- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
yani yaptırsa da adam yemez ki.
ama çocuğu varsa nası yer ki Meryem Ana mı bu kadın?yoo numarasını iyi yaparsa ki yapıyorlar çok güzel bir de adam saftirik deneyimsiz biri ise ki özellikle böyle tipler seçen çok gördüm çok güzel yediriyorlar ha şu da var kul hakkı çıkıyor bi yerden o yalan çıkıyor yada yüzüne çok güzel çarpıyor
yoo numarasını iyi yaparsa ki yapıyorlar çok güzel bir de adam saftirik deneyimsiz biri ise ki özellikle böyle tipler seçen çok gördüm çok güzel yediriyorlar ha şu da var kul hakkı çıkıyor bi yerden o yalan çıkıyor yada yüzüne çok güzel çarpıyor
herkesin hayatına kimse karışmaz tamam ama şu bahsettiğiniz kadın tipi aldatılınca da ağlamasın ya
erkek olmadıgıma dua ettim resmen
Yok degil ama Ben muhafazakar bir sehirde yasamama ragmen o dediginiz erkek tipiyle cok karsilasmasmadim acikcasi. Genelde kendi istedigi halti yiyip el degmemis kiz arayan zihniyetten olusuyorlar...Türkiye'de haram diye evlenmeden ilişkiye girmeyen çok muhafazakar erkek var. Bu işi yapanlar en azından bakir olmayan erkeklerle evlenmeli.
Keyfinden dusmuyorlar ki bu duruma Bunu talep eden sart kosan erkekler! Kizligini kaybetmis kadinlari kendilerine kadin etmeye layik gormeyen erkekler!lanet olasi sistemimiz Erkek hegemonyasinin kucuk bir parcasi..!
kendim icin demiyorumKabul eden erkekler çok çevrenizi yaşantınıza göre ayarlarsanız bulabilirsiniz onlar öyle diye kızdığınız o insanlara dönüşmek zorunda değilsiniz sonuçta. Kadınlığı et parçasına dönüştürmeye gerek yok yaşarken nasıl zevkli isearkasında durulmalı çünki erkek milletini anca böyle susturabiliriz ha karşısınız buna neden zar meraklısıyla evleniyorsunuz o zaman şu numaralardan ve bahanelerden sıyrılmadıkça daha çoook ikinci sınıf oluruz...
Ben esimden baska kimseyi opmedim bil
kendim icin demiyorum
Ben esimden baska birini opmedim bile 10 yillik evliyim.zaten kucuk yasta evlendim Ama empati yapiyorum bu duzen buna mecbur birakiyor kizlari. Bu iki kisi arasinda hatta cogu zaman erkegin israriyla gerceklesen bi eylem ve asagilik duruma dusurulen suclanan sadece kadinlar. Bu cok acimasizca!
Birbirinizi yemenize gerek yok kizlar. Isteyen istediğini yapsin ama yeter ki yaptiğini kabul etsin ve arkasinda dursun..yaptim desin aaarkadaş. sebep ne olursa olsun ben evlenmeden birlikte olunmasina karşiyim.herkes kendinden sorumludur yok karşi taraf zorladi istedi falan bunlara inanmiyorum ben.bi yerde bi yazi okumuştum:Tanri bile kizlara güvenmedi ve kizlik zarini yaratti
Onu komedisine yazdim yaaa lütfen..ben de her zaman bayanlarin yanindayim her zaman her koşulda sadece kadin erkek kimse birbirini kandirmasin diyorum.Son cümleden sonra koca bir yazık diyorum..
Biraz okuyup araştırırsanız o zarın adının "kızlık" zarı olmadığını ve biz bluğ çağına erene kadar bizi yani vajinamızı kakamızdaki mikroplardan korumak amaçlı bir ikram. Sadece sağlığımız için. Yani ilerde erkekler "bunun içine daha önce başka birşey girmiş mi" diye kontrol etsinler diye konulmamış o oraya. Sünnet erkeklerde nasıl varsa kızların da aslında bluğa erince o zarlarının alınması gerekli.
Gereksiz çünkü artık, ordaki vazifesi bitmiş oluyor. Bu cahil kafaya bari hem cinslerimiz sahip olmasın yahu
Tanrı güvenmedi diyen dengesiz yazarları okumayınız, bulunca bu tip yazıları çöpe atınız.
Ve de yapip yapip da bahanelere siginmayalim.yaptim arkasindayim,benim fikrim bu diyelim.Onu komedisine yazdim yaaa lütfen..ben de her zaman bayanlarin yanindayim her zaman her koşulda sadece kadin erkek kimse birbirini kandirmasin diyorum.