- 21 Ağustos 2022
- 41
- -48
- 30
-
- Konu Sahibi gamze454545
Eşim daha önce tecavüze uğradığımı öğrense o kadar üzülür o kadar ağlar o kadar yaralanır ki bende anlatmaya karar verdim ama beni ne kadar sevdiğini değer verdiğini görünce vazgeçtim birde kim yaptı sana bunu der diye düşündüm kıyamadım onu üzmeye kız oğlan kız olarak göstermedim o hiçbir zaman bunu sormadı ve kanı görmedi bile karanlıktı sonradan bakmadı görmeden ben yıkadım hiç sormadı evlilik öncesi cinsellige de gayet doğal bakan birisi bunu anlatmak o kadar kolay degil bir kadın için siz yargı dağıtmaya devam edin bunu yaşamak çok zor benim gibi birisi içinO zaman size bir soru daha.
Eşiniz şu an yaşananları öğrendi diyelim.
Tecavüze uğradığınıza ne tepki verir?
Kızlık zarını diktirip kendinizi sizin tabirinizle "kız oğlan kız" olarak göstermenize ne tepki verir?
Tabi kan sadece çarşafta vardı, adamın pipisine falan hiç bulaşmadı. Görmedi hiç kanadığınızı...Eşim daha önce tecavüze uğradığımı öğrense o kadar üzülür o kadar ağlar o kadar yaralanır ki bende anlatmaya karar verdim ama beni ne kadar sevdiğini değer verdiğini görünce vazgeçtim birde kim yaptı sana bunu der diye düşündüm kıyamadım onu üzmeye kız oğlan kız olarak göstermedim o hiçbir zaman bunu sormadı ve kanı görmedi bile karanlıktı sonradan bakmadı görmeden ben yıkadım hiç sormadı evlilik öncesi cinsellige de gayet doğal bakan birisi bunu anlatmak o kadar kolay degil bir kadın için siz yargı dağıtmaya devam edin bunu yaşamak çok zor benim gibi birisi için
Yargı dağıtmıyorum soruyorum. Buraya soru sorduğunuz zaman size biat etmemiz gerekmiyor hanımefendi. Soru sormak da mı yasak?Eşim daha önce tecavüze uğradığımı öğrense o kadar üzülür o kadar ağlar o kadar yaralanır ki bende anlatmaya karar verdim ama beni ne kadar sevdiğini değer verdiğini görünce vazgeçtim birde kim yaptı sana bunu der diye düşündüm kıyamadım onu üzmeye kız oğlan kız olarak göstermedim o hiçbir zaman bunu sormadı ve kanı görmedi bile karanlıktı sonradan bakmadı görmeden ben yıkadım hiç sormadı evlilik öncesi cinsellige de gayet doğal bakan birisi bunu anlatmak o kadar kolay degil bir kadın için siz yargı dağıtmaya devam edin bunu yaşamak çok zor benim gibi birisi için
Keşke bende haklarını savunabilseydim keşke bunu hastanede cinsel hayatını olan insanlar gibi isteyerek severek hak eden bir insanla yaşasaydım keşke çevrem bana bu baskıyı dayatmaları vermeseydi beni böyle hissedirmeselerdi bu kadar üzülmeseydim kırılmasaydım en önemlisi eşim üzülmesin diye anlatamadım ona bilmesini istemedim üzülür diye ama onunla dertleşmek bunu paylaşmak çok isterdim şimdi ağlamayacağını üzülmeyeceğini bilsem oturur anlatırım ona asla beni bırakmaz önemsemez ama böyle bir kötü ilişki yaşamam onu çok yaralar ilişki degil konu yaşadım yaşadım kötü travma dedim ya bunu yaşayan anlarAçıkçası ev arkadaşım da umrumda değildi, siz de umrumda değilsiniz. Kandırılan kocanız da umrumda değil .
