Bekaret konusuna önem veririm. Bu güne kadar yaptığım her harekete de dikkat ettim bu yüzden.
Ama benim bekaret anlayışım 'zar'la sınırlı değil çok şükür.
Başkasının ne düşündüğü ne yaptığı beni ilgilendirmez. Herkes istediği gibi düşünmekte ve hareket etmekte özgür.
Ben özgürlük hakkımı evlenmeden hiç kimseyle 'cinsel' manada hiç bir ilişki yaşamamayı tercih ederek kullanıyorum.
Bunun doğruluğuna 'güzelliğine' inanıyorum.
Aynı şekilde evleneceğim adamın da kendini için aynı yolu şeçmesini isterim.
o kurdele sembolünün o oldugunu şimdi ögrendim oldum olası sevmedim zaten o kurdeleyi çok kötü duruyorr :))
ben sırf bu korkular yüzünden 3 ay çektim vajinismusudüşün artık.. demek ben de kızlık zarına o kadar çok anlam yüklemişim ki açamadık bi türlü kilidi
çeyiz serme günümde yatağıma abanıp kat kat çarşaf seren çok bilmiş yengeciklerim vardı benim.. ben de korku dolu gözlerle olanı biteni izliyodumbu kadar kanar mı yavv diye
bana birisi tavana sıçradı kan demişti
gerdek değil testere serisi
benim arkadaşın yatağına hasta bezi varya ondan sermişler
oldu olacak bide serum taksalardı dedim zaten kız kanamadan gidecek o bezi serdiklerine göre
sana Allah kolaylık versin.çok zor bir durum.hatta hastalık.
Evlenince bağlatmazsın sende o ışığı görüyorum
Sorma ya
O kat kat çarşaf serme olayına sinir oluyorum.
Kardeşimin sevgili görümcekleri iki üç tane el havlusu büyüklüğünde bez koymuşlardı yastığının altına .
Çok kanayacak onunla kana basarsınız diye
Mübarek sanki ortalık kan gölüne dönecek
Kına gecem sonrası İstanbula gelmiştik.
Eşimin pek kıymetli yengesi bana şunu anlatmıştı
"ahh gızııım gendini çoğ gasma (çok kasma demek istiyor)
çoğ gasarsan gan durmaz gorgarsınız (çok kasınca kan durmazmış biz de korkarmışız)
benim böyük gızımın gerdeği zor geçti.
Öküz damat abandıkça abanmış.Sonra da çıkamamış.
Gilitlenmişler öylece"
İlk geceyi terör gibi anlatan biri daha işte
konunun akıbeti şimdiden belli yalnız biliyosun dimi Hayyal :) birazdan akıllarınca başkalarının namussuzlukları (!) üzerinden kendi namusluluklarını (!) ispatlamaya gelecekler :)
birde o çarşafları saklayanlar var gözümle gördümm :))
ben aslında kimin ne istediğiyle ilgilenmiyorum........kadınlar çok şanslı değilse illede bir yerden patlak veriyor.....ya vajinismus belası buluyor.....ya erkek arkadaşıyla seviştiği için kendini kirlenmiş hissediyor........cinsel bozukluklar bir yana......ben doktor olduğum halde bu işin normal süresini bilmiyorum mesela....nasıl yaşanır doğru dürüst bilmiyorum.......birileri bana ilgisini gösterdiğinde irkiliyorum.......çünkü eşim kendimden nefret ettirdi.........o istediği kadar sonuna kadar bağımlı gibi bunları fahişelerle yaşadı.........annemse zamanında benimle evlenme niyetiyle konuşmak isteyenler olduğunda aman kimse duymasın derdi......kimse bilmesin....bırak sevgili olmayı sadece konuşacaktık....öyle mutaassıp bir aile de değiliz.......
sonuç...ben hasta oldum....eşim ayrı bir hasta
Kız milletin çarşafına mı bakıyorsun
Hatıra diye sandıkta saklayanlar var bu doğru
Neyin hatırasıysa
Ay rezaletGelinlik filan da değil ki bu çıkar ileride çoluk çocuğa göster, bak bak duygulan
Kız milletin çarşafına mı bakıyorsun
Hatıra diye sandıkta saklayanlar var bu doğru
Neyin hatırasıysa
Ay rezaletGelinlik filan da değil ki bu çıkar ileride çoluk çocuğa göster, bak bak duygulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?