Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Espri anlayisiniz baya değişik doğrusu....
Ayyy neden bu cümleyi memleket meselesi yaptiniz anlamadim.yaptiğinizin arkasinda durun.yapip yapip da sonra fellek fellek nerde diktireyim hayatimi geçireceğim insani nasil kandirayim diye düşünup durusunuz böyle.suçu da başkasinda aramayin güya sizleri ilişkiye psikolojik olarak zorlayan sevgilierinize resti cekemediyseniz zaten yapacak bir sey yok..hayat tarzi olarak evlilik oncesi iliskiyi onaylayan ve yasayanlara lafim yok.ama onceden kinayip da sonra başina gelince de vah tüh diyenleri hıc dogru bulmuyorum.

Özetle amacim kimseyi yargilamak degil ama bazi hatalarin geri donusu olmaz.herkes kendisine sahip ciksin.başina gelenler de kendilerine zarar vermeden hallederler insallah.Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin.

Burda konu sahibi harici kimse diktirmek için yer aramıyor diye biliyorum ama?
Yanlış mıyım yoksa?
Yaptıkları işin arkasında sadece nikaha sıgınarak durucak olanlar hiç eleştirmesin konu sahibi gibileri.
Bizim gibilerse zaten kadınları ve onların haklarını savunmakla ve bedenimizdeki hiçbirşey için hiçbir erkeğe hesap vermemeyi cahil insanlara öğretmekle meşgulüz
Evlenirken veya evlenmeden önce hiç farketmez "hata yapmak" nedir?
Sevmek birşeyler paylaşmak hata mıdır? Bu düşünce nasıl bir nesil yetiştirebilir? Nasıl sağlıklı düşünebilir?

Yaptiğinin hata oldugunu düsunmeyenler alsinlar sevdikleri adami karşilarina ben bunu bunu bunu yasadim desinler.hem onunla bir omur gecirmeyi dusunup hem de duyduğunda evlilik fikrini değistirebilecek bir konuda adami kandirmasinlar.bu cumlelerim konu sahibine de değil.nikaha siginmak birlikte olduğun adamla evlenmek mi?bir kisi de cikip diyebilir mi ki evlilik oncesi birliktelik yasadiktan sonra karşimdaki insan değismedi diye.bedeninki hic bir sey icin bir erkeğe hesap vermek zorunda olmayanlarin neden diktirmek isteyenlerin savunuculuğunu yapmasi da düsundurucu

O zaman eşinde evlendiğinde seni aldatsın bir sıkıntı yok Allahla onun arasında nede olsa

Yarın bigün kızın aynı duruma düşünce anlarsın. Şimdi anlaman imkansız görünüyor

Yarın bigün kızın aynı duruma düşünce anlarsın. Şimdi anlaman imkansız görünüyor
benim kızım düşmez diye bir iddiam yok zaten. nasip kısmet bu işler . büyük konuşmaya da hiç gelmeyecek işler aynı zamanda.ayrıca benim kızım bu durumda olursa bir erkeğe kendi bedeniyle ilgili hesap vermeyeceğini bilecek kadar özgüvenli olur diye düşünüyorum . birileri gibi bir taraftan kadın savunuculuğu yapıp diğer taraftan hemcinsine bu konuda beddua edecek kadar aciz olacağını sanmam..

Durumun cidden vahim. Neyi savunduğunu ne konuştuğunu bile bilmiyorsun. Bu tutarsızlıklar karşısında acil şifalar diliyorum son olarak

Bir tanıdığım yaptırdı. Dr Uzun süreli garanti vermediği için kısa sürede evleneceği adamı kandırması gerekiyodu. Bir gün ikna etti ve otele gittiler. Adam da çok efendi biri ve her şeyi yolunda görünce helalimsin diyerek daha da bağlandı kıza. Şimdi düğünlerine az zaman var ve bir sorun yok..

Durumun cidden vahim. Neyi savunduğunu ne konuştuğunu bile bilmiyorsun. Bu tutarsızlıklar karşısında acil şifalar diliyorum son olarak
sen kendinle çelişince ben tutarsız mı oldum? acaba tutarsız olan hem bu duruma düşenlerin savunucusu gözüküp de hem de benim kızımın aynı duruma ne zaman düşeceğini merak eden sen olabilir misin? sen sen ol başına gelmiş olumsuz bir durumun başkasının başına gelmesinden mutlu olma..

arkadaslar bence kimseyi kandırmayın vicdan azabı cekersiniz sizi seven bu gerceklede sever ama aksi takdirde alah kimseyi vicdanıyla basbasa bırakmasın dürüst olmak gerekirse bende ewlendiğimde bakire değildim ve daha 15 yaşındayken kandırılmıstım sevmiştim ve tecrübesiz olduğumdan alkol içirilip günahıma girdi hakkını yiyemem benimle ewlenmeyi çok istedi ama ben istemedim zorla bana sahip olan biriyle olamazdım ve sonra birine aşık oldum açık açık konustum suan 4 yıllık evliyim ve bi kızım var allaha şükür vicdanım rahat çünkü eşime hiç yalan sölemedim bizim bi felsefemiz var ondan öncekiler onu ilgilendirmez benden öncekilerde beni ama şunuda sölim ben basıma bu olay geldikten sonra kimseyle birlikte olmadım nasıl olsa bozuğum diye herseyden önce kendime saygımdan çünkü erkeğe bişey olmaz kadın çabuk yıpranır zaten eşimde bunu anlayabilecek kadar yaşamıştı biz birbirimize güveniyoruz bu arada eşim çokta kıskanç maço bi tip belirtmeden edemicem ama herzaman sölerim sen doğru ol eğri sırıtır herseyden önce kendinize saygı duyun bu arada bi arkadas seninde kızın yaparsa filan demiş arkadasım seninde oğlunu gelinin kandırırsa

arkadasım kesinlikle katılıyorum bide bu kadar rahatlık fazla ya insan mahcubiyet nedir bilmeli

Ne güzel bir hikaye..allah yalan dolanlarını bol etsin❤

Vay salak inandı yedi helal olsun arkadaşına iyi yamamış kendini örnek alsın arkadaşlar işte...

arkadasım kesinlikle katılıyorum bide bu kadar rahatlık fazla ya insan mahcubiyet nedir bilmeli
canım, arkadaşın tepkisinden sonra acaba biraz fazla örümcek kafalı olabilir miyim diye düşündüm ama haksızsam söyleyin bu derece önemli bir konuda eleneceğin adam kandırılmamalı. otur konuş kabul edemezse yolunu ayır. nihayetinde İNSAN HATALARIYLA VARDIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…