Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

yap yap sonra suçuna Allah ı alet et oldu canım.sevişmek tek taraflı mı oluyor yahu yoksa bu bayanların hepsi tecavüze mi uğramış?
Bak ben ne diyorum mesajimi tekrar oku.
Sevişir ya da sevismez beni alakadar etmiyor.
Zina sucu büyük gunahlardan fakat kul hakki dısinda tevbesi kabul olmaz denen bir günah yok. Rabbimin bilicegi is.
Bir insan hata yapabilir adam öldürebilir, aldatabilir zina yapabilir.
Ama gerçekten kalben pişman olduğunda Rabbime tevbe ederse affeder ya da affetmez o Allahin bileceği is.
Ama bak ne diyorum gerçekten pişmanlık var ise.
Ama burdaki bazı hanım kızlarımız dışarıdaki şeref yoksunu erkeklerimiz aa zina yapmış gunahkarin teki deyip boyle içten pişman olan insanlari mahvediyorlar.
Benim sözüm onlara.
Tekrar söylüyorum gerisi alakadar etmez .

:) komiksn ben gercekleri söyledim sen gibi kızları aşalamadım,benden söylemesi kimseyi kınama :KK66: senin başına gelmediyse bile doğacak cocuklarını düşün..siz gibiler böyle üslup dan anlarsınız :))
yorumları doğru dürüst oku kınama vs de o zaman kimin neyi kınayıp kınamadıgını görürsün iyi mi. senin gibi insanların oldugu yalancı oyuncu....böyle dünyaya çocuk getirmek mi? peh ! iyi kandırmalar sana. seni kınamıyorum ama insanın karşısına hep kendi gibileri çıkarmış bunu unutma bigün kandırmak için çareler aradıgım eşin seni öyle bi hayal kırıklıgına ugratır ki aklın şaşar asla karşılıksız kalmıyor bişey . iyi günler

Bak kızım yedi kocalı hürmüz gibi dolan ama ailemizin kızı gibi davran, seni alacak biri de bulunur elbet en kolay parayı hep sen kazan... Ayna ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı? Dünyanın sonuna doğmuşum ya da ölmüşüm de haberim yok, iyi bilirdik derler elbet ardından da bundan büyük yalan yok!!!

Hislerimi bu sözlerden başkası anlatamaz. Yanlış anlamayın bekarete de tersine de söyleyecek lafım yok. Sadece bu ikiyüzlülük, cesaretsizlik, herşeyden herkesten önce kendini aşağılama.
Madem senin için bekaret önemli neden ilişkiye girdin, madem önemli değil neden olmadığın gibi görünmeye çalışıyorsun?
Şu geldiğiniz noktaya bakın, utanç verici.
Kendi muhtemelen her haltı yemiş ama karısı bakire olsun isteyen bir hanzo ile evlenebilmek için zayıf kadının kendi onurunu ayaklar altına alması sonucu sahtekarlık ve ahlaksızlık üzerine kurulu bir evlilik. Hoş kadını mal olarak gören o hanzolara da bu sahtekarlık müstehak, neresinden tutsan elinde kalır bir mantıksızlık silsilesi.

Son düzenleme:
Bak kızım yedi kocalı hürmüz gibi dolan ama ailemizin kızı gibi davran, seni alacak biri de bulunur elbet en kolay parayı hep sen kazan... Ayna ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı? Dünyanın sonuna doğmuşum ya da ölmüşüm de haberim yok, iyi bilirdik derler elbet ardından da bundan büyük yalan yok!!!

Hislerimi bu sözlerden başkası anlatamaz. Yanlış anlamayın bekarete de tersine de söyleyecek lafım yok. Sadece bu ikiyüzlülük, cesaretsizlik, herşeyden herkesten önce kendini aşağılama.
Madem senin için bekaret önemli neden ilişkiye girdin, madem önemli değil neden olmadığın gibi görünmeye çalışıyorsun?
Şu geldiğiniz noktaya bakın, utanç verici.
Kendi muhtemelen her haltı yemiş ama karısı bakire olsun isteyen bir hanzo ile evlenebilmek için zayıf kadının kendi onurunu ayaklar altına alması sonucu sahtekarlık ve ahlaksızlık üzerine kurulu bir evlilik. Hoş kadını mal olarak gören o hanzolara da bu sahtekarlık müstehak, neresinden tutsan elinde kalır bir mantıksızlık silsilesi.

