- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
Erkek anaları bakire kız alıp,gerdek gecesi kanlı çarşaf merasimi yapmaya meyilliyese erkek napsın????(hala bunu uygulatan yöreler var biliyoruz)
kız bakire olsun,erkek olmasın çunku tecrübeli olması lazım,nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmesi lazım diyen kızlar var,erkekler napsın???
sevgilimle yatayım kalkayım ama iş evlenmeye gelince anamgil bana köyden bakire kız bulsun diyen erkekler varken(ki çoğu evlendikten sonra eşlerini aldatıyo)kız napsın???
şimdi biriyle sevgili olmaya kalksan adam 2.gün öpmeden,ellemeden duramıyo,bişeyler yaşamassan mal oluyosun,sıkılıyo senden,yaşasan işin ciddiyeti yok bişi yok,garantisi yok,iki ucu b..lu değnek...seven kız napsın???
anlatılan tecrübelere göre bakire kızla evlenen erkek yıllar sonra bile zaten seni aldığımda bakire değildin diye başa kakınca,kız ne yapsın????
kız bakire olmadığını yeni sevgilisine,eşine dürüstçe itiraf edince kabullenen erkek,Güzin ablaya mektup yazıp,bana anlattı ama ben ona bakınca,hep başkalarıyla yattığını düşünüp,bunalıma giriyorum diyince kız ne yapsın????
sorular,sorular,sorular.......
valla helal olsun süper anlatmışın
daha yoruma gerek yok bence