Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

valla eğer o kız bunu yaptırıyorsa, sonu çok kötü şeylere kadar gidecekse ki canından olmak bile olabilir sonu ,ben doğru buluyorum.
senle bu konuda karşılıklı mesajlaşmanın noktasını koyuyorum. farklı düşünüyoruz bu değişmez. o yüzden mesajlaşmanın anlamı yok daha fazla.
noktayı koydum kendi adıma

teşekkürler mesajlaşmanız adına zira çizginizi de bozmadınız evet değişmez noktayı koymak en güzeli ikimiz de bir birimizi anladık aslında

kızar ben bu işlemi yaptırdım şuan kafam çok rahat inanın pskoljk olarak biraz rahatladım evlilk şuan yok düşünmyrumda . keşke toplum baskısı olmasada şu duruma düşmesek maalesef benim çevrem bunu kaldıramaz o yüzden mecbur kaldım yaptrdım hoşçakalın ...

arkadaşlar kimseyi yargılamayın tabi ben yapılan şeyi doğruluğunu savunduğumdan değil ama insanların gunahlarını bilebilirsiniz ama tövbesinden haberiniz olmaz kızlar sizde artk aklınızı kullanın Rabbim akıl vermiş kullanalım die böle sorunlarla uğraşmaktansa pişman olacagınız seyleri yapmayın

Geçmiş olsun cok ,hangi doktora gittin.

Arkadaşlar iki hafta sonra İstanbul a gidicem (doğudan) İstanbul da özel bi hastanede operasyonu yaptırmak ıcın randevu aldım. 4200 tl ücret dediler. peşin ödeme yapıcam. Gelişmeleri buraya yazarım.
Şu namus falan diye yazanları da sallamayın alayı erkek bunların. Arkadasım kendısı ıtıraf ettı kadın profiliyle uye olum burada yorum yaptıgını. Erkeklere de guvenmıyorum. Hiç biriside dürüst değil. Adam benle 17 yasımda bırlıkde olup 4 sene oyalayıp benı terk ederek gidip baskasıyla evlenıosa ben o adama herseyı mustehak gorurum. Ha nişanlıyken gelıp benle barışmak istemesini saymıyorum bıle. Babanıza bıle guvenmeyın işde o kadar... hak etmeyen erkekler var dıyolar hayır alayı hakedıo. emın olun hepsının bı pisliği cıkıyo bır yerlerden.... Cinsel birliktelik yaşamamıs erkeği suretına bakınca anlar ilişki yasamıs kişi emın olun. Biriyle beraber olmayan bırıyle evlenmeyı de ben ıstemem zaten... Ha bı tane arkadas nişanlıyken bişeler yasadım gunah oldu pişmanım yazmıs. Canım gunah falan olmadı bızım buralarda kı gıbı eger nısanı yapına nıkahın kıyıldıysa zina etmedın gunahda işlemedın.. Senın tek sıkıntın toplumsal baskı olabılır. Bunu da bu operasyonla çözebilirsin. Sevgiler arkadaşlar sağlıcakla kalın. Dedigim gibi gelişmeleri ayrıntılı bi şekilde yazıcam. sorusu olanlar msj atabılırler. Not: Yaptırcagıma da hiç de pişman değilim safsatacılar kessin sesini.....

Sana sonuna kadar katılıyorum bende Ankara'da bu ameliyatı olcam ,inş hersey gönlünce olur..

Ondan sonrada yurdum kadını vajinusmuslu, frijitli...olmasınlar da daha ne olsun. Kadının üzerinden ellerini çeksinler lütfen, kadın kendi bedenini tanımalı artık!

sen adamın elini tutcan öpücen sarılcan koklaşıcan her şeyi yapıcan ama kızlığın sağlam kalıcak.. sonra adına namusluyum diyeceksin.. kim elini tuttuğu öptüğü adamla evlenmiş ki..şimdi namus bekçiliği yapılıyor.

Kucukken bisiklete cok bindim ve surekli seleye degerdi cok korkardim kan gelmez diye annem bi gosterelim derdi evlenmeden once ilk gece fazla fazla kan geldi cok sukurrr bi sikinti cikmadi erkekler onemli deyil desede bence bakiorlarrr bana kalsa onemsz bisey neyse benim bi tanidik yaptirmisti diktirdi evlendi ve sonuccc kocasi hic bisey anlamadi catir catir kan gelmis cok korkmustu kimsenin ahlaki kimseyi ilgilendirmez bu konuyla ilgili herkes kendi vicdanini yasamistir zaten bence korkulacak bisey yoktur

Sen utanma canım.
Kizlarimizi bu hale getiren erkekler utansin!
Üzerinde baskı yaratan toplum utansın!
Canım anladığım kadarıyla yaptığın hatanın farkindasin ve tevbe etmissin.( bu yorumu mutasip olduğun ve ailenin de mutasip olduğunu söylediğin için yapıyorum)
Bundan sonra kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin.evet bu zina sucu büyük günah, ama Rabbim affeder belki de bilemeyiz.
Bu konu senle Allah arasında bir konu. Hatta sahabe döneminde bile boyle bir olay yasanmis ve Hz Omer'e kızımız yakında evlenecek ama daha önce zina işledi bunu nasıl aciklariz diye ailesi sorduğunda Hz Ömer:
Naptiniz siz! Allah'in orttugu sucu ne diye açığa cikardiniz diyerekten kızar.
Yani demem o ki bu senle Rabbimin arasında kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Zar konusu senin secimin tabi ben durust olmandan yanayım çünkü bu durum karşına bir daha yalancilikla vs çıkamaz.
Hakkinda hayırlısı olsun.

Çk teşekkür ederim laleli93 arkadaşım. Bir daha asla bu şekilde bir durum yaşamayacağım. Bir hata yaptım büyük bir hata. Ama hayatım boyunca bunun karşıma çıkmasını istemiyorum. Karşımdakine dürüst olmayı inan ki çok çok isterdim ama en başta kabul görse bile bu durum illa ki karşıma çıkacak. En ufak bir tartışmada yüzüme vurulacak en önemlisi de her zaman eşimin aklında olacak. Ben çok pişmanım zaten ki sevgilim olsaydı aslında yaşamazdım böyle bir durum. Düğünüme bir ay varken yaşadım. Hem maddi hem manevi olarak çekiyorum bunun cezasını zaten. Ki bu diktirme falan ne kadar işe yarar onu da bilmiyorum. İnş Allah afeder beni. İnş da mutlu bir yuvam olur.

İnşallah canım inşallah belki de bu durumlara girmeden mutlu olursun sende.
Zaten pişmansin sen bir de üstüne gidiliyor anlam veremedim ben insanlara.
Kimseye hesap vermek zorunda da değilsin senin hesabın Rabbimle aranda.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

Amin canım inş. Bu şekilde cevaplandırdığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Ne demek rica ederim. Hayatta herşey bizim için iyilikler de kötülükler de..
Dogrularimiz da yanlislarimiz da..
Bir kere büyük konuştum ben ve basıma gelince anladım.
İnsan beşer şaşar. Önemli olan doğruyu bulabilmek değil mi?
Ne yani sen bir hata yaptin diye mutluluktan mahrum mu kalacaksın..
Herşey gönlünce olsun.

Nekadar mis acabaaa

Çok gaklisi
Ne demek rica ederim. Hayatta herşey bizim için iyilikler de kötülükler de..
Çok haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…