Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

yani yaptırsa da adam yemez ki.

yoo numarasını iyi yaparsa ki yapıyorlar çok güzel bir de adam saftirik deneyimsiz biri ise ki özellikle böyle tipler seçen çok gördüm çok güzel yediriyorlar ha şu da var kul hakkı çıkıyor bi yerden o yalan çıkıyor yada yüzüne çok güzel çarpıyor

Bir yakinimdan duydum . Kiz.o gece oğlanı sarhos etmişler , eroin icirmisleer bide oglana hop bi guzel o gunu atlatmislar . Diktirmeyle faln ugrasmamslar . Ne diyelim yorumsuz . O yuzden bu tur konulara yorum yapmasak olur . Kimse basina boyle bsey gelmesini istemez snucta .

Benim bir arkadaşım istanbulda şişlide şişli medde yaptırdı. Anlattığına göre de ilişkisinden sonra hemen kan gelmemiş. Ertesi gün sabah kalktığında gelmiş. Olumlu mu olumsuz mu bilemem ama sonuç bu yardımcı olabildiysem ne mutlu. He bir de doktoru kimse anlamaz demiş sadece uzman bir kadın doğum doktoru anlayabilir anlarsa demiş

ama çocuğu varsa nası yer ki Meryem Ana mı bu kadın?

herkesin hayatına kimse karışamaz tamam ama şu bahsettiğiniz kadın tipi aldatılınca da ağlamasın ya
erkek olmadıgıma dua ettim resmen

Son düzenleme:
Bu isi yapan bayanlari suclayanlar! Cok yanlis yerdesiniz asil suclanacaklar bu isin basina gelmesi icin bu kadar musait bir duzende bekaret kavramini kutsallastiran 'kendinin yemedigi halt kalmayan' erkekler. Ben yalan soyleyip karsindakini kandirmayi tasvip etmiyorum yanlis anlamayin ama baskaaa sans birakmiyolar hepimiz ayni ulkede ve yakin degerlerde yasiyoruz cevremizdekilere empatiyle yaklasalim kinamayalim cogumuzun kizlari var. O kadar sacma bi yaklasim ki bu halbu ki bilseler asil muhakemeyi vicdanlariyla yapsalar kimi kiz 500 kisiyle sevisip bekaretini koruyup namuslu ayagina evleniyor. Kimi de bir kisiyle belki vaatlerle umutlarla bekaretini kaybedip bu duruma dusuyor...

Hala adamı kandırmak kul hakkı diye yazan cahilleri görünce sinirden kendimi parçalayasım geliyor

Komedi resmen.

Kadın da erkekte eşittir. Eğer bir taraf yapıyor diğer tarafta mal gibi bekliyorsa o zaman o temizlik değil mallıktır. Kendinizi mal yerine koymayın, kırmızı kurdelalara sarıp gününü gün etmiş adamlara kendinizi sunup pazardaki satılan cahiliyye dönemi cariyeleri konumuna düşmeyin.

Kızlık ne demek ya, erkeklik var mı? Uygun şartlar altında saçmalayın bari.

Türkiye'de haram diye evlenmeden ilişkiye girmeyen çok muhafazakar erkek var. Bu işi yapanlar en azından bakir olmayan erkeklerle evlenmeli.
Yok degil ama Ben muhafazakar bir sehirde yasamama ragmen o dediginiz erkek tipiyle cok karsilasmasmadim acikcasi. Genelde kendi istedigi halti yiyip el degmemis kiz arayan zihniyetten olusuyorlar...

Keyfinden dusmuyorlar ki bu duruma Bunu talep eden sart kosan erkekler! Kizligini kaybetmis kadinlari kendilerine kadin etmeye layik gormeyen erkekler!lanet olasi sistemimiz Erkek hegemonyasinin kucuk bir parcasi..!

Kabul eden erkekler çok çevrenizi yaşantınıza göre ayarlarsanız bulabilirsiniz onlar öyle diye kızdığınız o insanlara dönüşmek zorunda değilsiniz sonuçta. Kadınlığı et parçasına dönüştürmeye gerek yok yaşarken nasıl zevkli isearkasında durulmalı çünki erkek milletini anca böyle susturabiliriz ha karşısınız buna neden zar meraklısıyla evleniyorsunuz o zaman şu numaralardan ve bahanelerden sıyrılmadıkça daha çoook ikinci sınıf oluruz...

Ben esimden baska kimseyi opmedim bil
kendim icin demiyorum
Ben esimden baska birini opmedim bile 10 yillik evliyim.zaten kucuk yasta evlendim Ama empati yapiyorum bu duzen buna mecbur birakiyor kizlari. Bu iki kisi arasinda hatta cogu zaman erkegin israriyla gerceklesen bi eylem ve asagilik duruma dusurulen suclanan sadece kadinlar. Bu cok acimasizca!

İyi de iki kişinin ortak kararı ne baskısı ? Zorla değil istemiyorsan bitti erkek ne halt yiyebilir ? Suçlanan bizmiyiz yoksa içimizde bunu kullananlar yüzünden mi bu haldeyiz? Arkasında duramayanlar yüzünden bu haldeyiz burda anlatıkları ne kadar doğru ? Sanki tecavüze uğramış gibi anlatıyorlar. Erkek milletine bu gücü veren kendi kadınlık gururunu ayaklar altına alanlar yüzündendir. Acımasızca ise dik dur bakalım kim laf edebiliyor bakire olmayım evlenen bir çok tanıdığım var hem madem toplum erkek milleti diyorlar zar hastası adamla niye evlenmek karşısın madem o tarz birini bul hayatı paylaş?

Birbirinizi yemenize gerek yok kizlar. Isteyen istediğini yapsin ama yeter ki yaptiğini kabul etsin ve arkasinda dursun..yaptim desin aaarkadaş. sebep ne olursa olsun ben evlenmeden birlikte olunmasina karşiyim.herkes kendinden sorumludur yok karşi taraf zorladi istedi falan bunlara inanmiyorum ben.bi yerde bi yazi okumuştum:Tanri bile kizlara güvenmedi ve kizlik zarini yaratti

Son cümleden sonra koca bir yazık diyorum..
Biraz okuyup araştırırsanız o zarın adının "kızlık" zarı olmadığını ve biz bluğ çağına erene kadar bizi yani vajinamızı kakamızdaki mikroplardan korumak amaçlı bir ikram. Sadece sağlığımız için. Yani ilerde erkekler "bunun içine daha önce başka birşey girmiş mi" diye kontrol etsinler diye konulmamış o oraya. Sünnet erkeklerde nasıl varsa kızların da aslında bluğa erince o zarlarının alınması gerekli.
Gereksiz çünkü artık, ordaki vazifesi bitmiş oluyor. Bu cahil kafaya bari hem cinslerimiz sahip olmasın yahu
Tanrı güvenmedi diyen dengesiz yazarları okumayınız, bulunca bu tip yazıları çöpe atınız.

Onu komedisine yazdim yaaa lütfen..ben de her zaman bayanlarin yanindayim her zaman her koşulda sadece kadin erkek kimse birbirini kandirmasin diyorum.

ben de evlilik öncesi eski nişanlımla beraber oldum.şimdiki eşimden de saklamadım.çok zor bunu dert etmeyip yüzünüze vurmayacak birini bulmak, başka çıkış yolu göremiyosanız kimsenin laf etmeye hakkı yok.ben söylenmesinden yanayım ama bizim toplumun hali de ortada gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…