Cahil, köyde yaşayan, ergenken bir erkeğe kanıp sonra görücü ile başkasıyla evlenmek üzere olan bir genç kız olsanız anlardım ama gayet güzel para kazanan, büyük şehirde bir başına ayakta duran bir kadinsiniz. Şu rezaleti kendinize yakistirip yapmissiniz. 'yuz kişiyle de yatsa senin geçmisini yüzüne vurur' diye düşündüğünüz biriyle evleneceginize inanmissiniz. Buna ülke gerçeği diyemezsiniz.
Sizin çalıştığınız hastanede kaç tane kadın var, kaç tanesi senin zihniyetinden? Belki yaşi büyük olanlar.. eminim içlerinden gayet cinsel hayatı aktif olanlar vardır.
Nasıl Türkiye gerçeği, Türkiye gerçeği deyip duruyorsunuz ki hal böyleyken?
Türkiye'nin gerçeği falan değil bu. Yani en azından şehirde yaşayan,kendi parasini kazananın gerçeği değil. Durduk yere kendi beyninizde kurup, üzülüp operasyon geçirmişsiniz.
O şerefsize de yazıklar olsun. Keşke korkmayip şikayetci olsaydın
Kızlık kanı çok özel bi kerem, pıttt diye çarşafa sıyrılır pipiye bulaşmaz.Tabi kan sadece çarşafta vardı, adamın pipisine falan hiç bulaşmadı. Görmedi hiç kanadığınızı...
Bu kadar konu içinde neden akan kana bu kadar takıldın anlamıyorum neden beni yaralamaya çalışıyorsun ben mi suçluyum sadece toplumun erkeklerin zihniyetin hiç mi suçu yok ben bunu yaşamadan önceki halime dönmek istedim bunu silmek istedim bunu konuşmak bunun yaşamış olduğunu bilmek istemedim aslında herkesten önce kendimi kandırmak istedim çünkü şerefsiz karaktersiz igrenç bir adamla resmen beni kandırarak beni zorlayarak birlikte oldum ve çok pişman oldum güzel bir ilişki yaşasaydım hiç birine gerek kalmayacaktı ve bende bunu saklamayacaktımKızlık kanı çok özel bi kerem, pıttt diye çarşafa sıyrılır pipiye bulaşmaz.
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun çok haklısınız psikolojik tedavi gördüm ama yargılanırmıyım korkusu ve kaygısını yenemedim yetiştim toplumun çevrenin ve coğrafyanın da tabularının etkisi inanın öyle yaşayınca kırmak değiştirmek kolay olmuyorMerhaba eşinizi Kandırdığınızı vs düşünmüyorum çok ağır yorumlar yapmaya gerek yok , her şey tüm açıklığıyla söylenecek diye bir kural yok . Her doğru her yerde söylenmiyor travma yaratan bi durumsa özellikle .
Bunun dışında ben size ,kendinize yaptığınız bu eziyete üzüldüm . Keşke ameliyat için bu kadar para zaman emek yerine psikolojik tedavi almayı düşünseydiniz . Biz ilişkiye girince defolu vs olmuyoruz istemeyen istemesin . Bu düşünceyi zaten artık bizim değiştirmemiz lazım .uzun uzun buna bahane aramanız bunu anlatmanız da çok üzücü .isteyerek bir ilişki yaşamış da olabilirsiniz . Bu düşünceniz sağlıklı değil lütfen gerçekten .iyiniyetle bunun doğru olduğuna inandığınız için yapmışssınız ve burda anlatıyorsunuz kendinize daha fazla eziyet etmeyin . Bundan sonrası için kesinlikle psikolojik tedavi alın iyi günler
Herkes eşime söyleyip söylememe takılmış aslında benim burda anlatmak istedim buna bu kadar üzülmeyin benim gibi kendinize zarar vermeyin bunu önemseyecek birisi de olsa hayatınızda ki benim eşim bunu önemseyecek biri degil bu konu halledilir olmamış gibi çevrilebilir bu konuya tepki gösterenler buna önem verenler çünkü operasyon geçirdim için beni taşlıyorlar ruhuma gelen zarar onların umrunda değilMerhaba eşinizi Kandırdığınızı vs düşünmüyorum çok ağır yorumlar yapmaya gerek yok , her şey tüm açıklığıyla söylenecek diye bir kural yok . Her doğru her yerde söylenmiyor travma yaratan bi durumsa özellikle .
