- 17 Aralık 2014
- 84
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Senin kafan karışmış zira bana bir önceki mesajında bilmeye hakları var yazmışsın.bence bir süre bu konudan uzak kal ve daha fazla düşünme.sana özelden de yazmıştım yaptırmak zorunda kaldığında zaten o kadar coK bozuluyo ki psikolojin sana tavsiyem şimdiden kendini bu kadar yipratma.Bende bakire değilim ama olur ya birgün diyorum birgün mecbur kalırsam bu ameliyata diye araştırma yapıyorum ki ailem elbette ki beni gelin olarak görmek isteyecektir. Benim korkum eş adayinin bilmesi değil insanların duyması. Yani tamam eş adayına soyledin diyelim herkese ailene yayıp soylemeyecegi rezil etmeyecegi ne malum çoğu erkek bu tip bayanlar la dalga geciyorlar sanki biz arabayız ya sıfır model arayışı icindeler kendi aralarında patlak diye alay ettiklerini okumuştum ne kadar iğrenç bir şey davul misali patlakmis ne kadar etik olmasa da çoğu erkek kandirilmayi hakediyor
Ciddimisin ya :/ ne dediki doktor drup dururken diktirmissinmi dedi bozulduysa kanadiysa nasi anladi dikildiginimrb ben 5 sene once julıde ercelıge yapdırmısdım. kendısı bana dokdor olmayan bırının kesınlıkle zar dıkım amelyatını anlamıcanı soylemısdı, cok yuksek bı fıyata yapdırdım ama ılk gecemızde kan gelmedıesımle cok kavga ettık nerdeyse dayak yıyordum zıfaf gecem zehır oldu damla kan gelmedı ama ertesı gun esım tekrar denedıgınde bu sefer geldı ama busefer de kanamayı durduramadık acıl hastaneye gıtmek zorunda kaldık enfeksıyon fln bı ton problem cıkdı tabı esımde orenmıs oldu dıkdırdıgımı bu olay yuzunden esım benı bosamadı ama bıdaha eskısı gıbı olmadı ona gore cok cok cok ıyı arasdırın benım yasadımı yasamayın.......
bence sen boşa eşini sana ne biçim davranmış kan gelmedi diye. ayrıca doktor ne biçim bi doktor diktirdigini söylüyor bana inandirici gelmedi...mrb ben 5 sene once julıde ercelıge yapdırmısdım. kendısı bana dokdor olmayan bırının kesınlıkle zar dıkım amelyatını anlamıcanı soylemısdı, cok yuksek bı fıyata yapdırdım ama ılk gecemızde kan gelmedıesımle cok kavga ettık nerdeyse dayak yıyordum zıfaf gecem zehır oldu damla kan gelmedı ama ertesı gun esım tekrar denedıgınde bu sefer geldı ama busefer de kanamayı durduramadık acıl hastaneye gıtmek zorunda kaldık enfeksıyon fln bı ton problem cıkdı tabı esımde orenmıs oldu dıkdırdıgımı bu olay yuzunden esım benı bosamadı ama bıdaha eskısı gıbı olmadı ona gore cok cok cok ıyı arasdırın benım yasadımı yasamayın.......
Ciddi
Ciddimisin ya :/ ne dediki doktor drup dururken diktirmissinmi dedi bozulduysa kanadiysa nasi anladi dikildigini
bence sen boşa eşini sana ne biçim davranmış kan gelmedi diye. ayrıca doktor ne biçim bi doktor diktirdigini söylüyor bana inandirici gelmedi...
İnanmamak degil yani doktorun soylemesi tuhaf geldi canim. Peki bu operasyondan nekadar sonra evlenmistinde enfeksiyom gecmemis evlenene kadar kisa suremi vardi arafaKIZLAR OLURMU OLE SEY TABIKI DURUP DURURKEN DIKDIRMISIN DEMEDI YAPILAN AMELYATDAN DOLAYI ENFEKSYON KAPDIM VE BENIM NOLUR SOYLEMEYIN DIYCEK HALIM YOKDU ORDA COK KORKMUSDUM DOGAL OLARAK ESIM BILGILENDIRILDI ORDA SONUCDA ADAM CEVAB BEKLIYOR NOLMUS DIYEREK YAPILAN AMELYATDA KOMPLIKESYON OLUSDU DOGAL OLARAK MECBUREN ESIM BILGILENDIRILDI BU ULKEDE MUJDE KIZINIZ HEMILE DIYE SAGLIK BAKANLINDAN BABAYA MESAJ GIDIYO BUNAMI INANMIYOSUNUZ ALLASKINA....................
bende de aynı durum olştu haziranda yaptrdım kontrole gdemedım istanbulda yaşamadğm içinHarun ozkan a yaptırdım,baktigimda hiç açıklık yok hatta vajinal akintilarim nerden geliyo onun merakı içerisindeyim.Doktora anlattım durumu dedigin gibiyse tutmuş demektir ama yine sen bir ara uğra dedi.yaşadığım şehre yakın olan ve bu işlemi yapan bir doktor var fırsatını bulursam ona gitmeyi düşünüyorum.
ben orayı kontrol ettğimde tamamen kapalıydı zaten doktor amelyttan çıkınca yüzde doksan tutar demşti memnunıyet konusunda şunu dyeblrm kafam rahat şuanMemnun musunuz peki lütfen yardımcı olun bi cevap verin bana güven verdi mi size gerçekten kanama oluyor mu bazıları kalıcı diye bişey yok diyor 2 ayda eriyormus bu doğru mu sadece geçici mi ise yariyor
Bu operasyon zar iyileştikten sonra anlaşılacak bişey değilki insanları kandırmayın lütfen...kızlık zarı dikimiyle adetten bisey gelmesinin ne alakası var anlamadm cnm? niye celissin?? ve ben destek olmak sizi uyarmak icin yazıyorm buraya her seferinde bana ÇELİŞKİLİ VE FAKE MUAMMALESI YAPILIO BIKTIM ARTIK HERKESE DESTEK CIKMAK ISTIORM AMA KIMSE BENI ANLAMIYO HİCBİSE YAZMIYCAM BUNDAN SONRA
Pişmansan bir daha yaşamazsın bu kadar ve evet arkasında durursun ilişkiyi yaşarken sorun yoktu evet dedin şuanda öyle güçlü şekilde arkasında durup benim kararımdı demeliydin.
Aşığız kaybetmek istemiyoruz belki diyorsun ya ( netliği yok ) insan sevdiğine böyle bir yalanı layık görür mü ? Hadi gördün o adam sana aşık değil ki yarattığın sahte karaktere aşık ve hep onu sevecek ondan çocuk isteyecek bunu kaldırabiliyorsan ne ala hayat sizin tabi kendi seçimleriniz. Ee nasip olmaz ise napcaksınız ağlayıp sızlayıp sen bana inanmıyorum yalanlarımı zira dini de karıştırıyorsunuz ya kul hakkı dininizde yok mu?