Yüksek ihtimalle bakire değilim...

Neden sabote ediyorsun ☺️☺️
Şimdi adama gösterse yorumu görecek 🥹😂
Benim dikkatimi ceken 8-9 yaşındaki çocuğun neresi kanarsa kanasın annesine söyler.
Ben 10 yaşındayken adet olmuştum bilmiyordum ne olduğunu dirket anneme ölecem sanırım çamaşırimda kan var deyip çıkarmıştım 🫢🫢
Böyle bir kaza yaşasan dıştan görünen bir yara, darbe izi falan olurdu zaten. Onda yokmuş. Hay Allah bak sen şu işeahhsjsjs

Eklentiler

• 8BE9953A-4CE8-4883-9D70-3D17EF462C47.jpeg
    8BE9953A-4CE8-4883-9D70-3D17EF462C47.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 28
Yalan “gibisi” fazla, direkt yalan. Şu bisiklet-fren hikayeleri de olmasa ne uyduracaksınız bilmem. İleride eşinize/sevgilinize ben bakireyim aslında, hatta bak zamanında bununla ilgili konu bile açmıştım demek için yazıyorsunuz herhalde buraya. Kızlık zarının bu şekilde kanamayacağını, bunun fiziksel olarak mümkün olmayacağını herkes bilir.
Sen neden benim minnoş duygularımla oynadın simdi konu sahiibi shjdjfk margırıt açtın gözümü
Bildiğin acıdım, üzgün attım baya kücük bir kızın acısını hissettim hikaye de dallanıp budaklanmış
O minnak fıstığını yassı demirde hayal ettim de ne acımıştır diye düsündüm yaa
Yalandır bence de büyük ihtimal, herkesin mi pisiklette bozulur 8-9 yaşlarınde, yaş bilem aynı andnj

İnanın sizin kadar kompleks düşünmedim. Eğer gerçekten bir ilişkim olsaydı ve bekaretimi kaybetseydim bunu açık açık söylerdim sevgilime veya eşime zaten. Sorun yaşadığım şeyin yalan gibi duruyor olması.
Evlenmeden önce istemiyorum birliktelik yaşamak. Ama başıma gelen böyle bir şey var. Kaldı ki bilmiyorum zaten bozulup bozulmadığını. Fiziksel olarak mümkün olup olmadığını da bilmiyorum. Tek bildiğim canımın acıması ve çamaşırımda kan görmem.
Şu yorumu yapıyorsunuz bir de bir dünya hemcinsim gülerek beğeniyor ne acı...
Kendiniz gibi sanıyorsunuz herkesi. Sorununuz bu.
bana da bu yorumunuz geçmedi.
Bence açık açık söylemezdiniz. Seneleeer seneler önceki bisiklet macerasını sanırım bakire değilim adlı konu başlığıyla açmışsınız. Bu konuya çok önem veriyorsunuz belli meçhul eş adayınıza vereceğiniz hesabı düşünerek.

herkesin mi pisiklette bozulur 8-9 yaşlarınde, yaş bilem aynı andnj
Heh işte benim de takıldığım nokta bu. Bir bu bisiklet olayı, bir de düğün gecesi gelinle damadın o iş esnasında kilitlenip battaniyeye sarılı hastaneye gitme olayı bu ülkenin cinsellikle ilgili en büyük palavraları gibi geliyor bana. 🤣

Doktora gider anlatırım olayı, öyle mi değil mi önce onu öğrenir sonra çaresine bakarım. Olup olmadığını bile bilmiyorsun ki🤷🏻‍♀️
A Aysenimi , doktora git için rahatlasın minvalindeki yoruma da beğenmedim atıyorsun ya helal olsun. Yat aşağı kontrol mü edelim diyelim ne olsun istiyorsun çok merak ettim. Olup olmadığını bile bilmiyor kız? Neye göre evet vardır veya yoktur diyeceğiz küreye bakıp mı? 😒

Heh işte benim de takıldığım nokta bu. Bir bu bisiklet olayı, bir de düğün gecesi gelinle damadın o iş esnasında kilitlenip battaniyeye sarılı hastaneye gitme olayı bu ülkenin cinsellikle ilgili en büyük palavraları gibi geliyor bana. 🤣
İlk bisiklet yalanını kim söyledi acaba😂

O değil de bende de böyle bi anı var. Ama farklı ve özgün. Ve tabii ki gerçek. Ahdjd
Kuzenimle (tabii ki kız) kanepeye oturmuş, karşılıklı tepişiyorduk. (Yaş 7-8 değil 10-12 falan o da farklı ajsj) kuzenim ayısı ayarı fazla kaçırdı; benim kuşuma o koca ayağını fazla bastırmasın mı?!? Acıdı bildiğin, ben şok, ben iptal gözüne far tutulmuş tavşana döndüm.
Ama kan falan gelmemişti💔

Merhaba ben 23 yaşındayım. Bundan yıllar yıllar önce bisiklet sürerken karşıma bir çocuk çıkınca sert bir fren yapıp durmak zorunda kalmıştım. Bisiklet bana biraz büyüktü. 8-9 yaşlarında olmalıyım. Canımın çok yandığını hatırlıyorum. Bacak aram bisikletin yassı demirine çarptı bildiğiniz. Ben acı içinde çocuk aklıyla bisikletten inip bir süre oturdum. Aradan saatler geçti ve ben tuvalete gittiğimde çamaşırımı kan içinde gördüm. Çok korkmuştum. Ama dışarıdan bakınca bir yara falan yoktu. O korkuyla gidip çamaşırımı çöpe attım.
Yıllar yıllar sonra ergenlik döneminde arkadaşlarımla sohbet ederken kızlık zarı denilen bir şeyin olduğunu ve ilk ilişkide kanama olduğunu öğrendim. Bakirelik kavramıyla tanıştım yani. Ve bilmiyorum neden belki de bu yaşadığım olayı bilinçaltıma ittim acı çektiğim için, kızlarla bunları konuşurken de hiç aklıma gelmedi. Zaman geçti ve bir anda dank etti...
Çok çok yüksek ihtimalle o gün zar denilen şey kanadı...
Hiç ilişkim olmadı. Evlenmeden de böyle bir şey yaşamak istemiyorum ama bu hikayeyi ileride eşime veya sevgilime anlattığımı düşünsenize... Yalan gibi duruyor. Ama gerçek bu. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Zaten size güvenen biri bunu sorgulamaz, sorgulayanla da işiniz olmasın

bende defalarca düştüm bisiklet kullanmayı öğrenirken ama hiç koltuğu şeyime girmedi bu imkansız kırılıp saplanması lazım kamyon altına falan girersen anca öyle mantıksız yanı

A Aysenimi , doktora git için rahatlasın minvalindeki yoruma da beğenmedim atıyorsun ya helal olsun. Yat aşağı kontrol mü edelim diyelim ne olsun istiyorsun çok merak ettim. Olup olmadığını bile bilmiyor kız? Neye göre evet vardır veya yoktur diyeceğiz küreye bakıp mı? 😒
Yok öyle bir şey varsa da çaresine bakarsın demişsin ya.çaresine bakılacak ne var ki demek istedim.ona katılmadım.

X