Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Konuyla çok ilgim yok ama başlığı görünce merak ettim ve yazılanları biraz okudum. Ne kadar acı bazı kadınların birbirini bu kadar hor görmesi, garip geldi bana. Kim ne yaşamıssa yaşamıştır ve kimseyi ilgilendirmez. Hala bunu öğrenemedik. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok hele ki cinsellik konusunda. Cinsellik tabu olduğu sürece, hatta kadınlar bile bunu bu şekilde kabul ettiği sürece bizim işimiz çok zor memleket olarak. Millet marsta su buluyo, uzaya roket gönderiyo biz apış arasına takılıp kalıyoruz. Karı koca bile olsanız kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli. Erkeklerden kaç tanesi bakir evleniyor? Erkek evlenmeden ilişkiye giriyor, hemde 1-2 de değil, liste yapabilecek kadar çok kadınla, elinin kiri deniyor. Kocalarınızın sizden önce kaç kadınla birlikte olduğunu biliyor musunuz? Yada sırf evlendiğinizde bakire olduğunuz için sizi aldatmayacağını mı düşünüyorsunuz o eleştiren bayanlar? Yok böyle bir dünya. İsteyen diktirir, istemeyen diktirmez. İsteyen evlenmeden ilişkiye girer, istemeyen girmez. Ne var bunda bu kadar büyütecek. Memleket elden gidiyor, millet evlenmeden ilişkiye girmiş kadınlara burda aşağılamaya varan cümlelerle cevap veriyor. Kendi fikrime gelince, bence diktirmek yerine sizi bu şekilde kabul edecek biri ile evlenin. Bir adam apış arasına takılıyorsa kusura bakmayında o adamdan hiç birşey olmaz. O kadar büyük bir ego ile ömür boyu uğraşmak istemezsiniz. Sevgi, mutluluk, sadakat bambaşka birşey ve bacak arasından geçmiyor ne yazıkki bu duygular. Anlayana tabi...

Herkes istediği ile ilişkiye girer buraya kadar sorun yok.
Ama diktirmek yanlıştır ve yanlışa yanlış demek zorundayız anladın mı ? Yorum yapıyoruz. Yanlıştır. Bir kadının diktirerek evlenmesi en başta kendine hakaretttir. Kötü bir şey yapiyoesunuz

Turgay Karakaya ya yaptırdım sonuç olumsuz!!!! Kanama olmadı diyorum. Dokuların esnek olabilir ben ne yapıyım diyo. Yada eşinin penisi ince olabilir diyo . Ben kanama garantisi vermedim dedi bide . Oysaki vermişti tabiki, yoksa salak değiliz boşa operasyon geçirecek. Verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı. Bide diyoki gel istersen tekrar dikiş atayım kanama olsun diye , böyle diyip güldü !!! Ne anlamı kaldı şimdiden sonra kanamanın. Aman yarabbim şimdi konuştuk ne sinir bozucu bi konuşmaydı bütün tüylerim diken diken . Gülüyo bide . Zehir zıkkım olsun .

Kötü eleştiri yapan arkadaşlara diyeceğim tek şey evet sonuna kadar haklısınız. Bu yapılan günahların en büyüğü. Bir insanı kandırmak düşüncesi bile kötü. Bu konuyu ben açtım. Ve tabiki böyle eleştiri alacağımı bilerek çünkü ben bile kendime tiksinerek bakarken sizin bu şekilde düşünmeniz yadırganamaz. Evet arkadaşlar ben bir hata yaptım. Nişanlım olan insanla birlikte oldum. Düğünüme bir ay vardı. Evimizi tuttuk. Eşyaları aldık. Salon hazırdı. evimize gittiğimiz bir gün aramızda bu şekilde bir şey yaşandı. Ben daha öncesinde kimseyle öpüşmemiştim bile. Nasılsa evleneceğim diye bunu yaşadım ve sadece bir kez oldu bu. Onda da kızlığımı kaybettim. Daha sonra bu olaydan kısa bir süre sonra aramızda çıkan daha farklı sebeplerden dolayı ayrıldık. Nişanlım evlilik için uygun bir insan değildi belki de. Korktu ve beni terketti. Yapacağım hiç bir şey yoktu. Sadece bir kez olan bir şey yüzünden hayatım karardı. Ayrılalı beş ay oldu. Hala daha kötüyüm. Bir çok kez, farklı kişilerle bu olayı yaşayan insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum durumumın. Evet ben bir hata yaptım. Ve hayatımın bundan sonra güsel olmasını istiyorum. Karşındakine açıkla diyenler oluyor ben de isterim bunu. Ama en ufak tartışmada yüzüme vurulacak bu. Her zaman aklında olacak. Çok uzun yazdım biliyorum. Ama bu kadar eleştirmeden önce benim halimi düşünün olur mu. Zaten şuan çok zor bir durumdayım. Çok sevdiğim dediğim insan gitti. Ailem kötü durumda. Hayallerim yıkıldı. Allah zaten bunun hesabını soracak öbür dünyada. Bari siz üstüme gelmeyin. Allah da kimseye, birine teslim olacak kadar aklını yitirtmesin.
Mrb cnm keşke erkek kadın bunu günah ve yasak olarak görse ama erkeklerin ispat zorunluluğu olmadığı ve kendilerine normal gormeseler bu durumlar yaşanmazdi erkeklere aynı bilincte yaklaşılmadigi için üzme kendini tövbe et önemli olan o.

