- 21 Eylül 2017
- 43
- 20
- 48
-
- Konu Sahibi Dost1 dost1
Şoyle bir vaka biliyorum.
Kız o ameliyatı olup evlenmiş. Ama Eşi anlamış nerden mi? Kan renkleri farkından. Ve hemen boşamış . Sebep kız olmaması değil, eşini kandırmaya çalışmasıymış..
Bence ne kadar zor olsada başından geceni nişanlına anlat.
Ya vallah başlayacam kanın rengine cinsine boyutuna tutarına . Erkeklerden nefer ediyorum bıktım bu saçmalılalrdan ne zaman bitecek bu zar mevzuları yeterrrrrrryok artık! herkesin kanı aynı renk olmaz ki, ne renk oluyormuş kızlık zarından gelen kan?
yani 35 yaşında kadınım ben ayırt edemem.
Tecavuz ettiler demiyor ki.. sadece kötü bi anı olarak düşünmüş. Yalan yalan doğurur acilen nişanlıya söylenmeli adamn kendi tercihi .. vicdanen rahat edeceğini düşünmüyorum konu sahibinin..Vallahi ne diyeyim aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Baban ailen sen tecavüze uğrarken neredeydi?
Ve şok içindeyim tek derdin kizlik zarı mı? Pes diyorum yani.
Söylemem buna da bir çare düşünürler :)yok artık! herkesin kanı aynı renk olmaz ki, ne renk oluyormuş kızlık zarından gelen kan?
yani 35 yaşında kadınım ben ayırt edemem.
O zaman o kişiyle evlenmeYa vallah başlayacam kanın rengine cinsine boyutuna tutarına . Erkeklerden nefer ediyorum bıktım bu saçmalılalrdan ne zaman bitecek bu zar mevzuları yeterrrrrrr
Ya vallah başlayacam kanın rengine cinsine boyutuna tutarına . Erkeklerden nefer ediyorum bıktım bu saçmalılalrdan ne zaman bitecek bu zar mevzuları yeterrrrrrr
Konu sahibi konu içeriğini mi değiştirdin ,herkes tecavüzden bahsediyor ama senin konuda başka şeyler yazıyor
Ayy reklamsa içler acısı.neden yazdin ki zaten yspmissin yapacagini ama buram buram rellam kokuyor
Evet değişmek durumunda kaldım herkes daha çok Çan'ımı acıyor çünkü
yapmadım yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorum emin değilimneden yazdin ki zaten yspmissin yapacagini ama buram buram rellam kokuyor
Tecavüz yazıyordu bende kötü bi olay yazdım ne yapayım ya allah aşkına hepsini silip kurutalım en iyisiKonu değiştirmek yasak ,ayrıca konuyu bilemeden sağlıklı yorumlar gelmez ki
O nefret ettiğin erkek seni terkedecek ailene rezil olacaksın diye o zari diktiriyorsun. Eğitimin var mı canım eğer varsa inşaAllah vardır konuş ailenle herşeyinizi toplayın kimsenin sizi tanımadığı yerlere gidin. Orada seni gerçekten anlayacak insanlarla tanış ve hayatında "KIZLIK ZARINI" asla umursamayan bir adam bul. İşte o zaman zar mevzusu sonsuza kadar kapanır.Ya vallah başlayacam kanın rengine cinsine boyutuna tutarına . Erkeklerden nefer ediyorum bıktım bu saçmalılalrdan ne zaman bitecek bu zar mevzuları yeterrrrrrr
İçeriği silmiş canım bana tecavüz ettiler annem biliyordu sakladık gibi birşey yazmıştı.Tecavuz ettiler demiyor ki.. sadece kötü bi anı olarak düşünmüş. Yalan yalan doğurur acilen nişanlıya söylenmeli adamn kendi tercihi .. vicdanen rahat edeceğini düşünmüyorum konu sahibinin..
kimse haketmiyor böyle bi yalanı..