Bunun dışında ben size ,kendinize yaptığınız bu eziyete üzüldüm . Keşke ameliyat için bu kadar para zaman emek yerine psikolojik tedavi almayı düşünseydiniz . Biz ilişkiye girince defolu vs olmuyoruz istemeyen istemesin . Bu düşünceyi zaten artık bizim değiştirmemiz lazım .uzun uzun buna bahane aramanız bunu anlatmanız da çok üzücü .isteyerek bir ilişki yaşamış da olabilirsiniz . Bu düşünceniz sağlıklı değil lütfen gerçekten .iyiniyetle bunun doğru olduğuna inandığınız için yapmışssınız ve burda anlatıyorsunuz kendinize daha fazla eziyet etmeyin . Bundan sonrası için kesinlikle psikolojik tedavi alın iyi günler
Ya siz toplumu s.ktir edin, toplum şahsen benim umrumda değil, kendi bkunda boğulası bir oluşum o, topluma göre yaşamaya çalışsak ayvayı yemiştik zaten. Şu tecavüze uğradım yalanı ile kendinizi iyi kandırmışsınız, adamla yatağa kadar girmişsiniz alkollü alkollü yani ne olmasını umuyordunuz ben bilemedim. Herifle yatağa girerken iyi, yaklaşınca mı kötü? İşin oraya geleceğinden çok korksanız yatağa girmezsiniz. Olan olmuş, aslında bazı erkeklerin 100 tane kadınla seçmeden etmeden uçanı kaçanı yakalayıp yatmasından çok daha masum bir iş yani yaptığınız, sevdiğinizle beraber olmuşsunuz, ama bu adamın bile sizi sorgulayabileceğinden korkup tonla ameliyat geçirmeniz büyük sıkıntı. Biz size bunu anlatamıyoruz. Sizin zarınızı sorgulamak kimsenin haddi değildi. Sizin yalancı olmanız problem burda. Eşiniz 100 tane kadınla da yatsa evleneceği kadını bakire seçme hakkı var , sizin de öyle. Evlilik bir anlaşmadır çünkü , işine gelirse. Siz eşinizi kandırmışsınız, belki hasbelkader geçmişinizi öğrenseydi istemeyecekti? Kan görüp ardını sorgulamamış bir adama sırf sormadı diye kabul etti olarak göremezsiniz.Bu kadar konu içinde neden akan kana bu kadar takıldın anlamıyorum neden beni yaralamaya çalışıyorsun ben mi suçluyum sadece toplumun erkeklerin zihniyetin hiç mi suçu yok ben bunu yaşamadan önceki halime dönmek istedim bunu silmek istedim bunu konuşmak bunun yaşamış olduğunu bilmek istemedim aslında herkesten önce kendimi kandırmak istedim çünkü şerefsiz karaktersiz igrenç bir adamla resmen beni kandırarak beni zorlayarak birlikte oldum ve çok pişman oldum güzel bir ilişki yaşasaydım hiç birine gerek kalmayacaktı ve bende bunu saklamayacaktım
Ben onu da sordum. Tecavüze uğramışsınız niye tek derdiniz en iyi doktorları araştırıp en kalitesini yaptırmaktı dedim. Niye şikayet etmediniz mesela? Yanına mı bıraktınız? Şu an siz evlendiniz eşiniz çok tatlı biridir tamam, size bunu yapan adam hala başkalarına tecavüz ediyor olabilir. Kendinizi kurtardınız bunu biriyle paylaşmak aklınıza gelmedi mi peki aynılarını yaşamasınlar diye?Herkes bana bunu yaşatanı bu şerefsizliği yapanı benim kendimi neden bu kadar üzdüğümü yaşadıklarımı ne kadar ağır şeyler yaşadığımı içinde girdiğim süreçleri degil neden operasyon geçirdiğimi eşime neden söylemediğimi ve kanı konuşuyor burda yine odaklanan vajina görüyoruz beni suçlamayı bırakın arkadaşlar kendinizi kandırmayı da