Turgay Karakaya ya yaptırdım sonuç olumsuz!!!! Kanama olmadı diyorum. Dokuların esnek olabilir ben ne yapıyım diyo. Yada eşinin penisi ince olabilir diyo . Ben kanama garantisi vermedim dedi bide . Oysaki vermişti tabiki, yoksa salak değiliz boşa operasyon geçirecek. Verdiğim parayamı yanayım çektiğim acıyamı. Bide diyoki gel istersen tekrar dikiş atayım kanama olsun diye , böyle diyip güldü !!! Ne anlamı kaldı şimdiden sonra kanamanın. Aman yarabbim şimdi konuştuk ne sinir bozucu bi konuşmaydı bütün tüylerim diken diken . Gülüyo bide . Zehir zıkkım olsun .

Cok gecmıs olsun cnm yaaaa :/ cok fazla fake hesap ve sahte site olunca bende şüphelenmiştim

Son düzenleme:
hiç yadırgamıyorum neymiş zarmış erkek milleti evlenmeden her kızla yatmak kalkmak ister ama iş evlenmeye geldi mi bakire olsunmuş. Sen niye bakir olmuyorsun o zaman da her kızdan faydalanmaya çalışıyorsun. Evlilik öncesi ilişki çoğunlukla bayanlar açısından olumsuz şekilde sonuclanıyor ama madem böyle bir şey oldu karsınıza çıkan kişiyle sıfırdan başlayın diktirin de. Hiç de kandırmak olmuyor bence esas erkekler kızları kandırıp da ilişkiye girmek için milyon takla atıp alacağını aldıktan somra da ayrılıyor esas kandıran taraf erkekler....

Yalanı soyluyorsunuz kı hayatınızın geri kalanında bu yuzunuze vurulmasın..

Peki bılmıyor musunuz ki bu dünyada hıcbırsey gizli kalmaz..

Sen o kandırdığın kocanla evlıyken..bıgun bu konu onune gelse adamın?

Sadece gunu kurtarmak adına kararlar almayın..sizi seven zarınıza mı aşık oldu?

kesinlikle katılıyorum. işin o kadar farklı boyutları var ki, bir kere zaten kadın kendini kandırmış oluyor, erkeği kandırdığını sanıyor :) ikincisi hiçbirşey gizli kalmaz.. ve onca zaman sonra o adamın yüzüne nasıl bakılacak allah aşkına? ilişkiye girmeyi sırf özürmüş gibi gösterip sırf adamla evlenmek için bunu yaptıran insan şunu sorgulaması gerekir: bu adam adam mı ki buna takılmış bir tek? yıllardır bu foruma üyeyim ve aklımın almadığı, tahammül edemediğim tek konu. kandırılmaktan ve yalandan nefret ederim, işte bu yüzden bunun yapıldığı her an ama her an insanlıktan daha da nefret ediyorum!!!

Ne zoruma gidecek kardeşim sizler yüzünden hemcinslerimden utanır oldum..İnsanlığımızı sorgular oldum.Yediğiniz haltlara laf eden yok.Kim nasıl istiyorsa hayatı o şekilde yaşar.Birisiyle değil 1000 kişiyle birliktede olsan umrumda olmaz lakin yalan söyleyen insan gördüm mü kanım çekiliyor.Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor anlamıyorum..

Seni tanımıyorum belki benim abimin , kuzeninim yahut çok yakın birisinin sevgiliside olabilirsin belki de hiçkimsem lakin hakikat bir ki ortada bir yalan dönüyor ve sizde göz göre göre buraya yazıp insanlara kötü örnek oluyorsunuz.

Hadi bizler belli yaşlara gelmiş insanlarız ama burada yeni ergenliğe girmiş birçok genç kızımız var.Birşeylerin bu kadar basite alınması ne kadar doğru..Yap nede olsa çözümü var izlenimi vermek ne kadar etik.Bu konuları bu kadar alanen konuşacak kadar ne zaman çağdaşlaştık..Olmayın yapmayın ne halt yiyecekseniz önce onun çözümünü düşünün eğer bulamıyorsunuz o işe girişmeyin.İnsanları daha fazla aptal yerine koymayın yapmayın !

size sonuna kadar katılıyorum. helal olsun!!!!!

erkeklerin kızları tabiri caizse yatağa atana kadar her haltı yapıp kandırması alacağını aldıktan sonra bırakması normal de diktirmek mi anormal. Bence nasıl rahat edecekse bir bayan o şekilde yapabilir ve Yadırgamak kınamak da kimseye düşmez.

