- 23 Ocak 2025
- 15
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi mahidevransultannn
Dalga geçmeyin lütfen benim için çok hassas bir konu neredeyse aylardır bunu düşünüyorumTabi tabi ailelere de sms gidiyor kızınız bakire değil diye. Sene 2025 hala nelere takılıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçmeyin lütfen benim için çok hassas bir konu neredeyse aylardır bunu düşünüyorumTabi tabi ailelere de sms gidiyor kızınız bakire değil diye. Sene 2025 hala nelere takılıyoruz.
Bakire olduğumu biliyorum ama bir yerde görmüştüm kızın birisi düşüp kızligini kaybetmiş aynisi olmuş mudur diye korktumBisiklet sürerken kızlık zarını bozanı çok görmüştük de taş hikayesini ilk defa okuyorum. Fizik kuralları şokta. İlişki yaşamadıysanız bakiresiniz zaten. Bunlara kafa yormayın.
Onlar yalan hep.Bakire olduğumu biliyorum ama bir yerde görmüştüm kızın birisi düşüp kızligini kaybetmiş aynisi olmuş mudur diye korktum
Benım bisiklet sürerken çok küçükken büyük bi bisiklete binmıştim duvara çarpınca önündeki demire sert düşmüştüm 9 yaşındaydım kalamam oldu gittim muayene edildi hiç birşey olmamıştı ki zaten olmuş olsaydı doktor rapor yazarım demiştiBisiklet sürerken kızlık zarını bozanı çok görmüştük de taş hikayesini ilk defa okuyorum. Fizik kuralları şokta. İlişki yaşamadıysanız bakiresiniz zaten. Bunlara kafa yormayın.
Dalga geçmeyin lütfen benim için çok hassas bir konu neredeyse aylardır bunu düşünüyorum
Anladım çok teşekkür ederimHayır, genel muayene randevusu alıp orada soruna cevap alırsın doktorun görmesi birkaç saniye
Şuan 23 yaşındayım.geçen forumda okurken gördüm bir erkek yazmış kız arkadaşının İlki düşme sonucu bozulmuş hatta tuvaletini yapamamış.sonra kız eski sevgilisiyle birlikte olmuş çocuk kız olmadığını görünce terk etmiş.daha sonra evlendirilmiye kalkmış felan işte bunu yeni sevgilisine anlatmış.bende bunu okuyunca panik oldum çünkü bende küçükken böyle bir kaza geçirdim ve bu konuyu tekrar gündeme getirdim zaten takıntılı biriyimŞuanda kaç yaşındasınız?7-8 yaşında yaşadığınız bir durumu neden bir kaç ay önce düşünmeye başladınız?Olayı yaşadığınızda doktora neden gitmediniz ve aradan yıllar geçtikten sonra kafaya taktınız anlamadım
Benimkinde kan gelmemişti galiba gelse hatirlardim çünkü o yaştaki bir çocuk bunu illa annesine söylerdi.Kafama takıla şey tuvaletimi yaparken çok acımışti aynisi sizdede oldu mu acabaBenım bisiklet sürerken çok küçükken büyük bi bisiklete binmıştim duvara çarpınca önündeki demire sert düşmüştüm 9 yaşındaydım kalamam oldu gittim muayene edildi hiç birşey olmamıştı ki zaten olmuş olsaydı doktor rapor yazarım demişti
Tabı olmuştu etım yırtılmıştı benım 10 gün pansuman yapıldı ama dkiş atılmamıştıBenimkinde kan gelmemişti galiba gelse hatirlardim çünkü o yaştaki bir çocuk bunu illa annesine söylerdi.Kafama takıla şey tuvaletimi yaparken çok acımışti aynisi sizdede oldu mu acaba
Anladım çok teşekkür ederim
Şuan 23 yaşındayım.geçen forumda okurken gördüm bir erkek yazmış kız arkadaşının İlki düşme sonucu bozulmuş hatta tuvaletini yapamamış.sonra kız eski sevgilisiyle birlikte olmuş çocuk kız olmadığını görünce terk etmiş.daha sonra evlendirilmiye kalkmış felan işte bunu yeni sevgilisine anlatmış.bende bunu okuyunca panik oldum çünkü bende küçükken böyle bir kaza geçirdim ve bu konuyu tekrar gündeme getirdim zaten takıntılı biriyim
Söyle izah edeyim kız çocukken kaza geçiriyor ve kanıyor fakat kizlik zarının bozulduğunu anlamıyor sonra yetiskin oldugunda biriyle sevgili oluyor ve onunla ilişkiye girince kan gelmiyor çocuk da bunu terk ediyor daha sonra kız yeni biriyle tanışıyor ve olayı bu şekilde anlatıyor çocukta buna inaniyorKız eski sevgilisiyle birlikte olduğu için bozulmuş kızlık zarı.Siz düştüm diyorsunuz.Bişey anlamadım yazdıklarınızdan
Anladım çok teşekkür ederim baya soru sordum sizede hakkınızı helal edin kusura bakmayınTabı olmuştu etım yırtılmıştı benım 10 gün pansuman yapıldı ama dkiş atılmamıştı
Helal olsun canm ne demekAnladım çok teşekkür ederim baya soru sordum sizede hakkınızı helal edin kusura bakmayın
O kızlar yalan söylüyor. Öyle bir şeyin yaşanma ihtimali yok. Ayrıca size güvenmeyen, inanmayan adama yol verin zaten. Ne işiniz öyle bir hırtla?Söyle izah edeyim kız çocukken kaza geçiriyor ve kanıyor fakat kizlik zarının bozulduğunu anlamıyor sonra yetiskin oldugunda biriyle sevgili oluyor ve onunla ilişkiye girince kan gelmiyor çocuk da bunu terk ediyor daha sonra kız yeni biriyle tanışıyor ve olayı bu şekilde anlatıyor çocukta buna inaniyor