Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Yine kizlik zari sorunu ve yine muhalefet olan bir üye.
Ya arkadasim sen nerden biliyosun bu kizin ne yasadigini?
Tum namus haysiyet seref iki santimlik zarda mi sakli?
Kiz yapmis bi hata hata oldugunu anlayana kadar istedigini yaşamiş, yasasin ya yasasin!!!
Hata oldugunu anlamis mi evet, cozum ariyor mu evet … daha neee?????
Ne kadar her seyi iyi biliyorsunuz siz kimin ne yasadigini basina ne geldigini ne kosullarda yasadigini nelerin ustesinden gelmeye calistigini ne de iyi biliyorsunuz siz

yaptığınız şey bir suç işleyip sonrada parmak izinizi yok etmek halbuki gerçekten dürüst olsanız sizi sadece kızlık zarınız için alan bi adamla olan beraberlikten belkide çok daha mutlu edecek/şimdi hemen benide linç edersiniz namus bekçişi falanmısın vs.. diye olayı hemen namusa getirip bi savunma mekanizması içine giriyorsunuz.yalan söylemek olmayan bişeyi varmış gibi göstermek insanları kandırmak çok güzel bişeymiş gibi kimsenin alkış tutmasını beklemeyin.ben kimseyi kınamak istemiyorum hemcinslerime üzülüyorum çok yazık.konunun başlığı bile rahatsız etti evlenenler naptı adam anladımı gibisine hani.yapmayın hanımlar kendinizi bu kadar küçültmeyin karşınızdakini bu kadar aptal yerine koymayın.e

Ben duyduğumu yazayım dikildikten sonra uzun zaman geçerse aynı tas aynı hamam oluyormuş
o yüzden nişanlıyken falan yaptırıyorlarmış

Ya bu sizin dininzde kul hakki yokmu yazanlarin dusunce yapisini cok merak ediyorum hata yapan herkes dindenmi cikiyo anlamadimki dinimizde dedikodu yapmakta kul hakki sen hic dedikodu yapmiyomusun yaptigindada seni surekli boyle yargiliyolarmi cevrendekiler senin dininde kul hakki yokmu falan diye. Belki yuzlerce yalan soylediniz simdiye kadar biz bi hata yaptik ve pismaniz bi sekilde ortbas etmeye calisiyoruz mecburuz. Oyle dediginiz gbi durust olup herseyi anlatmak kolay olsaydi hic ugrasmazdim bunca seyle bukadar stresede girmezdim gider anlatirdim ama olmuyo malesef. Hayir zaten yaptigimiz yanlisin farkindayiz bide siz boyle bize gunah oldugunu anlatmaya calisinca noluyo yani biz bilmiyomuyuz?

Onu diyenlerden biri benim hatta direk diyen benim de dinden çıkıyorsunuz diye demedim ki dini kullanmanızı dedim hani dua ediyorsunuz ya Allah'ın izni ile kurtulucaz felan he işte onu diyorum kul hakkına girmek için dua bana absürt geldi olay bu

Bu kisma ilk kez yaziyorum olayi dramatiklestirmeyin sonradan pisman oldum filan diye sanki zorla olmus gibi o iliskiye girdigin veya girdiklerin evlenmeyince tutustu pacan sonra pismanim oldu simdide birini kandirmanin derdine dusmussun sadece olay bundan ibaret icin senelerce bi omur nasil bu yalanla rahat uyuyacak okadar vicdan olsa pismanligi bilsen bunu yapmazsin yasadigim olayi unutamiyorum filan diyede atip tutma oyuzden koca omur hayat paylasacagin adama yalan soylerken problem olmuyor ama degil mi onu unutursun nede olsa kapagi attin ya tamam butun derdinizinde bu oldugu ordan belli iste

Ortam baya karışmış tek Taraflı bakmayın bence hersey o zarda Saklı değil Insanları bu duruma getiren nedenlere bakmak daha mantıklı kımse kımsenın namus bekçiliğini yapamaz isteyen istediğini yapar Valla o adam Zar a bakıyorsa baştan haketmiştir milleti bozup bozupta gidip namuslu kız aramaya benzemiyor bu işler günümüz erkekleri hakediyor geneli tabi kimse namusluyum diye gecınmesin cinsel ilişkinin 15 yasına düştüğü çağdayız kimse namuslu değil kızlar diktirin valla arkanızdayız :) o Allah'la senin aranda plan bişey kimseye hesap verme zorunluluğunuz yok o eleştirenler kendi geçmişlerine dönsün bi baksın eminim çok temizlerdir