haklısınız herkes okusunn gerçekler..:KK66::KK66: kimse kimseyi kınamasın.. yargılamasınn ama bişey olmamış gibi davranmak insanlıga sığmaz:KK20:

bu dikim yaptıran kızların hangi bir zorla ilişkiye girmiş acaba,ne yaptığını kiminle takıldığını bilen kimse gidip bu tarz ilişkiler yaşamaz he yaşarsa da kendi görüşüdür kimseyi bağlamaz,yalnız daha sonra gidip ameliyat ile evlendiği adamı kandırırsa burada bir tezatlık vardır,daha önce yattığın adam seni terk edip gidince elin temiz saf çocuklarını kandırmak acizliktir,zavallılıktır.Çıkıp söylersin o zaman ben böyle böyle bir ilişki yaşadım sizi seven kabullenen insanlar elbette çıkar,her haltı yiyip bakire evlenenler demişsin de hepimiz gençlik yıllarımızda kaçamaklar yapmışızdır ama bazıları kendini yatağa götürecek kadar fazla kaptırmıştır o zaman sonuçlarına da katlanır,kusura bakmayın bu ameliyatı olup da allahıma şükürler olsun kocam fark etmedi diyenler utanmalı

Öpüşünce süper normal olabilir senin deyiminle yatağa girince mi ayıp, hemcinsin olarak utanıyorum senin gibi kadınlardan....

Neden hepimizin empati kurma yetisi bu kadar kit acaba?nasıl oluyor da herkes birbirine saldırmaya,birbirini infaz etmeye bu kadar hazır?bu eskiden beri mi böyleydi yoksa yeni dünya düzeni mi bizi bu hale getirdi?"onun yerinde ben olsaydım" diye düşünmek ne zaman bu kadar zorlaştı?
Ben sizin deyiminizle "kandirmaya çalıştığım adamın" yerine kendimi koyup dusunuyorum "böyle bir şeyi kabul eder miydim?" diye.beni ben yapan o birkaç santimetrekarelik doku değil ki,onun varlığı ya da yokluğu bana bir şeyler katmayacak ya da benden bir şeyleri eksiltmeyecek ki.sevgimiz,saygimiz,birbirimize olan bağliligimiz,uyumumuz,hayatta karşı durusumuz bu kadar mükemmelken ve o aptal zar her şeyi mahvedecekken gerçeği söylemek ne kadar mantıklı?gerçek her zaman mutluluk getirmiyor arkadaslarim,iki tarafında hayatini yerle yeksan edebiliyor.ben yine burda okumsutum bir arkadaş nişanlısına evlenmeden önce söylemişti bakire olmadığını da adam kafayı yiyip "keşke soylemeseydin gidip diktirseydin ama ben bunu bilmeseydim" demişti.burda sağına soluna saldirip zaten psikolojisi bozulmus olan insanları daha da yaralama.okuduklarin seni rahatsız ediyorsa bu sayfaları okuma.sen şu kadar insan içinde "Ohh yaptım ama çok da mutluyum hiç de pişman değilim müstakbel kocamı çok da güzel kandiricam" diyenini duydun mu?

