- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
öncelikle dürüst olduğun için tebrik ederim.oyunlar kandırmacalar entrikalar bana göre değil . sen bu durumu arkadaşından ailenden saklayabilirsin ama eşinden saklaman yanlış olurdu.eşin de anlayışlı bir insanmış ki sana inanmış e hayatlarınızı birleştirmişsiniz. dürüstlüğünde zaten benim gözümde level atladın:) ama herkesin yatağına girip gösterip ama elletmeyen ama bakir olan kızlara göre fazlasıyla temiz bir insansındır diye düşünüyorum. özel olmazsa başka bir yerde uzun süre ilişkiye girilmediğinde zar kendi onarıyormuş diye bir bilgi okumuştum doğru olabilir mi?arkadaslar bence kimseyi kandırmayın vicdan azabı cekersiniz sizi seven bu gerceklede sever ama aksi takdirde alah kimseyi vicdanıyla basbasa bırakmasın dürüst olmak gerekirse bende ewlendiğimde bakire değildim ve daha 15 yaşındayken kandırılmıstım sevmiştim ve tecrübesiz olduğumdan alkol içirilip günahıma girdi hakkını yiyemem benimle ewlenmeyi çok istedi ama ben istemedim zorla bana sahip olan biriyle olamazdım ve sonra birine aşık oldum açık açık konustum suan 4 yıllık evliyim ve bi kızım var allaha şükür vicdanım rahat çünkü eşime hiç yalan sölemedim bizim bi felsefemiz var ondan öncekiler onu ilgilendirmez benden öncekilerde beni ama şunuda sölim ben basıma bu olay geldikten sonra kimseyle birlikte olmadım nasıl olsa bozuğum diye herseyden önce kendime saygımdan çünkü erkeğe bişey olmaz kadın çabuk yıpranır zaten eşimde bunu anlayabilecek kadar yaşamıştı biz birbirimize güveniyoruz bu arada eşim çokta kıskanç maço bi tip belirtmeden edemicem ama herzaman sölerim sen doğru ol eğri sırıtır herseyden önce kendinize saygı duyun bu arada bi arkadas seninde kızın yaparsa filan demiş arkadasım seninde oğlunu gelinin kandırırsa
tecrübeli biri kesinlikle anlar çünkü eşimide eşimin arkadaşınıda bu şekilde kandırmaya çok olmuş bana dalga gecerek anlatmışlardı kızlar erkekleri salak sanıyo filan demişlerdibenim uyanık bir arkadaşım var. belki burada bazılarına da rol/model olabilir. zarı diktirmeyle falan uğraşmaya gerek yok dedi. regl in 4 ya da 5 . günü birliktelik olmuş sevgilisiyle. çocuk da saf bir çocuktu yatakta lekeleri görünce canım hata yapmadık değil mi falan demiş. kız da numaradan ağlamış falan. hatta daha önce bakire bir kızla birlikte olmayan hiç bir erkek anlayamaz dedi.
kesinlikle katılıyorum ve mesela bi örnek daha verim kuzenimin erkek arkadası ben artık kızım diyene inanmıyorum o kadar çok diktiren varki dürüst olanı bulursam evlenicem demişticanım, arkadaşın tepkisinden sonra acaba biraz fazla örümcek kafalı olabilir miyim diye düşündüm ama haksızsam söyleyin bu derece önemli bir konuda eleneceğin adam kandırılmamalı. otur konuş kabul edemezse yolunu ayır. nihayetinde İNSAN HATALARIYLA VARDIR.
tatlım sanmıyorum çünkü onarsaydı benimki kesin onarılmış olurdu çünkü bir kere yasadım ve 5 sene sonra evlendim ve 5 sene kimseyle bişey yaşamadımöncelikle dürüst olduğun için tebrik ederim.oyunlar kandırmacalar entrikalar bana göre değil . sen bu durumu arkadaşından ailenden saklayabilirsin ama eşinden saklaman yanlış olurdu.eşin de anlayışlı bir insanmış ki sana inanmış e hayatlarınızı birleştirmişsiniz. dürüstlüğünde zaten benim gözümde level atladın:) ama herkesin yatağına girip gösterip ama elletmeyen ama bakir olan kızlara göre fazlasıyla temiz bir insansındır diye düşünüyorum. özel olmazsa başka bir yerde uzun süre ilişkiye girilmediğinde zar kendi onarıyormuş diye bir bilgi okumuştum doğru olabilir mi?
