Aaaa burda bir kahpe var ve hala konuşuyor. Arsız kahpe. Mahkeme ile tehdit edip götü yemeyen kahpe. Hadi kız daha gayret et. Kac kere kullandiracaksin kendiBelki kocası da Jason Statham gibi bir şeydir kim bilir…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa burda bir kahpe var ve hala konuşuyor. Arsız kahpe. Mahkeme ile tehdit edip götü yemeyen kahpe. Hadi kız daha gayret et. Kac kere kullandiracaksin kendiBelki kocası da Jason Statham gibi bir şeydir kim bilir…
Sen bence adını kerhane kadini diye niye degistirmiyorsun. Bence yakışır, kocana da iyi fikir olsun![]()
Ayyy espriniz batsın ya. İnsan değilsinizYani konu sahibi yaptığınız bana da ergence geldi biraz espritüel yazayım dedim aslında ay şu sitede insana esprisini de açıklattınız ya dümdüz yazıcam bundan sonra
Teyze sen çocuğun yanındakilerle uğraşma istersen. Git cinsel performans ilaçları al kocana. Yetmiyor sana belli ki.Engelleyenleri okuyorum ya kk da sürekli sanki adam akşam gelmicek eve kime şov yapiyorsunuz benimde hiç değiştirmek aklima gelmemişti aklimda bulunsun![]()
Problemi olmayanlar da kalıyor canım..Ne hikmetse bu sitede evliliğinde problem olan kadınların çoğu korunurken hamile kalıyor![]()
Biraz daha kudurursan belki gaza gelebilirim. Böyle yaprak bile kımıldamadı bende. Şu an senin için yapabileceğim tek şey dalga geçmek.Salağa yatma şimdi. Mahkeme perilerinden çok korktumevet kahpesin mahkemeye vermesen. Önemsemiyormuş, terbiyesiz karaktersiz bak. İşini gücünü bırakmış onemsemedigi insana laf yetistiyor beyinsiz.
Seni tetiklemek için daha ağır laflar gerekiyor tabi. Alışık olmalısın. Bir de iyi ettin gürledin ama fos çıktı. Utan biraz ya. Mohkomodo gorosorozKendisi hemen tetiklendiğinden tabitetikçi maşallah
![]()
Ay neyse allahtan bana kahpe demedi sbsjsjAyyy espriniz batsın ya. İnsan değilsiniz
İnsan kendine saygısından, aile terbiyesinden şu lafları edemez, sizin kendinize saygınız yok ki ağzınıza yakıştırabilmişsinizBu seviyeye zorla indirdiler. Bilginiz var mi ? yok. Fikrini de dayatmak ne oluyor ?
Jsjsjs dıkşın dıkşın diye geziyorlardir evde.Belki kocası da Jason Statham gibi bir şeydir kim bilir…
Hshshsh espri yetenegin yok, otur sifir.Sen bence adını kerhane kadini diye niye degistirmiyorsun. Bence yakışır, kocana da iyi fikir olsun![]()
Mesela senin gibi okuduğunu anlama problemi olanlara özgü böyle. Babam da ayrıca sahip çıkıyor. Çıkmadı lafını nazik popondan uyduruyorsun ama ondan bile haberin yok. Senin gibilere böyle, ne yani bu kadar alaya karşılık saray edebiyatı mi bekliyorsun karşılığında. Burada spru insanlara saldırmak hobiniz mi ? Mesela ayyy benim bu konuda bilgim yok cevap vermeyeyim gibi bir "nezih" insan olamaz mısınız. Zor değil mi. İnsan olamıyorsunuz. Aşağılık olmak çok kolay ÇünküEşinizin sizi defalarca evden kovup babanızın bile sahip çikmamasi için çok geçerli sebepleri varmış demek ki, hep beraber anlamış olduk...
Her zaman bu kadar nezih misiniz yoksa bize özel mi?
Oooo kerhane kadınına bak biliyor nasil gezilecegini.Jsjsjs dıkşın dıkşın diye geziyorlardir evde.
Hshshsh espri yetenegin yok, otur sifir.
Türkçe'de gitti garibimin.Oooo kerhaneye kadını beliyor nasil gezilecegini.![]()
Kahpe bana komik geldi ya. Küfre bak, nasıl kıro. Karaktersiz daha sarsıcı bence.Ay neyse allahtan bana kahpe demedi sbsjsj
Eli ayağı titriyor şu an dur.Türkçe'de gitti garibimin.
TetikledikEli ayağı titriyor şu an dur.
Utanmak mi ? Seni adaletli olmaya çağırıyorum. Terbiyesiz lafını da iade ediyorum.. benim önemsediğim bir konuyu, burada bir sorayım dedim. Ama bu kadar dengesiz seviyesiz insan bir arada bana yorum yapar diye tahmin etmedim. Ergence düşüncelerim varsa var, mesela sana ne ? Aile terbiyesi görünce her boka atlayıp yorum yapmayı kendinize erdem mi sayıyorsunuz. Yurtdisina çıkarken, otele giderken sorun olur mu diyorum. Mesela kime ne hakaret etmişim. Mesela benim bu kadar hassas olmak mı terbiyesizlik. Bu kadar âdi olmayın bence. Her yere yorum yazmak zorunda değilsiniz. Bilgin yok, görgün yok. İyi niyetle soranlara cevap verdim, ama saldırmaya yer arayıp sonra da aolo torboyoso almamış. Evet yaaaa senin gibiler almış. Hi hiiİnsan kendine saygısından, aile terbiyesinden şu lafları edemez, sizin kendinize saygınız yok ki ağzınıza yakıştırabilmişsinizBunları birine hakaretle deyince kimse o sıfatlarda olmuyor, sadece söyleyenin kumaşı belli oluyor. Adınıza utandım.
Onlar böyle sizin gibi yapmıyor. Yapsalar keşke aktif agresif yönümü görecekler.Bu atarı gideri kocaya ve koca tarafına da yapsanıza.
Öyle pasif agresif soyad değiştirmekten bahsetmiyorum böyle çıkıp açık açık söylesenize