- 4 Temmuz 2011
- 328
- 27
- Konu Sahibi birdahaaslaa
he geç dalgaKibar tecavüzcü desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he geç dalgaKibar tecavüzcü desene
he geç dalga
morarık vardıYoo ciddiyim tecavüz olacak ne darp izi ne başka birşey ilginç geldi. Klasik yalanları sende bilirsin o şekil geliyor anlattıkların istemsiz...
morarık vardı
inanmazsan inanma
ne yasadıgımı nerden bilcenÜst baş sağlam darp yok morarık varmış görünmeyen yerde ve kimse ne bu haline ne sana ne oldu demiyor rahatça eve gidiyorsun kim inanır ve evet inanmak zorunda değilim sende inandırmak hayırlı geceler herkesin karakterine bağlı seçimleri vardır...
Boşver canım ya cevap bile verme suna biz o yokmuş gibi davraniyoruz takmış buraya kafayı allah büyük aynı şey inşallah kendinin veya en yakınının da başına gelir dalga geçmek neymiş o zaman anlarhe geç dalga
haklısınBoşver canım ya cevap bile verme suna biz o yokmuş gibi davraniyoruz takmış buraya kafayı allah büyük aynı şey inşallah kendinin veya en yakınının da başına gelir dalga geçmek neymiş o zaman anlar
Kesinlikle verme cevap,bir de biriniz bana ozelden şunları nerden şikayet edebileceğimi söyleyebilir mi?içim parçalandı blondish_ozlm in yazdıklarını okurken.yazık yavrum ciddi ciddi cevap veriyor birde.ayip cidden ayip.burda kovacakari gibi beddua etmek asla istemem ama diliyorum ki alay ettikleri,ahkam kestikleri,hor gördükleri şeyi yasamadan bu dünyadan gocmezler.kızcagiz resmen tecavuze uğramış(burda herseyi çok bildiğini düşünenler için küçük bir dipnot rizasiz ilişkiye girmek muhatabiniz kocaniz bile olsa "tecavüz" sınıfına girer.ama adam sevgilisiymis diye mızmızlanacak arkadaslara belırteyım)hala diyolar ki yok şikayetçi olsaydın öyle böyle yapsaydin.sen tecavuze ugrarsan(bu bir temenni ayrıca)polise git,dava aç,herkese de anlat olur mu?neyin davasını guduyosunuz burda ki?haklısın
napcan ki yaşamayan bilmio işteKesinlikle verme cevap,bir de biriniz bana ozelden şunları nerden şikayet edebileceğimi söyleyebilir mi?içim parçalandı blondish_ozlm in yazdıklarını okurken.yazık yavrum ciddi ciddi cevap veriyor birde.ayip cidden ayip.burda kovacakari gibi beddua etmek asla istemem ama diliyorum ki alay ettikleri,ahkam kestikleri,hor gördükleri şeyi yasamadan bu dünyadan gocmezler.kızcagiz resmen tecavuze uğramış(burda herseyi çok bildiğini düşünenler için küçük bir dipnot rizasiz ilişkiye girmek muhatabiniz kocaniz bile olsa "tecavüz" sınıfına girer.ama adam sevgilisiymis diye mızmızlanacak arkadaslara belırteyım)hala diyolar ki yok şikayetçi olsaydın öyle böyle yapsaydin.sen tecavuze ugrarsan(bu bir temenni ayrıca)polise git,dava aç,herkese de anlat olur mu?neyin davasını guduyosunuz burda ki?
Sen blondish_ozlm misin?napcan ki yaşamayan bilmio işte
rızam yoktu
evetSen blondish_ozlm misin?
öyleBoşver canım ya cevap bile verme suna biz o yokmuş gibi davraniyoruz takmış buraya kafayı allah büyük aynı şey inşallah kendinin veya en yakınının da başına gelir dalga geçmek neymiş o zaman anlar
hem de çokkızlar merhaba,
bu tecavüz olayının üzerine gitmeyelim lütfen bunu anlamak ve anlatmak çok zor (arkadaşlarımdan biliyorum) Allah kimsenin başına vermesin.
dikim olayı ise çok karışık bir his bence... burada yazan bir arkadaşında dediği gibi suç mahalinden parmak izlerini silmek gibi gibi gibi... ama madalyonun birde diğer yüzü var toplumun erkeklerin algısı vs. vs...
kandırmak mı? derdini anlatabilmek mi? ya karşındaki anlayacak mı? yoksa bir ömür boyumu bu zan altında kalacaksın.... çok zor!
Kesinlikle verme cevap,bir de biriniz bana ozelden şunları nerden şikayet edebileceğimi söyleyebilir mi?içim parçalandı blondish_ozlm in yazdıklarını okurken.yazık yavrum ciddi ciddi cevap veriyor birde.ayip cidden ayip.burda kovacakari gibi beddua etmek asla istemem ama diliyorum ki alay ettikleri,ahkam kestikleri,hor gördükleri şeyi yasamadan bu dünyadan gocmezler.kızcagiz resmen tecavuze uğramış(burda herseyi çok bildiğini düşünenler için küçük bir dipnot rizasiz ilişkiye girmek muhatabiniz kocaniz bile olsa "tecavüz" sınıfına girer.ama adam sevgilisiymis diye mızmızlanacak arkadaslara belırteyım)hala diyolar ki yok şikayetçi olsaydın öyle böyle yapsaydin.sen tecavuze ugrarsan(bu bir temenni ayrıca)polise git,dava aç,herkese de anlat olur mu?neyin davasını guduyosunuz burda ki?
Boşver canım ya cevap bile verme suna biz o yokmuş gibi davraniyoruz takmış buraya kafayı allah büyük aynı şey inşallah kendinin veya en yakınının da başına gelir dalga geçmek neymiş o zaman anlar