Kızlık soyadıni kullananlar kadınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Salağa yatma şimdi. Mahkeme perilerinden çok korktum 😄 evet kahpesin mahkemeye vermesen. Önemsemiyormuş, terbiyesiz karaktersiz bak. İşini gücünü bırakmış onemsemedigi insana laf yetistiyor beyinsiz.
Biraz daha kudurursan belki gaza gelebilirim. Böyle yaprak bile kımıldamadı bende. Şu an senin için yapabileceğim tek şey dalga geçmek.🤣

Bu seviyeye zorla indirdiler. Bilginiz var mi ? yok. Fikrini de dayatmak ne oluyor ?
İnsan kendine saygısından, aile terbiyesinden şu lafları edemez, sizin kendinize saygınız yok ki ağzınıza yakıştırabilmişsiniz 🤷‍♀️ Bunları birine hakaretle deyince kimse o sıfatlarda olmuyor, sadece söyleyenin kumaşı belli oluyor. Adınıza utandım.

Eşinizin sizi defalarca evden kovup babanızın bile sahip çikmamasi için çok geçerli sebepleri varmış demek ki, hep beraber anlamış olduk...

Her zaman bu kadar nezih misiniz yoksa bize özel mi?
Mesela senin gibi okuduğunu anlama problemi olanlara özgü böyle. Babam da ayrıca sahip çıkıyor. Çıkmadı lafını nazik popondan uyduruyorsun ama ondan bile haberin yok. Senin gibilere böyle, ne yani bu kadar alaya karşılık saray edebiyatı mi bekliyorsun karşılığında. Burada spru insanlara saldırmak hobiniz mi ? Mesela ayyy benim bu konuda bilgim yok cevap vermeyeyim gibi bir "nezih" insan olamaz mısınız. Zor değil mi. İnsan olamıyorsunuz. Aşağılık olmak çok kolay Çünkü

İnsan kendine saygısından, aile terbiyesinden şu lafları edemez, sizin kendinize saygınız yok ki ağzınıza yakıştırabilmişsiniz 🤷‍♀️ Bunları birine hakaretle deyince kimse o sıfatlarda olmuyor, sadece söyleyenin kumaşı belli oluyor. Adınıza utandım.
Utanmak mi ? Seni adaletli olmaya çağırıyorum. Terbiyesiz lafını da iade ediyorum.. benim önemsediğim bir konuyu, burada bir sorayım dedim. Ama bu kadar dengesiz seviyesiz insan bir arada bana yorum yapar diye tahmin etmedim. Ergence düşüncelerim varsa var, mesela sana ne ? Aile terbiyesi görünce her boka atlayıp yorum yapmayı kendinize erdem mi sayıyorsunuz. Yurtdisina çıkarken, otele giderken sorun olur mu diyorum. Mesela kime ne hakaret etmişim. Mesela benim bu kadar hassas olmak mı terbiyesizlik. Bu kadar âdi olmayın bence. Her yere yorum yazmak zorunda değilsiniz. Bilgin yok, görgün yok. İyi niyetle soranlara cevap verdim, ama saldırmaya yer arayıp sonra da aolo torboyoso almamış. Evet yaaaa senin gibiler almış. Hi hii

Üsluba bak gerçekten içim bulandı üç çocuk sahibi 37 yaşında kadının yazdıklarina bak seviye yerlerde evet burada ki hanımefendiler bazen sert konuşurlar ama gerçektir yargilayanlar olabilir ama çoğunluk gerçeği söyler kocasi oradan oraya göndermiş sorun yok ayyy soyadımi değiştirsem nolur ne olacak kimsenin umrunda olmaz
Ya bir de ilk mesaja bak sonlara doğru geldiğinde ki mesajlara üsluba bak çok çiğ kendi kocasina gücü yetmeyen hayatını eline alamayan bol keseden sallamaya başlıyor
NOT= Benim de k.hbe olmam an meselesi 🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X