Kızlık zarı bakirelik himenoplasti

Kusura bakmayın, size ve hikâyenize inanmadım. Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Adamın tecavüz ettiğine de inanmadım ben; bırakın bu ayakları, kocanız gibileri kandırırsınız belki şu senaryonuzla. Gayet de yaşamışsınız, sonra hayattaki tek değeri zar olan ve sanki cinsellik yaşayan erkek onla evlenmek zorundaymış gibi beklentiye giren her kadın gibi adam bırakınca hüğğğ birden sahip oldu, gitti şerefsiz evlenecektik kandırdı, başkasıyla evlendi triplerine girmişsiniz. Siz o lanet okuduğunuz adamdan betersiniz, türlü katakulli çevirip kocanızı keriz yerine koymuşsunuz. Adam sadece ilişkiyi bitirmiştir. Olabilir, belki ten uyumu yoktu. Bir kerelik cinselliğe de bu kadar operasyon daraltma olmaz, gidin Allah aşkınıza ya.

Hayatınız mağdur rolü oynamakla geçiyor. Biz de babamızı kaybettik, biz de feleğin çemberinden geçtik, gayet de evlenmeden cinsellik de yaşadık. Bitti gitti, arkasından ağlamadık. Evlenecektik hüğğğ kullandı beni bıraktı demedik. Erkek kim ki beni kullanacak? Evlendik, kocamızı kandırmadık. Çevremdeki arkadaşım olan hiçbir kadın da bakire evlenmedi. Hepsinin de ben dahil çok güzel evlilikleri var. Kimse de kimseyi kandırmadı.

Gerçekten hangi dünyada yaşadığınızı merak ettim

Hem ailemi kaybettim diyorsunuz hemde ailemi üzmemek icin aileme soylemedim ailem katil olurdu duysalardi bunu yapani öldürürdü diyosunuz bir degil birden fazla yalan var gibi gibi

O kadar sene okuyup sağlıkçı olmuşsunuz. Paragraf ve noktalama işareti kullanmayı öğrenememişsiniz. Kendi bedeniniz üzerinde iradesi olan tek kişinin yine siz olduğunuzu öğrenememiş olmanıza hiç şaşırmadım. Yazık, arkadaşlarınız da sizi samimi bulup özel hayatlarını paylaşmakta bir sakınca görmemişler siz içten içe onları yargılarken. Mezrada yaşayan, ölüm tehlikesi olan çocuk yaşta bir kız olsanız anlarım şu yaptığınızı. Bu halinizle üzgünüm ama empati kuramıyorum. Yalan üzerine kurulu evliliğinizde size mutluluklar dilerim.

Sen gerçek misin?

Bir de saglikci ama kizlik zari dikimi diye bir sey oldugunu internetten ogrenmis

Bir de saglikci ama kizlik zari dikimi diye bir sey oldugunu internetten ogrenmis
O da ilginç, yani sağlıkçıysa kızlık zarının henüz ergenliğe ulaşmamış kız çocuklarında vajinal sağlığın korunması için bulunan bir yapı olduğunu ve daha fazlası olmadığını da bilirdi.

Öyle olmaya bilir kutsal bir dava degil ama yaşadıklarımı kimse yaşasın istemedim herkesi n doğru yanlışı kendine

Bu yaşadıklarınıza ancak geçmiş olsun diyebiliyorum. Kendinizi böyle iyi hissettiyseniz iyi ki yapmışsınız. Kimseye zar borçlu değilsiniz bu doğru ama bunun tartışmasına girmeye de ihtiyacınız yok, mutluluğunuz daim olsun. Yerinizde ben olsam aynı şeyi yapardım sanırım. Yaptığınızı yadırgamadım

intihara kalkıştım hayatım bitti yaşama hevesim gitti
1 kişiyle mi yaptım 10 kişiyle mi yaptım nerden bilecekti
neden 1-0 geride başlayacaktım neden her yönüne gelenle yatan kadın sınıfıyla aynı durumda tutulacaktım neden bunu açıklayamak zorunda kalıp güçsüz hissedecektim
siz bir kadının güçlülüğünü zara göre mi değerlendiriyorsunuz? hiç sağlıklı durum değil. tecavüz ise şikayetçi olacaktınız. hadi olamadınız o anki şartlardan dolayı. ne bu dramaqueen edası? gerçekten sizi ve fikirlerinizi hiç sağlıklı bulmadım. intiharlar bilmem neler, yok 1-0 geriden başlamaklar offff! ha bir de her önüne gelenle yatan kadın sınıfı nedir? ay neresinden tutsam elimde kalıyo

Erkeklerin evlilik öncesi cinsel hayatı sorgulanmıyor; genelevler, eskortlar, sevgililer, gündelikler görmezden geliniyor. Kadının ise bakire olması bekleniyor. Konu sahibi hataen !? kızlığını kaybedip bir sürü de psikolojik sıkıntı çektikten sonra zar onarımı yaptırıyor. Aslında kimseye verilecek hesap değil de bizim toplumsal kültürümüz böyle ne yazık ki, mecbur bırakıyor. Kızlar biriyle yatmadan önce iyi düşünsünler.

Bir biyikli Küçük Emrah filmi yazmış hemen sanal ortamda,yazdıkların o kadar saçma ve o kadar yalan kokuyorki...birde rehberlik yapıyor aman Allahım

Yanlış anlamayın ama bir yerde ailemi kaybettim kimse yok diyorsunuz, burda bunu diyorsunuz. Hayırlısı ne diyeyim. Bir de kocam sormadı demişsiniz. Onca kanamadan sonra sormaması normal değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…