Neden hepimizin empati kurma yetisi bu kadar kit acaba?nasıl oluyor da herkes birbirine saldırmaya,birbirini infaz etmeye bu kadar hazır?bu eskiden beri mi böyleydi yoksa yeni dünya düzeni mi bizi bu hale getirdi?"onun yerinde ben olsaydım" diye düşünmek ne zaman bu kadar zorlaştı?
Ben sizin deyiminizle "kandirmaya çalıştığım adamın" yerine kendimi koyup dusunuyorum "böyle bir şeyi kabul eder miydim?" diye.beni ben yapan o birkaç santimetrekarelik doku değil ki,onun varlığı ya da yokluğu bana bir şeyler katmayacak ya da benden bir şeyleri eksiltmeyecek ki.sevgimiz,saygimiz,birbirimize olan bağliligimiz,uyumumuz,hayatta karşı durusumuz bu kadar mükemmelken ve o aptal zar her şeyi mahvedecekken gerçeği söylemek ne kadar mantıklı?gerçek her zaman mutluluk getirmiyor arkadaslarim,iki tarafında hayatini yerle yeksan edebiliyor.ben yine burda okumsutum bir arkadaş nişanlısına evlenmeden önce söylemişti bakire olmadığını da adam kafayı yiyip "keşke soylemeseydin gidip diktirseydin ama ben bunu bilmeseydim" demişti.burda sağına soluna saldirip zaten psikolojisi bozulmus olan insanları daha da yaralama.okuduklarin seni rahatsız ediyorsa bu sayfaları okuma.sen şu kadar insan içinde "Ohh yaptım ama çok da mutluyum hiç de pişman değilim müstakbel kocamı çok da güzel kandiricam" diyenini duydun mu?
Zarimlarimiz,vücudumuzun menstryasyon döngüsü baslayana kadar bizi mikroplarladan koruyan bir yapiyken buna nasıl oluyor da bu kadar anlam yukleniyor akıl alır gibi değil.erkeklerin sünnet yoluyla pipilerindeki fazla deriden kurtulmalari gibi adet olmaya baslayan kızlar da törenlerle eglencelerle vajinalarindaki "fazla deri" den kurtulabilse.çok güzel olmaz mı hmmmm olmaz mı?"zari olmayan kız o...pu olur,bir adamla yatan herkeslm yatar" mantığı akıl alır gibi değil.ben 30 yaşımdayım ve sadece 2 adamla beraber oldum ikisini de gerçekten sevdim ve amac seks değil sevgiydi.son 4 senedir hayatımda kimse yoktu bırakın biriyle sevismeyi kimsenin elini bile tutmadim o kadar zaman.şimdi zarimin olmaması ve aşık olmam beni o...pu mu yapar sevgili arkadaşlarım.bir zar yüzünden bütün hayatımız mahvolmasin diye bıçak altına yatmam beni bencil bir sahtekar mi yapar?

Zarimlarimiz,vücudumuzun menstryasyon döngüsü baslayana kadar bizi mikroplarladan koruyan bir yapiyken buna nasıl oluyor da bu kadar anlam yukleniyor akıl alır gibi değil.erkeklerin sünnet yoluyla pipilerindeki fazla deriden kurtulmalari gibi adet olmaya baslayan kızlar da törenlerle eglencelerle vajinalarindaki "fazla deri" den kurtulabilse.çok güzel olmaz mı hmmmm olmaz mı?"zari olmayan kız o...pu olur,bir adamla yatan herkeslm yatar" mantığı akıl alır gibi değil.ben 30 yaşımdayım ve sadece 2 adamla beraber oldum ikisini de gerçekten sevdim ve amac seks değil sevgiydi.son 4 senedir hayatımda kimse yoktu bırakın biriyle sevismeyi kimsenin elini bile tutmadim o kadar zaman.şimdi zarimin olmaması ve aşık olmam beni o...pu mu yapar sevgili arkadaşlarım.bir zar yüzünden bütün hayatımız mahvolmasin diye bıçak altına yatmam beni bencil bir sahtekar mi yapar?

Bencil sahtekar yapar hatta kendine saygın kalmaz çünki zorlama yok isteyerek yapmışsın cinsellik sana normal yani sonuçta ne değişti de birden kız olmaya karar verdin derim ?

Aynı kafa yapısında biri ile evlenmek var düşüncelerinin tam tersi biri ile değil.

Ayrıca erkekleri ilahlaştıran bu gücü verende diktiririm kız numarası çekerim diyenler değil mi ?

Yaşarken iyi güzel evlenince ühü ühü yahu yaşarke hangi toplumdaydın ailen yokmuydu ?

Erkeklere bu gücü vermeyin onurunuz gururunuz olsun laf edene kapı orada diyeceksin ha diyemecekmisin yaşama o zaman...

Bi kişi ile yatan herkesle yatar mantığı da nasılsa kız değilim diye iyice geniş günü birlik takılan tipler çıkartıyor zaten hiç mi çevreniz de üni.de görmediniz ? O doğru bir tanım

Umarim bir gün
Bencil sahtekar yapar hatta kendine saygın kalmaz çünki zorlama yok isteyerek yapmışsın cinsellik sana normal yani sonuçta ne değişti de birden kız olmaya karar verdin derim ?

Aynı kafa yapısında biri ile evlenmek var düşüncelerinin tam tersi biri ile değil.

