- 5 Temmuz 2021
- 17
- -7
- 31
-
- Konu Sahibi ahbirbilsem
Muhtemelen bozulsa sabah farkederdiniz. Emin değilim ama :)Merhaba arkadaşlar bundan iki sene önce doktora gittiğimde senin kızlık zarın biraz geride demişti, bu tam olarak ne demek oluyor? Bir sene önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık, alkollü olduğum için tam hatırlamıyorum ama ona güveniyorum düşündüğüm şeyin olmadığını söyledi. Kızlık zarım da doktorun dediğine göre biraz geride ise zarım bozulmamıştır değil mi?
Kızlık zarınız zarar görmemiş ki doktor görüp ona göre geride olduğunu söylemiş. Yoksa olmayan bir şeyin yerini söyleyemez diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar bundan iki sene önce doktora gittiğimde senin kızlık zarın biraz geride demişti, bu tam olarak ne demek oluyor? Bir sene önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık, alkollü olduğum için tam hatırlamıyorum ama ona güveniyorum düşündüğüm şeyin olmadığını söyledi. Kızlık zarım da doktorun dediğine göre biraz geride ise zarım bozulmamıştır değil mi?
Merhaba arkadaşımMerhaba arkadaşlar bundan iki sene önce doktora gittiğimde senin kızlık zarın biraz geride demişti, bu tam olarak ne demek oluyor? Bir sene önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık, alkollü olduğum için tam hatırlamıyorum ama ona güveniyorum düşündüğüm şeyin olmadığını söyledi. Kızlık zarım da doktorun dediğine göre biraz geride ise zarım bozulmamıştır değil mi?
Bir arkadaşımın ki de böyleydi adetleri duzensizdi die jinekologa gitmişti doktor karından muane etmişti o zaman öğrendi dedi kızlık zarin arkada geride dedi yar n öbür gün evlenirsen eşimle bu durumu konuş dedi hani kan gelmese falan sorun çıkmasın dieMerhaba arkadaşlar bundan iki sene önce doktora gittiğimde senin kızlık zarın biraz geride demişti, bu tam olarak ne demek oluyor? Bir sene önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık, alkollü olduğum için tam hatırlamıyorum ama ona güveniyorum düşündüğüm şeyin olmadığını söyledi. Kızlık zarım da doktorun dediğine göre biraz geride ise zarım bozulmamıştır değil mi?
Merhaba arkadaşım
Benim zarım da senin ki gibi. 5 yıllık evliyim yaklaşık 1 sene vajinismus belasıyla uğraşmıştım tam bir cinsel birleşme sağlanmadığı için zarımın hala yerinde olduğunu düşünüyordum ancak doktora gittiğimde zarımın geride ve esnek bir yapıya sahip olduğunu söyledi tam birleşme olsa bile bozulmayabilir demişti. 1 çocuğum var normal doğum yapmış olsaydım doğumda doktorum neşterle halledecekti ama maalesef sezeryan doğum yaptığım için hala yerin
Cevabınız için teşekkürler, ama bana tam geride değil de biraz geride demişti doktor, ayrıca böyle şeyler genetik değil mi acaba? Annemle bu konuyu konuştuğumda o az da olsa kan geliyor demişti, vücut hatları genetik olarak anneme benziyorumBir arkadaşımın ki de böyleydi adetleri duzensizdi die jinekologa gitmişti doktor karından muane etmişti o zaman öğrendi dedi kızlık zarin arkada geride dedi yar n öbür gün evlenirsen eşimle bu durumu konuş dedi hani kan gelmese falan sorun çıkmasın dieçünkü belki ilişkiye girerse kana olamayabilir yırtılma fan olmasa kanda olmaz neyseki kız evlendi ama bilmiyorum kan geldimi gelmedi mi konusmuyoruz uzun zamandır