- 21 Ağustos 2022
- 41
- -48
- 30
-
- Konu Sahibi gamze454545
Bunu ailemden biriyle yada yakınımdan biriyle paylaşsam gider o adamı öldürür katil olurlardı yada beni zorla evlendirmek isterler di bende böyle bir adamla hayat yaşamak istemedim çünkü bana böyle bişeyi yapıp beni terk ettiği için gerçek Yüzünü gördümBen onu da sordum. Tecavüze uğramışsınız niye tek derdiniz en iyi doktorları araştırıp en kalitesini yaptırmaktı dedim. Niye şikayet etmediniz mesela? Yanına mı bıraktınız? Şu an siz evlendiniz eşiniz çok tatlı biridir tamam, size bunu yapan adam hala başkalarına tecavüz ediyor olabilir. Kendinizi kurtardınız bunu biriyle paylaşmak aklınıza gelmedi mi peki aynılarını yaşamasınlar diye?
Sadece eşinizin değil sizin de istediğiniz gibi birini evlilik için seçme hakkınız var. Travmanızdan bahsetmeyin tabi şu an , ilk önce sizin içinizde aşmanız gereken şeyler var, şu an anlatsanız her şey olabilir, eşinizin inanmak istediğiniz gibi biri çıkmaması sizin için yıkım olur şu aşamada.Eşim 100 kadınla da yatsa bakire seçme hakkı var tabi tüm kadınlara değsin erkek ama el değmemiş kadın istesin ohhh ne ala o bunu yaparken gayet haklı olsun bende geçmiş hayatımı gizledim için ahlaksız yalancı olayım elim böyle bişeyi isteyecek bakire seçecek birisi degil için rahat olsun travmam dan bahsetmek istemiyorum ona bu kadar psikolojim bozukken yaşadım şeyden pişman oldum hata yaptım ve bu hatayı ortadan kaldırdım cinsel ilişki benim için normal olsaydı ve her ilişkimde bunu rahat rahat yaşasaydım zaten bu operasyonu bu kadar araştırıp doktor bulup bu yaptırmazdım
Saçmalardan seçmeler yapıyorsunuz şu an.Merak ediyorum siz mesala hayatınıza giren kişilere hemen dürüstçe yaşadığınız her ilişkiyi anlatıyormusunuz birde yaptırdığımı bu işlemi birisine kendimi kakalamak için yaptırdığımı da nerden çıkardınız ben eşime özel hayatımı anlatmak zorunda mıyım kan görmesi benim daha önce cinsel ilişki yaşamamış olduğumu mı gösteriyor bahsettiğiniz şeyler çok normal herşey normal herkes herkesi kabul ediyor da sizin yaşadım onca şey içinden operasyona ve kana bu kadar takılmanız neden
Gidip vicdanınızı başka yerde rahatlatın zira biz size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyeceğiz.Eşim 100 kadınla da yatsa bakire seçme hakkı var tabi tüm kadınlara değsin erkek ama el değmemiş kadın istesin ohhh ne ala o bunu yaparken gayet haklı olsun bende geçmiş hayatımı gizledim için ahlaksız yalancı olayım
Eşimi üzmek istemiyorum bilmesini istemiyorumGidip vicdanınızı başka yerde rahatlatın zira biz size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyeceğiz.
Hayır hiçbir erkeğin öyle bir hakkı yok, tıpkı sizin eşinizi kandırmaya hakkınız olmadığı gibi.
Yalanlar üzerine kurulu bir evliliğiniz var, dürüstlük abidesiymişsiniz gibi konuşmayın.