İsteğin dışında olan ve seni çok yıpratan durum için bile önden birçok açıklama yapmışsın. Sonraki operasyonlar falan hep senin suçluluk duygunu yok etme çaban. Kimseyle konuşmasan da, olmamış gibi davransan da çok karışmış zihnin. Örtme üstünü. Kocana anlatır mısın bilemem ama yükünü azaltmayacaksa ne anlamı var ki hayat arkadaşlığının. Kendi kendine çözemediğin belli. Öyle ya da böyle destek almalısın birinden.Hayır ben üstünü kapat demiyor dikkat edersen bu konuyla alakalı eşime bişey söylemedim Oda sormadı bu konu aramızda hiç konuşulmadı demek istedim şey taciz ve tecavüz yaşadığınızda yada çok kötü bişey yaşadığınızda kendinize eziyet etmeyin benim gibi kendinize zarar vermeyin
Ya siz toplumu s.ktir edin, toplum şahsen benim umrumda değil, kendi bkunda boğulası bir oluşum o, topluma göre yaşamaya çalışsak ayvayı yemiştik zaten. Şu tecavüze uğradım yalanı ile kendinizi iyi kandırmışsınız, adamla yatağa kadar girmişsiniz alkollü alkollü yani ne olmasını umuyordunuz ben bilemedim. Herifle yatağa girerken iyi, yaklaşınca mı kötü? İşin oraya geleceğinden çok korksanız yatağa girmezsiniz. Olan olmuş, aslında bazı erkeklerin 100 tane kadınla seçmeden etmeden uçanı kaçanı yakalayıp yatmasından çok daha masum bir iş yani yaptığınız, sevdiğinizle beraber olmuşsunuz, ama bu adamın bile sizi sorgulayabileceğinden korkup tonla ameliyat geçirmeniz büyük sıkıntı. Biz size bunu anlatamıyoruz. Sizin zarınızı sorgulamak kimsenin haddi değildi. Sizin yalancı olmanız problem burda. Eşiniz 100 tane kadınla da yatsa evleneceği kadını bakire seçme hakkı var , sizin de öyle. Evlilik bir anlaşmadır çünkü , işine gelirse. Siz eşinizi kandırmışsınız, belki hasbelkader geçmişinizi öğrenseydi istemeyecekti? Kan görüp ardını sorgulamamış bir adama sırf sormadı diye kabul etti olarak göremezsiniz
Ya siz toplumu s.ktir edin, toplum şahsen benim umrumda değil, kendi bkunda boğulası bir oluşum o, topluma göre yaşamaya çalışsak ayvayı yemiştik zaten. Şu tecavüze uğradım yalanı ile kendinizi iyi kandırmışsınız, adamla yatağa kadar girmişsiniz alkollü alkollü yani ne olmasını umuyordunuz ben bilemedim. Herifle yatağa girerken iyi, yaklaşınca mı kötü? İşin oraya geleceğinden çok korksanız yatağa girmezsiniz. Olan olmuş, aslında bazı erkeklerin 100 tane kadınla seçmeden etmeden uçanı kaçanı yakalayıp yatmasından çok daha masum bir iş yani yaptığınız, sevdiğinizle beraber olmuşsunuz, ama bu adamın bile sizi sorgulayabileceğinden korkup tonla ameliyat geçirmeniz büyük sıkıntı. Biz size bunu anlatamıyoruz. Sizin zarınızı sorgulamak kimsenin haddi değildi. Sizin yalancı olmanız problem burda. Eşiniz 100 tane kadınla da yatsa evleneceği kadını bakire seçme hakkı var , sizin de öyle. Evlilik bir anlaşmadır çünkü , işine gelirse. Siz eşinizi kandırmışsınız, belki hasbelkader geçmişinizi öğrenseydi istemeyecekti? Kan görüp ardını sorgulamamış bir adama sırf sormadı diye kabul etti olarak göremezsiniz.