Kızlık zarı dikimi hiymenoplas yardım lütfen

Dini karıştırmazsanız olmaz
Zaten din konusu nedense hep bu olayda akıllara geliyor.benim gayrimuslim olduğumu nerden çıkardın?beni tanıyor musun?
Dedikodu yapmak da günah ama yapıyorsunuz bayıla bayıla.
Günah olan o kadar şey yapılıyor ki.,keşke sadece bu olsa..

Dürüst olun kelimesinin neyine şaşırdınız anlamadım bir adam evlenmeden bir çok kişiyle birlikte oluyor ve bizde bunu bildiğimiz halde kabul ediyoruz da kadın isteyerek veya istemeyerek biriyle birlikte olunca niye saklamak gerektiği yapılan şeye kılıf uydurması için çözümler aranıyor

REKLAM İÇİN YAZMIŞLAR O BİLMEMNE ASLAN DİYE ÖVDÜĞÜ ADAM YAZDIRMIŞ BELLİ!
Bu kadar küçük işler peşinde koşmayın bence çok itici

Ay nasıl sinirim bozuldu anlatamam yok dürüst diyenlere şaşırıyorum herkezin yaşadığı yer aynı değil filan o yazanın değilde başka birinin yorumuna yazmışım zaten şimdi de onu bulamıyorum

İleriye gidecegimize geriye gidiyoruz da benim endisem ondan.

Peki erkeklerde anlatıyor mu kaç kadınla yattığını? Gerçi anlatsa ne olacak erkektir yapar. Erkeğin elinin kiridir. Ama kadın yaparsa, "hata" "vicdan"

Msjinizda çok kotuyum, üzgünüm diyorsunuz.ama her ne hikmetse reklam kokan etiketlerinizi unutmamissiniz.şahsen konu açtığım zaman sıkıntıdan konuyu etiketlemek bile aklıma gelmiyor. lütfen doğu,doğu deyip durmayın.bende esimde doguluyz.Ve gayet moderniz, butun doğu halkını genellemk çok çirkin!

Biz de Doğuluyuz valla 1. derece akrabalarımdan bir kadında bekaret arayacak kadar gelişmemiş (ben bakir olmayıp bakire kadın arayan erkeği gelişmemiş ve ikiyüzlü buluyorum) kimse yok. Abartıyorsam da benden çıksın acısı.

Hanımlar konunun reklam amaçlı olduğunu düşünüyorsanız veya konu sahibinin kimliğine inanmıyorsanız konusuna yorum yapmazsınız. Bayılıyorsunuz insanları yaftalayıp kırıcı konuşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…