- 27 Mayıs 2014
- 173
- 41
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Oyyy yine dolusmuslat buralara.. Hakkimiza girmeyin hanimlar.. Burda basliga yonelik bilgiler almak icin okuyoruz bunlari. Vaktimizi caliyorsunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsenin ne yasadıgını bilemezsinyorumları okudum da magdure olmaya amma meraklıymısınız arkadaslar...
sız benı anladınız da anlamak ıstemıyorsanız.
yanı tecavuz harıcı bır ınsan bırsey yasadı ıse bu bılınclı yasanmıstır ama sonra cevre baskısı, erkek egomanyası vs. nedenlerınden ınsanlar bunu sucmus gıbı saklamaya çalışmaktadır. sizin emınım kı tek pısmanlıgınız ayy ben sunu bunu yasadım ama bu adam benle evlenmedı, sımdı es adayıma kendı yasadıklarını anlatırsam benı oo... yerıne koyar,terk eder,üstüne aileme beni rezil eder korkusu .. bunlarda sizin güçsüzlüğünüzden kaynaklanıyor tabıkı cevrede etken..
ya yasadıgınızın arkasında durun ya da hıc yasamayın bence.. bu sızın elınızde olan bırsey dur demeyı bılın madem bu kadar degerlı bekaretınız.
ılla doktor arıyorsanızda neredeyse tum jınekologlar ortalama 2000 tl gıbı bır fıyatla bu ıslemı yapıyorlar cok arastırmanıza gerek yok, onlara kazanc kapısı malum
dost acı söylermiş..!!!kimsenin ne yasadıgını bilemezsin
nasıl istiyorsan öyle düşün
acı söyledost acı söylermiş..!!!
acı söyle
nerden biliyosun
benim istegimle olmadı
direnmeme ragmen zorla
çıkardı pantolonumu
kilodumu
rızam yoktu
kahretsin ki
o anki psikolojiyle şikayette edemedim tamam mı
acı söyle
nerden biliyosun
benim istegimle olmadı
direnmeme ragmen zorla
çıkardı pantolonumu
kilodumu
rızam yoktu
kahretsin ki
o anki psikolojiyle şikayette edemedim tamam mı
Kardeşim neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ?
Şikayetçi olmayı denedin mi ?
Mahkemeye kadar gittin mi bu konuda ?
Eğer gitti isen böyle yalanlara kalkışma otur oturduğun yerde sana bir zar parçasından az değer veren insanlarla birlikte bile olma alma hayatına.
Kıymet veren insanlar elbet olacaktır çevrende onlarla hayatına devam et..
Şikayetçi Olmadıysan eğer.
Bu konuda yapılabilecek hiçbirşey yok.Yalancı riyakar bir insan olarak yaşamaya devam edersin.
Ki zorla oldu diyorsun şikayetçi olmadıysan eğer zaten söylenecek pek birşey olmaz..Bu razı olduğun anlamına gelir.Ve size tecavüz eden bir insana nasıl iyi niyetli olunur o da meçhul..
Bunlar varsayım hangisini yaşadınız bilmiyorum.Ama ortada olan durum çok adice birşey.
Sizi seven bir insana yalan söylüyorsunuz ve bu yalan gerçekten çok büyük.Vebalide emin olun o kadar büyük olur.
Size tavsiyem , size değer veren insanlarla birlikte olun.
şikayetçi olamadımKardeşim neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ?
Şikayetçi olmayı denedin mi ?
Mahkemeye kadar gittin mi bu konuda ?
Eğer gitti isen böyle yalanlara kalkışma otur oturduğun yerde sana bir zar parçasından az değer veren insanlarla birlikte bile olma alma hayatına.
Kıymet veren insanlar elbet olacaktır çevrende onlarla hayatına devam et..
Şikayetçi Olmadıysan eğer.
Bu konuda yapılabilecek hiçbirşey yok.Yalancı riyakar bir insan olarak yaşamaya devam edersin.
Ki zorla oldu diyorsun şikayetçi olmadıysan eğer zaten söylenecek pek birşey olmaz..Bu razı olduğun anlamına gelir.Ve size tecavüz eden bir insana nasıl iyi niyetli olunur o da meçhul..