Ayrıca erkekleri ilahlaştıran bu gücü verende diktiririm kız numarası çekerim diyenler değil mi ?

Yaşarken iyi güzel evlenince ühü ühü yahu yaşarke hangi toplumdaydın ailen yokmuydu ?

Erkeklere bu gücü vermeyin onurunuz gururunuz olsun laf edene kapı orada diyeceksin ha diyemecekmisin yaşama o zaman...

Bi kişi ile yatan herkesle yatar mantığı da nasılsa kız değilim diye iyice geniş günü birlik takılan tipler çıkartıyor zaten hiç mi çevreniz de üni.de görmediniz ? O doğru bir tanım
Senin burda insanları vandalize edip bundan zevk duyduğun aşikar o yüzden seninle muhattap olmayacagim ama umarım birgun bir kız çocuğun olur ve burda laf ettiğin herkesin yasadiklarinin totalinden bin beter şeyler yaşar.bunu canı gönülden diliyorum.
geleceği görme gibi bir şansım olmadığı için bir gün adamın birine bu kadar aşık olacagim ve adamın böyle bir şeye onem gösterecegini tahmin edemezdim tabi ki.
ben" bu konuyla ilgili benim gibi düşümeyen biriyle asla beraber olamam ne işim olur benim öyle "comar"larla" diyordum,ettiğim büyük laflardan biriydi ki böyle ayagima dolandı ama şimdi tam olarak böyle bir adamı seviyorum.
Belli ki kaostan beslenen bir insansın ve belli ki hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var(eski mesajlarını okuyan bir psikolojik danışman olaraktan tavsiyem tedavi olman)başkalarının ne yaptığına bu kadar kafa yoracagina keşke "kendi hayatımi nasıl guzellestiririm?" sorusuna cevap arasan,enerjini daha dogru bir ise harcamış olmaz misin?Bu arada bu sitede vakit harcamaktan daha faideli işler bulursun belki kendine

Umarim bir gün

Senin burda insanları vandalize edip bundan zevk duyduğun aşikar o yüzden seninle muhattap olmayacagim ama umarım birgun bir kız çocuğun olur ve burda laf ettiğin herkesin yasadiklarinin totalinden bin beter şeyler yaşar.bunu canı gönülden diliyorum.
geleceği görme gibi bir şansım olmadığı için bir gün adamın birine bu kadar aşık olacagim ve adamın böyle bir şeye onem gösterecegini tahmin edemezdim tabi ki.
ben" bu konuyla ilgili benim gibi düşümeyen biriyle asla beraber olamam ne işim olur benim öyle "comar"larla" diyordum,ettiğim büyük laflardan biriydi ki böyle ayagima dolandı ama şimdi tam olarak böyle bir adamı seviyorum.
Belli ki kaostan beslenen bir insansın ve belli ki hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var(eski mesajlarını okuyan bir psikolojik danışman olaraktan tavsiyem tedavi olman)başkalarının ne yaptığına bu kadar kafa yoracagina keşke "kendi hayatımi nasıl guzellestiririm?" sorusuna cevap arasan,enerjini daha dogru bir ise harcamış olmaz misin?Bu arada bu sitede vakit harcamaktan daha faideli işler bulursun belki kendine

Beddua vari yazman karakterini ortaya koyuyor ki burda kafa dengi olan arkadaşlarında sen gibi cevap veremediği için susmayı ya da hakaret etmeyi tercih etmiştir.

Ben hayatımdan memnunum ve de çok güzel hele ki senin gibi sahte karakter yaratıp nikah kıydırmayacam eşim beni ben olduğu için sevecek zarım için değil. Sahte hayatında mutluluklar sana umarım kocan cin gibi biri çıkmaz hoş kendi bakir mi oda aşikar ya sen yücelt onu her ne ise işte cin gibi çıkıp yalancılığını ortaya çıkarmazda sende mutlu yaşarsın her kesin karakteri değişik çomar diye nitelendiriyorsun bir de eşini

Ve ben kızımın hep yanında olucam kendi kararlarını almak hakkı iyi yetiştirmek önemli sen naparsın peki ? Bende diktirdim babanı kekledim mi diyeceksin ? :)

Son düzenleme:
Beddua vari yazman karakterini ortaya koyuyor ki burda kafa dengi olan arkadaşlarında sen gibi cevap veremediği için susmayı ya da hakaret etmeyi tercih etmiştir.