erkeklerin kızları tabiri caizse yatağa atana kadar her haltı yapıp kandırması alacağını aldıktan sonra bırakması normal de diktirmek mi anormal. Bence nasıl rahat edecekse bir bayan o şekilde yapabilir ve Yadırgamak kınamak da kimseye düşmez.

cok tesekurederım düşüncelerın ıcın:)

hanımlar ne bedensel olarak ne de duygusal olarak kimseye kullandırmayın kendinizi insanlar güvenilmez varlıklar. Beden sizin hayat sizin insanın basına isteyerek ya da istemeyerek pek çok şey gelebilir. Nasıl ruhsal ve bedensel olarak rahat edecekseniz öyle yasayın öyle yapın. Şunu da demek istemiyorum önünüze kim gelirse hemen ilişki yaşayın istediğinizi yapın inanın bu tarz ilişkilerin çoğunun altında bayanlar eziliyor. Duygusal olarak ruh olarak yıpranıyor. Hayat sizin seçim sizin nasıl mutlu iseniz öyle yasayın. Bir hata sonucu basınıza bi iş geldiyse de bir hal yolu bulmaya çalışmak en mantıklısı. Unutmayalım ki bekaret hala ülkemizde bir tabu düğün gecesi eşeğe ters bindirilip baba evine geri gönderilen gelinler bile olmus bu bekaret mevzusu yüzünden. Nice genç kız canına kıymış nicesi zarar görmüş. Aile çevresi yaşam tarzı kişinin psikolojik yapısı çok faktör var bu konuda.

hanımlar ne bedensel olarak ne de duygusal olarak kimseye kullandırmayın kendinizi insanlar güvenilmez varlıklar. Beden sizin hayat sizin insanın basına isteyerek ya da istemeyerek pek çok şey gelebilir. Nasıl ruhsal ve bedensel olarak rahat edecekseniz öyle yasayın öyle yapın. Şunu da demek istemiyorum önünüze kim gelirse hemen ilişki yaşayın istediğinizi yapın inanın bu tarz ilişkilerin çoğunun altında bayanlar eziliyor. Duygusal olarak ruh olarak yıpranıyor. Hayat sizin seçim sizin nasıl mutlu iseniz öyle yasayın. Bir hata sonucu basınıza bi iş geldiyse de bir hal yolu bulmaya çalışmak en mantıklısı. Unutmayalım ki bekaret hala ülkemizde bir tabu düğün gecesi eşeğe ters bindirilip baba evine geri gönderilen gelinler bile olmus bu bekaret mevzusu yüzünden. Nice genç kız canına kıymış nicesi zarar görmüş. Aile çevresi yaşam tarzı kişinin psikolojik yapısı çok faktör var bu konuda.
Aynen öyle cok güzel konusuyosunuz.. ben mesela ailem belki kizar falan ama her türlü arkamda durur bunu biliyorum eminim. Ama cevre annemi babami konusur onlarin basi one egilcegine ben kendimden fedakarlik ederim daha iyi.. ne yazikki herkes sizin kadar anlamiyo bizi. Soylediklerinizde cok haklisiniz

merak ettigim bie sey var kizlik zari dikilince orayi tatmin etmek icin klitoria bolgesiyle oynasak tekrar bozulur mu cunku ben evlenneye uzak zamanda istiyorum diktirmeyi

kızlar en büyük korkum yıllar sonra vicdan yaparak bumu söylemek. çünkü ben en küçük yalandan bile hoslanmıyorum.6 aydır biriyle konusuyordum. Söyledim ilk kabul etti senin inancınla oymamıs falan teselli etti ilk. Sonra bi de Erzurumlu biri bu oralarda önem veriyorlar biliyorsunuz sonra uzak durdu daha yazmadı.Soğudu muhtemelen. 1 kaç defa daha böyle oldu hakaret bile yedim ve artık çok yoruldum.Si diktirince tüm geçmişi silmiş geçmişin izlerini silip güçlü mü hissettiniz

kızlar en büyük korkum yıllar sonra vicdan yaparak bumu söylemek. çünkü ben en küçük yalandan bile hoslanmıyorum.6 aydır biriyle konusuyordum. Söyledim ilk kabul etti senin inancınla oymamıs falan teselli etti ilk. Sonra bi de Erzurumlu biri bu oralarda önem veriyorlar biliyorsunuz sonra uzak durdu daha yazmadı.Soğudu muhtemelen. 1 kaç defa daha böyle oldu hakaret bile yedim ve artık çok yoruldum.Si diktirince tüm geçmişi silmiş geçmişin izlerini silip güçlü mü hissettiniz
Tabiki tamamen diyemem. Ama insan bi rahatliyo bi umut oluyo su an dugun hazirligi yapiyorum eskiden hayalini bile kuramazdim.. nikahim oldu sonuc da aldim biliyosundur seninle konusmustuk

X