-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
valla eğer o kız bunu yaptırıyorsa, sonu çok kötü şeylere kadar gidecekse ki canından olmak bile olabilir sonu ,ben doğru buluyorum.Hata bir defa olur burda bir defa değil çoğu emin ol tek kişi de olsa yaşadı yaşayacağını ki kendi kararı kişinin sonrası ben napıcağım diyecekse yada karşısındaki insanı kandıracaksa hiç yaşama o durumu düşürme kendini değil mi ? Burda tercih edenler de çok hata dışında senin için tabu değil demek ki toplumda umurunda değil ee işte nasıl döneklik bu ? Sonradan ortaya mı çıkıyor aile ve toplum ?
valla eğer o kız bunu yaptırıyorsa, sonu çok kötü şeylere kadar gidecekse ki canından olmak bile olabilir sonu ,ben doğru buluyorum.
senle bu konuda karşılıklı mesajlaşmanın noktasını koyuyorum. farklı düşünüyoruz bu değişmez. o yüzden mesajlaşmanın anlamı yok daha fazla.
noktayı koydum kendi adıma
Geçmiş olsun cok ,hangi doktora gittin.kızar ben bu işlemi yaptırdım şuan kafam çok rahat inanın pskoljk olarak biraz rahatladım evlilk şuan yok düşünmyrumda . keşke toplum baskısı olmasada şu duruma düşmesek maalesef benim çevrem bunu kaldıramaz o yüzden mecbur kaldım yaptrdım hoşçakalın ...
Arkadaşlar iki hafta sonra İstanbul a gidicem (doğudan) İstanbul da özel bi hastanede operasyonu yaptırmak ıcın randevu aldım. 4200 tl ücret dediler. peşin ödeme yapıcam. Gelişmeleri buraya yazarım.
Şu namus falan diye yazanları da sallamayın alayı erkek bunların. Arkadasım kendısı ıtıraf ettı kadın profiliyle uye olum burada yorum yaptıgını. Erkeklere de guvenmıyorum. Hiç biriside dürüst değil. Adam benle 17 yasımda bırlıkde olup 4 sene oyalayıp benı terk ederek gidip baskasıyla evlenıosa ben o adama herseyı mustehak gorurum. Ha nişanlıyken gelıp benle barışmak istemesini saymıyorum bıle. Babanıza bıle guvenmeyın işde o kadar... hak etmeyen erkekler var dıyolar hayır alayı hakedıo. emın olun hepsının bı pisliği cıkıyo bır yerlerden.... Cinsel birliktelik yaşamamıs erkeği suretına bakınca anlar ilişki yasamıs kişi emın olun. Biriyle beraber olmayan bırıyle evlenmeyı de ben ıstemem zaten... Ha bı tane arkadas nişanlıyken bişeler yasadım gunah oldu pişmanım yazmıs. Canım gunah falan olmadı bızım buralarda kı gıbı eger nısanı yapına nıkahın kıyıldıysa zina etmedın gunahda işlemedın.. Senın tek sıkıntın toplumsal baskı olabılır. Bunu da bu operasyonla çözebilirsin. Sevgiler arkadaşlar sağlıcakla kalın. Dedigim gibi gelişmeleri ayrıntılı bi şekilde yazıcam. sorusu olanlar msj atabılırler. Not: Yaptırcagıma da hiç de pişman değilim safsatacılar kessin sesini.....[/QUOTE
Arkadaşlar iki hafta sonra İstanbul a gidicem (doğudan) İstanbul da özel bi hastanede operasyonu yaptırmak ıcın randevu aldım. 4200 tl ücret dediler. peşin ödeme yapıcam. Gelişmeleri buraya yazarım.
Şu namus falan diye yazanları da sallamayın alayı erkek bunların. Arkadasım kendısı ıtıraf ettı kadın profiliyle uye olum burada yorum yaptıgını. Erkeklere de guvenmıyorum. Hiç biriside dürüst değil. Adam benle 17 yasımda bırlıkde olup 4 sene oyalayıp benı terk ederek gidip baskasıyla evlenıosa ben o adama herseyı mustehak gorurum. Ha nişanlıyken gelıp benle barışmak istemesini saymıyorum bıle. Babanıza bıle guvenmeyın işde o kadar... hak etmeyen erkekler var dıyolar hayır alayı hakedıo. emın olun hepsının bı pisliği cıkıyo bır yerlerden.... Cinsel birliktelik yaşamamıs erkeği suretına bakınca anlar ilişki yasamıs kişi emın olun. Biriyle beraber olmayan bırıyle evlenmeyı de ben ıstemem zaten... Ha bı tane arkadas nişanlıyken bişeler yasadım gunah oldu pişmanım yazmıs. Canım gunah falan olmadı bızım buralarda kı gıbı eger nısanı yapına nıkahın kıyıldıysa zina etmedın gunahda işlemedın.. Senın tek sıkıntın toplumsal baskı olabılır. Bunu da bu operasyonla çözebilirsin. Sevgiler arkadaşlar sağlıcakla kalın. Dedigim gibi gelişmeleri ayrıntılı bi şekilde yazıcam. sorusu olanlar msj atabılırler. Not: Yaptırcagıma da hiç de pişman değilim safsatacılar kessin sesini.....