Ben hayatımdan memnunum ve de çok güzel hele ki senin gibi sahte karakter yaratıp nikah kıydırmayacam eşim beni ben olduğu için sevecek zarım için değil. Sahte hayatında mutluluklar sana umarım kocan cin gibi biri çıkmaz hoş kendi bakir mi oda aşikar ya sen yücelt onu her ne ise işte cin gibi çıkıp yalancılığını ortaya çıkarmazda sende mutlu yaşarsın her kesin karakteri değişik çomar diye nitelendiriyorsun bir de eşini

Ve ben kızımın hep yanında olucam kendi kararlarını almak hakkı iyi yetiştirmek önemli sen naparsın peki ? Bende diktirdim babanı kekledim mi diyeceksin ? :)
O kadar sığ ve dar düşünceli bir insansınız ki ''eskiden böyle düşünenleri çomar olarak nitelendirirdim büyük konuşup hata etmişim'' minvalineki yazımdan müstakbel kocama çomar dediğimi çıkarmışsınız.sizinle bu ucuzulukta diyalogta kalmaya devam edemem ama ben sizin gibi kötücül bir insan olmadığım için yardım almak isterseniz özelden mesaj atın size mail adresimi vereyim,size tavsiye edebileceğim kurumlar ve danışma merkezleri var.
bu arada ben çocuklarıma başkalarının hatalarından mutsuzluklarından zevk almayı değil insan gibi insan olmayı öğreteceğim
kötülüğe bile iyilikle güzellikle cevap vermeyi öğreteceğim
mutsuzluktan ve kötülükten değil güzelliklerden ve sevgiden beslenmeyi öğreteceğim
sevgisi için savaşmayı sevdikleri için risk almayı öğreteceğim
saldırganlığın kişinin sadce ve sadece kendine zarar vereceğini öğreteceğim ve sizin gibi insanlarla karşılaşmamaları için bol bollll dua edeceğim.
ucuzluktan,saldırganlıktan kötü niyetlilikten kimseye bir fayda gelmez hanımefendi
size söylenecek pek fazla bir şey yok aslında çünkü psikolojisi bozuk birine saldırmak benim insanlığıma şu sanal ortamda bile yakışmaz.haleti ruhiyeniz bozuk belli ki ve buna acilen müdehale edilmesi lazım.
allah sizin ve yakınlarınızın yardımcısı olsun
iyi günler

ne tarz bir ailede ve ortamda yetişmişsiniz bunu bilemem ama zar=karakter eşleştirmesi yapan bir insanın bu konu ile alakalı çocukluk travmaları olabileceğini düşündüm.normalde böyle diyen birine sadece gülerim ama siz gülünecek durumda değilsiniz haliniz cidden vahim hanımefendiciğim.
bence işe buradaki hesabınızı kapatıp gerçek dünyada gerçek bir hayat kurmakla başlayın.
sanal ortamda bu kadar vakit geçirenler ve böyle saldırgan tavırlar sergileyenler özel hayatlarında pasif,ezilmiş ve mutsuz kişiler oluyorlar genelde(bunları istatiksel veriler ışığında söylüyorum.) ve böyle ortamlarda kendilerine güçlü bir karakter yaratmaya çalışıyorlar. bu tarz davranışlar size uzun vadede onarılmaz hasarlar veririr lütfen yardım almayı deneyin
bunlar ayıp değil,tedavi edilebilir

ne tarz bir ailede ve ortamda yetişmişsiniz bunu bilemem ama zar=karakter eşleştirmesi yapan bir insanın bu konu ile alakalı çocukluk travmaları olabileceğini düşündüm.normalde böyle diyen birine sadece gülerim ama siz gülünecek durumda değilsiniz haliniz cidden vahim hanımefendiciğim.
bence işe buradaki hesabınızı kapatıp gerçek dünyada gerçek bir hayat kurmakla başlayın.
sanal ortamda bu kadar vakit geçirenler ve böyle saldırgan tavırlar sergileyenler özel hayatlarında pasif,ezilmiş ve mutsuz kişiler oluyorlar genelde(bunları istatiksel veriler ışığında söylüyorum.) ve böyle ortamlarda kendilerine güçlü bir karakter yaratmaya çalışıyorlar. bu tarz davranışlar size uzun vadede onarılmaz hasarlar veririr lütfen yardım almayı deneyin
bunlar ayıp değil,tedavi edilebilir

Zar karakter denklenimi anlamamışsınız normal karşılıyorum ben size kötü tek bi laf etmedim ama işinize gelmedi diye hemen bedduaya başlamışsınız bence çok hasarlı olan sizsiniz durumunuz benden vahim maalesef... Allah aileniz olacak eşinize yardımcı olsun sabır versin gerçekten ilk günden yalanlar ile başlayan birisiniz ve işinize gelmedi mi agresifleşip beddualara başlıyorsunuz.

