arkadaslar bence kimseyi kandırmayın vicdan azabı cekersiniz sizi seven bu gerceklede sever ama aksi takdirde alah kimseyi vicdanıyla basbasa bırakmasın dürüst olmak gerekirse bende ewlendiğimde bakire değildim ve daha 15 yaşındayken kandırılmıstım sevmiştim ve tecrübesiz olduğumdan alkol içirilip günahıma girdi hakkını yiyemem benimle ewlenmeyi çok istedi ama ben istemedim zorla bana sahip olan biriyle olamazdım ve sonra birine aşık oldum açık açık konustum suan 4 yıllık evliyim ve bi kızım var allaha şükür vicdanım rahat çünkü eşime hiç yalan sölemedim bizim bi felsefemiz var ondan öncekiler onu ilgilendirmez benden öncekilerde beni ama şunuda sölim ben basıma bu olay geldikten sonra kimseyle birlikte olmadım nasıl olsa bozuğum diye herseyden önce kendime saygımdan çünkü erkeğe bişey olmaz kadın çabuk yıpranır zaten eşimde bunu anlayabilecek kadar yaşamıştı biz birbirimize güveniyoruz bu arada eşim çokta kıskanç maço bi tip belirtmeden edemicem ama herzaman sölerim sen doğru ol eğri sırıtır herseyden önce kendinize saygı duyun bu arada bi arkadas seninde kızın yaparsa filan demiş arkadasım seninde oğlunu gelinin kandırırsa