Merhaba arkadaşlar. Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi acaba. Hangi doktora dikrdiklerini de tabiki

Benim çok yakın bir arkadaşım geçen sene evlenmeden iki ay önce diktirdi. Benim doğumumu yapan doktorum çok iyi diye onu önderdim. Çok memnun kaldı. 4 ay önce bir kızı oldu, gayet de mutlular. Geçmişi unutup yeni bir sayfa açmak her zaman iyidir diye düşünüyorum. Arkadaşımı hep destekledim, hatta doktorun ücretini birlikte biriktirdik:)) Ankarada iseniz özelden yazarsanız ismini yazarım.

Türk erkekleri önce sorun yok deselerde sonra ''başlarına kakma'' durumları olduğu için bunu yapıyor bence . Yalandan bende hoşlanmam ama ben anlıyorum bu kızları . Geçen burda bir bayan konu açmıştı tecavüze uğramış sonra başkasıyla evlenmiş adam da bunu yüzüne vurmuş bir tartışmada . Bir de burdan bakmak lazım .

Kötü eleştiri yapan arkadaşlara diyeceğim tek şey evet sonuna kadar haklısınız. Bu yapılan günahların en büyüğü. Bir insanı kandırmak düşüncesi bile kötü. Bu konuyu ben açtım. Ve tabiki böyle eleştiri alacağımı bilerek çünkü ben bile kendime tiksinerek bakarken sizin bu şekilde düşünmeniz yadırganamaz. Evet arkadaşlar ben bir hata yaptım. Nişanlım olan insanla birlikte oldum. Düğünüme bir ay vardı. Evimizi tuttuk. Eşyaları aldık. Salon hazırdı. evimize gittiğimiz bir gün aramızda bu şekilde bir şey yaşandı. Ben daha öncesinde kimseyle öpüşmemiştim bile. Nasılsa evleneceğim diye bunu yaşadım ve sadece bir kez oldu bu. Onda da kızlığımı kaybettim. Daha sonra bu olaydan kısa bir süre sonra aramızda çıkan daha farklı sebeplerden dolayı ayrıldık. Nişanlım evlilik için uygun bir insan değildi belki de. Korktu ve beni terketti. Yapacağım hiç bir şey yoktu. Sadece bir kez olan bir şey yüzünden hayatım karardı. Ayrılalı beş ay oldu. Hala daha kötüyüm. Bir çok kez, farklı kişilerle bu olayı yaşayan insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum durumumın. Evet ben bir hata yaptım. Ve hayatımın bundan sonra güsel olmasını istiyorum. Karşındakine açıkla diyenler oluyor ben de isterim bunu. Ama en ufak tartışmada yüzüme vurulacak bu. Her zaman aklında olacak. Çok uzun yazdım biliyorum. Ama bu kadar eleştirmeden önce benim halimi düşünün olur mu. Zaten şuan çok zor bir durumdayım. Çok sevdiğim dediğim insan gitti. Ailem kötü durumda. Hayallerim yıkıldı. Allah zaten bunun hesabını soracak öbür dünyada. Bari siz üstüme gelmeyin. Allah da kimseye, birine teslim olacak kadar aklını yitirtmesin.

kimse namuslu değil....... bunu siz bilemezsiniz bu genelleme yapılacak bişey değil bu sözünüzü kınıyorum.eleştiri yapanlardan biri olarak konuyu açan arkadaşa asla namussuz kelimesi kullanmadım kullanmıyorum.yapığı bir hata bir hata daha yapma diyorum sadece.pekala bu konuda sizin gibi düşünen erkeklerde var hayatını öyle biriyle kursun mesela.kıza böyle diktir falan diye akıl veriyosunuzda yarın o adam bi şekilde öğrendi diyelim bu kızcağızın yaşayabilceklerini hesap edebiliyomusunuz.hergün tv lerde kadın cinayeti işleniyo aynı şeyimi yaşasın adam manyak çıktı taktı bunun kızlığına olabilecekleri bi düşünün

bu kızları bu şekilde ortada bırakanları da Allah bildiği gibi yapsın.hertürlü zevki yaşa bırak git .gerçekten mağdur olmuşsun evet ama çözüm bu değil.ne güzel anlatmışsın bak yukarıda belki karşına çıkacak insanda anlayacak bir üyeninyazdığı gibi herkes namussuz değil iyilerde var

