmişsiniz hahaha

Hahaha Şu haline bak ya bi de özelden saldıraya geçmişsiniz hahaha
özelden yazdım ki sana dünyanızdaki arkadaşarınızın içinde daha fazla rencide olmayın diye ama buyrun burayada kopyalayayım aynı mesajı.bunlar hep eğitimsizlikten cehaletten yaaa
sizi seven birileri var mıdır ki hayatınızda
yazık size hem de çok
gerçekten üzüldüm halinize

merhaba hanımefendi
aynı seviyede olmadığımızı ve benimle diyaloğa girdikçe ucuzluğunuzun ortaya çıktığını farkedince bana cevap vermeye devam etmek yerine kendiniz gibi düşünen birini bulup hemen ona sığınmanız da bir kişilik bozukluğu alameti.her şehirde aile ve toplum danışma merkezleri var hem çok iyi psikologlar hem de çok iyi sosyologlar çalıştırıyorlar hangi şehirde yaşadığınızı söyleyin ben sizin için araştırayım isterseniz.32 yaşında koca bulmuşum yok beni bırskırsa kaafasını patlatırım falan demişsiniz ki ilişkilere kocs bulma gözüyle bakmanız da enteresan
çok kilinik bi vakasınız
keşke araştırmalarda sizi denek olarak kullanma şanısımız olsa
enteresansınız

Hahaha o konunun tamamını da yaz koca mevzusunu

Sen okumuşsun da şu haline tavrına üslubuna bak ya haha

Tartışmayı becerememişiz yine.
Empatiden bahseden arkadaşa gayet açıkyüreklilikle söylüyorum. Ben aynı durumda olsam benim gibi düşünen insanları hayatıma alırdım. Yaptığımın da yapmadığımın da arkasında olurdum. Bunu bir suç gibi saklamazdım, kimseyi kandırmaya çalışmazdım. Bunu önemseyen kişiye saygısızlık etmezdim, önemsemeyen kişilerle, ki bu çağda onların sayısı oldukça fazla, onlarla beraber olurdum. Konuyu saptırmaktaki amacınızı anlıyorum, bekaretini kaybedene kimse o... demedi, diyemez, bu zihniyetin karşısında ilk ben varım. Bu şekilde, dediklerimiz farklı yöne çekilerek, diktirmeye karşı olanlar yobazmış gibi bir algı oyunu yapılmış. Yapılmış ki vicdan rahatlatılsın. Onlar zaten yobaz, ne önemi var söylediklerinin densin. Kazın ayağı öyle değil sevgili arkadaş.
Din adamlarından bile zinanın aşksız muhabbetsiz seks anlamına geldiğini söyleyen varken ben bunun dinen yanlış olup olmadığından çok emin değilim. Ama yine de bekarete önem veriyorum, böyle gelmiş böyle gider. Bir gün aşık olduğum insanla birliktelik yaşarsam veya yaşamış olsaydım da kimseyi kandırma yoluna gitmezdim, çünkü nasıl ki ben doğruları hakediyorsam karşımdaki de hakediyordur.
Psikolojiyle ilgili bir çok yorum okudum burada, peki zarı diktiren kişinin psikolojisi nasıl bir psikolojidir acaba buna da bilimsel bir açıklama yapabilir misiniz? Hem zar parçası diyorsunuz, yani önemsiz diyorsunuz, hem de diktiriyorsunuz, bu nasıl bir tezatlık? İnanmadığınız doğrunun yanlışını neden örtbas etmeye çalışıyorsunuz o zaman? Sizce sorunun doğru cevabı a değil b, öyleyse neden b şıkkını işaretlediğinizi saklıyorsunuz?

Bişey diycem kızlar; evlenmeden eşimden başkasıyla cinsel anlamda ilişkim olmadı.bakireydim yani.fakat bende hiç kanama da olmadı evlendiğimde. Eşimde hiç sorun etmedi.etse zaten bitirirdim herşeyi. Boşuna diktirmekle uğraşıp ameliyat masasına yatmaya gerek yok. Evlendiğiniz kişiye de "hayatımın senden öncesini sorgulama hakkın yok der detaylı bilgi vermezsin eğer anlatmak istemiyorsan. Bu kadar basit.hangi çağda yaşıyoruz, kan görmek şart mı sanki

Yorumlara biraz göz attımda...
Çoğu erkeğin bu konuda masum olmadığını düşünürsek, kadınlarında bu kadar üstüne gitmemeliyiz. Tamam günah, hata vs ama bunu sorgulamak bize düşmez. Allahla kulu arasında olan bir mevzuuya dahil olup sorgulayamam. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kızlar sakin olun biraz!! Herkezin kendi hayatı. Eğer açılan konu yada knuşulan knu sizi rahatsız ediyosa ya da sizin hayat görünüşünüze uymuyorsa neden okuyosunuz?? Kimse namus bekçiliği yapmasın. Herkes bi derdini yazıyo buraya. İsteyen okur istemeyen okumaz. Bu kadar basit

bu cümlede kapalilari belli bir şekle sokmakla büyük bir gunaha girdin.öbür dünya da tüm kapalilar dan helallik istemek zorunda kalacaksın bu birincisi.ayrıca zina yapıp her türlü kötülüğü yapıp sonradan sahabe olmuş insan var kapalı yapmayacak ya da egitimli insan yapmaz diye bir şey olamaz.insan her dakika nefsiyle başbaşadir. Burada uygun olan gunahi gizlemektir gunahini ortaya çıkarmak ifsa etmek caiz değildir hatayı hatayla örtmek gerekir çünkü bakire olmadığını söylemek yeni günahlara yelken açabilir.

Bence kesinlikle muayene olma ihtimaliniz varsa olun öyle bir ihtimaliniz yoksa uyanık olun çünkü erkeklerin yüzde doksan beşi nişan liniz bile olsa sizi kullanmaya çalışabilir. Sonra ortadan kaybolur nisan i atar. Erkeklerin çoğu sorumsuzdur

Bana o cümleyi gösterirmisin ?

Bu tip konulara dikkat ediyorum da, hep aynı kişiler ahlak bekçiliği yapmaya özel olarak geliyor. Bu bölüm izlediğiniz bölümler arasında sanırım?

Başkalarının hayatına, başkalarının kararına, başkalarının tercihine saygısızlık etme hakkını ve gücünü nerden alıyorsunuz merak ediyorum.

Şu dünyada öğrendiğim bir şey varsa, o da bir konu hakkında önüne geleni kınayıp çok büyük konuşanların başına, o şeyin acı bir şekilde geldiğidir.

Herkes kendi günahı sevabı ve ahiretiyle ilgilensin bir zahmet.

Çok haklısın, ben kendi adıma yadırgadıysam veya öyle hissettirdiysem özür dilerim herkesten. Demek istediğim keşke biraz daha cesur biraz daha dürüst olabilsek.

Merhaba ben de bu ayin 15 inde flep yontemi yaptirdim ama korkuyorum sanki tutmamis gibi bir his var.hic bi rahatsizlik yok bir tane dikis geldi bile simdiden.yaptiran arkadaslar yardmci olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…