Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Bundan niye nasıl bu kadar eminsiniz? O erkeğe lafı geçiremeyen bir zahmet cinsellikten uzak dursun kadınolmak et parçası olmak değil evliliğe giden ilişkim var biliyorda hele bir ters laf etsin ne oluyor bakalım kadın olarak köle mi doğduk onlara ha bu konularda ki bayanlar hep tecavüz mağduru değil mi ?

Ayrıca kötü haber erkekler o kadar saf değil diktirmeyi bırakın daraltmayı da çözmüşler umarım daha safına denk gelirsiniz de mutlu olursunuz...
Nasıl anlayacaklar daraltmayı dikilmişi?

Çok yakın bir arkadaşımın 4 sene önce 10 yıllık ilişkisi bitmişti. Beraber olmuşlardı ve adam ben seni bu halde asla ortada bırakmam diyordu ama sonuç bıraktı... O dönem bu arkadaşım için deli gibi doktor arıyorduk hatta burada forumları didik didik etmiştik. Sonra kendisi vazgeçti diktirmekten. Ya beni kabul eden böyle etsin ya da ömrüm boyunca evlenmem dedi. 1,5 yıl önce biriyle tanıştı. Ailesi kapalı, dinini düzgün yaşayan bir ailenin oğlu. Bizim kız aşık oldu ama yine de mantığını kullandı ve ilişkilerinin ilk ayında anlattı yaşadıklarını. Ve kesinlikle bu halde beni kabul etmeyecek bitecek bu ilişki ama olsun kader dedi. Damat bey ben o kadar eski kafalı değilim senin geçmişin beni ilgilendirmez benden sonraki hal ve tutumuna bakarım ben demiş ve 1 sene içinde söz nişan derken evlendiler. Şu anda çok mutlular ve parmakla gösterilen çiftlerden.
Sıcağı sıcağına insanlar panik oluyor, psikolojik olarak bu durumu düzeltmek istiyorlar en azından. Ben çok yakından yaşadığım için bu durumu çok iyi anlıyorum sizleri. O dönem ben arkadaşıma ne desem boştu çünkü kendi ruh halini düzeltmeye çabalıyordu. Ama belli bir süre sonra bu duruma alıştı ve daha mantıklı düşünmeye başladı. O yüzden biraz zamana bırakın.

Nasıl anlayacaklar daraltmayı dikilmişi?

Dikiş için sıcak kuvet diyorlardı daraltma içinde belli bişeyler deniyor sosyal siteleri okuyun. Devir değiştikçe yalanlar değişiyor ama erkeklerde ona göre değişiyor. Şuan zaten meşhur laf hepsi diktiriyor aslında hepimiz değil de belli kadın grupları işte

Çok yakın bir arkadaşımın 4 sene önce 10 yıllık ilişkisi bitmişti. Beraber olmuşlardı ve adam ben seni bu halde asla ortada bırakmam diyordu ama sonuç bıraktı... O dönem bu arkadaşım için deli gibi doktor arıyorduk hatta burada forumları didik didik etmiştik. Sonra kendisi vazgeçti diktirmekten. Ya beni kabul eden böyle etsin ya da ömrüm boyunca evlenmem dedi. 1,5 yıl önce biriyle tanıştı. Ailesi kapalı, dinini düzgün yaşayan bir ailenin oğlu. Bizim kız aşık oldu ama yine de mantığını kullandı ve ilişkilerinin ilk ayında anlattı yaşadıklarını. Ve kesinlikle bu halde beni kabul etmeyecek bitecek bu ilişki ama olsun kader dedi. Damat bey ben o kadar eski kafalı değilim senin geçmişin beni ilgilendirmez benden sonraki hal ve tutumuna bakarım ben demiş ve 1 sene içinde söz nişan derken evlendiler. Şu anda çok mutlular ve parmakla gösterilen çiftlerden.
Sıcağı sıcağına insanlar panik oluyor, psikolojik olarak bu durumu düzeltmek istiyorlar en azından. Ben çok yakından yaşadığım için bu durumu çok iyi anlıyorum sizleri. O dönem ben arkadaşıma ne desem boştu çünkü kendi ruh halini düzeltmeye çabalıyordu. Ama belli bir süre sonra bu duruma alıştı ve daha mantıklı düşünmeye başladı. O yüzden biraz zamana bırakın.
Arkadasin sansliymis allah mutluluklarini bozmasin

Dikiş için sıcak kuvet diyorlardı daraltma içinde belli bişeyler deniyor sosyal siteleri okuyun. Devir değiştikçe yalanlar değişiyor ama erkeklerde ona göre değişiyor. Şuan zaten meşhur laf hepsi diktiriyor aslında hepimiz değil de belli kadın grupları işte
sıcak küveti ben de duymuştum.ama o çok eski ve amatör dikişler için değil miydi :KK64:

sıcak küveti ben de duymuştum.ama o çok eski ve amatör dikişler için değil miydi :KK64:

Yok canım dikiş bu sonuçta ismini vermeyeyim başka soru cevap sitesi var orada erkekler belirtmiş şu şöyleyse bu böyledir vs bir tartışma oldu bu şekil

