Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

aslında erkeklerin bu durumu kabullenmesi lazım onlara her sey serbest ama evlendiği bakire olsun pişmanlık duymanı gerektircek bişey yok ama için rahat etmiyosa çözümü var için nası rahat ediyosa öyle yaşa kötü yorumları hiç dikkate alma nası huzurlu oluyosan onu yasa

Hata derken aynı durum mu benimkiyle
Yok ayni durum değil fakat bir kizin sevgilisiyle yakinlasmasi falan bana ters geliyordu ve bu konu hakkında büyük konustum basıma geldi ben de yakinlastim biraz istemeyerek biraz da zorlamayla..
Sonra çok pişman oldum tevbe ettim sonra anladım insanin basina herşey gelebilir
Yarinimizin bile garantisi yok. Önemli olan kalpten tevbe etmek.

Ben o aptal erkekleri anlamiyorum zaten. Kendileri her halti yer tertemiz insan (!) ararlar. Temizliğin saflığın ölçüsü bu mudur peki?
Kendileri melaike mi?
Rabbim hataları ortmede gece gibi olun derken nedir bu hataları yüze vurma sevdası..
Sozlerim hata yapıp pişman olup tevbe edip geçmişte yaptığı hatalar yüzüne vurulup da mutlu olamayanlara..
Gerisi zaten alakadar etmez..

Son düzenleme:
merhabaa kime yaptırdınız

Kızlar oparesyonu yaptırdım. kafam rahatladı. su an ıyıleşme aşamasında dikişler gozukuyo ve eskisi gibi deil. Operasyonumu Dr Harun Özkan bey yaptı. oldukca ılgılendı. agrılarım azaldı. evlenır sonuc alırsam yazarım buraya sorunlarınız olursa yazabılırsınız.

midem bulandı okumaz olsaydım bunları.
Yok yok bulanmasin miden.
Emin ol bu kızlar da boyle durumlara düşmek istemezlerdi, bir hata yaptılar sonuç olarak pismanlar.
Telafisi olmayan bir günah değil..
Belki bir dua, kalpten yapılmış içten bir dua..
Eğer miden bulancaksa birilerinden, bu kızları bu hale dusurenlerden, boyle zor durumlara düşüren 'cahillikten' bulansin miden.
Not:bu konuyla hicbir ilgisi olmayan bir dost.

canım benim neyden midem bulandı biliyo musun ?
evlenecekleri ömür geçirecekleri adamları kandırmalarından. bi hata yaptılarsa onu o haliyle kabul eden insan bulsunlar o zaman. bu çok çirkin bişey seni sen olmadıgın için kabul etmeyen bi insanla evlenmekte, o insanı saf yerine koyup kandırmakta mide bulandırıcı. ben Allah değilim kimseyi yargılayamam .

O konuda haklisin. Allah herkesi dengi dengine düşürür, o konuda sıkıntı yok.
Bence de neyse o olmalı insan bak ben su su hataları yaptim pismanim diyebilmeli.
Ama bizim toplumumuz buna namusait.
Yere düşene de bi tekme vuruyor.
Ben o erkeklere kiziyorum iste, sanki kendileri pur-i pak..
Ne demiş Mevlana: ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün..

Kızlar kimse kimseyi yargılamamalı evet hata yapmışsınız.sizin durumlarınız ibret olsun kızlarımıza.Allah zinayı neden yasaklamış işte ortada olan hep kızlara oluyo erkeklerin umrunda değil.hep mağdur olan bizleriz.yazık değilmi hem maddi hem manevi sıkıntıya sokuluyo insan.tövbe kapısı her zaman açıktır.Malesef insanlar ne der diye düşünmekten Allah ne der diye düşünmüyoruz diktirme konusuna gelince dürüst olmalısınız gün gelir karşınıza çıkar.

Miğdeniz bulanıyorsa okumayın ozaman,kaçınızın kocası size bakir geldi acaba.. Dürüst olupda mutlu olan kac kişi gördünüz ..ya terk edildiler yada ömür boyu başlarına kagıç oldu bunlarda yetmezmiş gibi toplum tarafından namussuz damgası yediler. Bayan arkadaslarımıza ileri geri konuşcagınıza bu duruma düşüren kişiler utansın

olumsuz yorumları kendine sakla güzel bir üslupla konuşabilirdin böyle düşünenlere dürüst eş gelmesin zaten negatif enerji yayma etrafa .

:) komiksn ben gercekleri söyledim sen gibi kızları aşalamadım,benden söylemesi kimseyi kınama senin başına gelmediyse bile doğacak cocuklarını düşün..siz gibiler böyle üslup dan anlarsınız :))

yap yap sonra suçuna Allah ı alet et oldu canım.sevişmek tek taraflı mı oluyor yahu yoksa bu bayanların hepsi tecavüze mi uğramış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…