Söylemeyin zaten şu an, eşinizden ziyade siz göreceğiniz tepkiye hazır değilsiniz. Biraz insan evladıysa bile bakire olmadığınıza değil ama ona yalan söylediğinize kızacak haklı olarak.Eşimi üzmek istemiyorum bilmesini istemiyorum
Özelden doktor reklamı yapacak heralde, madur kız kerime rolüne bürünmüş…Her harfinden midem bulandı bir de rehber klavuz gibi yazmış buraya
Olmadık şey de değil valla.Özelden doktor reklamı yapacak heralde, madur kız kerime rolüne bürünmüş…
Burada haksız değilsin.evet şurda haksızım alkol almamalıydım o eve gitmemeliydim ama inandım gerçekten beni seviyor ciddi düşünüyor bana aşık benimle evlenecek sandım birbirimize çok aşık olduğumuzu asla beni bırakmayacağını
Burada haksızsın.sevişsek bile benimle cinsel ilişkiye girmeyeceğini sandım
Siz böyle büyük konuşun bende bunu yaşamadan önce insanları yargılar büyük konuşur tepeden bakardım ama düşmez kalkmaz bir Allah’tır kimin başına ne gelir ne Yaşar bilemezsin bana birisi bunları yapacağımı yaşacagımııı söylese inanmazdım vicdanımı rahatlatmaya çalışmıyorum sadece Allah’la benim aramda herşey Allah’a hesap veririm kimseye degil ben namussuz şerefsiz bir insan olsam gidin istediğiniz yatın derim farkındaysan tövbe edin bunu yapmayın diyorum senin korkun böyle biriyle karşılaşmak biliyorum Allah kimseye böyle bişey yaşatmasında karşına böyle bişey çıkarmasında ben ne vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum nede başk bişey zira buraya yazmak gibi kolay degil ben bedelleri çok zor ödedim çok çile çektim çok ağır şeyler yaşadım beni sen anlayamazsın şuan benim üstüme geliyorsunuz ya o zaman bile dagıyorum param parça oluyorumGidip vicdanınızı başka yerde rahatlatın zira biz size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyeceğiz.
Hayır hiçbir erkeğin öyle bir hakkı yok, tıpkı sizin eşinizi kandırmaya hakkınız olmadığı gibi.
Yalanlar üzerine kurulu bir evliliğiniz var, dürüstlük abidesiymişsiniz gibi konuşmayın.
Onun için açmış konu, birde yalanını yesinler sağlıkçıyımı araya sıkıştırıyor…Olmadık şey de değil valla.
Ühühü ağlıcam.Siz böyle büyük konuşun bende bunu yaşamadan önce insanları yargılar büyük konuşur tepeden bakardım ama düşmez kalkmaz bir Allah’tır kimin başına ne gelir ne Yaşar bilemezsin bana birisi bunları yapacağımı yaşacagımııı söylese inanmazdım vicdanımı rahatlatmaya çalışmıyorum sadece Allah’la benim aramda herşey Allah’a hesap veririm kimseye degil ben namussuz şerefsiz bir insan olsam gidin istediğiniz yatın derim farkındaysan tövbe edin bunu yapmayın diyorum senin korkun böyle biriyle karşılaşmak biliyorum Allah kimseye böyle bişey yaşatmasında karşına böyle bişey çıkarmasında ben ne vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum nede başk bişey zira buraya yazmak gibi kolay degil ben bedelleri çok zor ödedim çok çile çektim çok ağır şeyler yaşadım beni sen anlayamazsın şuan benim üstüme geliyorsunuz ya o zaman bile dagıyorum param parça oluyorum
Bakın şurda anlaşalım, siz tecavüze uğramadınız evlilik vaadine kanıp seviştiniz. Travma yaşadım, tecavüze uğradım diye üstünü kapatmaya çalışmayın. Gerçek tecavüz mağdurlarına hakaret bu yazdıklarınız.Keşke ölseydim oraya gitmeseydim inanmasaydım alkol almasaydım ama yaşadım afet evimin yok oluşu aile kaybım karşı tarafın inancıdırıcı evlenme teklifleri süprizleri rolleri sonrada istediğini alınca tekmeyi vurdu ve gitti
Şerefsizlik = kadınlara önünüze gelenle yatın demekSiz böyle büyük konuşun bende bunu yaşamadan önce insanları yargılar büyük konuşur tepeden bakardım ama düşmez kalkmaz bir Allah’tır kimin başına ne gelir ne Yaşar bilemezsin bana birisi bunları yapacağımı yaşacagımııı söylese inanmazdım vicdanımı rahatlatmaya çalışmıyorum sadece Allah’la benim aramda herşey Allah’a hesap veririm kimseye degil ben namussuz şerefsiz bir insan olsam gidin istediğiniz yatın derim farkındaysan tövbe edin bunu yapmayın diyorum senin korkun böyle biriyle karşılaşmak biliyorum Allah kimseye böyle bişey yaşatmasında karşına böyle bişey çıkarmasında ben ne vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum nede başk bişey zira buraya yazmak gibi kolay degil ben bedelleri çok zor ödedim çok çile çektim çok ağır şeyler yaşadım beni sen anlayamazsın şuan benim üstüme geliyorsunuz ya o zaman bile dagıyorum param parça oluyorum