Greeneyesegs öncelikle teşekkür ederim söylediğin için. Gerçekten çok zor günler geçirdim beş ay boyunca. Ve sen bundan sonra ne yapacaksın bile demedi nişanlım. Şuan sıklıkla karşılaşıyoruz. Ve gerçekten o kadar kötü okuyorum ki çok çok sevmiştim onu düşünsene Herşeyimizi aldık. Ve düğüne bir ay var. Bana bu kötülüğü yaptı ama hala aklımdan çıkmıyor. Dediğim gibi herkesle yaşasam bunu ben de Böyke üzülmezdim. Ama bir kez yaşadığım bişey yüzünden bu durumu yaşıyor olmam çok kötü. Hayallerimin yıkılmasına mı üzüleyim yoksa yitirdiğim şeye mi. Ben her zaman diyorum Allah kimseyi kendinden ödün verecek kadar aşık etmesin. Çünkü aşk insanı günaha sokuyor (genelde).Ben de istemem kimseye yalan söylemek. Ama dediğim gibi bu sürekli karşıma çıkacak ilerde. Eşim her anında bunu düşünecek, bana her dokunduğunda aklında bu olacak. En ufak tartışmada bunu bana hatırlatacak. Burada neler okuyorum. Kız olduğu halde o gece kanaması okmadığı için suçlanan insanlar. Düşünsene bir de benim bu durumu söylediğimi. İlk başta tamam geçmiş geçmişte kaldı ben seni kabul ediyorum derler. Ama daha sonra bu benim hayatımı zindana çevirecek. Ve ben onunla her özel anımda acaba aklında mı şuan bu durum diye düşüneceğim. Ömür boyu onun yanında boynum bükük kalacağım. Diyorsun ki kendin bile buna önem vermeyen birini bul. Benim Ailem çok mutasıp ve ben de öyleyim aslında. Bir hata yaptım evet ama herkesi de eş olarak ailemin karşısına getiremem. Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım canım. Evet ben çok suçluyum. Ama beni bu hale getiren insan da çekecek cezasını. Zorla mı yaptı diyeceksiniz zorla yapmadı. Ama evlenmeye bir ay varken bana bu kazığı attı. Onun hiç mi suçu yok

Dün akşam bir sitede dolaşrken şunu gördüm. Bir erkek yazmış. Sevgilim bakire değilmiş nasıl ayrılmalıyım ondan diye. Sevgilisi dürüst olmuş ve bunu söylemiş. Ama çocuk bunu kabul etmemekle birlikte, bir de sevgilisini bir sitede reklam yapacak kadar değersiz görüyor. Çok seviyorum yazmış altında. Ama böyle kabul etmem diye de eklemiş. Bu kız dürüst oldu. Peki ne oldu sonunda. Off off

Kimse kimseyi ortada bırakmıyor iki bireyin ortak kararı bu evet diyorsan sorumluluk sende karşı tarafta değil cinsellik var diye de kimse kimseye ne ait ne köledir tecavüz olsa amenna

Burada diktirme konusu olan bir arkadaş vardı bdv de konu açtı sevgilim dövdü beni eve kitlefi gitti polisi ara yok şunu yap yok meğer ise diktirip kandırmış adamı bak şimdi tepki de veremiyor. Cinselliği yaşadın herif manyak çıktı bi ömürü zehir mi edeceksin iki tarafta olmuyorsa ayrılır bu kadar basit

Burda diktirmek için konu açan biri daha vardı klasik başıma neler geldi vs vs ağlıyor acıtasyon yapıyor başka yerde konusuna bakıyon webcam de soyunmaktan bıkmış hani pişmandı

Böyle örnek çok var burada

Ha ortak arkadaşımın başına geleni söyleyeyim kandırdı evlendi eski erkek arkadaşı video tehditi ile zorla yanına çağırıyordu dikkat edin video felan olmasın bari

Zar için evlenen adamdan hayır gelmez bi kere siz cinselliğe ters bakmıyorsunuz ki şimdi niye ne oldu birden ?

Et parçası değiliz ama bu ülkede kendibi erkeğw hediye paketi gören ve iki yüzlüler yüzünden et parçasıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…