Merhaba güzel kardeşlerim,gizli gizli buraları takip ediyordum.ve benim gibi bir sürü kader arkaşım varmış,iyi diyemeyeceğim ama kötüde demek istemiyorum.çocukken tecavze uğradım ve aşiret diye bi rezillik var Doğuda kan davasına dönemsin diye annemle konuyu kapatmıştık ama büyüyünce herşey sahada zor oluyor.nişanlandım ve bunu anlatamadım malesefki önem vermez diye düşündüğüm nişanlım önem veriyor ve ben bu konuyu açamadım velhasıl açamam da artık neyle karışılacağım bilemiyorum konu büyüyende bilir .ben kızlık zarı dikimi yaptırmaya karar verdim ve bulunduğun ilde doktora gittim.5000 tl istedi fırsatçılar işte ama geçici önerdi ve merak etme garanti dedi,ama çok fazla dün gece sabaha kadar burda fikir edinmek için okumadığım yorum kalmadı. Önce Harun Özkan'ı aradım bana garip gelen kendi polikliniği olmayışı başka hastanede yapıyor olması tedirgin etti 3000 istedi Doc olması avantaj bilmiyorum git gel yaşadım.100 kişiden 2 si kan olmaya bilir dedi.sonra korkut arslanı araştırdım adam baya tecrübeli geldi videolar yorumlar iyi ama sonuç alanın yazdığına şait olmadım. Ama Korkut arslanda karar kıldım. Herkes bişey söylüyor herkes yorum yapıyor fırsatçılar var dikkat edin.yapay kızlık zarı diyen mi desem Turgay diye bi salağı öven bir ton Asistanı mı desem çok fazla şeyler var. Ama bilmiyorum birine güvenmekistedim.20 ekim 2017 tarihinde korkut beye karar verdim.ameliyattan 34 gün sonda da düğünüm var umarım hüsrana uğramam. Kontrole de çağırdı bakalım ne yapacağım . Üzgünüm ama bi yerden başlamam gerek çok kötüyüm. Detayları yazarım