Bunlar varsayım hangisini yaşadınız bilmiyorum.Ama ortada olan durum çok adice birşey.
Sizi seven bir insana yalan söylüyorsunuz ve bu yalan gerçekten çok büyük.Vebalide emin olun o kadar büyük olur.
Size tavsiyem , size değer veren insanlarla birlikte olun.
Benim anlamadığım tecavüz var ok ailen vs kızı ne oldu sana hiç mi demez tecavüzcü bu kadar mı profesör darp izi vs bırakmaz ? Uğrayan ise hiç mi dağılmaz ?
şikayetçi olamadım
anladıBenim anlamadığım tecavüz var ok ailen vs kızı ne oldu sana hiç mi demez tecavüzcü bu kadar mı profesör darp izi vs bırakmaz ? Uğrayan ise hiç mi dağılmaz ?
annem üzülmesin diyeNeden olamadınız ?
anladı
annem hep anladı
kızım neyin var deyip durdu
gözlerin neden sulanıo neden şiş
deyip durdu derdin varsa anlat dedi
ama üzmek istemedim
anlatamadım
zaten hasta annem
iyi tamam gül kardeşimBende bunu diyorum madem tecavüz git şikayet et ya.
Üzerinde rahminde kanıtları elbet vardır.Ama yok şikayetçi olmayıp kader bu derse ben kusura bakmasınlarda bir tarafımla gülerim.
anladı
annem hep anladı
ama üzmek istemedim
anlatamadım
zaten hasta annem
Canım benim burda anlatıp tekrar tekrar üzme kendini.kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin hele ki kimin ne kafada ne yapıda ya da neyin peşinde olduğunu bilmediğin insanlara karşı.onlar bu başlık altında insanları vandalize edip canlarını sıkıp bundan da besleniyorlar.bu kadar kokusmus zihniyete sahip bir toplumda dislanmamak,o... damgası yememek,otekilestirilmemek,aşık olduğu adamı bir hiç uğruna kaybetmemek için bir noktada buna mecbur birakiliyoruz.bu arkadaşlar nerde yaşıyorlar bilmiyorum ama yok seni böyle kabuk edecek birini bul falan diyorlar ya onlar yaşadıkları toplumun gercekliklerinden haberdar değil galiba.Cihangir hipstarlarindan bile "ama bekaret önemli" geyikleri duymuş biri olarak,bunları yazan arkadaşlar ya istanbuldan sonrasından haberdar değiller ya da burda bilerek insanların canını sikiyorlar.ben nerdeyse ayda 1 haftami istanbul da geçiriyorum senin için yapabileceğim bir şey olursa ya da İstanbul da bir doktora ameliyat olmaya karar verirsen özelden haberlesiriz.canını sıkma sevgileranladı
annem hep anladı
ama üzmek istemedim
anlatamadım
zaten hasta annem
vardıda görülen yerde degilZorlama yüzünden kızarma çizik morarma ?
haklısın çok sagolCanım benim burda anlatıp tekrar tekrar üzme kendini.kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin hele ki kimin ne kafada ne yapıda ya da neyin peşinde olduğunu bilmediğin insanlara karşı.onlar bu başlık altında insanları vandalize edip canlarını sıkıp bundan da besleniyorlar.bu kadar kokusmus zihniyete sahip bir toplumda dislanmamak,o... damgası yememek,otekilestirilmemek,aşık olduğu adamı bir hiç uğruna kaybetmemek için bir noktada buna mecbur birakiliyoruz.bu arkadaşlar nerde yaşıyorlar bilmiyorum ama yok seni böyle kabuk edecek birini bul falan diyorlar ya onlar yaşadıkları toplumun gercekliklerinden haberdar değil galiba.Cihangir hipstarlarindan bile "ama bekaret önemli" geyikleri duymuş biri olarak,bunları yazan arkadaşlar ya istanbuldan sonrasından haberdar değiller ya da burda bilerek insanların canını sikiyorlar.ben nerdeyse ayda 1 haftami istanbul da geçiriyorum senin için yapabileceğim bir şey olursa ya da İstanbul da bir doktora ameliyat olmaya karar verirsen özelden haberlesiriz.canını sıkma sevgiler
vardıda görülen yerde degil