Şu namus falan diye yazanları da sallamayın alayı erkek bunların. Arkadasım kendısı ıtıraf ettı kadın profiliyle uye olum burada yorum yaptıgını. Erkeklere de guvenmıyorum. Hiç biriside dürüst değil. Adam benle 17 yasımda bırlıkde olup 4 sene oyalayıp benı terk ederek gidip baskasıyla evlenıosa ben o adama herseyı mustehak gorurum. Ha nişanlıyken gelıp benle barışmak istemesini saymıyorum bıle. Babanıza bıle guvenmeyın işde o kadar... hak etmeyen erkekler var dıyolar hayır alayı hakedıo. emın olun hepsının bı pisliği cıkıyo bır yerlerden.... Cinsel birliktelik yaşamamıs erkeği suretına bakınca anlar ilişki yasamıs kişi emın olun. Biriyle beraber olmayan bırıyle evlenmeyı de ben ıstemem zaten... Ha bı tane arkadas nişanlıyken bişeler yasadım gunah oldu pişmanım yazmıs. Canım gunah falan olmadı bızım buralarda kı gıbı eger nısanı yapına nıkahın kıyıldıysa zina etmedın gunahda işlemedın.. Senın tek sıkıntın toplumsal baskı olabılır. Bunu da bu operasyonla çözebilirsin. Sevgiler arkadaşlar sağlıcakla kalın. Dedigim gibi gelişmeleri ayrıntılı bi şekilde yazıcam. sorusu olanlar msj atabılırler. Not: Yaptırcagıma da hiç de pişman değilim safsatacılar kessin sesini.....
Karamelli Sos senin nden bu kadar pahalı ücret çok geldi bana ya hangi doktor
İnşallah canım inşallah belki de bu durumlara girmeden mutlu olursun sende.Çk teşekkür ederim laleli93 arkadaşım. Bir daha asla bu şekilde bir durum yaşamayacağım. Bir hata yaptım büyük bir hata. Ama hayatım boyunca bunun karşıma çıkmasını istemiyorum. Karşımdakine dürüst olmayı inan ki çok çok isterdim ama en başta kabul görse bile bu durum illa ki karşıma çıkacak. En ufak bir tartışmada yüzüme vurulacak en önemlisi de her zaman eşimin aklında olacak. Ben çok pişmanım zaten ki sevgilim olsaydı aslında yaşamazdım böyle bir durum. Düğünüme bir ay varken yaşadım. Hem maddi hem manevi olarak çekiyorum bunun cezasını zaten. Ki bu diktirme falan ne kadar işe yarar onu da bilmiyorum. İnş Allah afeder beni. İnş da mutlu bir yuvam olur.
Ne demek rica ederim. Hayatta herşey bizim için iyilikler de kötülükler de..Amin canım inş. Bu şekilde cevaplandırdığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Canim 600 sayfalik bi konu var onu oku derimbende onu okudum ozetlicek olursak ebru hanim ve harun ozkan basarili ameliyatlar yapmis genelde bu drlarin isimleri on planda ebru hamim dugunden oncede bazi hastalarini kontrole cagiriyomus ama harun ozkan garanti veriyo kimse anlayamaz islemi bakire bi bayandan farkiniz olmaz benim yaptigim islemde diyo bende onu dusunuyorum ama maddi acidan musait olmadigim icin para biriktirme asamasindayim
Ne demek rica ederim. Hayatta herşey bizim için iyilikler de kötülükler de..
Çok haklisinDogrularimiz da yanlislarimiz da..
Bir kere büyük konuştum ben ve basıma gelince anladım.
İnsan beşer şaşar. Önemli olan doğruyu bulabilmek değil mi?
Ne yani sen bir hata yaptin diye mutluluktan mahrum mu kalacaksın..
Herşey gönlünce olsun.