Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Betty555 arkadaşım zaten baktığında dikişler görünmez. Yani açık mı kapalı mı ona bakmak gerekiyor. Ama yine de çok kurcalama yani kontrole gitmek en güzeli. Ben de yaptırdım tutmadığından emindim ama kontrole gittin üç ay sonra. İşlemi yapan doktordan farklı bir doktora gittim. Duyacağım cevabın tutmamış olmasından çok emindim ama tutmuş. Sadece biraz esneme var dedi o ne demek anlamadım. İşlemi yapan dotora gideceğim tekrar kontrole. Bence sen de tutmadı diyip de salma tutmuştur o kontrole git canım

Sen kime yaptirdin canim kimlere yaptirdiniz bilgi verirmisiniz

Tamam canim tesekkur ederim ben trabzonda oldugumdan d9layi ankaraya gitmek biraz zor.ama firsat bulduumda g8dicem baktig8mda aciklik gorunmuyo.bugn bi dikis daha düstu

Ben bursada yaptırdım ama yaşadığım şehirde doktora kontrol ettirdim tutmuş ama esneme var biraz dedi. Bu durumda kanama olmaz ki dimi

Ben bursada yaptırdım ama yaşadığım şehirde doktora kontrol ettirdim tutmuş ama esneme var biraz dedi. Bu durumda kanama olmaz ki dimi
Bunu dokt
Canim bilemiyorum ki ben burda biraz okumustum esneme olunca iliskiden bi kac gu once dikis atiyorlarmis heralde.sen yapturali ne kadar oldu.

Kime yaptırdın canım ve tuttumu bir sorun yasadin mi
Harun ozkan a yaptırdım,baktigimda hiç açıklık yok hatta vajinal akintilarim nerden geliyo onun merakı içerisindeyim.Doktora anlattım durumu dedigin gibiyse tutmuş demektir ama yine sen bir ara uğra dedi.yaşadığım şehre yakın olan ve bu işlemi yapan bir doktor var fırsatını bulursam ona gitmeyi düşünüyorum.

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

kimlik falan verdin mi kayıt altına alındı mi yani canım özel den biraz konusalim mi psikolojik bunalimdayım bu konu yüzünden

Memnun musunuz peki lütfen yardımcı olun bi cevap verin bana güven verdi mi size gerçekten kanama oluyor mu bazıları kalıcı diye bişey yok diyor 2 ayda eriyormus bu doğru mu sadece geçici mi ise yariyor

tebrik ederim

aslında yapılan çok doğru değil belki ama şuda var bağzı erkeklerede müstehak bu

çoğu yorumu okudum. hepinize hak verdim fakat şöyle de bir durum var. bir kız ne kadar dürüst olursa olsun sevdiği kişi o ne kadar olduğu gibi kabul ederse etsin bu zar konusu aklını hep kurcalayacağı için, içinde bir ukte kalacağı için, genç kızımız da zar konusu yüzünden kendisini o kişiye karşı ezik hissedeceği için en doğrusu yeniden doğmak oluyor. evet yalan söylemek kandırmak iyi bir şey değil fakat en ufak kavgada erkek olan taraf bunu kızın yüzüne mutlaka vuracaktır. kız hem vicdanını rahatlatmak için hem de ileride bu tarz sorunların yaşanmaması için bu yönteme başvuruyor. türk erkeklerimiz zara önem veriyor vermeyenlerde var fakat çoğu evleneceği insanın ilki olmak istiyor. toplum yüzünden evlilik dışı ilişki yaşayanlara karşı güvensizlik var erkeklerde. bu yüzden tartışılması saçma bir konu.

Ya ama akıllı olgun bi erkek kadınların da nefsinin olduğunu bilmeli tamam evlilik dışı cinsel ilişki günah ama erkekle kadina da aynı ölçü de günah. Hatta zina yapan erkeklerin gunahi daha zor affediliyor kadin doğası gereği zayıf olduğu için sevdiğine inanıp güvenebiliyor o yyüzden zaten kadınların günahları erkeklerin göre daha kolay affediliyor.. Sevmiştir güvenmistir yasamistir bunu zaten bir erkek hoş görmüyorsa aklı selim bir erkek değildir. Kadınla erkeği eşit görmeyen bir erkekten ne beklenirki sanki onlar kadınların ilki oluyor önemli olan ilk değil son kalabilmek dün akşam aşk yeniden diye bir dizi başladı orda fatih karakteri beni çok etkiledi geçmişini sorgulamadan zeynep e asık oluyor tabi böyle şeyler ancak dizilerde olur aşk budur ben gerçek aska geçmişi sorgulamadan yaşanan vefa derim

Bende bakire değilim ama olur ya birgün diyorum birgün mecbur kalırsam bu ameliyata diye araştırma yapıyorum ki ailem elbette ki beni gelin olarak görmek isteyecektir. Benim korkum eş adayinin bilmesi değil insanların duyması. Yani tamam eş adayına soyledin diyelim herkese ailene yayıp soylemeyecegi rezil etmeyecegi ne malum çoğu erkek bu tip bayanlar la dalga geciyorlar sanki biz arabayız ya sıfır model arayışı icindeler kendi aralarında patlak diye alay ettiklerini okumuştum ne kadar iğrenç bir şey davul misali patlakmis ne kadar etik olmasa da çoğu erkek kandirilmayi hakediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…