Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Senin kafan karışmış zira bana bir önceki mesajında bilmeye hakları var yazmışsın.bence bir süre bu konudan uzak kal ve daha fazla düşünme.sana özelden de yazmıştım yaptırmak zorunda kaldığında zaten o kadar coK bozuluyo ki psikolojin sana tavsiyem şimdiden kendini bu kadar yipratma.

mrb ben 5 sene once julıde ercelıge yapdırmısdım. kendısı bana dokdor olmayan bırının kesınlıkle zar dıkım amelyatını anlamıcanı soylemısdı, cok yuksek bı fıyata yapdırdım ama ılk gecemızde kan gelmedı esımle cok kavga ettık nerdeyse dayak yıyordum zıfaf gecem zehır oldu damla kan gelmedı ama ertesı gun esım tekrar denedıgınde bu sefer geldı ama busefer de kanamayı durduramadık acıl hastaneye gıtmek zorunda kaldık enfeksıyon fln bı ton problem cıkdı tabı esımde orenmıs oldu dıkdırdıgımı bu olay yuzunden esım benı bosamadı ama bıdaha eskısı gıbı olmadı ona gore cok cok cok ıyı arasdırın benım yasadımı yasamayın.......

Ciddi
Ciddimisin ya :/ ne dediki doktor drup dururken diktirmissinmi dedi bozulduysa kanadiysa nasi anladi dikildigini

bence sen boşa eşini sana ne biçim davranmış kan gelmedi diye. ayrıca doktor ne biçim bi doktor diktirdigini söylüyor bana inandirici gelmedi...

Ciddi

Ciddimisin ya :/ ne dediki doktor drup dururken diktirmissinmi dedi bozulduysa kanadiysa nasi anladi dikildigini
bence sen boşa eşini sana ne biçim davranmış kan gelmedi diye. ayrıca doktor ne biçim bi doktor diktirdigini söylüyor bana inandirici gelmedi...

KIZLAR OLURMU OLE SEY TABIKI DURUP DURURKEN DIKDIRMISIN DEMEDI YAPILAN AMELYATDAN DOLAYI ENFEKSYON KAPDIM VE BENIM NOLUR SOYLEMEYIN DIYCEK HALIM YOKDU ORDA COK KORKMUSDUM DOGAL OLARAK ESIM BILGILENDIRILDI ORDA SONUCDA ADAM CEVAB BEKLIYOR NOLMUS DIYEREK YAPILAN AMELYATDA KOMPLIKESYON OLUSDU DOGAL OLARAK MECBUREN ESIM BILGILENDIRILDI BU ULKEDE MUJDE KIZINIZ HEMILE DIYE SAGLIK BAKANLINDAN BABAYA MESAJ GIDIYO BUNAMI INANMIYOSUNUZ ALLASKINA....................

İnanmamak degil yani doktorun soylemesi tuhaf geldi canim. Peki bu operasyondan nekadar sonra evlenmistinde enfeksiyom gecmemis evlenene kadar kisa suremi vardi arafa

valla bana çok garip geldi bi doktor nasıl söyler ya diktirdiğini ya kocan psikopat olup sinirlenip seni öldürseydi hem kocan ne biçim davranmış sanaa bana öyle davransa çeker giderim kan gelmedi diye yaptıklarına bak ya erkeklerden tiksiniyorum valla evlilikten soğudum erkeklere güvenmeyecektikk kızlaarrr

bende de aynı durum olştu haziranda yaptrdım kontrole gdemedım istanbulda yaşamadğm için

Memnun musunuz peki lütfen yardımcı olun bi cevap verin bana güven verdi mi size gerçekten kanama oluyor mu bazıları kalıcı diye bişey yok diyor 2 ayda eriyormus bu doğru mu sadece geçici mi ise yariyor
ben orayı kontrol ettğimde tamamen kapalıydı zaten doktor amelyttan çıkınca yüzde doksan tutar demşti memnunıyet konusunda şunu dyeblrm kafam rahat şuan

mianora arkadaşm söylediklerin pek inandırıcı gelmedi lütfen bu kızlara destek ol zaten moraller yerinde değil birde sen yapma az önce siteyi inceledğimde utanıyrum diye adetimden birşeyler geliyor diye yazı yazmşn ama buraya yazdıklarınla birazcık çelişmişsin .. iyi geceler..

kızlık zarı dikimiyle adetten bisey gelmesinin ne alakası var anlamadm cnm? niye celissin?? ve ben destek olmak sizi uyarmak icin yazıyorm buraya her seferinde bana ÇELİŞKİLİ VE FAKE MUAMMALESI YAPILIO BIKTIM ARTIK HERKESE DESTEK CIKMAK ISTIORM AMA KIMSE BENI ANLAMIYO HİCBİSE YAZMIYCAM BUNDAN SONRA

Bu operasyon zar iyileştikten sonra anlaşılacak bişey değilki insanları kandırmayın lütfen...