Merhaba canım, ben flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım , evlendim ve gerdek gecesi kan geldi herşey normal gitti sorunsuz atlattım doktorum bakırköyde jinekolog turgay karakaya bu arada :))Merhaba arkadaşlar. Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi acaba. Hangi doktora dikrdiklerini de tabiki
canım, arkadaşın tepkisinden sonra acaba biraz fazla örümcek kafalı olabilir miyim diye düşündüm ama haksızsam söyleyin bu derece önemli bir konuda eleneceğin adam kandırılmamalı. otur konuş kabul edemezse yolunu ayır. nihayetinde İNSAN HATALARIYLA VARDIR.
benim uyanık bir arkadaşım var. belki burada bazılarına da rol/model olabilir. zarı diktirmeyle falan uğraşmaya gerek yok dedi. regl in 4 ya da 5 . günü birliktelik olmuş sevgilisiyle. çocuk da saf bir çocuktu yatakta lekeleri görünce canım hata yapmadık değil mi falan demiş. kız da numaradan ağlamış falan. hatta daha önce bakire bir kızla birlikte olmayan hiç bir erkek anlayamaz dedi.
SansliymisinBende bekaretimi 18 yasinda kaybettim.hicbirzaman ahlanip vahlanmadim.bircok birliktelik yasadim hicte pişman degilim.suan 2senelik evliyim.ve Allah nasip ederse 1 ay sonra oglumuz olcak.esime de ilişkimizin basindan beri dürüst davrandim en basinda bakire olmadigimi söyledim.ve o da bana bi gundenbi gune kizmadi bunu konu etmedi.hatta nasil oldu diye bile sormadi.hicbir zaman yuzume carpmadi.bence sizi her halinizle kabul edecek biriyle evlenin.sizi bir zar parcasiyla yargiliyorsa zaten oyle biriyle hayat gecmez.Allaha sukur suan cok mutluyum.yaptiklarimdan asla pismanlk duymadim sadece isterdimki butun ilklerimi deligibi sevdiğim esimle yasiyim ama kismet böylemis
ya arkadaşlar bu kadar takılmayın bu olaya ne canınızı sıkıyorsunuz.böylesi önemsiz saçma birşeyi önemseyecek bir adamla evlenirseniz zaten mutlu olamazsınızki bir de onu düşünün.Evet baksana yazan bile yok
peki sonuçlar? bi ÇARESİZ diye arkadaş vardı. o olumsuz sonuç almış sanırım, okuduğum sayfalarda. onun dışında olumlu sonuç alan arkadaşlar yok mu?
bence bir dr un bu ameliyatı yapmasıda hiç ahlaki değil.insanları sadece kandırmak oluyor bence.evlilik öncesi beraberliği onaylamayan birini seçmeyin bence daha pratik olmaz mı???hem canınız yanacak hem psikolojiniz bozulacak hem de birilerini kanddırmak için gizlice plan yapmış gibi fallan hissedersiniz kendinizi kızlar gözünüzü seveyim millet aya çıktı bir zar parçasına takılıp hayatı zinda etmeyin.hangi toplumda hangi aile yapısında okursanı olun aklınızı kullanın ve size siz olduğunuz için değer verip siz olduğunuz ve nice güzel özellikleriniz için evleneceğiniz birini seçin yoksa hayat zından olmaz mı sizce??Canim 600 sayfalik bi konu var onu oku derimbende onu okudum ozetlicek olursak ebru hanim ve harun ozkan basarili ameliyatlar yapmis genelde bu drlarin isimleri on planda ebru hamim dugunden oncede bazi hastalarini kontrole cagiriyomus ama harun ozkan garanti veriyo kimse anlayamaz islemi bakire bi bayandan farkiniz olmaz benim yaptigim islemde diyo bende onu dusunuyorum ama maddi acidan musait olmadigim icin para biriktirme asamasindayim
Sen evlendikten sonra görürsün dürüstlüğü adam her tartışmada senin yüzüne vuracak her doğru her yerde söylenmez bence umarım herşey dilediğin gibi olurKızlar benim 5 yıllık bi ilişkim vardı ve birlikte olmuştuk daha sonrasında aldattığı için ayrıldım. Ve hiçbir zaman diktirmeyi düşünmedim karşıma kim çıkarsa çıksın dürüst olucam dedim. Şimdi Allah'a şükür çok mutlu ve sağlam bi ilişkim var, ilişkimin sağlam olmasını da dürüstlüğüme borçluyum. Bakire olmadığımı dürüstçe söylediğim için aramızdaki güven daha da arttı. Ve daha 20 gün önce evlenme teklifi etti. Size tavsiyem sadece dürüst olun gerisi geliyo zaten.
Sana katiliyorumSen evlendikten sonra görürsün dürüstlüğü adam her tartışmada senin yüzüne vuracak her doğru her yerde söylenmez bence umarım herşey dilediğin gibi olur
Bundan niye nasıl bu kadar eminsiniz? O erkeğe lafı geçiremeyen bir zahmet cinsellikten uzak dursun kadınolmak et parçası olmak değil evliliğe giden ilişkim var biliyorda hele bir ters laf etsin ne oluyor bakalım kadın olarak köle mi doğduk onlara ha bu konularda ki bayanlar hep tecavüz mağduru değil mi ?Sen evlendikten sonra görürsün dürüstlüğü adam her tartışmada senin yüzüne vuracak her doğru her yerde söylenmez bence umarım herşey dilediğin gibi olur