- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Benim demeye calistigim intihar etsin falan degil yazdigimi iyi anlayamadiniz galiba? Hayat insanin kendi hayati ister evlilikten önce ister sonra nasil sürdürmek isterse "kendi" tercihi. Sonra ha yok ben sunu yaptim aman anam babam duymasin yoksa maf oldum ben demekle bunun üstünü mü örtmek lazim? Ben bundan bahsediyorum. Ayrica bu yöntemi her defasinda tazelendigi icin genclerinde aklina giriyor.Ne yapsın millet. Hata yaptık deyip intihar mı etsin, kimseyle evlenmesin mi?
Her günah içki gibi sarhoşluk verse idi, ayık gezen bulunamazdı derler.
Yani dediğim gibi, birileri de size kıyafetiniz ile ahlak puanı verse, hoşunuza gider mi?
Ne yapsın millet. Hata yaptık deyip intihar mı etsin, kimseyle evlenmesin mi?
Her günah içki gibi sarhoşluk verse idi, ayık gezen bulunamazdı derler.
Yani dediğim gibi, birileri de size kıyafetiniz ile ahlak puanı verse, hoşunuza gider mi?
Kızlar merhaba öncelikle yeni üye oldum ve amacım kimseyi eleştirmek değil.Bekaret birkaç sene öncesine kadar aşırı taktiğım bir konu olup Zaman Zaman üzerinde araştırmasını da yaptım bu yüzden kimseyi yadırgamıyorum bu konuda belki de yaşımdan da kaynaklanıyordu fakat arkama baktığımda gayet kendi isteğimle yaşadığımı hatırlıyorum yaşım dediysem 24 ümde yasadım yani bu yaslarda çoğumuzun annesinin çocuğu vardı belki de ... fakat her ne yaşanırsa yaşansın sonuç olarak benim kararımdı.Değişik değişik hikayeler okudum burada kimine üzüldüm aile baskısı vs. ama eğer can güvenliğinizi tehlikeye atan bir durumunuz yoksa nacizane yapmayın gözünüzü seviyim sizce hangi erkek bakire biriyle evlenmeyi hak ediyor ki? Hem herkes birilerinin ilki degil mi ? Yıl olmuş 2016 kendi bedenimizin hesabını onlara vermek zorunda miyiz? Gerçekten burada namusu iki bacak arasında aramayan erkekler var karşıma da çıktı evlilikten döndük başka sebeplerle beni bir tek bu alır kafasına asla gitmedim doğru olan seçimlerimizi bunlardan yana kullanmak ve soruyu sorma hakkini kendinde bulanı hayatımızdan çıkarmak ... net söylüyorum birisi bana bu soruyu sorarsa hayatımda yeri yok evet hala bekarım ama bunun inanın bekaretle alakası yok başarabilirsiniz doğru düzgün sığ olmayan adamlar bulabilirsiniz . Toplumsal açıdan değerlere gelecek olursak o hakaret etme Hakkı'nı kendisinde bulanlar örümcek beyinleriyle ruhu bozuk insanlarla Mutlu olsunlar kazık yemeğe devam etsinler ne diyim .Çok uzun oldu iyi geceler dilerim.
drum nedır sende yaz merak edıyorumMerhaba ben zarımı diktirdim bu pazar evleniyorum umarım iyi olur. Şu ana kadar herşey iyi görünüyor.
Arkadaşınız kime yaptırdıbenim bir arkadaşım yaptırdı. Hatta yaptırdıktan 1 sene sonra evlendi bir problem yaşamadı.
Mrb arkadaşınız kime yaptırdı acaba?benim bir arkadaşım yaptırdı. Hatta yaptırdıktan 1 sene sonra evlendi bir problem yaşamadı.
Mrb yaptırdıktan ne Kadar süre sonra evlendinizarkdslar her sayfa başlığına yazıyorum ben akın beye gittim 2 sene önce ve kanamam fazlasıyla oldu 1 hafta oluyor . operasyon sonrası kontrol vs hiç bişeyé gitmedim. 3 gün uğraştık çok zorlandık. dün tkrr ilişkiye girdiğim de yine kanamam oldu nerdeyse 1 hafta olacak ilk ilişkim ve hala kanama oluyor . belki size faydam olur .