Sizin ile konuşmak boş gerçekten sahte evliliğiniz de mutluluklar ne diyeyim evlilik vakti geldi...

Yok yok bulanmasin miden.
Emin ol bu kızlar da boyle durumlara düşmek istemezlerdi, bir hata yaptılar sonuç olarak pismanlar.
Telafisi olmayan bir günah değil..
Belki bir dua, kalpten yapılmış içten bir dua..
Eğer miden bulancaksa birilerinden, bu kızları bu hale dusurenlerden, boyle zor durumlara düşüren 'cahillikten' bulansin miden.
Not:bu konuyla hicbir ilgisi olmayan bir dost.
türkan şoray repliği gibi olmuş gerçektenn..

Zar karakter denklenimi anlamamışsınız normal karşılıyorum ben size kötü tek bi laf etmedim ama işinize gelmedi diye hemen bedduaya başlamışsınız bence çok hasarlı olan sizsiniz durumunuz benden vahim maalesef...
bazen insanların büyüyüp olgunlaşması için başına bir takım kötü olaylar gelmesi gerekir çünkü bu kötü olaylar onları zaman içinde daha iyi bir insan olmaya yönlendirebilir.çinliler bu öğretiye ''ying yang'' derler bu felsefenin türkçedeki karşılığı ''her kötülüğün içinde bir iyilik her yiliğin içinde bir kötülük bulunur'' dur.aynı temennimi tekrar edicem ki bu beddua değil bir temenni sadece.umarım bir gün bir kızınız olur ve burda rencide ettiğiniz,küçümsediğiniz,saldırdığınız kızların yaşadıklarından çok daha kötüsünü yaşar ve hayat sizi belki de bu acı tecrübeyle olgunlaştırır,hata yaptığınızı anlar daha anlayışlı ve olumlu bir insan olursunuz,kimseyi kınamamayı hayatın bir ''karma'' dan ibaret olduğunu ve insanın ayıpladığı şeyi yaşamadan ölmeyeceğini anlarsınız.islamiyetten doğu felsefelerine kadar bütün dinlerde ve bütün öğretilerde ayıplamak ve ötekileştirmenin değil yargılamamanın ve destek olmanın öneminden bahsedilir.
size yardım için uzatılan eli bile ısırmaya kalkarsanız etrafınızda hiç kimse kalmaz bunu lütden göz ardı etmeyin.ben size mail adresimi bile yollayabilirim demiştim üstelik.
mutsuz,ezik ve karanlık dünyanızda başarılar

vayyy .kavgalar sataşmalar neler var bu sitede .. sevenler arasında yalan olmamalı erken yaşta cinselliği tavsip etmiyorum ülke olarak bir kaç bölüme ayrılıyoruz zaten.. bir bu zar işini kafaya takmayan halk... bunu kafaya takan halk... acıyorum kadınlarımıza eliniz ekmek tutsun

vayyy .kavgalar sataşmalar neler var bu sitede .. sevenler arasında yalan olmamalı erken yaşta cinselliği tavsip etmiyorum ülke olarak bir kaç bölüme ayrılıyoruz zaten.. bir bu zar işini kafaya takmayan halk... bunu kafaya takan halk... acıyorum kadınlarımıza eliniz ekmek tutsun

Cinsellik doğaldır karşı değilim ama işine gelmeyince beddualar vs başlıyor sonra toplum şöyle erkekler böyle dön kendine bak niye böyle...

yav hadi arkadaşlar site kasıyo bizim gibi dar görüşlüü insanları kandırmak istemeyen düşünceli insanlar şu bölümden çıksınn ilk ben çıkıyorum zaten ne işim vardıysa .... kimse kimseyi kınamasın diyorum son defaaaaaaaa . haydin evellallahh :)

X