- 27 Ağustos 2014
- 861
- 376
- Konu Sahibi birdahaaslaa
arkadaslar en iyisi harun özkan sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle haklısınız evlensek bile başımıza kakar durur bunu.herkes böyle söylüyo ama tamam bende karşıyım buna aması var işte hemen kötü ilan ediliyo %90 ı istemiyo erkeklerin..insan her karsısına cıkana anlatmaktan bıkıyo artık
canım evlenince başına kakmayacağı ne malum bi de tacize uğrayan çok bu sayfada mesala benKızlar o zarı dıktırıp de bırını kandırma planı kuracagınıza sızı zarsız kabul eden bırıyle evlensenız.Sızce de bırısıne boyle oyun oynamak ıyrenc deyılmı
Canım benim ... ben ebru hanıma kalıcı yaptırdım kontrole de gittim hiç bir problem yok dedi aylar sonra da evlendim kanamam da oldu ... Bence en iyisi oebru hanım kesinlikle güvenebilirsin ... Zorla bozulmuştu benim kızlık zarım ama çok şükür şimdi evliyim ve çok ama çok mutluyum . Yaşanan tüm kötü şeyler unutuluyormuş meğeroff biri bise yazsın artık ya. ebru hanım en iyisi bu son kararım
Ya bende yaptırmak istiyorum bu işlemi Bursa'da önerdiğiniz bir doktor var mıMerhaba ben zarımı diktirdim bu pazar evleniyorum umarım iyi olur. Şu ana kadar herşey iyi görünüyor.
Ilk geceden sonra haberleronizi bekliyoruz canmMerhaba ben zarımı diktirdim bu pazar evleniyorum umarım iyi olur. Şu ana kadar herşey iyi görünüyor.
ankarada ebru hanımdan iyi sonuçlar var ama dügünden 3 gün önce kontrol şartrb arkadaslar kuzenim dedigim abi tarafindan tecavuze ugradim kan cikar diye susmak zorunda kaldim derdimi kimseye anlatamiyrum yardim edin ne olur kizlik dikimine karar verdim ama ondan da sonuc almazsam diye korkuyorum bildiginiz sonuc veren bi doktor varmi ne olur yardim edin
Kötü eleştiri yapan arkadaşlara diyeceğim tek şey evet sonuna kadar haklısınız. Bu yapılan günahların en büyüğü. Bir insanı kandırmak düşüncesi bile kötü. Bu konuyu ben açtım. Ve tabiki böyle eleştiri alacağımı bilerek çünkü ben bile kendime tiksinerek bakarken sizin bu şekilde düşünmeniz yadırganamaz. Evet arkadaşlar ben bir hata yaptım. Nişanlım olan insanla birlikte oldum. Düğünüme bir ay vardı. Evimizi tuttuk. Eşyaları aldık. Salon hazırdı. evimize gittiğimiz bir gün aramızda bu şekilde bir şey yaşandı. Ben daha öncesinde kimseyle öpüşmemiştim bile. Nasılsa evleneceğim diye bunu yaşadım ve sadece bir kez oldu bu. Onda da kızlığımı kaybettim. Daha sonra bu olaydan kısa bir süre sonra aramızda çıkan daha farklı sebeplerden dolayı ayrıldık. Nişanlım evlilik için uygun bir insan değildi belki de. Korktu ve beni terketti. Yapacağım hiç bir şey yoktu. Sadece bir kez olan bir şey yüzünden hayatım karardı. Ayrılalı beş ay oldu. Hala daha kötüyüm. Bir çok kez, farklı kişilerle bu olayı yaşayan insanlardan farklı olduğunu düşünüyorum durumumın. Evet ben bir hata yaptım. Ve hayatımın bundan sonra güsel olmasını istiyorum. Karşındakine açıkla diyenler oluyor ben de isterim bunu. Ama en ufak tartışmada yüzüme vurulacak bu. Her zaman aklında olacak. Çok uzun yazdım biliyorum. Ama bu kadar eleştirmeden önce benim halimi düşünün olur mu. Zaten şuan çok zor bir durumdayım. Çok sevdiğim dediğim insan gitti. Ailem kötü durumda. Hayallerim yıkıldı. Allah zaten bunun hesabını soracak öbür dünyada. Bari siz üstüme gelmeyin. Allah da kimseye, birine teslim olacak kadar aklını yitirtmesin.