Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Madem halt yediniz arkasinda durun. Ayrica karsiniza cikan Insan bakireligi bekleyip kendisinin ne halt yedigi belli olmayip evlenme kriterleri koyuyor ise cogunun dürüstsüzlügü yüzündendir.

Bu türlü sözler hiç eksik olmayacak herhalde. Bu konulara girip de okuyup, bilenip laf sokanları hiç anlamıyorum. Bize ahlak dersi verip laf edenler, eğer çarşaf ile gezmiyor ise, birileri de onlar için ahlaksız diyor belki, kılık kıyafetine bakıp... Yani herkes kendi işine baksın derim ben acizane...

Kendi isine bakamayinca aman bas belaya girmesin diye, insanlara beklenilen sekil gibi sergilemeye calismak midir? Vay be.. kendi kararindan daha cok "zorunluluk" nedeniyle yola cikip yapilan bir hatayi dikis ile kapatmak cok mantikli.

Ne yapsın millet. Hata yaptık deyip intihar mı etsin, kimseyle evlenmesin mi?

Her günah içki gibi sarhoşluk verse idi, ayık gezen bulunamazdı derler.

Yani dediğim gibi, birileri de size kıyafetiniz ile ahlak puanı verse, hoşunuza gider mi?

akışta gorunce yazmak ıstedım konuyla bı ılgım yok yani
sizene kardesim kım neresını ısterse orasını dıktırır sana yanlış gelıyosa yapmazsın olur bıter bu müdahale nedır ya pes

Benim demeye calistigim intihar etsin falan degil yazdigimi iyi anlayamadiniz galiba? Hayat insanin kendi hayati ister evlilikten önce ister sonra nasil sürdürmek isterse "kendi" tercihi. Sonra ha yok ben sunu yaptim aman anam babam duymasin yoksa maf oldum ben demekle bunun üstünü mü örtmek lazim? Ben bundan bahsediyorum. Ayrica bu yöntemi her defasinda tazelendigi icin genclerinde aklina giriyor.

Benim anlayamadigim bazi eski yorumlar var "su zaman yaptiriyorum ay efendim su zaman evlenecegim bakalim belli olacak mi" benim lafim böylelerine.

Nasil banane ise, bu duruma düsenlerden ötesine ne diyorum bende. Baslarina gelen bir durumu örtmek yerine arkasinda durmak varken neden zayif düsme yolunu secerler.

bizim namusumuzun derdi seni mi gerdi yaw sizene sanane konusanlari ne ilgilendirir gocundugun bi yaran yoksa ne halt yemeye bu sayfadasin namus bekcisiii yuru bi git isine bak kizlar muhattap olmayin havlayan kopek isirmaz yol al

Kızlar merhaba öncelikle yeni üye oldum ve amacım kimseyi eleştirmek değil.Bekaret birkaç sene öncesine kadar aşırı taktiğım bir konu olup Zaman Zaman üzerinde araştırmasını da yaptım bu yüzden kimseyi yadırgamıyorum bu konuda belki de yaşımdan da kaynaklanıyordu fakat arkama baktığımda gayet kendi isteğimle yaşadığımı hatırlıyorum yaşım dediysem 24 ümde yasadım yani bu yaslarda çoğumuzun annesinin çocuğu vardı belki de ... fakat her ne yaşanırsa yaşansın sonuç olarak benim kararımdı.Değişik değişik hikayeler okudum burada kimine üzüldüm aile baskısı vs. ama eğer can güvenliğinizi tehlikeye atan bir durumunuz yoksa nacizane yapmayın gözünüzü seviyim sizce hangi erkek bakire biriyle evlenmeyi hak ediyor ki? Hem herkes birilerinin ilki degil mi ? Yıl olmuş 2016 kendi bedenimizin hesabını onlara vermek zorunda miyiz? Gerçekten burada namusu iki bacak arasında aramayan erkekler var karşıma da çıktı evlilikten döndük başka sebeplerle beni bir tek bu alır kafasına asla gitmedim doğru olan seçimlerimizi bunlardan yana kullanmak ve soruyu sorma hakkini kendinde bulanı hayatımızdan çıkarmak ... net söylüyorum birisi bana bu soruyu sorarsa hayatımda yeri yok evet hala bekarım ama bunun inanın bekaretle alakası yok başarabilirsiniz doğru düzgün sığ olmayan adamlar bulabilirsiniz . Toplumsal açıdan değerlere gelecek olursak o hakaret etme Hakkı'nı kendisinde bulanlar örümcek beyinleriyle ruhu bozuk insanlarla Mutlu olsunlar kazık yemeğe devam etsinler ne diyim .Çok uzun oldu iyi geceler dilerim.

neden intihar etsin canım. sanki evlenenlerin hepsi bakire.
Sevdiğiniz insanı kandırmaktan daha korkunç bir şey var mı?
Geçmişinizle ilgilenmeyen, sizi gerçekten seven adam bulun siz de.
bu kadar basit.

Kimsenin kimseyi yargilama hakki yok senin basina gelen yarin brnim dogacak kizimin yada dogmus kizlarin basina gelebilir oyuzden yapici olmak gerekir ki ilk yorumlara gore goremedim burda. evlilik disi iliskileri onaylamasamda allah bile kullarini affediyoken gerisi teferruat diuorum.umarim evliliğin boyunca mutlu olursun.

Bir şeyi çok merak ettim neden yeni üye olup direk buraya geldiniz? Sadece merak kızmak gibi bir amacım yok.

benim bir arkadaşım yaptırdı. Hatta yaptırdıktan 1 sene sonra evlendi bir problem yaşamadı.

arkdslar her sayfa başlığına yazıyorum ben akın beye gittim 2 sene önce ve kanamam fazlasıyla oldu 1 hafta oluyor . operasyon sonrası kontrol vs hiç bişeyé gitmedim. 3 gün uğraştık çok zorlandık. dün tkrr ilişkiye girdiğim de yine kanamam oldu nerdeyse 1 hafta olacak ilk ilişkim ve hala kanama oluyor . belki size faydam olur .

Mrb yaptırdıktan ne Kadar süre sonra evlendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…