• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık Zarı dediğin nedir? Beyin zarı gibi, soğan zarı birşey midir?

ciddimisin:53::53: hatıra olsun diye mi??

arkadaşımın annesiydi lisedeydim o zamanlar onlara gitmiştim kıza yaptıgı çeyizleri gösterirken çarşafı gösterdi yıkanmış ama belliydi çıkmamıştı böyle sarı bi şekilde duruyordu izler kızcaz utanmıştı fakat kadın gögsünü gere gere böbürlenerek göstermişti..

Ay rezalet :1: Gelinlik filan da değil ki bu çıkar ileride çoluk çocuğa göster, bak bak duygulan :1:

Pin up :27: :27: :27:
Bak evladım ananın gerdek hatırası :27:

Bir türk filmi vardı.
Gelinle damat evleniyordu.Ama kız istemiyordu.
Adam elini kesip kanı çarşafa sürüyordu.
Kapıda bekleyen annesine veriyordu çarşafı.
Annsi de balkona asıyordu
:27:

yavv öyle deme bende de öyle bir kanama oldu ki sanırsın bir yerimi testereyle kestiler.neydi o anlamadım.oysa tam birleşme bile olmamıştı.sadece hafif bir dokunma hissetmiştim.
tövbe anlatma ya evlenecekler var yeni vajinusmuslara sebep olma
senin kanın çokmuş küçükken dalak yedirmişler
yoksa yok öyle bişey:9:

bi kız kardeşim daha var:1: onu kurtarmak için ne lazımsa yapıcam:1::1:
aslında çeyiz sermeye kimse gitmemeli ya, ora senin evin senin yatağın, çeyizlerini yerleştirmek senin hakkın.. ama meraklı çok işte:52:

pööf eskidi o gelenekler ya
oldu olacak damda testi de kurşunlasınlar
yok bu evlilik bizde fazla abartılıyo cidden
bırakın koca insanlar evlenecek olgunluktalarsa herşeyi istedikleri gibi yapsınlar

o kadar mı kötü? eş dediğin nedir ki ? ömür boyu onu çekmek zorunda değilsin.

inşaallah her şey bundan sonra senin için daha kolay olur.

konuyu dağıtmak istemezdim ....bizimki bitiyor zaten.........ama bu kavramlar kadınlarda düşündüğümüzden daha çok travmatik etki bırakıyor.....çünkü erkekler sonuna kadar serbestken kızların bilinç altına bunların sokuşturulması bir yerde arıza bırakacaktır

tövbe anlatma ya evlenecekler var yeni vajinusmuslara sebep olma
senin kanın çokmuş küçükken dalak yedirmişler
yoksa yok öyle bişey:9:

pööf eskidi o gelenekler ya
oldu olacak damda testi de kurşunlasınlar
yok bu evlilik bizde fazla abartılıyo cidden
bırakın koca insanlar evlenecek olgunluktalarsa herşeyi istedikleri gibi yapsınlar

o değil de eşim pek bir paniklemişti.bana öyle bir sarılışı vardı ki...yaşadığımız onca romantik anlar halt etmiş yanında :3:

Son düzenleme:
burada örümcek beyinli diyen sadece bendim galiba....gerçekten ne yazdığımı okumadınız........herkes ne istediğinde özgür...........ama bakire kız isteyip onunla evlenen ama ahlaksız ve bu işi parayla yapan kadınlarla daha mutlu olduğunu farkettiğim bir eşim var......ben onlara örümcek kafalı diyorum ve hakkımı helal etmiyorum

Yok yok size demedim genelde önem veren kadınlara geri gözüyle bakıyorlar artık
Bir çok açılan konuda o sözlere, yorumlara denk geldim.
Ben sizin cümlenizi kullanmış oldum yani.

Evlenince bağlatmazsın sende o ışığı görüyorum :27:

Sorma ya :27:
O kat kat çarşaf serme olayına sinir oluyorum.
Kardeşimin sevgili görümcekleri iki üç tane el havlusu büyüklüğünde bez koymuşlardı yastığının altına .
Çok kanayacak onunla kana basarsınız diye :27:
Mübarek sanki ortalık kan gölüne dönecek :1:

Kına gecem sonrası İstanbula gelmiştik.
Eşimin pek kıymetli yengesi bana şunu anlatmıştı :40:

"ahh gızııım gendini çoğ gasma (çok kasma demek istiyor)
çoğ gasarsan gan durmaz gorgarsınız (çok kasınca kan durmazmış biz de korkarmışız :27: )
benim böyük gızımın gerdeği zor geçti.
Öküz damat abandıkça abanmış.Sonra da çıkamamış.
Gilitlenmişler öylece :27:"

İlk geceyi terör gibi anlatan biri daha işte :27:

Allahtan ki böyle saçma ilk gece adetleri yaşamadım :1: çünkü evimde yaşamadım :1: Valla anlatılan korkunç şeyler gerçekten bazı kadınları vajinismusa kadar götürüyor.

