Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım buna bağlı
merhaba ben Şişli med akın bey ya da turgay karakaya yı dusunyrm2 seneden beri araştırma yapıyorum hiç bir şekilde hangi doktora inanacagimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz 1 sene içinde evliliğim var hayatım buna bağlı
Katiliyorum akilli erkek her turlu anlarKan gelse de gelmese de erkek bakire misin değilmisin anlar. Bende gelmeseydi de eşim ilkim olduğunu anlardı. İlk ilişki anlaşılır
Bunu akıllı erkek değil sizden önce birçok cinsel İlişki yaşayan erkek anlar sadece deneyimli olduğu için bunun akıl mantıkla bir alakası yokKatiliyorum akilli erkek her turlu anlar
Meraba canım bnde o doktorda ameliyat olacam sonuç aldın mı bnaa ne olursun yardımcı olabilr misnMalatya’da meltem Erkmen de var bende ordan oldum ama daha sonuç almadım canım daha yeni oldum ameliyat bakalım inşşşş iyi olur
Meraba canım bnde o doktorda ameliyat olacam sonuç aldın mı bnaa ne olursun yardımcı olabilrMalatya’da meltem Erkmen de var bende ordan oldum ama daha sonuç almadım canım daha yeni oldum ameliyat bakalım inşşşş iyi olur
Yardim edin lütfen bnde o doktorda olacam sonuç aldınız mıMalatya’da meltem Erkmen de var bende ordan oldum ama daha sonuç almadım canım daha yeni oldum ameliyat bakalım inşşşş iyi olur
Canım bna mutlaka ulaşabilir misn bndd meltem hanımda olacam kesin sonuç aldın mıMalatya’da meltem Erkmen de var bende ordan oldum ama daha sonuç almadım canım daha yeni oldum ameliyat bakalım inşşşş iyi olur
Sonuc aldin mi canim kanaman oldumuMalatya’da meltem Erkmen de var bende ordan oldum ama daha sonuç almadım canım daha yeni oldum ameliyat bakalım inşşşş iyi olur