- 19 Haziran 2018
- 44
- 22
- 44
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Konuyla çok ilgim yok ama başlığı görünce merak ettim ve yazılanları biraz okudum. Ne kadar acı bazı kadınların birbirini bu kadar hor görmesi, garip geldi bana. Kim ne yaşamıssa yaşamıştır ve kimseyi ilgilendirmez. Hala bunu öğrenemedik. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok hele ki cinsellik konusunda. Cinsellik tabu olduğu sürece, hatta kadınlar bile bunu bu şekilde kabul ettiği sürece bizim işimiz çok zor memleket olarak. Millet marsta su buluyo, uzaya roket gönderiyo biz apış arasına takılıp kalıyoruz. Karı koca bile olsanız kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli. Erkeklerden kaç tanesi bakir evleniyor? Erkek evlenmeden ilişkiye giriyor, hemde 1-2 de değil, liste yapabilecek kadar çok kadınla, elinin kiri deniyor. Kocalarınızın sizden önce kaç kadınla birlikte olduğunu biliyor musunuz? Yada sırf evlendiğinizde bakire olduğunuz için sizi aldatmayacağını mı düşünüyorsunuz o eleştiren bayanlar? Yok böyle bir dünya. İsteyen diktirir, istemeyen diktirmez. İsteyen evlenmeden ilişkiye girer, istemeyen girmez. Ne var bunda bu kadar büyütecek. Memleket elden gidiyor, millet evlenmeden ilişkiye girmiş kadınlara burda aşağılamaya varan cümlelerle cevap veriyor. Kendi fikrime gelince, bence diktirmek yerine sizi bu şekilde kabul edecek biri ile evlenin. Bir adam apış arasına takılıyorsa kusura bakmayında o adamdan hiç birşey olmaz. O kadar büyük bir ego ile ömür boyu uğraşmak istemezsiniz. Sevgi, mutluluk, sadakat bambaşka birşey ve bacak arasından geçmiyor ne yazıkki bu duygular. Anlayana tabi...
Herkes istediği ile ilişkiye girer buraya kadar sorun yok.
Ama diktirmek yanlıştır ve yanlışa yanlış demek zorundayız anladın mı ? Yorum yapıyoruz. Yanlıştır. Bir kadının diktirerek evlenmesi en başta kendine hakaretttir. Kötü bir şey yapiyoesunuz