Konuyla çok ilgim yok ama başlığı görünce merak ettim ve yazılanları biraz okudum. Ne kadar acı bazı kadınların birbirini bu kadar hor görmesi, garip geldi bana. Kim ne yaşamıssa yaşamıştır ve kimseyi ilgilendirmez. Hala bunu öğrenemedik. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok hele ki cinsellik konusunda. Cinsellik tabu olduğu sürece, hatta kadınlar bile bunu bu şekilde kabul ettiği sürece bizim işimiz çok zor memleket olarak. Millet marsta su buluyo, uzaya roket gönderiyo biz apış arasına takılıp kalıyoruz. Karı koca bile olsanız kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli. Erkeklerden kaç tanesi bakir evleniyor? Erkek evlenmeden ilişkiye giriyor, hemde 1-2 de değil, liste yapabilecek kadar çok kadınla, elinin kiri deniyor. Kocalarınızın sizden önce kaç kadınla birlikte olduğunu biliyor musunuz? Yada sırf evlendiğinizde bakire olduğunuz için sizi aldatmayacağını mı düşünüyorsunuz o eleştiren bayanlar? Yok böyle bir dünya. İsteyen diktirir, istemeyen diktirmez. İsteyen evlenmeden ilişkiye girer, istemeyen girmez. Ne var bunda bu kadar büyütecek. Memleket elden gidiyor, millet evlenmeden ilişkiye girmiş kadınlara burda aşağılamaya varan cümlelerle cevap veriyor. Kendi fikrime gelince, bence diktirmek yerine sizi bu şekilde kabul edecek biri ile evlenin. Bir adam apış arasına takılıyorsa kusura bakmayında o adamdan hiç birşey olmaz. O kadar büyük bir ego ile ömür boyu uğraşmak istemezsiniz. Sevgi, mutluluk, sadakat bambaşka birşey ve bacak arasından geçmiyor ne yazıkki bu duygular. Anlayana tabi...

N
Yok degil ama Ben muhafazakar bir sehirde yasamama ragmen o dediginiz erkek tipiyle cok karsilasmasmadim acikcasi. Genelde kendi istedigi halti yiyip el degmemis kiz arayan zihniyetten olusuyorlar...
Pardonda hanimefendi ben 200 kisilik sadece 10 bayan olan bi ortamda calisiyorum.hepsiylede selam sabahim var.ama en pic olani icin bile kalkipta bu bakir degildir diyemem oyle muhabbete kiz arkadaslar aeasinda bile girmeyiz.bende muhafazakar bir.ilde yasiyorum birsuru kizin gunahina girip namuslu kiz.arayan serefsiz bi sevgilim oldu.ilk opustugum insan oldu ve daha once sen.birisiyle opustumu diye beni terketti artik ne kadar usta opustuysem:)

N
Pardonda hanimefendi ben 200 kisilik sadece 10 bayan olan bi ortamda calisiyorum.hepsiylede selam sabahim var.ama en pic olani icin bile kalkipta bu bakir degildir diyemem oyle muhabbete kiz arkadaslar aeasinda bile girmeyiz.bende muhafazakar bir.ilde yasiyorum birsuru kizin gunahina girip namuslu kiz.arayan serefsiz bi sevgilim oldu.ilk opustugum insan oldu ve daha once sen.birisiyle opustumu diye beni terketti artik ne kadar usta opustuysem:)
Size su kadarini soyliyim o sizi terketmek adina tamamen sacma sapan bir bahane hemde cok sacma ve onur kirici bir bahane! Sirf iyi opustu diye bi kadin terkedilmez.. yine de varsayalim ki bu gercek; bu o adami namuslu yapmaz bu o adami namuslu bir salak arayan namussuz bir haysiyet yoksunu yapar.

Size su kadarini soyliyim o sizi terketmek adina tamamen sacma sapan bir bahane hemde cok sacma ve onur kirici bir bahane! Sirf iyi opustu diye bi kadin terkedilmez.. yine de varsayalim ki bu gercek; bu o adami namuslu yapmaz bu o adami namuslu bir salak arayan namussuz bir haysiyet yoksunu yapar.
Oyle zaten serefsiz iste diyorumya kendisi cok kostu pesimden.ama 40 yasina gelmesine ragmen cok istedigi halde evlenemiyor.aldigi ahlardan dolayi.ama herseyde bir hayir vardir.ben bakireyim ilk defa biriyle opustum.kucukken bisikletin arasina dusmuslugum coktur
Bazen dusunuyorum ya bozuldu ise.eger ben bu adamla evlenseydim bi sebebten kan gelmese belkide adam beni ne yspacakti gozunde.rabbim herkesin dengini yazsin insallah

Oyle zaten serefsiz iste diyorumya kendisi cok kostu pesimden.ama 40 yasina gelmesine ragmen cok istedigi halde evlenemiyor.aldigi ahlardan dolayi.ama herseyde bir hayir vardir.ben bakireyim ilk defa biriyle opustum.kucukken bisikletin arasina dusmuslugum coktur
Bazen dusunuyorum ya bozuldu ise.eger ben bu adamla evlenseydim bi sebebten kan gelmese belkide adam beni ne yspacakti gozunde.rabbim herkesin dengini yazsin insallah
Bisikletten dusmekle kizligin bozulmasi bir sehir efsanesidir ama ucuz atlattigin kesin ve bunun icin dua etmelisin canim.

Başlığı aşağıda gördüm yorum yapmadan geçemedim.
Sizi bakire olmadığınız için istemeyen adamı siz neden istiyorsunuz kendinizi değiştiriyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz
hele ki böyle bir kafada erkek için bu kötülüğü kendinize yapmayın.

Başlığı aşağıda gördüm yorum yapmadan geçemedim.
Sizi bakire olmadığınız için istemeyen adamı siz neden istiyorsunuz kendinizi değiştiriyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz
hele ki böyle bir kafada erkek için bu kötülüğü kendinize yapmayın.

herkes böyle söylüyo ama :KK43: tamam bende karşıyım buna aması var işte hemen kötü ilan ediliyo %90 ı istemiyo erkeklerin..insan her karsısına cıkana anlatmaktan bıkıyo artık :KK43:

X