Bekaret kavramının yalnızca kızları değil aynı oranda erkekleri de kapsadığını anlayabilmemiz için annelere çok iş düşüyor.
Kızlarının aşk yada cinsel hayatlarına ne kadar müdahale ediyorlarsa oğullarınınkine de aynı oranda karışmalı..
Oğlu yapınca 'aslan oğlum,erkek adam' diye övünmemeli.
Allah bana evlenip çoçuk sahibi olmayı nasip ederse oğluma anlatacağım ilk haklardan biriside namus hakkı olacak.
Ben kendi kızıma nasıl yaklaşılmasını istlyorsam oğlum da öyle yaklaşsın kızlara.
He ama yok oğlum ilişki yaşamayı tercih ederse (büyük konuşmayayım ama) ilişki yaşamış bir kızla evlenmesini isticem.

Son düzenleme:
dejenere bir toplum olduk tv,internet derekn bir takım kavramlar kalmadı..

Doğru, gerdek gecesi bakire olduğu halde kanamayan kızların namus adına canını almak gibi kavramlar kalmadı. Keşke böyle desem ama hala bunun için öldürülen kızlar var, korkmayın.

ahhh kızlar şimdi çok komik geliyor değilmi eskiden inanın durumlar çok vahimdi
Benden çarşaf isteyen bir kaynanam olsa evlenmekten vazgeçerdim heralde abla ben.
Mahremimi,en özel anımı elalem niye görmeli ya:19::19:
bi arkadaşım çok zor patladı demişti bana :1: bomba mı len bu?

baya iğrenç :8:

:9::9::9:
Onlar gerdeğe sırf zarı patlatmak için girmişler heralde,kan gelinceye kadar uğraşmışlar:9:

Erkek anaları bakire kız alıp,gerdek gecesi kanlı çarşaf merasimi yapmaya meyilliyese erkek napsın????(hala bunu uygulatan yöreler var biliyoruz)

kız bakire olsun,erkek olmasın çunku tecrübeli olması lazım,nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmesi lazım diyen kızlar var,erkekler napsın???

sevgilimle yatayım kalkayım ama iş evlenmeye gelince anamgil bana köyden bakire kız bulsun diyen erkekler varken(ki çoğu evlendikten sonra eşlerini aldatıyo)kız napsın???

şimdi biriyle sevgili olmaya kalksan adam 2.gün öpmeden,ellemeden duramıyo,bişeyler yaşamassan mal oluyosun,sıkılıyo senden,yaşasan işin ciddiyeti yok bişi yok,garantisi yok,iki ucu b..lu değnek...seven kız napsın???

anlatılan tecrübelere göre bakire kızla evlenen erkek yıllar sonra bile zaten seni aldığımda bakire değildin diye başa kakınca,kız ne yapsın????

kız bakire olmadığını yeni sevgilisine,eşine dürüstçe itiraf edince kabullenen erkek,Güzin ablaya mektup yazıp,bana anlattı ama ben ona bakınca,hep başkalarıyla yattığını düşünüp,bunalıma giriyorum diyince kız ne yapsın????

sorular,sorular,sorular.......

bunu isteyen erkeklere kızmanız ne kadar doğru bunu bi düşünün derim
çünkü onuda yetiştiren annelerimiz yani kadın tarafından yetiştiriliyor
bizi ne kadar saklayın kendinizi diye yetiştirdilerse
erkekleri de bi o kadar erkektir yapar mantığıyla yetiştirdiler
madem bu kadar düşünceli herkes önce kendi evlatlarımızdan başlayalım da
dinimize de uygun haktan korkan yeni nesiller yetişsin

erkek yapar kadın yapamaz mantığı hiç hoş değil
bende eşimden önce kimseyle birlikte olmadım
ama kızlığıma bişey olmasın ne yaparsam yapayım mantığında da değildim
bu bir seçim benim seçimimde buydu

bazıları da tutucu aileler gibi düşünebilir
tutucu bi ailede yetişmedim ama erkek kardeşim dahi
kimseyle birlikte olmadan evlendi
bunu paylaşacak kadarda açık bir ailem var

Son düzenleme:
Evlenince bağlatmazsın sende o ışığı görüyorum :27:

Sorma ya :27:
O kat kat çarşaf serme olayına sinir oluyorum.
Kardeşimin sevgili görümcekleri iki üç tane el havlusu büyüklüğünde bez koymuşlardı yastığının altına .
Çok kanayacak onunla kana basarsınız diye :27:
Mübarek sanki ortalık kan gölüne dönecek :1:

Kına gecem sonrası İstanbula gelmiştik.
Eşimin pek kıymetli yengesi bana şunu anlatmıştı :40:

"ahh gızııım gendini çoğ gasma (çok kasma demek istiyor)
çoğ gasarsan gan durmaz gorgarsınız (çok kasınca kan durmazmış biz de korkarmışız :27: )
benim böyük gızımın gerdeği zor geçti.
Öküz damat abandıkça abanmış.Sonra da çıkamamış.
Gilitlenmişler öylece :27:"

İlk geceyi terör gibi anlatan biri daha işte :27:

cinsellikten soğudum yemin ederim:9::9::9::9:

Back