CANIM!! Sen anlamazsn tabi de doktor tabii ki anlar!!! AYRICA CAN DERDİNE DÜSMÜSKEN DOKTOR OPERASYON GEÇRDN Mİ DİYİNCE NE DİYİM HAYIR MI DİYİM YALAN MI SÖLİYİM!?!?!?!! BENCE BANA YALANCI DEMEK YERİNE BİRAZ BİLGİ EDİN LÜTFEN!

Arkadaşlar burda tartışmaya gerek yok. Mianora da neden yalan söylesin ki. Kazancı ne olacak. Burda tartışmak yerine bu durumun da olabilitesi üzerine konuşup bunun çaresini aramak herkesin yararına olacaktır. Biz anlamayız bu işlem tutsa bile ama bu işin uzmanı her doktor yüzde yüz anlar.

Eğer karşındaki jinekolog ise anlar ama başka bıranştansa anlayamaz cnm benim biliyorum çünkü ablam kadın doğumda tus yapıyor.Doktor işini çok iyi yaptıysa ve tamamen iyileştiyse bazen biz bile anlıyamıyoruz dedi.Sen kendi ağzınla söylemişsin operasyon geçirdiğini.Bence burdaki insanlar yeterince zor geçiriyordur morallerini bozma...

Canım morel bozmak değil ben de en kötüsünü düşünüyorum canım. Yani en iyisini yapmak adınâ. Bu eğer senin dediğin gibiyse daha da mutlu olurum Canı. Allah herkes herkesin yardımcısı olsun ini

Öyle Allah herkezin yardımcısı olsun...Ama tamamen iyileşip yeni hayatına başlayıp doktorla bile evlenenler var...Artık kader kısmet meselesi...

Tabiki zaten evlenip o gece kanaması olanlar için hiçbir tehlike yok çünkü Karşısındaki açıp Bakmayacak sonuçta. Ve doktora gitseler bile yapılan yer bozulduğu için anlaşılmaz herhalde ama kanama olmazsa o zaman işler kötü. Zaten bu yöntemde en garanti yok geçici yöntem eğer yaptırma şansları varsa geçici yaptırsın herkes. Kalıcıya göre daha garanti.

herkesın kararlarına, hayat tarzına saygım sonsuz ama anlayamadıgım bır mevzu var bakıre degılsen neden ılla bakıreymıs gıbı rol yapmak zorundasın kı ???? enınde sonunda esın olacak adamla da sevıseceksın... eger kı kendı rızanla cınsellık yasadı ısen bunun ıcın kımseye ,eşine bile hesap vermek zorunda değilsin,ki sevişmek doganın bir kanunu

ayrıca bunu sorun yapmayan,konusunu bıle açmayan bırcok erkek var. illa evlenecegım dıyorsan durust olup, bu tarz erkeklerı kendıne es olarak secmen her ıkınız ıcınde en hayırlısı olacaktır.

illa ben yalan soylucem, ustune de bır operasyon gecırıp zarımı onartıcam dersende benım en yakın arkadasım bu operasyonu gecırdı, bende yanında ıdım destek amaçlı, su an esı olan kısıyle herseyı yasamıs ama ıs oraya varmamıs , söylesem kabullenmez, evlenmez dedı ve dıktırdı. 2 ay oncesınden dıkıldı, bır sure o bolgeye baskı uygulamadan pansuman yaptı 10 gun kadar. bır kezde kontrole gıttı doktoruna. gerdektede kanaması olmus hatta bır hafta suren bır kanam yasamıs o nedenle o ara pek sevısme durumları olmamıs esı de durumdan korkmus ve bırseyde anlamamıs..

ama bence zıhnıyetıo degıstırmek onemlı bır kere kendısıne saygısı olan kendısı ıle zar yuzunden bırlıkte olmak ıstemeyen bır adamla en basında beraber olmamalı, kadınlar erkeklerın açıp kullanacgı hedıye paketlerı degıldır, herkes kendı rızası dogrultusunda ıstedıgını yasamakta ozgurdur...!!!!

Yav sanane kardesmilleti sorgulamak sanami dustu ben cok sukur boyle bisey yasamadim ama konuyu gorunce dikkatimi cekti
bakiyorum da cok zorunaa gitmiss milletin namus bekciligini yapmak sanami dustu bee
sen kendini korumussun aferin bravoo gunah onlarn gunahi sorgulamak sanami dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…